”Ислямска държава” убила шестима отвлечени журналисти

Групировката "Ислямска държава" е убила 6 журналисти, работещи за либийска телевизия.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” убила шестима отвлечени журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами тия реваха от службите на Кадафи. Убиха го. Сега реват от идиотската държава (ИД). Само че, нейното ръководство е далече, трудно ще линчуват всички.

като беше кадафи нямаше ислямска държава имаше ред и дисциплина къде е кадафи тъпи американци слуги на чиф.тите

така беше и в Сирия и в Ирак

деер

Много се радвам, че мечтата на Обама и ЕС се сбъдна за съвремено развитие на Африка! Само не виждам просперитет, нормални човешки взаимотношения и детски глътч по площадките на съвременните африкански ситита...... Сигурно съм сляп!?

...все си мисля, че апокалипсиса от Библията е написан точно за този регион, където се зараждат 3 световни религии. Стигнали са и до Либия..., идват чудовищни времена. Хората масово се побъркват, едни се самоубиват, други ги избива на насилие..., моето поколение е свидетел на техническия бум, на прекрояването на Европа, на безхаберието и равнодушието на сегашните ученици..., какво ли още има да видим и да се чудим и маем

финалната битка между Доброто и Злото мисля,че е предвидена за хълма Мегидо:-).

Холивуд създадоха всичко.

Тия няма да се наиграят най-накрая на стражари и апаши да се кротнат... Подлудиха света с тяхната простотия - ислямска държава...

и двама и двама египтяни? 2+2 = 4! или редактора е прекалено зает с цензура, нарушавайки конституционното право на всеки български гражданин свободно и без цензура да изрази своето мнение?

Свикнахме с такива новини,нали? Целта на тези постоянни "ъпдейти"е да свикнем и с името "Ислямска държава",с което всички медии по света я титуловат,вместо правилното "Терористичната организация,наричаща себе си ИД". Едни "богоизбрани" искат да прекроят географията на региона след време,но няма да им се получи.