Зоран Заев: Гоце Делчев не може да ни раздели

Той се е борил за прогресивни идеи, които обединяват хората

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българските правителства ,независимо кои са трябва да бъдат твърди и неотклонни по въпроса за спазването на Декларацията приета от Народното събрание !!! Тези номенклатури от югокомунистически отрепки в Македония нямат нищо общо с народа и българите заедно с албанците в Македония трябва да се отърват от тях и да премахнат смело лъжливата комунистическа идеология от времето на Тито !! ВЕЧЕ НИКАКВИ КОМПРОМИСИ ,ЕС НЕ Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛ .......

Писмо на апостола на Македония Гдце Делчев до Никола Малешевски ,,... Отцепленията и разцепленията никак да не те плашат.Действително жалко е , но що можем да правим, когато С М Е Б Ъ Л Г А Р И и всички страдаме от една обща болест ! ....... 5 януари 1899г. Гоце Делчев София

В момента Македония има нужда от България, за да получи преговори. Така ще е и по време на преговорите. В момента, в който те приключат и я приемат в ЕС тя ще започне да ни създава огромни проблеми. Съдейки по идеологията на македонизма тези претенции край няма да имат. Ще има обидни за националния ни дух напъни да се отказваме от историята си, от рода си и т.н. Защо ни е да го правим? Единствения начин е днес, не утре, с договор, в който всичко е подробно записано, да се спрат тези техни идиотщини. В договора най-общо да пише: До 1945 г. в Македония се е говорело на български и историята й е българска. След това се формира македонската нация и езика й се променя. Днес В Македония живеят хора, които се самоопределят като македонци и говорят на македонски език, който е литературна норма на българския. Това е истината! Ако искат да я приемат, ако не да вървят по дяволите!

Drugaryu Zaev, nie nikoga ne sme bili zaedno.

Стигааааа. 2 национални катастрофи за тоя камънак. Само чукари. И на море има излаз. То не бяха слагания, салтанати и тамошните туземци ни се качиха на главата. Стига с тоя мазохизъм. Който се македончее да върви там. Прав му път.

Исках да кажа: 3 национални катастрофи и да, НЯМАТ излаз на никакво море. Само каманак.

Проблема не е Гоце Делчев, проблема е, че държава със 70 годишна история се опитва да присвои историята на държава със 1400 годишна история !!

До Некъф,НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА.

Част от пробема е и във нашите политици ( през последните 80 год. и сегашните ) .След като т.н. македонски политици (събомани ) твърдят ,че във Македония нямало българи . Проблема идва защото никой от нашите политици не им напомня т. н.;Кървава коледа; примерно ,когато по заповед на Тито , бива избита и изтеавана бълг.интелигенция заедно със свещениците най-вече във големите градове и особедно със българско съмосъзнание ,.! Нашите и македонски политици малодушно мълчат ли мълчат за тези и др. зверства срещу българите там . Същото е и във северна Гърция , а от българската политика МАЛОДУШИЕ иНАВЕЖДАНЕ ... (

Кой е не и чувал за Ристо Куломофски..Томи Джеферсонски..и Георге Вашинктонски..бъкел не разбира от история.

Ешшшш паааа тоаааа

Айде селски тарикатин, пак почна да хитрее. У лево. Никакво ЗА, докато не се приеме реалната българска история. Дано този път идиотизмът в главата на Борисов и останалите евро-йесмени не победи. Дано се сетят, че служат на България. Тарикатчето Заев отново започна да върти старите чупки, с които направи на абсолютен будала Бойко Борисов. Е това се случва. Наследника на Александър Македоци, по кръв и ДНК българин, не може да стопли, че как сме си живели без тях, така и може да мине им без тях. Надявам се да им припомнят на живо една македонска поговорка: Като не сакаш да цаливаш образ, ше цаливаш газ. Горе долу. Като не приеха доброто, тогава нищо, да си гледат работата и както са си живяли, да си продължават по същия начин. Дано само нашите политици малко да се усетят, че освен бакалските им сметки има и национални интереси. Които във вънпната политика са им пълна скръб.

Ама ти на нашите мутри политици ли им викаш?

Гоце не може, ама сърбите, дето сте се гушнали с тях, не само че могат, ами точно това целят. А ти тая игра на кооперативност, дето си я заиграл сега по-добре я забрави, че преди месещ дург ти беше тонът, лицемер такъв.

Факт е че, Гоце Делчев никога не се е самоопределял за северно македонец и не се е борил за независимост на Северна Македония.

Абсурдно е да се променя самосъзнанието на човек , който саморъчно е писал какъв е повече от сто години след като е загинал !!!! заев да си представи абсурдната ситуация, че след сто години албанци ще твърдят, че 2020 г. премиер на Северна Македония е бил албанеца заевходжа, който бил чист албанец, обаче не е смеел да го каже публично !!!! ИДИОТИ - СРЪБСКИ ЕНИЧАРИ !!!!!

Гоце Делчев , е македонец което означава Българин, а северно македонците не са българи , така че няма проблем . Северно македонците нямат нищо общо с Гоце Делчев и няма защо изобщо да го споменават.

Защо смятате Македония за българска? Искате и албанско малцинство в България ли? Оставете Македония да се развива.

Достатъчно направихме за факанитв макета Да духат супата.!!!!

Ако питате мен,Гоце Делчев най-накрая трябва да бъде оставен да почива в мир. Не е добра идея да продължаваме да се караме отново и отново. Уважавайте паметта му. Неговата трагична съдба трябва да ни направи благодарни към този човек. Колко от вас знаят какво наистина се е случило? Той е бил използван, когато е бил жив и е използван като мъртъв, време е да спрете да се биете за мъртвото му тяло или част от него, тъй като част остава погребана в c.Баница - трябва да ce уважават мъртвите герои като него, вместо да ce създава цирк. Надявам се, че това е последният път.И разбира се, той принадлежи и на двете страни, защото ние сме една и съща нация.

Само те поправям, че не сме нация, а народ.

Не сме народ, а мърша - П.Р. Славейков

Всички знаем, че Гоце Делчев е бил чист българин и че сам се е определял като такъв! Знаем и за какво се е борил! Родното му място е град Кукуш, който по настоящем е в границите на Гърция! Един от прадядовците ми, също чист българин, е от там! Избягал е от геноцида и от насилствената асимилация, които са проведени там и не само там, с цел обезбългаряване на исконни български територии!

Българин от Македония....

че ако стане жив ще те одере за това че го правиш македонец и отричаш че е българин!

"Македонският и българският народ ..." - де гиди, Зайо Вучич още кучич!

Македонците по една или друга причина имат държава географски погледнато! За съжаление имат само това, нямат език, нямат култура, нямат история! Всичко което успеят да ограбят от съседите си си е чист кяр!, Но най просто и лесно би било да кажат, че делят обща история и език с България!

знаем ги тези помиярски парчета! Нали и ти си от нашите ,от една черга сме.

Даваме ви го, барабар с другия гоце - първанов.

Гоце Делчев е БЪЛГАРИН!!! И да Гоце може да ни раздели!!!! Защото Гоце не е северно македонец, нито индианец!!! Гоце е българин!!!! Борисов не забравяй Гоце е българин!!!

Гоце Делчев е на Владимир Москов !

Категорично няма място за никакво деление . Гоце Делчев е Бълагрия , Македония е югозападна България , Език , религия и църва са Български . Нещо неясно , шоптъре ?!!!!

Заев е изпечен шмекер. Гърците обаче не се вързаха на лъжите му. Вързаха се само българите чрез Борисов. А трябваше да е обратното! Македонците са българи, а не гърци. И говорят български, а не гръцки! Ако Борисов има поне малко мозък, той НИКОГА не трябва да допусне Македония в Европейския съюз. Трябва да действа като гърците. Трябва да даде съгласието си за Европейския съюз, само ако Заев признае, че говорим общ - български език!!! и че сме един народ в две държави!!!

Каква раздяла бе олигофрен, скоро ви приемат в ЕС и Македония става Албания. Македонци няма да има в ислямизираната ви държава, ще скимтите за чужди документи пред посолствата на чужди държави.....

Гърция-Македония има апендикс: В официалната македонска литература да бъде еднозначно написано че Ал.Македонски е грък В договора България -Македония има апендикс: страните да излъчат научни комисии, които да изчистят спорните въпроси. Външната политика на Герб е също толкова некадърна както и вътрешната. Македонският въпрос е политически, а не научен. Ленин казва : Ако не искаш да се свърши работа назнами комисия. Ако искаш да свършиш работа назначи комисар. Герб подписа този договор на официален Македнски език

Започват явно пазарлъците и алъш вериша, само дето лошото е че нашето търпение към тях се поизчерпа.

ZAYKOV,SEVEROMAKEDONEC,ZAPOMNI ZA VINAGI:ISTORIATA E EDNA,BALGARIA IA PISHE1300 GODINI,A TVOIATA SEVEROMAKEDONSKA ISTORIA E OT 1944 GODINA!R4AZBRA LI ME?V EVROPATA NIAMA DA OOTIDETE DOKATO NE PRIZNAETE B-A-L-G-A-R-S-K-A-T-A ISTORIA.

Вардарските сърбомани да бъдат бити, еб@ни и изгонени! В РБългария живеят повече истински "македонци", отколкото в т.нар. Северна Македония. Не трябва да се допуска тия да ни крадат историята, да изопачават истината за езика и писменноста ни, доста!

от класа

Е щом не може, стига дрънкахте глупости. Гоцето винаги си е бил българин

На ти си парцалките, дай си ми кукличката. Майка не ми дава да играя с тебе защото си правиш пишката на кокалче.

Абе ти нормален ли си? Историята не е детски въпрос. Тъпанар

А бре Зайко , объркал си си професията , ти си по-търговец и от чист евреин !!! Все се пазариш и все не признаваш , че постоянно губиш !!! Ти говориш едно , обаче народа друго !!! Затова не ви вярваме ! Долни кокошкари , родоотстъпници !

Брей, тия северните античари все едни и същи хитровати намазани пехливани си отглеждат. Изключение беше единствено Киро Глигоров, заради който ги признахме навремето.

Тиа макета когато и да ги шамарим ЩЕ Е КЪСНО....Баси и НЕБЛАГОДАРНИТЕ СРЪБСКИ ПРОТЕЖЕТА!

Имах двама колеги състуденти преди повече от 20 г. и НАИСТИНА СА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ още от малки!Няма лъжа - ти му даваш исторически документи и книги,то се цупи като 2 годишно в магазин за детски играчки!

Като комунистите...

Гоце Делчев е българин, няма да го делим с вас посърбените българи!

Кой се интересува от Гоце Делчев в Европа?

Няма да делиш с мразещи Родината си, ние пък младите българи ще заминем да работим и живеем на Запад защото там плащат повече и ще останете само пенсионери в Родината. Да видим кой в Родината ще плаща данъци и дали ще има пари за пенсиите ви.

безказармен дупедавец

БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНА С ПРЕДАТЕЛИ!!!!!! Предател е Ивайло Дичев от Софийски университет!!!! Предател е Ивайло Дичев от Софийски университет!!!! Предател е Ивайло Дичев от Софийски университет!!!! ВИЖТЕ КАКВО ГОВОРИ ПО СЕВЕРНО МАКЕДОНСКА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!!! СРАМ ЗА СОФИИСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ! Явно Софииския университит е АНТИ БЪЛГАРСКА ОРГАНИЗАЦИЯ!

Македонците са станали като скрити гейове. Не били педали, а хомосексуалисти. Тия са същите. Не сме българи, но много общо ни обединява.

Е как да са българи македонците като от 70 години имат самостоятелна държава? Не може да върнеш времето назад пък и кой ли ще пита такива като тебе.

Такива като мене трябва да питат, които са чели по-дебелите книги.

Да си пее песента Северомакедонско девойче, а може и Северина.

Да Гоце Делчев ни обединява, защото сме един народ. Но тая сръбска пропаганда ...

Гоце Делчев е БЪЛГАРИН!!! Гоце Делчев се е борил за единна България! Гоце Делчев е наследник и последовател на Васил Левски!!!! Ако Борисов и Каракачанов не ти го обяснят ще ги изметем от България!!!! ГОЦЕ И ДАМЕ СА БЪЛГАРИ!!!!

Всичко тръгва от вас, споко до тук ще сте ако продължавате с тъпотиите бе тъпо македонско чучело

Гърците знаят как да си защитават националните интереси и за това шапка им свалям. Дълго време, така наречените македонци, се правеха на антички, наследници на Филип и Александър Македонски, напълниха центъра на Скопие с бутафорни скулптури. Обаче гръцките управници ги направи жители на северната част на област Македония и си защитиха търговската марка "Македония". Сега си пия гръцко узо с тази търговска марка, е не е като пломарито, но пак става.

Дрън-дрън.

И тоя чете Евангелието както дявола. Гоце сее борил да обедини българите в рамките на България, а не просто да обедини едни хора..

Може и още как :) Лицемер си приятелю !!!! Но те албанците ще Ви оправят! България винаги ви е виновна и черна, затова Албанците, като Ваши братя ще Ви изстрелят към Европа ;) Дерзайте, гадни лицемери, предатели и крадци на история !!

"можем да преодолеем въпросите от миналото и да се обединим около това, което е общо за бъдещето на Македония и България" Първо - без минало няма бъдеще. Второ - не Македония, а Северна Македония. Трето - миналото на България е от 681-ва година, а на Северна Македония от 1944 г.

Заев е лицемер и Борисов е лицемер, един народ сме, нищо не може да ни раздели.