ИД похити двама кюрдски журналисти в Сирия

Екстремистите от терористичната групировка „Ислямска държава” похитиха двама кюрдски журналисти в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - ИД похити двама кюрдски журналисти в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Е как кой е създал ИДИЛ ? Нали американския сенатор Маккейн се е снимал с лидерите на ИДИЛ за ПР ? Снимките ги има навсякъде. Това беше докато ИДИЛ се биеше против Асад. И изведнъж като ИДИЛ тръгна към Ирак и станаха терористи , а докато се биеха с Асад беха борци за свобода.

Тези главорези на деца са наречени "бойци"?!?! Какво се чудя пък и аз, щом един откровен убиец на деца е наречен "пророк", явно тези са "бойци"...

Американците, подобно на д-р Франкенщайн, създадоха зловещата Ислямска държава.

бе не знам кой я създал,ама в момента те я бомбардират, а Путлер със зъби и нокти пречи. Така че ако съдиш по делата (а не по думите), ИД е рожба на Путландия!

Не е достатъчно само да си тъп. Трябва да направиш така, че всички да го забележат.

Певците знаят че са певци и имат глас, учените знаят че знаят, умните знаят че са умнички, а защо простия и не просветен не знае че е такъв?

БРЦК

Кое бомбандират бе - имат разрушени 2 минометни позиции и 3 джипа с картечници. А що не дадоха на Ирак оръжието което иракчаните си платиха ? Още си го чакат , а путин им прати Мигове. На сирийците които се бият от 2 години с ИДИЛ руснаците дават оръжие постоянно , а американците се чудат как да не бомбандират много ИДИЛ , щото да не помагат на Асад.