Зоран Заев: Никола Груевски ще бъде върнат в Македония

Унгария да каже отвлечен ли е или по свое желание е избягал, каза македонският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за груевски и зайков

Сорос купи Станишев и ББ, които купиха Заев.Признаха македонска държава и македонски език Накрая Заев ги рита и се вързва за Гърция

Не се ежи Заев,нищо още не си постигнал ,палачинката може да се обърне всеки момент и нито НАТО ,нито Сорос ще могат да те спасят

Никола Груевски...едно от лицата на антибългарската,крайно "националистическа"ВМРО-ДПМНЕ. Един корумпиран,едноличен,самозабравил се властник от титовски тип. И тоталното признание за Виктор Орбан-приемаме бежанци!Приемаме ги с цялата логистика на унгарската Държава,организираме им бежански воаяж и ги поемаме още от границата.Ако,че бежанецът Груевски е с влязла в сила,легитимна присъда.Цялата постановка е абсурдна и ненормална."Великият"Орбан,който организира и подпомага бягството на един престъпник! Орбан-европейският премиер,чиято партия е част от ЕНП!? А че Груевски,сръбското мекере,мразещо българите и България е престъпник,е неоспорим факт.

е слуга на Путлер!

или ти мразиш Българите без пари?

и ицирка...Е, щом не сте се договаряли като как Груевски е пресякъл македоно-албанската граница, па после и границата между Албания и Черна гора особено ако последната я е преминал с кола, която дори и да е с дипломатически номера пътниците и пак трябва да покажат паспорти какъвто Груевски уж няма.

Kenn1111

Принципно за всичко си прав но присъдата е за смешна история и мириша яко а и Зеев е двулчно шипторско човече който утре ще стане същия антибългарски двуличник както беше ГруевскилПросто в момента няма сметка да показва истинското си лице въпреки че чат пат прозира отношението му истинското към България.

нали не искаш да внушиш че заев по-малко ни мрази от груевски, че той дори е по-голуам българофоб от грую ма у бугарско гледате опаковката отде мозък да го видите, това че ни се подмазва да влезе в нато и ес, но не е отстъпил и на мм от историята ни, дори комисията сега е договорена да реши нещата в негова полза и след нея нашите "истини" няма да важат. А след нея вече може да има открита още по-злобна кампания срещу нас, никакви спирачки няма да има тогава, ама сте просте бугари.

Kenn1111

Щото не се кланя на ЕС и САЩ затова ли?

дира защо цензурирате другия дир, какви филтри сте сложили там и защо, някой знае ли цензурата на форума на какъв принцип е и кой я наложи.

Този Заю Баю ром ли е или циганин?

Груевски сега се пече на някой остров и си харчи милионите -а вие се правите уж , че ще го вкарвате в затвора, ЗАЩОТО ако вкарате него и вие сте крали заедно с него и вие трябва да влизате в зандана, а народеца вярва ли вярва..

Груевски лично никога не е говорил нищо лошо за България. Да не говорим че по времето докато беше премиер в Скопие се постави паметник на Тодор Александров, един от големите булеварди в столицата получи неговото име а и етажен гараж. Тогава привърженици на Заев скандираха "Бугари убийци". Преди 2006 Александров беше определян от сърбофилите СДСМ (партията на Заев) като враг на македонската кауза. А за приказки относно Владо Черноземски убиеца на крал Александър Караджорджевич даже можеше и в затвора да отидеш. Знаеш ли между другото кой чупи спомен плочата на Мара Бунева? Разбира се че не знаеш. Но ти продължавай да вярваш на глупостите на обединените идиоти. Пусни си "Нещо ке те питам бабо" и си спомни това което съм написал че за пръв път публично тази песен е изпята след 2006 на юбилейния концерт "70 години МРТВ". Ако това не ти говори достатъчно тогава няма смисъл да се спори с теб и такива като теб защото ясно е че вас фактите не ви интересуват.

САМО ЦИГАНИ СА ПРИЯТЕЛИТЕ НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ИЗБИРАТЕЛИ БИХ КАЗАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Груевски ще бъде върнат в Македония, колкото Македония ще се върне в Югославия

Да не дойде само ден, тебе да те връщат Зайо. Та да видиш тогаз кон боб яде ли...

Всичко е много странно. Без американците Грую не може да стигне до Будапеща. Явно е бил двоен агент и сега чичо Тръмп си го прибира. Оказва се , че освен Русия и САЩ са имали интерес БЮРМ да седи далеко, от България. Сега разбрахте ли, че само обединени зад Българският флаг можем да просперираме. Чичо Сам и дядо Иван си гледат своите интереси, за наша сметка!

са си Черни македонци

ебат млади, бели моми

Както се пенеше Татарчев едно време - "Ще ви го донеса Румен Спасов в чувал, и една Веска бонус". Колкото по-малко държавата, толкова повече пенене.

сами

кЕН,що се не пишеш на кирилица? Последният човек,който изобщо вярва на "македонски"политик,съм аз. Не мога да ги дишам,всичките мекерета.Лъжат,мажат и ни мразят и в червата,наясно съм.Набиха им го в дървените кратуни.И се пося.Не мога да приема,че е възможно,осъден,все пак,да намери убежище в държава-членка на ЕС-то.Въпросът е принципен.И като сложа на кантарчето"Докладът за напредъка на БГ В ПРАВОСЪДИЕТО"...значи...и е-ти и ЕС-то.Орбан е същият като Бойко,шъ знаиш.

На този му се готви клопка която е достойна за заека....

Или другия вариант - Зоран Заев опакован в чувал и доставен на Никола Груевски! Колелото се върти и на всеки предател му идва времето!

Тази глупост как я измисли...?

На кръстопът човек прави само кръчма, хан или кладенец. Всичко друго е следствие на грешния геополитически избор за място за стануване. И за Македония, и за България, доколкото има разграничение между двете.

Става опасно за Бойко Борисов! Следва да разучи опита на Груевски. Ама той и Орбан измами, та не се знае къде ще се скрие. Остава само в хасиендата му в Южна Америка... Но пък ГЕРБ-ерите ще останат. Самолета няма да събере цялата им партия.

Не!Защото се гъзури на Путлер!

Руските мекерета се зъбраха, ама този път Орбан си вкара автогол.

демек за русороба българомразец няма добро...в следствие на грешният му геополитически избор да се дупи на изток и да лапа от запад

Може и да се върне , но преди това ,ти гнусна краварска подлого ,ще си напуснал и се моли да не е с краката напред.

Към коя от династиите на Светата Римска Империя принадлежите? И като се дупите от север, а Ви го прокарват от юг, по-добре ли е? Аз мисля, че сте еквивалента на ОФ активист преди 10.11.1980 г. Колкото и те бяха за комунизма, толкова и вие сте за капитализма. Пара да пада:)))

стига толкова по този казус, сгъвайте шапитото и кой от къде е !

Късметлия е Грувски,ВМРО някога ги трепеше!

Защото иска просперитета на ЕС за Народа си и сигурноста на NATO за държавата си!

Не се пъни , бай зайо :)))) Като проалбанска / усарска подлога и троянско магаре на муслините , нямаш никакъв шанс на Балканите . Хващай си дружката хаджи шрек и към ....Източен Тимур !!!

Че Народа на България се е определил на правилния геополитически избор!В Европа и НАТО!

Анти

И той е като теб.Ближете задни части на афроамериканците и чакате да си вземете зеленото.

Set Protectium Qualitum Race Гледате ли филми за Рим

Зайо Байо много надценява началника си сорос. Няма да може да му върне Груевски защото не всички са предатели.

папкате руско ако и ви е яд,че горчи!Папкайте,папкайте!

в чувал?

Доста Албанци се заселиха и произвеждат двигатели с вътрешно горене

Тази смешна българска провинция с този смешен български кмет. Научете правилно майчиния си език, смешници.

макетата ще апнат пресно заешко?

Тази кака мамата си трака

За преброяване на ,,дивите зайци,,!

Тоя Клепоухчо Заевчо, май ще духне супчика !?!

Въпреки че България е послушен, верен и дългогодишен партньор на САЩ и Британия, американците и британците не правят абсолютно нищо за възстановяване историческата справедливост и изобщо не работят за възвръщане на Вардарска Македония в майка България! Абсолютно нищо! Въпреки, че България преживя две национални катастрофи заради съюза си с Германия, германците не правят нищо за възвръщане Вардарска към майка България! Абсолютно нищо! За какво точно ни е това партньорство? Слаби, без армия, с блокирани енергийни проекти, на подаяния от Евро фондовете, без собствени национални и държавни активи... а БЮРМ постепенно във времето придобива изкуствено подпомогнато от Европа и САЩ самочувствие на държавотворен отделен народ и България завинаги ще се прости с своите братя там. За какво ни е всичко това, ЕС доказа и нагледно показа, че България винаги ще бъде втора ръка европейска държава и не защото българите са по-некадърни от турци или индийци, а заради надменност и стремеж към унижаване на по-слабия...