Задържаха човек на Баретата след година издирване

Един от приближените на Златко Баретата - Генчо Романски - Радо, е задържан във вторник късно вечерта близо до Царево, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха човек на Баретата след година издирване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То за цитирания период и с подразбиращите-се ресурси -цяла България наопаки може да се обърне .(два-трийсет пъти)

Златко,почакай още малко.След като ви изловят всички от групата тогава САС ще ви пусне вкупом.Не бой се,бандит в ареста няма.

ще му резнат главата на баретата , на хората му и на аркус. сега не са толкова нагли по морето както беше. в затвора им е мястото.

Айде да съдят цецито и сестра и за укриване на престъпник.

Не разчиствайте масата му в заведението! Ще го пуснат по живо, по здраво да си пие питието.

Леле тая Цеци каква е тая дебела глава?!?!?!?!? Да оцелее след куршум в челото. Глиган да беше нямаше да оцелее

Цяла година го издирвали , а тоя вероятно не се е и крил. А защо преди това са го пуснали , като е имало повдигнати обвинения срещу него ? А , верно , пак е нямало доказателства. Сега ще остане 72часа в ареста , после пак ще го пуснат , след което една- две години ще го издирват и така докато го гръмнат ... И за целия този долнопробен фарс плащаме ние .

МВР АКО БЕШЕ ПРОСЛЕДИЛО ОБАЖДАНИЯТА НА ЦЕЦИ ПО GSM, ОТДАВНА ЩЯХА ДА РАЗБЕРАТ КЪДЕ Е ЗЕТ Й !!!

Онези трите съдийки-добрите феи на българското правосъдие ще го онивенят и този(близките му да не се притесняват). Те вече се специализираха по онивиняване на убийци и крадци.

1 година минала - тъкмо са имали време да съберат доказателства - да не стане пак, че се чудят какво обвинение да му повдигнат - уж много работят в МВР а после се оказва че освен GSM - позициониране нищо нямат - за това пак ние плащаме !!!