Коментари - Журналистка от "Свободна Европа" е била арестувана в Русия като чужд агент | Днес.dir.bg

Коментари - Журналистка от "Свободна Европа" е била арестувана в Русия като чужд агент | Днес.dir.bg

Коментари

Отказала е да стане руски терорист на територията на ЕС. Понеже си има професия журналист. Но младите руски агенти не са си взели изпита по психология и са решили, че всички са манипулируеми.

КЗЖ ще защити ли Асандж ?

_stankow

Извъртяно, извъртяно, но пак се разбира - не е арестувана, защото е чуждестранен агент, а за събиране на военна информация. В коя страна това е позволено ? Прочее не е забранено да си чуждестранен агент. Просто трябва да го декларираш и си бъди колкото искаш. Нека се знае кой кой е ...

важното е, че ти си тука да разсееш съмненията

и понеже сме еврогейове никой с пръст не може да те пипне ... ако беше диаметрална ситуацията щеше да си в некой сибирски затвор и всеки ден да те изнасилват с дръжка на метла

'умишлено е събирала военна информация за Русия чрез интернет' Колко ли тревопасен трябва да си за да сдъвчеш това..

почна пак да взема заложници.

Свободна европа са лъжци и манипулатори.

ама не си арестуван..

Комунизмът никога не си е тръгвал ит тая кочина Русофашистан

И какъв е проблем? Не е спазила закона в родината си и е арестувана, като е журналист да не е недосегаема.

Кой закон не е спазила? измислици..и беззаконие! комунистическа кочина е русиа днес! , а ти си пълен малоумник!

Същия който ботоксния дришльо ползва за тоалетна хартия ли?

Арестувана е на 2ри юни. Някой може ли да ми припомни, коя дата сме днес и защото сега излиза тази новина?

Другарката Надежда пак е във вихъра си и трие нормалните коментари ,а оставя тези на руските тролчета педерастчета, които са доказано платени руски тролчета педерастчета ....ех другарко ,другарко...

Радио "Свободна европа" е пропагандистка медия

Ха ха ха ха Кво стана с Асандж? Колко години лежи в затвора без съд и присъда?

Асандж и той ли 'в интернет' намираше нещата дето публикуваше?

Той вадеше документи .

ЗАКОНЪ за защита на нацията Утвърденъ съ указъ № 3 отъ 21.01.1941 год., обн., ДВ, бр. 16 отъ 23.01.1941 г., отм., бр. 50 от 2.03.1945 г. Делъ I. ЗА ТАЙНИТЕ И МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ Глава I. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ Чл. 1. Тайните и международни организации, определени по този законъ, се забраняватъ. Съществуващите такива се разтурятъ. Чл. 2. Подъ организации по смисъла на този законъ се разбира всеки съставъ отъ хора, съ съответно ръководство, безъ огледъ на устройството му - дружество, сдружаване, клубъ, комитетъ, общество, ложа, религиозна и друга секта, кръжокъ, фондация, институтъ и други такива - който пряко или прикрито, преследва идеални цели. Чл. 3. Тайна организация по смисъл на този законъ е онази, която преследва скрити цели, или има скрито устройство, или действува скрито, или задължава членовете си да пазятъ тайна по делата й. Чл. 4. Международна организация по смисъла на този законъ е онази, която е зависима отъ чужбина въ идейно, организационно или материално отношение.

За работещите на територията на Русия. А тази невинна жена не работи на територията на Русия. По същата логика можеш да арестуваш всеки чужденец пристигнал на територията на Русия.

Кво Русия? Това е български закон

Ако не е спазил местните закони естествено че може.

Оградете кочината с ограда, не давайте пиле да прехвръкне и ги оставете да се гърчат ,докато се затрият най-накрая!!!

Ъхъ...ограда кат нашата с турция...симеонов ще я строй и нея...

строИ, бе, не строЙ!!! Неграмотници, Кирчовски!

Русия е една шеста от сушата, как точно ще я оградиш ??Ако ти имаш десетина колчета и мрежа може тебе да оградим !

Добра новина...една соросоидка по малко...сега кат Бутина...или да се признава за виновна..или 10 години Сибир

Жалкия руски трол, всеки възхваляващ Русия в Европейския съюз и Щатите трябва да бъде арестуван и вкарам в затвора като чуждестранен агент. Всеки руски журналист извън Русия трябва да бъде арестуван и вкаран в затвора като чуждестранен агент. Щото така излиза според твоята логика жалко тролче.

А защо твоите "демократи" в Америка току-що арестуваха 300 души САМО за МИРЕН протест срещу Израелската окупация на Газа , ИДИОТЕ - Те според теб къде ще отидат ?! АААА - Забравих че "демокрацията има и второ ФАШИСТКО личице с РОГА и ДЯВОЛСКО ИЗРАЖЕНИЕ и кохгато не минавата ЛЪЖИТЕ С УСМИВКА се обръща другото !!

Мирен протест, който нахлу в Капитолия? Интересен поглед имаш, предполагам и руснаците в Украйна за теб са едни "любезни зелени човечета", както ги определяше кумира ти Путин...

Изобщо НЕ са "нахлули" , а са си влезли свободно и са минали през всички пропуски и проверки - ЧЕТИ НЕГРАМОТНИКО преди да ми се правиш на "демократ " , защот такива бунаци като теб опорочихте всичко свързано със демокрацията и свободата , защото сте ПРОСТАЦИ БУНАЦИ , които искате всичко да налагате със НАГЛОСТ и СИЛА !!!

Твоята прехвалена "Демокрация " в Европа , НЕ пуска обикновени Руски граждани в Европа само защото колите им са с Руска регистрация - КОЛКО по-ГОЛЯМА ПРОСТИЯ може да измисли " демокарцията " ти ?!

Тая държава ,варварска русия не трябва да съществува

Полковете те чакат строени Наполеоне...

Какви полкове ма, хехехащо руско тролче педерастче?

Да попитаме ли, защо сащ арестува дъщерята на остователя на Хуавей или ще кажеш че е частен случай? А какво стана с нашенците обвинени в шпионаж в Лондон? Грозев се посра да дсе прави на двоен агент, но бързо му светнаха че ще яде бахураи успя да напусне.. Защо на всякакви руснаци започнаха да запорират сметки, само защото са руснаци? И преди да си ревнал Русия това и онова, да ти спусна опорката, че през втората световна, чрез банки на Ватикана към сащ са потекли милиони долари (или марки) , като една от най големите банки в сащ работещи и създадени с нацистки капитал е била управлявана от дядото Буш, баща на оня бивш агент и президент на сащ...

Тя не само ще съществува , ами се очертава и да решава СВетовния ред за в бъдеще ГЛУПАКО , ам ти откъде да имаш толкова къл да го разбереш !!!

Продажната европедалска соросоидна сволач трябва да се унищожава, а не да се арестува

много си стронг и беZконпромисен силовак ..всеки ден ми блиZваш левио ташак и после поемаш буя ми до столипински откат

Е, че тя си е такава!!! Колко пъти е ходила в Крим, Донбас и Донецк, за да напише за хилядите убити деца и възрастни от укронацистите?! Ако не е, значи е платена кучка без уважение към своите, и предателка естествено!!!

че то и ти си такъв ..руски шпионин ..маменцето ти дева мръсно долно продажно мекеренце ..

Кво са, ще го арвстуваш ли първо, или директно куршум в тила както са те обучили?

кой каквото си е надробил това ще сърба!! Па особенно служител на тая гнусна електронна медия!!!

Всеки написал "за мир","война"в чата може да бъде пратен в колония в Сибир , когато прелита над руската федерация,а самолета отклонен и презимен

Или заЗимен?

В твоята Русия е задължително да декларираш, че работиш за чужда компания АКО работиш в Русия. Тази невинна жена не работи в Русия. Според твоята логика и наглостта на руснаците- всеки посетил Русия може да бъде арестуван като чужд агент защото нали работи в друга държава и му плаща друга държава.? Само че в твоята Русия не се спазват дори и законите на Русия, ако си неудобен за властта или ако си приближен на властта. Давам ти и конкретен пример за неспазване на закона при това публично. В Русия частните военни компании са забранени. Пригожин официално набираше дори от държавата войници за своята частна военна компания и направи огромен офис в твоята Русия. Против всички закони на руската федерация.

леко сега де едно е да е РАДИО или ТВ или друго СМИ, а съвсем различно е да работиш в чужда фирма за електроника!! недей да омесваш работите цирей нещастен Радио Свободна Европа е една от гнусните организации дето плюе срещу всимки които не са легнали на САЩ! ! Дори плюеше срещу БГ-то до онзи ден докато ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС не се гушнаха!!

Мършата като тебе работеща за руското посолство нито я арестуват нито я привикват за справка. Що така бе другарю???? И какво значение дали работи в радио и телевизия след като не работи в Русия?????

Тук освен козяшки мърши..други нема..има патриоти

Точно за това руснаците не трябва да бъдат допускани в Европа. Да си стоят в "свободната" диктатура, която сами сътвориха.

Как се събира информация в интернет от публично достъпни сайтове в ущърб на правителството на Русия???? Защото гледам няма обвинение че е хакер.

Какво да пишат в обвинението, че е без причина? Свалила 5 снимки от интернет и ги дала на шефа си!

Събрала информация от интернет докато е била в Прага?!? И великите тайни служби на самая мочугая я арестуват защото е отишла на погребение. Не може да бъде...

А българите, арестувани в УК, като как ги държат в ареста от март?! Айде сега да ги разменим за тая убавица!

Ние в България какво общо имаме с вашите шпиони?

При тях стана същото, както беше при нас по време на съветската окупация. Ако критикуваш - Белене те чака! От Другарите трябва да си само доволен и постоянно да ги хвалиш.

глупости!! В Беляне бяха хвърлени тия които са водили въоръжена съпротива! Например едни им викат "горяните", други са били доказани слуги на фашистите преди 1944г. А след това някои са реабилитирани със пенсия и право да си изберат къде да живеят!!

Как така само 5 години направо доживотен за участие в пропагандното радио на цру !

Ами всеки който не спазва Законите на Страната е Престьпник . Питайте Американски Сенат

Само че в САЩ няма закони, които да забраняват да критикуваш правителството, цървул малоумен!

То там няма - просто те гръмват...

Изказа се. Я провери какво се случва с уисълблоуърз... Ако говориш само не. Обявяват те с мощта на 50000 медии за конспирационен теорист. Ако покажеш факти показващи колко различно всъщност се случва от това което тези същите 50000 медии ти промиват мозъка, си предател и без съд и присъда в Гуантанамо. Което дори не е американска територия... Да не продължавам, че не стига мястото във форума

"не е декларирала, че е чуждестранен агент" В САЩ, както и в Русия си длъжен да декларираш когато действаш като чуждестранен агент. Също така се посочва размерът и източникът на финансиране, което получаваш.

Сега остава да докажат, че е там да работи, а не по семейни причини! Ама на Русия доказателства не и трябват. Виждаш ли разликата?

Жалко за руския братски народ, но с лекота ги връщат в 15 век.

Глей ко става тролчета рашиски. Сметайте ако тук е като в матушката отдавна да мукате камъни някъде само за коментари в нета!

Каквото повикало - такова се обадило. В САЩ съответно има арестувани и хвърлени в затвора руснаци по твърде съмнителни обвинения точно на тема "чужд агент".

Явно на руснаците им харесва братския американски опит. Ами тогава каква алтернатива са Русия на САЩ?

Свободна и Европа няма нищо общо с свобода.... Истината е че това радио е платено от УСА

Къде прочете, че е отишла да работи в Русия?

свободна европа , демократични ценности и бля бля -всички това е свободно колкото има дървено желязо.

В азия е по свободно нали

Аргументи имаш ли ? Нали? Викаш?

В свободна Европа не са арестували никого за дето е критикувал правителството или линията на правителството. Във вашата Русия дори споменаването на думата война е достатъчно за присъда. Както и детска рисунка. Както и участието в протест за мир. Още аргументи искаш ли?

Словоблудство имаш. Я виж кво става със Сноудън, Брадли Купър. Кенеди ако щеш... Освен това мен лично са ме държали на летище 6 часа любимите ти американци след кацане в летищния "затвор", само заради име, което "звучи руско". А съм там по покана итн. Тези ги разправяй на майка си.

Ха-ха-ха! До тази ли опряха?!!!! Стават смешни от разузнаването на САЩ.

Добре че не са я Гръмнали ! Аз ако бях на мястото на Властите в Русия Щях да я гръмна , какво прави там ? Сорос не е желан в Русия и България !

Много сте категорични, що тебе да не те гръмнат и без това си безполезен гадняр, а?

Свободна европа, Гласът на Америка и много други е, че всички те са подчинени НПО та към ЦРУ/НСА и т.н, спонсорирани от САЩ.

Нема сащ, сега са Фашистки Американски щати!

Коментари - Журналистка от "Свободна Европа" е била арестувана в Русия като чужд агент | Днес.dir.bg

Коментари - Журналистка от "Свободна Европа" е била арестувана в Русия като чужд агент | Днес.dir.bg

Коментари

Отказала е да стане руски терорист на територията на ЕС. Понеже си има професия журналист. Но младите руски агенти не са си взели изпита по психология и са решили, че всички са манипулируеми.

КЗЖ ще защити ли Асандж ?

_stankow

Извъртяно, извъртяно, но пак се разбира - не е арестувана, защото е чуждестранен агент, а за събиране на военна информация. В коя страна това е позволено ? Прочее не е забранено да си чуждестранен агент. Просто трябва да го декларираш и си бъди колкото искаш. Нека се знае кой кой е ...

важното е, че ти си тука да разсееш съмненията

и понеже сме еврогейове никой с пръст не може да те пипне ... ако беше диаметрална ситуацията щеше да си в некой сибирски затвор и всеки ден да те изнасилват с дръжка на метла

'умишлено е събирала военна информация за Русия чрез интернет' Колко ли тревопасен трябва да си за да сдъвчеш това..

почна пак да взема заложници.

Свободна европа са лъжци и манипулатори.

ама не си арестуван..

Комунизмът никога не си е тръгвал ит тая кочина Русофашистан

И какъв е проблем? Не е спазила закона в родината си и е арестувана, като е журналист да не е недосегаема.

Кой закон не е спазила? измислици..и беззаконие! комунистическа кочина е русиа днес! , а ти си пълен малоумник!

Същия който ботоксния дришльо ползва за тоалетна хартия ли?

Арестувана е на 2ри юни. Някой може ли да ми припомни, коя дата сме днес и защото сега излиза тази новина?

Другарката Надежда пак е във вихъра си и трие нормалните коментари ,а оставя тези на руските тролчета педерастчета, които са доказано платени руски тролчета педерастчета ....ех другарко ,другарко...

Радио "Свободна европа" е пропагандистка медия

Ха ха ха ха Кво стана с Асандж? Колко години лежи в затвора без съд и присъда?

Асандж и той ли 'в интернет' намираше нещата дето публикуваше?

Той вадеше документи .

ЗАКОНЪ за защита на нацията Утвърденъ съ указъ № 3 отъ 21.01.1941 год., обн., ДВ, бр. 16 отъ 23.01.1941 г., отм., бр. 50 от 2.03.1945 г. Делъ I. ЗА ТАЙНИТЕ И МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ Глава I. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ Чл. 1. Тайните и международни организации, определени по този законъ, се забраняватъ. Съществуващите такива се разтурятъ. Чл. 2. Подъ организации по смисъла на този законъ се разбира всеки съставъ отъ хора, съ съответно ръководство, безъ огледъ на устройството му - дружество, сдружаване, клубъ, комитетъ, общество, ложа, религиозна и друга секта, кръжокъ, фондация, институтъ и други такива - който пряко или прикрито, преследва идеални цели. Чл. 3. Тайна организация по смисъл на този законъ е онази, която преследва скрити цели, или има скрито устройство, или действува скрито, или задължава членовете си да пазятъ тайна по делата й. Чл. 4. Международна организация по смисъла на този законъ е онази, която е зависима отъ чужбина въ идейно, организационно или материално отношение.

За работещите на територията на Русия. А тази невинна жена не работи на територията на Русия. По същата логика можеш да арестуваш всеки чужденец пристигнал на територията на Русия.

Кво Русия? Това е български закон

Ако не е спазил местните закони естествено че може.

Оградете кочината с ограда, не давайте пиле да прехвръкне и ги оставете да се гърчат ,докато се затрият най-накрая!!!

Ъхъ...ограда кат нашата с турция...симеонов ще я строй и нея...

строИ, бе, не строЙ!!! Неграмотници, Кирчовски!

Русия е една шеста от сушата, как точно ще я оградиш ??Ако ти имаш десетина колчета и мрежа може тебе да оградим !

Добра новина...една соросоидка по малко...сега кат Бутина...или да се признава за виновна..или 10 години Сибир

Жалкия руски трол, всеки възхваляващ Русия в Европейския съюз и Щатите трябва да бъде арестуван и вкарам в затвора като чуждестранен агент. Всеки руски журналист извън Русия трябва да бъде арестуван и вкаран в затвора като чуждестранен агент. Щото така излиза според твоята логика жалко тролче.

А защо твоите "демократи" в Америка току-що арестуваха 300 души САМО за МИРЕН протест срещу Израелската окупация на Газа , ИДИОТЕ - Те според теб къде ще отидат ?! АААА - Забравих че "демокрацията има и второ ФАШИСТКО личице с РОГА и ДЯВОЛСКО ИЗРАЖЕНИЕ и кохгато не минавата ЛЪЖИТЕ С УСМИВКА се обръща другото !!

Мирен протест, който нахлу в Капитолия? Интересен поглед имаш, предполагам и руснаците в Украйна за теб са едни "любезни зелени човечета", както ги определяше кумира ти Путин...

Изобщо НЕ са "нахлули" , а са си влезли свободно и са минали през всички пропуски и проверки - ЧЕТИ НЕГРАМОТНИКО преди да ми се правиш на "демократ " , защот такива бунаци като теб опорочихте всичко свързано със демокрацията и свободата , защото сте ПРОСТАЦИ БУНАЦИ , които искате всичко да налагате със НАГЛОСТ и СИЛА !!!

Твоята прехвалена "Демокрация " в Европа , НЕ пуска обикновени Руски граждани в Европа само защото колите им са с Руска регистрация - КОЛКО по-ГОЛЯМА ПРОСТИЯ може да измисли " демокарцията " ти ?!

Тая държава ,варварска русия не трябва да съществува

Полковете те чакат строени Наполеоне...

Какви полкове ма, хехехащо руско тролче педерастче?

Да попитаме ли, защо сащ арестува дъщерята на остователя на Хуавей или ще кажеш че е частен случай? А какво стана с нашенците обвинени в шпионаж в Лондон? Грозев се посра да дсе прави на двоен агент, но бързо му светнаха че ще яде бахураи успя да напусне.. Защо на всякакви руснаци започнаха да запорират сметки, само защото са руснаци? И преди да си ревнал Русия това и онова, да ти спусна опорката, че през втората световна, чрез банки на Ватикана към сащ са потекли милиони долари (или марки) , като една от най големите банки в сащ работещи и създадени с нацистки капитал е била управлявана от дядото Буш, баща на оня бивш агент и президент на сащ...

Тя не само ще съществува , ами се очертава и да решава СВетовния ред за в бъдеще ГЛУПАКО , ам ти откъде да имаш толкова къл да го разбереш !!!

Продажната европедалска соросоидна сволач трябва да се унищожава, а не да се арестува

много си стронг и беZконпромисен силовак ..всеки ден ми блиZваш левио ташак и после поемаш буя ми до столипински откат

Е, че тя си е такава!!! Колко пъти е ходила в Крим, Донбас и Донецк, за да напише за хилядите убити деца и възрастни от укронацистите?! Ако не е, значи е платена кучка без уважение към своите, и предателка естествено!!!

че то и ти си такъв ..руски шпионин ..маменцето ти дева мръсно долно продажно мекеренце ..

Кво са, ще го арвстуваш ли първо, или директно куршум в тила както са те обучили?

кой каквото си е надробил това ще сърба!! Па особенно служител на тая гнусна електронна медия!!!

Всеки написал "за мир","война"в чата може да бъде пратен в колония в Сибир , когато прелита над руската федерация,а самолета отклонен и презимен

Или заЗимен?

В твоята Русия е задължително да декларираш, че работиш за чужда компания АКО работиш в Русия. Тази невинна жена не работи в Русия. Според твоята логика и наглостта на руснаците- всеки посетил Русия може да бъде арестуван като чужд агент защото нали работи в друга държава и му плаща друга държава.? Само че в твоята Русия не се спазват дори и законите на Русия, ако си неудобен за властта или ако си приближен на властта. Давам ти и конкретен пример за неспазване на закона при това публично. В Русия частните военни компании са забранени. Пригожин официално набираше дори от държавата войници за своята частна военна компания и направи огромен офис в твоята Русия. Против всички закони на руската федерация.

леко сега де едно е да е РАДИО или ТВ или друго СМИ, а съвсем различно е да работиш в чужда фирма за електроника!! недей да омесваш работите цирей нещастен Радио Свободна Европа е една от гнусните организации дето плюе срещу всимки които не са легнали на САЩ! ! Дори плюеше срещу БГ-то до онзи ден докато ПП, ДБ, ГЕРБ и ДПС не се гушнаха!!

Мършата като тебе работеща за руското посолство нито я арестуват нито я привикват за справка. Що така бе другарю???? И какво значение дали работи в радио и телевизия след като не работи в Русия?????

Тук освен козяшки мърши..други нема..има патриоти

Точно за това руснаците не трябва да бъдат допускани в Европа. Да си стоят в "свободната" диктатура, която сами сътвориха.

Как се събира информация в интернет от публично достъпни сайтове в ущърб на правителството на Русия???? Защото гледам няма обвинение че е хакер.

Какво да пишат в обвинението, че е без причина? Свалила 5 снимки от интернет и ги дала на шефа си!

Събрала информация от интернет докато е била в Прага?!? И великите тайни служби на самая мочугая я арестуват защото е отишла на погребение. Не може да бъде...

А българите, арестувани в УК, като как ги държат в ареста от март?! Айде сега да ги разменим за тая убавица!

Ние в България какво общо имаме с вашите шпиони?

При тях стана същото, както беше при нас по време на съветската окупация. Ако критикуваш - Белене те чака! От Другарите трябва да си само доволен и постоянно да ги хвалиш.

глупости!! В Беляне бяха хвърлени тия които са водили въоръжена съпротива! Например едни им викат "горяните", други са били доказани слуги на фашистите преди 1944г. А след това някои са реабилитирани със пенсия и право да си изберат къде да живеят!!

Как така само 5 години направо доживотен за участие в пропагандното радио на цру !

Ами всеки който не спазва Законите на Страната е Престьпник . Питайте Американски Сенат

Само че в САЩ няма закони, които да забраняват да критикуваш правителството, цървул малоумен!

То там няма - просто те гръмват...

Изказа се. Я провери какво се случва с уисълблоуърз... Ако говориш само не. Обявяват те с мощта на 50000 медии за конспирационен теорист. Ако покажеш факти показващи колко различно всъщност се случва от това което тези същите 50000 медии ти промиват мозъка, си предател и без съд и присъда в Гуантанамо. Което дори не е американска територия... Да не продължавам, че не стига мястото във форума

"не е декларирала, че е чуждестранен агент" В САЩ, както и в Русия си длъжен да декларираш когато действаш като чуждестранен агент. Също така се посочва размерът и източникът на финансиране, което получаваш.

Сега остава да докажат, че е там да работи, а не по семейни причини! Ама на Русия доказателства не и трябват. Виждаш ли разликата?

Жалко за руския братски народ, но с лекота ги връщат в 15 век.

Глей ко става тролчета рашиски. Сметайте ако тук е като в матушката отдавна да мукате камъни някъде само за коментари в нета!

Каквото повикало - такова се обадило. В САЩ съответно има арестувани и хвърлени в затвора руснаци по твърде съмнителни обвинения точно на тема "чужд агент".

Явно на руснаците им харесва братския американски опит. Ами тогава каква алтернатива са Русия на САЩ?

Свободна и Европа няма нищо общо с свобода.... Истината е че това радио е платено от УСА

Къде прочете, че е отишла да работи в Русия?

свободна европа , демократични ценности и бля бля -всички това е свободно колкото има дървено желязо.

В азия е по свободно нали

Аргументи имаш ли ? Нали? Викаш?

В свободна Европа не са арестували никого за дето е критикувал правителството или линията на правителството. Във вашата Русия дори споменаването на думата война е достатъчно за присъда. Както и детска рисунка. Както и участието в протест за мир. Още аргументи искаш ли?

Словоблудство имаш. Я виж кво става със Сноудън, Брадли Купър. Кенеди ако щеш... Освен това мен лично са ме държали на летище 6 часа любимите ти американци след кацане в летищния "затвор", само заради име, което "звучи руско". А съм там по покана итн. Тези ги разправяй на майка си.

Ха-ха-ха! До тази ли опряха?!!!! Стават смешни от разузнаването на САЩ.

Добре че не са я Гръмнали ! Аз ако бях на мястото на Властите в Русия Щях да я гръмна , какво прави там ? Сорос не е желан в Русия и България !

Много сте категорични, що тебе да не те гръмнат и без това си безполезен гадняр, а?

Свободна европа, Гласът на Америка и много други е, че всички те са подчинени НПО та към ЦРУ/НСА и т.н, спонсорирани от САЩ.

Нема сащ, сега са Фашистки Американски щати!