Коментари - Знакова милитаристична реч на японския премиер пред американския Конгрес | Днес.dir.bg

Знакова милитаристична реч на японския премиер пред американския Конгрес

Фумио Кишида предупреди законодателите на САЩ, че утре Източна Азия може да е Украйна днес

Обратно в новината

Коментари - Знакова милитаристична реч на японския премиер пред американския Конгрес | Днес.dir.bg

Коментари

_stankow

Ако американците не дадат 60 милиарда на Украйна - спестяват 60 милиарда. Иначе ги губят, никой няма да им ги връща. Не и новата Украйна, член на новата Съюзна държава. Ако Украйна загуби - американците ще кажат - "Ужас, руснаците идват, ей ги на границите на НАТО" ! Давайте по 5% от БВП–то си за военни нужди. Военни нужди - това са скъпи и прескъпи оръжия, от САЩ разбира се. Нови стотици милиарди за десетки години напред. Военните бюджети бяха 1.5%, Тръмп искаш 2%, след войната ще се вдигат и вдигат Американците казаха на ЕС - дайте си оръжията на Украйна, ние ще ви дадем нови. Да, ама оръжията от ЕС отиваха като "помощ", а новите оръжия от САЩ са платени. Още стотици милиарди за десетки години напред. Когато Русия спечели, САЩ ще кажат - "Сакън, не вдигайте санкциите". И парите за газ, уран, пшеница вместо към Русия, ще отиват към САЩ. Така че САЩ са заинтересувани Украйна да загуби войната. По някое време тази година. Въпрос на много трилиони които те пък, ще спечелят.

Ехх Станков, Станков ..ти каква клета вата си

В Япония няма насадена омраза към САЩ, въпреки всичко, което американците им причиниха. В Русия и останалите страни от бившия СССР също няма омраза към Германия. А навремето съвсем не е било така.

Разбира се, че няма. В Япония считат, че използването на ядрени удари за да се спре внезапно войната ги е спасила от съветският ботуш. Сталин буквално е бил на дни да навлезе в Япония, а това ако се беше случило, край с Япония, каквато я знаят японците. Плюс милиони жертви на един съветски режим. Кой не е събрал руска попара, само той не се сеща. Та японците не са глупави, знаят много добре какво е станало. Ние масово не знаем.

Това е статия за японския Кокорчо... Но да се върнем години назад, когато Япония наистина беше военна сила, самураите бяха самураи...Това, което не се признава, бяха провокациите от страна на американците за въвличане на Япония във ВСВ. Освен блокадата, американски военни кораби спират японски търговски съдове, гаврят се с пътниците...Задържат японски траулери. И всички кораби излиза от Пърл Харбър! Гордите японци в крайна сметка се решават! Но силата на няколко острова не може да се мери с мощта на цял континент! След победата американците оставят живи само японци като Кокорчо! Другите са принудени "да се самоубият"! Затова също не се пише! На какво се дължи икономическият им растеж? Много просто! Идват след американските войници и американските капиталисти! Казват-даваме ви пари-работите за нас! Успеете ли-добре, ако не умирате от глад! И японците-дисциплиниран и работлив народ-успяват...Но на тях никога няма да се позволи да бъдат това, което бяха!

Ти вярно си мега тъп, а?

Само като ти видя ника и става ясно къв дебил си

Няма незаменими. Всичко е временно. Илюзията е за овцете.

Е,що никой нормален не иска и не обича руските. досадни навлеци,тяхната култура и влияние?

И тези пропаднаха, забравиха подарените атомни бомби от САЩ, пак ще трябва да им се напомня откъде духа вятъра

Е нали теб те има, за да оплакваш бомбите. За съжаление такива като теб няма да разберат света дори с картинки да им го обрисуваш. Съдбата ти е да си вечно озадачен и илюминатите и Сорос да седят зад всичко. Затуй - по-добре не го мисли. Има хора за мисленето.

В Япония самураи отдавна нема. И напоследък и на тях повече им се живее, отколкото им се мре. Така че тая работа с лудите самураи, дето видиш ли щели да направят не знам си кво... дрън-дрън. Вече очевидно и там политиците им са продажни плужеци като у нас, в Европа и къде ли не. Тази реч е откровена подигравка и унижение за всеки нормален японец. Ако все още има такива. Това е, все едно ние да поканим Турция да си направи военни бази в Батак и Копривщица за да нападат от там Сърбия, например. То не, че е невъзможно, де. С нашите "политици" вече всичко е възможно. Очевидно и с японските.

Рядък познавач на японското общество и култура си! Бакшиш от Мировяне ?

Жалка работа - да забравиш какво са причинили на земята ти същите тези, пред които си капитулирал в последната си война... Този е срам за всички японци.

Не знам какво се месят и японците в тази война с Украйна??? Пледират за пари на американските данъкоплатци!!!

Японците пак ще режат с катаните руски и китайски кратуни !

И Хаваите под водата!

И току виж се разделят с островите Рюкю от юг и Хокайдо от север. За нас ни е трудно да си представим, но двете Кореи най-лесно ще се обединят срещу Япония. Въобще за годините между 1905-та до 1945-та джапанките така са си "постлали", че най-искрено ги мразят в цяла Югоизточна Азия.

огромно червено петно на картата, трябва да бъзе разцепено на поне 5 парчета ! . не може с население колкото турция , плюс още толкова поробени народи, да заемаш 13% от сушата ! това е огромен дисбаланс! . просия била "голяма" ! нищо подобно - средна по население кочина, при това силно фрагментирано население !

А Канада, кога ще им видим сметката?

И какво общо има една развита държава като Канада с идиоти без кенефи в колибите си като руснаците, малоумник???

И ти нямаш нищо общо с умствено развитите хора,но пишеш тук,нали???Честно казано,козяшки измекяр е последното подобие на човек,чието мнение би имало някакво значение;)И въпреки това ви позволяват да заработвате жълти стотинки,акайки във форума;)

да се задействат- "кавказкият" фронт и "купирският" фронт ! . за какво ни е свят с импрескиа московия !

Я па тоя, а такива лекета като теб, за какво ни са да мърсят въздуха.

И кое му е знаковото? Американците ще съсипят поредна страна, превръщайки я в новата Уркаина. Китайците имат да си връщат за избитите десетки милиони, без никакво колебание ще надънят с ядрени ракети японците.

по- вероятно е на тебе да ти го надънят без лубрикант !

Японците, които знаят какво са правили дедите им в китайският град Нанкин в 1937г и се насират от страх, какво може да им се случи. Защото китайците не забравят, а как да забравиш стотици хиляди обезглавени граждани и реки от кръв. Затова американците им са толкова мили, дори и след като ги изпариха в горещото лято на 1945г. Но то възмезнието може да почака но..... За по любопитните да видят повече инфо за: Клане в Нанкин

Какво знаете за американската писателка от китайски произход - Айрис Чан? Тя е написала 3 книги за това клане и на четвъртата душевно не издържа и се самоубива в резултат на депресия, предобита от работата. Това е била една много умна и интелигентна жена с родители които са били извесни учени. Тя е родена около 1968г, ако не греша и всичко това се слуява сега, не в 50те, 60те или други там розови за Америка времена. Япония ли? То не е само там в този град. Японските фашисти в манджурия са си правили експерименти с китайците, като със животни. Заливали са ги и са им инжектирали течен азот и какви ли не гадости. Трови ли са ги с бойни отровни вещества. Това не са били хора като хора и не са брояли другите за такива. И този дявол, наследник на дяволи, се е изправил пред Сатаната да го моли за помощ...... Има страни на които Китай никога няма да прости и първата е Япония.

Отряд 731

Как е много полюсния, бляди? Густо, а? Вива Чайна!!...

Не знаем, той някак се скри в там при теб, долу, вътре и там работи мощно. Да почакаме за резултата, да видим. А ти не се плаши, то на много се е случвало.

американската марионетка говори това което са му написали, а американците искат азиатско Нато и нова война с Китай

Хахаха.. тъкър мамин

Абе папагал, САЩ са във военен съюз Латинска Америка и с доста държави от тихоокеанския район, освен в НАТО. Ма ти откъде да знаеш?

Явно Западо е решил с бензин да гаси оганьо

Да припомним че японците са нашите съюзници и детето в порнография бе позволено до преди 5минути.....мале ако пък им погледнете хентай......повърня.... Наш съюзник!!!!!

Припари ли, бляд? Така е в света на големите, сладък: пипнеш-играеш!! Путьо искаше да си играе с батковците, сега ще му го сложат.. хахаха

изплискаха легена…

Япония е може би най-развитата цивилизация като общество - имайки предвид и географията и историята им! Аз изпитвам голямо уважение към начина, по който са възпитани, по който се образоват, мислят и работят!

бе тоя путин го изкарахте бетер Дарт Вейдър, голям страх я тресе галактиката, и половината от андромеда

Палпутин, шефа на Вейдър (Митя Медведев хахаха)

Джапанките са лесни. Две бомби и стават кротки като агънца. Даже и ще ти слугуват деситилетия наред.

Дори няма нужда да им ги пуска - една подходяща холограма над Токио и са се н*ли.

Японците имат пари и възможности в излишък,така че не им трябва да просят пари от САЩ!!!! Но......завърти ли се японската военна машина на пълни обороти , на Китай, Северна Корея, Русия и техните мизерни сателити ,не Земята, а Слънчевата система ще им стане тясна !!!! Нека само да ядосат самураите!!!!

си нямат пари откакто през 1972година американците ги обраха... а военната им машина винаги е била по американски образец, сиреч много жертви сред японските военни и много жестокост към цивилните, особено ако налети на "неправилните" противници.

Така е, нямат пари японците и са много бедни ,след като ги ограбиха американците!!!:)))) Само че ,цяла Азия кара автомобили Тойота, почти всички кораби са с двигатели на Сони, роботите им са няколко поколения напред пред всички останали и най - вече : Хич "нямат " дисциплина ,чувство за дълг и жертвоготовност и още повече абсолютно подчинение към прекия началник и йерархия на всички нива в обществото !!!! Това ги прави страховити воини пред лицето на масовите месомелачки срещу тях от страни като Китай и Русия!!!! Не се ебав..айте със самураите, че не Земята, а Слънчевата система ще ви стане тясна !!!

продават еФтинджос... затова успяват да подбиват пазара, и не стоките им не са качествени, просто са еФтини. А и не са жертвоготовни... просто са овчедушни, просто голяма част от тях са от кастите които навемето самураите са можели да убиват когато им стане скучно, и това което на Запад смятаме за трудова дисциплина за японците е проява на панически страх от това че днешния "самурай" просто ще го лиши от животът му. Япония се характеризира с две думи- Кароши и Хикикомори... но пък ти кат познаваш толкоз добре Япония трябва да знаеш за каво говоря и защо това не говори добре за Япония-)

Едно е сигурно.Ако НАТО продължи да строи ново НАТО-САЩ,Япония,Австралия срещо Китай то Русия и Китай ще направят военнен съюз.Защото БРИКС е само търговски.

Много филми гледате бе. Отишъл японеца да пита господаря дали има нужда някоя поръчка да се извърши, готови били да участват. Тоя ще да е роднина на Зеления…

Ного ми е оскудно инфото за японците - у нашето село нема японци обаче кат' гледам Шогун и си викам - гати самураите, гати олигофрените. Да си разпори он сам корема за щчло и не щяло. Ай сиктир бе.

Да, големи самураи, няма що. Известни със зверствата си през втората световна война, особено в Китай. Опитат ли се още един път ще останат без острови.

почти 2400 $ за унция. С какво точно смятат да се милитаризират Европа, ФАЩ и Япония (Г7) като финансово са продънени от всякъде и ресурси нямат. Идва перфектна икономическа буря, която печатаря на фалшиви хартийки ФАЩ не могат и няма да избегнат.

Джапанката със саке ли препи или лимонада? Да заставаш на страната на държавата избомбилате с ядрени бомби без да каже даже сори - трябва да си супер неадекватен.

Малко им е било чаластренето май... та пак го вадят твърд ама малък..

Тия не случайно са яли ядренките, и пак ще ядат.

ще се възлоди "оста" - рим-берлин-токио и плус франция + острова + турция !

Тая Ос е слаба.

този самурай, къв го дири при тия мишки отвъд голямата вода, които не искат да унижат просия, ама се точели на жълтъцитеу дето са 1.5 млрд население ! . да се смееш ли да плачеш ли ! . европа вече не разчита на потомците на евпорейските затворници за нищо ! видяхме ги колко струват пи как се уплащиха просия да не загуби ! . ще се справим с чудовището сами - франция и острова имат гъби...само джапанките трябва да отворят трети фронт на курилите и заедно с вторият фронт, който в кавказ - ще катурнем терористите ! . не им щем - ни меда, ни жилото, ни газта, ни шибанат окупационна нефт, с която само тровим природата ! -

втория фронт ще просъществува има няма 10 мин. колкото капитана на най близката подводница да разкодира съобщението и да изстреля 2х 10 мегатонни ракети Булава, кам острова на завинаги залязлото слънце. Не сме 1944г. Объркали сте хапчетата ...

излиза че всичката мъка на сащисаните чиновници, които наскоро посетиха Китай, е отишла нахалост... та на САЩ им се налага да възродят страия военен съюз между Япония, Филипините и САЩ, че да има с какво да дразнят китайците, формално и Австралия е в заверата... но беше достатъчно Китай 18 месеца да не купува нищо от Австралия и австралийците тихичко пак се залюбиха с Китайската компартия и на думи твърдят че ще подкрепят поредната амрекинаска война а на практика изцяло възстановиха изност си за Китай.

Не познавам много японци и не знае, че са такива гъзодавци... направо да беше казал дайте ни и на нас 100 млрд. гущера за оръжие след като давате на Украйна :)))))

Японците имат пари и възможности в излишък,така че не имнтрябва да прости пари от САЩ!!!! Но......завърти ли се японската военна машина на пълни обороти на Китай, Северна Корея, Русия и техните мизерни сателити ,не Земята, а Слънчевата система ще им стане тясна !!!! Нека само да ядосат самураите!!!!

Завърти ли се военната машина на Япония, да ти кажа, но изведнъж добре развъртяните военни машини на двете Кореи ще се обединят. Китайската военна машина може да получи неочаквана помощ от Тайван, щото враждата си е вражда, но спомените за годините между 1905-та и 1945-та са си трайни. Японсците с японско старание са ги закрепили в съзнанието на хората из югоизточна Азия и само факта, че в япония не се върти особена военна машина ги позаглушава.

Да живее САЩ стожер на мира на Земята!

Значи Япония ще е следващата Укряйна , която да свърши черната работа на наглосаксите срещу Китай Гпрките японци

подлоги ясно се отличават. Всипни те са с убийствено нисък рейтинг във собствените си страни. Такъв еслъчаят и с този нисък японски дрисльо. Колкото до самата Япония... Населението не желае да воюва с никого още повече за американците. Отделно от това, освен икономически, страната има огромен проблем с застаряването. Икуфрлият памперс и престъпната клика която го управлява търсят всячески балъци които да воюват с Китай и Русия вместо тях.

путин го крепи китай Ама японците са имали винаги Китай на закуска .....

Време е за КРАЯТ на Япония - излишни острови в земното кълбо

Фашизмът никога не е бил победен, фашизмът никога не си е отивал. Е, този път може би ще е различно, надявам се, че уроците са научени.

"На космическия кораб, наречен "Свобода и демокрация", Япония се гордее, че е ваш спътник. Ние сме на палубата, изпълняваме задача. И сме готови да направим каквото е необходимо". Няма нищо по-жалкарско от политик, наведен с преклонена главичка пред диктатор, който в началото на войната вкарва в лагери собствените си американски граждани с японски произход, независимо кое поколение американци са. Който в края на войната, когато е ясно, че Япония ше капитулира, хвърля атомни бомби над 2 града с което избива веднага хиляди жени, деца, бебета и старци и след радиацията умират още милиони в следващите години. Който забравя това и се съюзява с убиеца на собсвения ти народ, не заслужава да живее, да не говорим да управлява и да говори за "Свобода и демокрация"

Вземи прочети малко книги ако можеш.

В една книга от преди няколко години се описва доклад на ЦРУ, в който се описва случай, в който по време на ВСВ, САЩ унищожават една японска подводница в международни води, близо до американската граница. Това е повода за унищожението на Пърл Харбър като отмъщение, защото съгласно международното право унищожението на подводницата е обявяване на война от САЩ на Япония. Този факт е скриван от САЩ дълго време, заради манипулирането на собствения си народ и обяснението, че Япония е виновна за влизанео на САЩ във ВСВ. Последващите бомбардировки над Хирошима и Нагазаки са представяни като отмъщение за Пърл Харбър.

Най- много ни харесва,когато платен и посредствен трол громи врага ,като изтъква,че убива или е убивала : деца,жени ,старци и бебета !!!! Все едно, че Русия никога не го е правила ,нито към чужди държави, нито към собствените си граждани !!!! Същото важи и за Китай!!!! Никога не са го правили ,ама ХИЧ!!! В тези държави и мизерните им сателити само се говори за правото на човека, благоденствието на човека и т.н.,като името на човека е начело на държавата, за да не стават грешки !!! Който не е съгласен, отива на курорт в колония " Полярен вълк" или изчезва безследно ,ако откаже да пие " специален " чай ,или се опъва на балкона и не иска да скочи от него и т.н. ,и т.н.!!! Въобще лесно и приятно се живее в тези страни ,като винаги имаш избор : или работиш до смърт и " обичаш" Вожда ,или ....умираш !!! Какво да правиш : Демокрация!!!!

... и Нагазаки са японски градове със спомени за горещата щатско-японска дружба. Може би затова Япония се натиска да бъде със САЩ, та да не се окаже евентуално срещу тях. Парен каша духа ...

Ха ха ха ха Анализатор каза, че ако започне световна война, първите които ще са срещу САЩ ще бъдат Северна Корея и...... Япония

Да, си връща много на Япония и затова са, се нас рали в Токио

Руснаците и китайците се справят добре. Изкарват сума страни от неутралността им... :))) Швеция, Финландия, Япония. Австрия се чувства добре, защото Русия няма директен достъп до нея, ама ако руснаците натиснат някой съсед изведнъж и австрийците ще почнат да ценят НАТО... Владмир Владмирирович е направил повече за разширението на НАТО от всеки друг след края на студената война. :)))

Западните политици крещят неистово, защото точно те предизвикаха всички конфликти в последните 80години.... Искат да ни зомбират и да ни въвлекат в нова световна война и всичко това стана, защото ЗАПАДА беше крайно арогантен и нагъл спрямо всички останали, а те трябваше безропотно да им се подчиняват, но уви не им се получава. Така че дано Русия спечели, защото иначе жална ни майка- ще ни карат да се бием с кого ли не и това защото няколко оядени свине искат да ни жертват всички в името на някаква измислена кауза... Тя и каузата на Хитлер беше по същия начин представена пред немския народ, за да го мобилизира и да го хвърли във война с целия останал свят.... Честити ни западен фашизъм!

Шиндзо Абе говори в Конгреса на САЩ след като японския парламент прие поправки в Закона за колективна самоотбрана, с които японските въоръжени сили получиха разрешение да воюват в чужбина... защото през 2004-а година японските въоръжени сили напълно незаконно помагаха на САЩ във войната им в Ирак, и въобще само през Втората световна война САЩ и Япония го играят противници, до нея и след нея те са съюзници в почти всички войни.

Яааа, япончето какво било послушно. Можело значи. Пускат се ядрата и уж гордите някога японци стават хрисими слуги на новите си презокеански господари. Да се готвят украинците с топлина и светлина от Русия.

Няма как да не се съюзи с САЩ сега най големия им страх е Китай., а с Русия от десетилетия се борят за курилите и не са в добри отношения.

Ако Европа нападне Кочината Русия от запад, Япония нападне Кочината Русия от изток, Китай нападне Кочината Русия от юг, а Америка надзирава целия процес - какво ли ще остане от Кочината Русия?

каквото остане от Т.Нар кочинка Планета земя

... ще се напъне! па - квот стани ...

Американски ( филмчета) гледаш или сънуваш

кочина е в главата ти, вземи си лекарствата и си лягай

Доста е жалко да си "силен съюзник" на тези, които ти пуснаха две атомни бомби профилактично в края на войната... явно плачат за още две.

пффф

Ама, тоя път руски и православни, нали? :))) Тогава всичко ще е ок. :)))

Японците клечат на САЩ, който им пускаше атомни бомби. А исторически все японците са нападащи от островите и всички околни ги мразят.

Трябва ли да търсим обяснение, защо убиха бившия им министър-председател! Мисля, че не.

Всички нормални демократични, богати, западни държави искат да унищожат Фашистка Русия максимално бързо. Само България и 2-3 други европейски държави се клатят като пияни матроси между Запада и Фашистка Русия. Фашизмът трябва да бъде убит в зародиша си!

защото фашизмът и в двата бивши лагера отпреди 34 години НЕ Е ПРЕСТАВАЛ да съществува (с малки изключения може би).

Кого имаш предвид, като казваш богати държави? Тези, които плащат трилион долара само като лихва на дълга си ли? Имам и щастието, и нещастието да живея в една подобна държава. Разликата между това, което беше преди 30 години и сега, е огромна. Продавам и се връщам в България.

Адаш образовай се ! Няма как Русия да е фашистка държава за разлика от Украйна ! Чети малко история !

Коментари - Знакова милитаристична реч на японския премиер пред американския Конгрес | Днес.dir.bg

Знакова милитаристична реч на японския премиер пред американския Конгрес

Фумио Кишида предупреди законодателите на САЩ, че утре Източна Азия може да е Украйна днес

Обратно в новината

Коментари - Знакова милитаристична реч на японския премиер пред американския Конгрес | Днес.dir.bg

Коментари

_stankow

Ако американците не дадат 60 милиарда на Украйна - спестяват 60 милиарда. Иначе ги губят, никой няма да им ги връща. Не и новата Украйна, член на новата Съюзна държава. Ако Украйна загуби - американците ще кажат - "Ужас, руснаците идват, ей ги на границите на НАТО" ! Давайте по 5% от БВП–то си за военни нужди. Военни нужди - това са скъпи и прескъпи оръжия, от САЩ разбира се. Нови стотици милиарди за десетки години напред. Военните бюджети бяха 1.5%, Тръмп искаш 2%, след войната ще се вдигат и вдигат Американците казаха на ЕС - дайте си оръжията на Украйна, ние ще ви дадем нови. Да, ама оръжията от ЕС отиваха като "помощ", а новите оръжия от САЩ са платени. Още стотици милиарди за десетки години напред. Когато Русия спечели, САЩ ще кажат - "Сакън, не вдигайте санкциите". И парите за газ, уран, пшеница вместо към Русия, ще отиват към САЩ. Така че САЩ са заинтересувани Украйна да загуби войната. По някое време тази година. Въпрос на много трилиони които те пък, ще спечелят.

Ехх Станков, Станков ..ти каква клета вата си

В Япония няма насадена омраза към САЩ, въпреки всичко, което американците им причиниха. В Русия и останалите страни от бившия СССР също няма омраза към Германия. А навремето съвсем не е било така.

Разбира се, че няма. В Япония считат, че използването на ядрени удари за да се спре внезапно войната ги е спасила от съветският ботуш. Сталин буквално е бил на дни да навлезе в Япония, а това ако се беше случило, край с Япония, каквато я знаят японците. Плюс милиони жертви на един съветски режим. Кой не е събрал руска попара, само той не се сеща. Та японците не са глупави, знаят много добре какво е станало. Ние масово не знаем.

Това е статия за японския Кокорчо... Но да се върнем години назад, когато Япония наистина беше военна сила, самураите бяха самураи...Това, което не се признава, бяха провокациите от страна на американците за въвличане на Япония във ВСВ. Освен блокадата, американски военни кораби спират японски търговски съдове, гаврят се с пътниците...Задържат японски траулери. И всички кораби излиза от Пърл Харбър! Гордите японци в крайна сметка се решават! Но силата на няколко острова не може да се мери с мощта на цял континент! След победата американците оставят живи само японци като Кокорчо! Другите са принудени "да се самоубият"! Затова също не се пише! На какво се дължи икономическият им растеж? Много просто! Идват след американските войници и американските капиталисти! Казват-даваме ви пари-работите за нас! Успеете ли-добре, ако не умирате от глад! И японците-дисциплиниран и работлив народ-успяват...Но на тях никога няма да се позволи да бъдат това, което бяха!

Ти вярно си мега тъп, а?

Само като ти видя ника и става ясно къв дебил си

Няма незаменими. Всичко е временно. Илюзията е за овцете.

Е,що никой нормален не иска и не обича руските. досадни навлеци,тяхната култура и влияние?

И тези пропаднаха, забравиха подарените атомни бомби от САЩ, пак ще трябва да им се напомня откъде духа вятъра

Е нали теб те има, за да оплакваш бомбите. За съжаление такива като теб няма да разберат света дори с картинки да им го обрисуваш. Съдбата ти е да си вечно озадачен и илюминатите и Сорос да седят зад всичко. Затуй - по-добре не го мисли. Има хора за мисленето.

В Япония самураи отдавна нема. И напоследък и на тях повече им се живее, отколкото им се мре. Така че тая работа с лудите самураи, дето видиш ли щели да направят не знам си кво... дрън-дрън. Вече очевидно и там политиците им са продажни плужеци като у нас, в Европа и къде ли не. Тази реч е откровена подигравка и унижение за всеки нормален японец. Ако все още има такива. Това е, все едно ние да поканим Турция да си направи военни бази в Батак и Копривщица за да нападат от там Сърбия, например. То не, че е невъзможно, де. С нашите "политици" вече всичко е възможно. Очевидно и с японските.

Рядък познавач на японското общество и култура си! Бакшиш от Мировяне ?

Жалка работа - да забравиш какво са причинили на земята ти същите тези, пред които си капитулирал в последната си война... Този е срам за всички японци.

Не знам какво се месят и японците в тази война с Украйна??? Пледират за пари на американските данъкоплатци!!!

Японците пак ще режат с катаните руски и китайски кратуни !

И Хаваите под водата!

И току виж се разделят с островите Рюкю от юг и Хокайдо от север. За нас ни е трудно да си представим, но двете Кореи най-лесно ще се обединят срещу Япония. Въобще за годините между 1905-та до 1945-та джапанките така са си "постлали", че най-искрено ги мразят в цяла Югоизточна Азия.

огромно червено петно на картата, трябва да бъзе разцепено на поне 5 парчета ! . не може с население колкото турция , плюс още толкова поробени народи, да заемаш 13% от сушата ! това е огромен дисбаланс! . просия била "голяма" ! нищо подобно - средна по население кочина, при това силно фрагментирано население !

А Канада, кога ще им видим сметката?

И какво общо има една развита държава като Канада с идиоти без кенефи в колибите си като руснаците, малоумник???

И ти нямаш нищо общо с умствено развитите хора,но пишеш тук,нали???Честно казано,козяшки измекяр е последното подобие на човек,чието мнение би имало някакво значение;)И въпреки това ви позволяват да заработвате жълти стотинки,акайки във форума;)

да се задействат- "кавказкият" фронт и "купирският" фронт ! . за какво ни е свят с импрескиа московия !

Я па тоя, а такива лекета като теб, за какво ни са да мърсят въздуха.

И кое му е знаковото? Американците ще съсипят поредна страна, превръщайки я в новата Уркаина. Китайците имат да си връщат за избитите десетки милиони, без никакво колебание ще надънят с ядрени ракети японците.

по- вероятно е на тебе да ти го надънят без лубрикант !

Японците, които знаят какво са правили дедите им в китайският град Нанкин в 1937г и се насират от страх, какво може да им се случи. Защото китайците не забравят, а как да забравиш стотици хиляди обезглавени граждани и реки от кръв. Затова американците им са толкова мили, дори и след като ги изпариха в горещото лято на 1945г. Но то възмезнието може да почака но..... За по любопитните да видят повече инфо за: Клане в Нанкин

Какво знаете за американската писателка от китайски произход - Айрис Чан? Тя е написала 3 книги за това клане и на четвъртата душевно не издържа и се самоубива в резултат на депресия, предобита от работата. Това е била една много умна и интелигентна жена с родители които са били извесни учени. Тя е родена около 1968г, ако не греша и всичко това се слуява сега, не в 50те, 60те или други там розови за Америка времена. Япония ли? То не е само там в този град. Японските фашисти в манджурия са си правили експерименти с китайците, като със животни. Заливали са ги и са им инжектирали течен азот и какви ли не гадости. Трови ли са ги с бойни отровни вещества. Това не са били хора като хора и не са брояли другите за такива. И този дявол, наследник на дяволи, се е изправил пред Сатаната да го моли за помощ...... Има страни на които Китай никога няма да прости и първата е Япония.

Отряд 731

Как е много полюсния, бляди? Густо, а? Вива Чайна!!...

Не знаем, той някак се скри в там при теб, долу, вътре и там работи мощно. Да почакаме за резултата, да видим. А ти не се плаши, то на много се е случвало.

американската марионетка говори това което са му написали, а американците искат азиатско Нато и нова война с Китай

Хахаха.. тъкър мамин

Абе папагал, САЩ са във военен съюз Латинска Америка и с доста държави от тихоокеанския район, освен в НАТО. Ма ти откъде да знаеш?

Явно Западо е решил с бензин да гаси оганьо

Да припомним че японците са нашите съюзници и детето в порнография бе позволено до преди 5минути.....мале ако пък им погледнете хентай......повърня.... Наш съюзник!!!!!

Припари ли, бляд? Така е в света на големите, сладък: пипнеш-играеш!! Путьо искаше да си играе с батковците, сега ще му го сложат.. хахаха

изплискаха легена…

Япония е може би най-развитата цивилизация като общество - имайки предвид и географията и историята им! Аз изпитвам голямо уважение към начина, по който са възпитани, по който се образоват, мислят и работят!

бе тоя путин го изкарахте бетер Дарт Вейдър, голям страх я тресе галактиката, и половината от андромеда

Палпутин, шефа на Вейдър (Митя Медведев хахаха)

Джапанките са лесни. Две бомби и стават кротки като агънца. Даже и ще ти слугуват деситилетия наред.

Дори няма нужда да им ги пуска - една подходяща холограма над Токио и са се н*ли.

Японците имат пари и възможности в излишък,така че не им трябва да просят пари от САЩ!!!! Но......завърти ли се японската военна машина на пълни обороти , на Китай, Северна Корея, Русия и техните мизерни сателити ,не Земята, а Слънчевата система ще им стане тясна !!!! Нека само да ядосат самураите!!!!

си нямат пари откакто през 1972година американците ги обраха... а военната им машина винаги е била по американски образец, сиреч много жертви сред японските военни и много жестокост към цивилните, особено ако налети на "неправилните" противници.

Така е, нямат пари японците и са много бедни ,след като ги ограбиха американците!!!:)))) Само че ,цяла Азия кара автомобили Тойота, почти всички кораби са с двигатели на Сони, роботите им са няколко поколения напред пред всички останали и най - вече : Хич "нямат " дисциплина ,чувство за дълг и жертвоготовност и още повече абсолютно подчинение към прекия началник и йерархия на всички нива в обществото !!!! Това ги прави страховити воини пред лицето на масовите месомелачки срещу тях от страни като Китай и Русия!!!! Не се ебав..айте със самураите, че не Земята, а Слънчевата система ще ви стане тясна !!!

продават еФтинджос... затова успяват да подбиват пазара, и не стоките им не са качествени, просто са еФтини. А и не са жертвоготовни... просто са овчедушни, просто голяма част от тях са от кастите които навемето самураите са можели да убиват когато им стане скучно, и това което на Запад смятаме за трудова дисциплина за японците е проява на панически страх от това че днешния "самурай" просто ще го лиши от животът му. Япония се характеризира с две думи- Кароши и Хикикомори... но пък ти кат познаваш толкоз добре Япония трябва да знаеш за каво говоря и защо това не говори добре за Япония-)

Едно е сигурно.Ако НАТО продължи да строи ново НАТО-САЩ,Япония,Австралия срещо Китай то Русия и Китай ще направят военнен съюз.Защото БРИКС е само търговски.

Много филми гледате бе. Отишъл японеца да пита господаря дали има нужда някоя поръчка да се извърши, готови били да участват. Тоя ще да е роднина на Зеления…

Ного ми е оскудно инфото за японците - у нашето село нема японци обаче кат' гледам Шогун и си викам - гати самураите, гати олигофрените. Да си разпори он сам корема за щчло и не щяло. Ай сиктир бе.

Да, големи самураи, няма що. Известни със зверствата си през втората световна война, особено в Китай. Опитат ли се още един път ще останат без острови.

почти 2400 $ за унция. С какво точно смятат да се милитаризират Европа, ФАЩ и Япония (Г7) като финансово са продънени от всякъде и ресурси нямат. Идва перфектна икономическа буря, която печатаря на фалшиви хартийки ФАЩ не могат и няма да избегнат.

Джапанката със саке ли препи или лимонада? Да заставаш на страната на държавата избомбилате с ядрени бомби без да каже даже сори - трябва да си супер неадекватен.

Малко им е било чаластренето май... та пак го вадят твърд ама малък..

Тия не случайно са яли ядренките, и пак ще ядат.

ще се възлоди "оста" - рим-берлин-токио и плус франция + острова + турция !

Тая Ос е слаба.

този самурай, къв го дири при тия мишки отвъд голямата вода, които не искат да унижат просия, ама се точели на жълтъцитеу дето са 1.5 млрд население ! . да се смееш ли да плачеш ли ! . европа вече не разчита на потомците на евпорейските затворници за нищо ! видяхме ги колко струват пи как се уплащиха просия да не загуби ! . ще се справим с чудовището сами - франция и острова имат гъби...само джапанките трябва да отворят трети фронт на курилите и заедно с вторият фронт, който в кавказ - ще катурнем терористите ! . не им щем - ни меда, ни жилото, ни газта, ни шибанат окупационна нефт, с която само тровим природата ! -

втория фронт ще просъществува има няма 10 мин. колкото капитана на най близката подводница да разкодира съобщението и да изстреля 2х 10 мегатонни ракети Булава, кам острова на завинаги залязлото слънце. Не сме 1944г. Объркали сте хапчетата ...

излиза че всичката мъка на сащисаните чиновници, които наскоро посетиха Китай, е отишла нахалост... та на САЩ им се налага да възродят страия военен съюз между Япония, Филипините и САЩ, че да има с какво да дразнят китайците, формално и Австралия е в заверата... но беше достатъчно Китай 18 месеца да не купува нищо от Австралия и австралийците тихичко пак се залюбиха с Китайската компартия и на думи твърдят че ще подкрепят поредната амрекинаска война а на практика изцяло възстановиха изност си за Китай.

Не познавам много японци и не знае, че са такива гъзодавци... направо да беше казал дайте ни и на нас 100 млрд. гущера за оръжие след като давате на Украйна :)))))

Японците имат пари и възможности в излишък,така че не имнтрябва да прости пари от САЩ!!!! Но......завърти ли се японската военна машина на пълни обороти на Китай, Северна Корея, Русия и техните мизерни сателити ,не Земята, а Слънчевата система ще им стане тясна !!!! Нека само да ядосат самураите!!!!

Завърти ли се военната машина на Япония, да ти кажа, но изведнъж добре развъртяните военни машини на двете Кореи ще се обединят. Китайската военна машина може да получи неочаквана помощ от Тайван, щото враждата си е вражда, но спомените за годините между 1905-та и 1945-та са си трайни. Японсците с японско старание са ги закрепили в съзнанието на хората из югоизточна Азия и само факта, че в япония не се върти особена военна машина ги позаглушава.

Да живее САЩ стожер на мира на Земята!

Значи Япония ще е следващата Укряйна , която да свърши черната работа на наглосаксите срещу Китай Гпрките японци

подлоги ясно се отличават. Всипни те са с убийствено нисък рейтинг във собствените си страни. Такъв еслъчаят и с този нисък японски дрисльо. Колкото до самата Япония... Населението не желае да воюва с никого още повече за американците. Отделно от това, освен икономически, страната има огромен проблем с застаряването. Икуфрлият памперс и престъпната клика която го управлява търсят всячески балъци които да воюват с Китай и Русия вместо тях.

путин го крепи китай Ама японците са имали винаги Китай на закуска .....

Време е за КРАЯТ на Япония - излишни острови в земното кълбо

Фашизмът никога не е бил победен, фашизмът никога не си е отивал. Е, този път може би ще е различно, надявам се, че уроците са научени.

"На космическия кораб, наречен "Свобода и демокрация", Япония се гордее, че е ваш спътник. Ние сме на палубата, изпълняваме задача. И сме готови да направим каквото е необходимо". Няма нищо по-жалкарско от политик, наведен с преклонена главичка пред диктатор, който в началото на войната вкарва в лагери собствените си американски граждани с японски произход, независимо кое поколение американци са. Който в края на войната, когато е ясно, че Япония ше капитулира, хвърля атомни бомби над 2 града с което избива веднага хиляди жени, деца, бебета и старци и след радиацията умират още милиони в следващите години. Който забравя това и се съюзява с убиеца на собсвения ти народ, не заслужава да живее, да не говорим да управлява и да говори за "Свобода и демокрация"

Вземи прочети малко книги ако можеш.

В една книга от преди няколко години се описва доклад на ЦРУ, в който се описва случай, в който по време на ВСВ, САЩ унищожават една японска подводница в международни води, близо до американската граница. Това е повода за унищожението на Пърл Харбър като отмъщение, защото съгласно международното право унищожението на подводницата е обявяване на война от САЩ на Япония. Този факт е скриван от САЩ дълго време, заради манипулирането на собствения си народ и обяснението, че Япония е виновна за влизанео на САЩ във ВСВ. Последващите бомбардировки над Хирошима и Нагазаки са представяни като отмъщение за Пърл Харбър.

Най- много ни харесва,когато платен и посредствен трол громи врага ,като изтъква,че убива или е убивала : деца,жени ,старци и бебета !!!! Все едно, че Русия никога не го е правила ,нито към чужди държави, нито към собствените си граждани !!!! Същото важи и за Китай!!!! Никога не са го правили ,ама ХИЧ!!! В тези държави и мизерните им сателити само се говори за правото на човека, благоденствието на човека и т.н.,като името на човека е начело на държавата, за да не стават грешки !!! Който не е съгласен, отива на курорт в колония " Полярен вълк" или изчезва безследно ,ако откаже да пие " специален " чай ,или се опъва на балкона и не иска да скочи от него и т.н. ,и т.н.!!! Въобще лесно и приятно се живее в тези страни ,като винаги имаш избор : или работиш до смърт и " обичаш" Вожда ,или ....умираш !!! Какво да правиш : Демокрация!!!!

... и Нагазаки са японски градове със спомени за горещата щатско-японска дружба. Може би затова Япония се натиска да бъде със САЩ, та да не се окаже евентуално срещу тях. Парен каша духа ...

Ха ха ха ха Анализатор каза, че ако започне световна война, първите които ще са срещу САЩ ще бъдат Северна Корея и...... Япония

Да, си връща много на Япония и затова са, се нас рали в Токио

Руснаците и китайците се справят добре. Изкарват сума страни от неутралността им... :))) Швеция, Финландия, Япония. Австрия се чувства добре, защото Русия няма директен достъп до нея, ама ако руснаците натиснат някой съсед изведнъж и австрийците ще почнат да ценят НАТО... Владмир Владмирирович е направил повече за разширението на НАТО от всеки друг след края на студената война. :)))

Западните политици крещят неистово, защото точно те предизвикаха всички конфликти в последните 80години.... Искат да ни зомбират и да ни въвлекат в нова световна война и всичко това стана, защото ЗАПАДА беше крайно арогантен и нагъл спрямо всички останали, а те трябваше безропотно да им се подчиняват, но уви не им се получава. Така че дано Русия спечели, защото иначе жална ни майка- ще ни карат да се бием с кого ли не и това защото няколко оядени свине искат да ни жертват всички в името на някаква измислена кауза... Тя и каузата на Хитлер беше по същия начин представена пред немския народ, за да го мобилизира и да го хвърли във война с целия останал свят.... Честити ни западен фашизъм!

Шиндзо Абе говори в Конгреса на САЩ след като японския парламент прие поправки в Закона за колективна самоотбрана, с които японските въоръжени сили получиха разрешение да воюват в чужбина... защото през 2004-а година японските въоръжени сили напълно незаконно помагаха на САЩ във войната им в Ирак, и въобще само през Втората световна война САЩ и Япония го играят противници, до нея и след нея те са съюзници в почти всички войни.

Яааа, япончето какво било послушно. Можело значи. Пускат се ядрата и уж гордите някога японци стават хрисими слуги на новите си презокеански господари. Да се готвят украинците с топлина и светлина от Русия.

Няма как да не се съюзи с САЩ сега най големия им страх е Китай., а с Русия от десетилетия се борят за курилите и не са в добри отношения.

Ако Европа нападне Кочината Русия от запад, Япония нападне Кочината Русия от изток, Китай нападне Кочината Русия от юг, а Америка надзирава целия процес - какво ли ще остане от Кочината Русия?

каквото остане от Т.Нар кочинка Планета земя

... ще се напъне! па - квот стани ...

Американски ( филмчета) гледаш или сънуваш

кочина е в главата ти, вземи си лекарствата и си лягай

Доста е жалко да си "силен съюзник" на тези, които ти пуснаха две атомни бомби профилактично в края на войната... явно плачат за още две.

пффф

Ама, тоя път руски и православни, нали? :))) Тогава всичко ще е ок. :)))

Японците клечат на САЩ, който им пускаше атомни бомби. А исторически все японците са нападащи от островите и всички околни ги мразят.

Трябва ли да търсим обяснение, защо убиха бившия им министър-председател! Мисля, че не.