Съдът: Златко Баретата е зле, но остава под охрана в болница

Софийският апелативен съд за пореден път отказа да измени мярката за неотклонение "задържане под стража" на обвинения като наркобос Златомир Иванов.

Обратно в новината

Коментари - Съдът: Златко Баретата е зле, но остава под охрана в болница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а защо не са го пратили в правителствена болница?

Моята категорична диагноза е, колеги, че пациентът ще страда от остра болка в челюстта и ще има комоцио церебри.....ако се срещнем.

Абе той и Карамански беше много болен.Сърцето му беше почти блокирако.Но като го пуснаха от затвора,постави рекорд по гребане,за да покаже на младите,че още го бива.

какво искате от един човек,които си знае как да си ръководи хората,нали ако го няма ще стане анархия в тоя бизнес и ще има повече убииства,а правителството да се замисли как пускат убииците на свобода,а не да трупат,точки на златко на гърба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От статията излиза, че трябва да му съчувстваме на Златко като на жертва.Спомням си как наскоро освободиха друг като него заради хемороиди.За болните подсъдими мога да кажа старата истина, че:"Което не се купува с пари се купува с много пари".

грижа за народа- ти вярно си зле ама с главата. Като си е виновен Злати да го осъдят, ма нещо не им се удава вече толкова време пък ако не е да го пуснат. А вие дето мрънкате и му завиждате, ами искат се топки за работа като неговата що вие не заемете пазарната ниша дето остави Злати

Павелчо,наркобос се става с акъл,а не с топки,щото и магарето голям го вади,ама цял живот пасе

По форумите е пълно с нещастни, злобни създания, които не са постигнали нищо в живота си.Баретата, какъвто и да е, го държат под арест повече от 1 г. и 6 м., без да е осъден.За други, като "килърите", Съдът отсъжда според доказателствата, а за Баретата,единствено според тежестта на обвинението.А това е абсурдно.

Либийският агент-атентатор уж беше само с 3 месеца срок да живее, а сега ще надживее и лекаря-глупак.

Абе какво стана с Големия Маргин? Нали беше много зле и искаше да се лекува. Пък като го пуснаха от ареста бързо-бързо оздравя. И няма нужда от лечение. След като има мВР болница и болница в затвора ще се лекува там. Иначе как? Служителите на МВР ще се лекуват в някаква си мърлява болница, а престъпниците - в елитна. Някак си не ми се връзва тая работа

Като смениш ареста с яхта и ти ще оздравееш.

Моля някой компетентен да ми каже, защо въпросната личност не се съди по същество, а отново съда се занимава с "Мярка за неотклонение"? Все пак трябва да има някакъв разумен срок,който задържания трябва да отговаря за деянията си.

Скоро ще трябва да се построи специализирана затворническа болница и в нея да се лекуват само "тежко болните " престъпници По интересно е да се съобщава кой от задържаните или арестуваните не е болен , то по презумция се приема вече ,че всички са тежко болни щом се озоват в затвора или ареста

нека видят сега здравословното състояние на "болният Маргин" който освободиха.

бре, ще вземе да умре от атрофя на простатата човека!!! за балаци ли ни имат??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нотдавна гледах по ТВ интервю с него. Такава нагла физиономия не буди нито доверие, нито състрадание.

Как така все се разболяват тежко изведнъж в ареста. А преди това нищо им няма.

Ако беше си живял и работил мирно,тихо,честно,спокйно и скромно,сега щеше да е на свобода и здрав. Златко,синко,човек каквото си направи сам,никой друг не може да му го направи.

КОЙ ПЛАЩА??? Продължителното лечение струва много скъпо - защо аз/ние данъкоплатците ще плащаме с вноските си в Здравната система, и за този бабаит? Защо не се приеме законов текст, такива заподозрени да плащат сами за лечението си - ако те не могат, техните наследници да възстановяват средствата в здравната каса! А сега - наследниците им вземат милионите, а будалите-данъкоплатци плащаме и за нас /при нужда/ няма средства!

Хора, това не е новина, а вица на деня

Пускайте го бързо вкъщи, докато не се се споминал човечеца. Такава ценна личност трябва да се пази. Ако трябва и лечение в чужбина да му се осигури - разбира се, за сметка на държавата.

"Единствено в болница "Токуда" можело да положат нужните грижи за него..." Ами ако я нямаше тая мошеническа "Токуда", на лечение в чужбина ли трябва да изпратим това невинно момче, а!?!?! Този път - браво на съда!

Брей че и претенции за лечение в болница Токуда. На обикновените хора сигурно безплатно им осигуряват лечение в Токуда, че този с претенции. А има ли здравни вноски? Не бях чувала този да е болен кога се криеше в Твърдишкия балкан миналата година. Как така изведнъж се разболя като го арестуваха. сигурно тези, дето му осигуряваха покриването в Балкана, когато го издирваха, не са му осигурили добри и здравословни условия, за това сега е болен. Ами да вземат и тях да приберат, че да се грижат по-добре сега за болния.

хе така! Ама защо намесваш обикновенните хора? Тоя вади джобни пари повече, отколкото ти ще изкараш цял живот. То Тукуде е построена за такива като него, а не като тебе :)

горкото момче съжалявам го. В една цивилизована държава биха го освободили отдавна. Не може така да се издевателства над едно човешко същество...

Вещите лица обаче заявиха още, че той не може да се лекува в МВР-болница или в болницата към затвора. Единствено в болница "Токуда" можело да положат нужните грижи за него. --- Без коментар.

Като го гледам на снимките колко е зле, май съдийките са по-зле от него. Не само съдийките, но и събиращите доказателства, а и всички ние.