Журналистът Даниел Ненчев се обзаложи за изборната активност

В България доверието между хората е ниско, смята водещият на "Trendy"

Обратно в новината

Коментари - Журналистът Даниел Ненчев се обзаложи за изборната активност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз мога да се обзаложа, че: първи ще са ГЕРБ активността ще е по-малка от тази на 04.04.2021 няма да се състави действащо правителство

Първи ще са ГЕРБ ама отзад напред

В крайна сметка какво е решението на автора за ниската избирателна активност - от малки да ни учат колко е важно да гласуваме. Ами сори, ама това не е убедително. И да гласувам и да не гласувам, пак изборите ще бъдат решени от полуграмотните хора (от всички етноси) защото те винаги са мнозинството. Тази демокрация няма никакъв смисъл. По-добре да е технокрация с гилотина ако някой посмее да краде вместо тази система "глупаци избират глупаци"

Чао, БойКой Това е положението...

Бойко, юрла банана, защото този път на твойта не стана !!!

И аз мисля да изненадам сам себе си на изборите ! Мислех да гласувам за Боко, който с 200 отнася европейските лидери, но в последният момент може да гласувам за Жан Виденов ! Ха ! Симпатичен ми е човека ! Не напълни шкафчето си с пари и злато при своето управление и дори едва свързваше двата края с преподаването си в Пловдивския университет, накара Джордж Сорос да плаща данъци на “Отвореното общество” и му отряза държавната субсидия, вследствие на което Сорос с помощта на Командира му устроиха хиперинфлацията, за която той опра пешкира ! А задкулисните играчи като шефа на БНБ и доказания масон - проф. Тодор Вълчев, който си купи остров в Средиземно море за негова сметка няма да говорим !? Ще гласувам за Жан и те тва е ! Всъщност , признавам си, че не знам дали ще се яви на изборите .

ха ха ха,,че ти баьо си си комунист по рождение и си мислиш,че ще изненадаш някого но ЕГН-то няма да можеш баьовото-понял??

Няма нищо лошо човек да е комунист, даже трябва да се гордее с това, особено днес когато богаташите са побеснели от алчност и са готови да унищожат човечеството, заради заплахата да им бъдат отнети заграбените богатства и върнати на хората, които са с труда си са създатели на тези богатства и са техните истински собственици. Само комунистите се борят за социален свят, без войни и ограбване на народите, без безработица, без бедни и богати, свят, в който всички имат еднакви права и задължения, както и условия за развитие. Затова е омразата и лъжите срещу тях, промиването на мозъците ви, влошеното образование, опростачването ви от самото раждане. Лошо е да си тъп по рождение, бебо. Критерият за оценка на човека не е възрастта, нито убежденията му, а интелектът, който при теб очевидно отсъства.

Винаги трябва да се поставя въпроса !!! КОЙ, има интерес християни и мюсюлмани да са скарани? Кой има интерес, партия с партия да са скарани, българите да не вярват на никого и на нищо!?КОЙ има интерес, северно македонци и българи да си джавкаме, като кучета .КОЙ има интерес, огледайте се? Кой лови шарани в мътна вода? КОЙ???

Русия?

Губите времето на хората с празните си приказки! Блаааа, блаааа, блаааа, блаааааа.... Доверието на хората в България е ниско, защото няма политически фигури, които да покажат ДЕЙСТВИЯ. Винаги като дойде време за избори се почва хвърлянето на лайна и патента - ония са лоши и затова ние ако дойдем на власт благодарение на вашия глас, ние заедно ще ги изметем и ще направим България едно по-добро място за живеене. Всичките едно и също зомбират хората, дори малко не се стараят да измислят нещо различно. Най-голямата заслуга на Вас медиите е това, че озлобихте хората и продължавате да го правите, за да си трупате тъпия рейтинг, така допринасяте за тяхното НЕДОВЕРИЕ!

Политически фигури има. Например Христо Иванов организира протест пред сараите. Държавните биячи от службите го избутаха в морето. Но се вдигна шем и Ахмед ага ще бъде разследван. Та ако твите биячи от ГЕРБ - ДПС са физически по- силни не значи, че ням политици.

Христо Иванов какво точно е напарвил за българските граждани и за България? Нищо! Това да ходи и да се прави на палячо пред палатите на мутри и мафиоти е цирк, същият като на един негов колега Волен Сидеров! Иванов е много добро олицетворение на сегашните млади преприемачи по света, които говорят много, правят се на голямата работа какви иноватори били, подлъгват страшно много хора с "великите" си идеи и накрая резултат - НИКАКЪВ, намират си нов спонсор и айде следващите баламурници! Айде малко използвайте ги тези глави, тук номерцата минават защото няма конкуренция, ама извън пределите на България яко шамари се раздават на такива "предприемчиви" хора и то се раздават с можене!

Тоя е "журналист" колко' аз съм в отбора по синхронно плуване!На всеки водещ и четящ телепромтера взехте да казвате "журналист",ама за да си такъв се иска учене,четене,богата обща култура,не само да завършиш Журналистика!По тая логика и оня,синчето на Катето Евро,и Гала са "журналисти"!

Познавам Даниел, съученик ми е, и е много свестен и интелигентен човек. Не говори глупости при положение че не го познаваш

PEYTSCH

Доверие към политиците въобще по света е клоняща величина от НУЛА. А доверието към медиите които имат собственици са дори доста под НУЛАТА. Самия Байдън в реч послучай националния празник на САЩ почна агитка за ...имунизации...?!

Здравейте гербопитеци !!! Дудуци ,дудуци правите ли?

PEYTSCH

На 12. ще квичите ужасени като коледно прасе пред колача...

Квичим като видим 7% за герп.

Поредното перекенде, ръсещо акъл !

До просешка тояга ни докарахте.

PEYTSCH

Нищичко, абсолютно нищо не е наред и с тези „избори“ и това „ново 46.НС“. Защото сценаристите отдавна са готови да предожат на Румен Радев служебния кабинет ползващ се с „огромното“ доверие на „народа“ (?), да остане и сгласовете на ИТН и на протестните партиики, да остане като „експертен кабинет“ на Тошко и Слави. На това място следва „смях в аудиторията“, но вече ни писна от кавичките. Защо чак след изборите ще определите кой да занесе черната кутия във фирмата в Русия? Тримата подбрани внимателно в единодушие с братушките НЯМА да кажат КОЙ разстреля българския пилот, нали? Цирк, шоу и мръсми интриги...

честно казано Радев наистина се ползва с огромно доверие. Предполагам ще се кандидатира за 2ри мандат и ще се види какъв процент го одобрява.. Аз лично, ако бях на негово място, нямаше да се кандидатирам...работата си я свърши както никой преди него.

PEYTSCH

Дали ще чуете кой идиот е наредил да бъде взривен МИГ29 над Черно море ? Няма и да научите за да не пострада „огромното доверие“ към Радев и Янев...

Пеич, какво общо имат президентът на една държава , Руския и военен инцидент на НАТОвско учение? Не разбирам логиката и търсенето на връзка - виж ПлЕВНелиев офицално беше консултант по спора между ЕВН и България и се срещаше с тях в хотела с/у НарСъбрание... това вече е директна връзка.

Колкото дир са журналисти

каква политическа разправа бе човек, боко не е политик, той е мутра-олигарх, няма политическа разправа

И с какво е по-лош от певеца на мутрите? Значи колкото и да не ти харесва Борисов е лидер на партия за която са гласували най-много хора в България. И когато едно назначено правителство, което не е избрано от българския народ прави политически акции срещу лидерът на законна и легитимна политическа партия-това се нарича политическа саморазправа. Много ви боли отзад затова че ви бие на всички избори. Затова и направихте и невъзможното,компрометира ще се напълно само и само да успеете да нагласите едни избори. Междувпрочем откъде-накъде Рашков и Кутев ще имат нещо против мутрите-постоянни гости на купоните на Илия Павлов. Значи много си обичат мутрите.

не те знам кой си и какъв си, но знам кой е борисов и как е станал това, което е. както и точно за какъв политически процес става дума (последните 20 години). това, което си написал не се отнася за България, в нея нам честни избори, няма работещ политически процес, има олигархия и бойко е едно от лицата и. в този смисъл е много лош. това е проблемът с вас мутрите, представяте идиотизма, който установихте с много кражби и репресии като нещо нормално, което трядва да бъде дискутирано на нормален език. а то не е...

Гледам нещо много знаеш за Бойко ама изглежда нищо не знаеш за всички останали. Не знаеш примерно че Слави се подмазваш и на всички мутри както и на всички хора с пари власт включително и на Бойко. Не знаеш че Рашков е бил на купоните на Илия Павлов. Не знаеш нищо за Радев-например че е бил член на БКП. Не знаеш нищо за финансирането на протестите. С толкова много дупки в знанията ти почвам да се чудя дали наистина знаеш или четеш какво са ти изпратили.

знам много добре кой е слави. как се мазнеше на бойко и точно защо се скараха. останалото дето си написал бледнее на фона на поразиите на бойко. цитираш случки отпреди 20 години, междувременно се случиха много неща, едно от които е твоят боко да се орезели и изцапа като за световно. вие сте една група от олигарси, платена администрация/електорат, клакьори (ти) и полезни идиоти. все сте предатели. вие сте настоящият голям проблем на България, екзистенциален такъв.

Веднъж до ново лице-бившия заместник кмет на Герб е новото лице на новата партия:))) А след това до електронно гласуване-въпреки непрекъснатите статии къде какво са хакнали, непрекъснато се настоява колко било сигурно гласуването по интернет..... Нататъка просто не си заслужава да четете.

Няма да изброявам всички добри неща изречени за служебното правителство, ще цитирам само казаното след думичката -"но"! "въпреки че очевидно много от действията му са в режима на политическата разправа" !!! Това обяснява всичко за служебното правителство и то казано от непредубеден човек, който не може да бъде упрекнат в симпатии към ГЕРБ.

ГЕРБ-Дами окупираха сградата на Партийния дом, където се помещава ЦИК. Исканията са за касиране на неслучилия се все още вот тази неделя, тъй като изборите щели да бъдат откраднати с машинации. "Машините са най-директният път към машинациите. По наши изчисления гласовете на 6-7 милиона имащи право на глас нашенци по света и у нас ще бъдат манипулирани, за да излезе, че за ГЕРБ са около половин милион" - твърдят дамите, всяка с бадж със снимка с Бойко Борисов, украсена с чаша кафе, икона на светец и бял гълъб. Притеснения има и от опитите за репресии от страна на временните властимащи, които секвали традиционния поминък на много българи и други жители на страната - продажбата на гласове. "Няма да позволим да стане като в САЩ, където Хилъри открадна изборите на Тръмп в полза на дърт комунист. На оружие" - извика ГЕРБ-Дама с изпъкнала от леки нерви челна вена.

И какъв е проблемът? С какво имат по-малко права от майките с увреждания на Мая? Или от професионалните протестиращи на бабикян и сие?? Нещо проблем имате с протестиращи?? Нещо искате да им нарушавате правата може би??)

проблемът е, че има хора които се връзват на тръмпизми от рода на "откраднаха ми победата"... С хора които не могат да мислят със собстваната си глава и са лесно манипулируеми демокрация няма как да направиш. Демокрацията иска интелигентент демос, който да управлява.

На 11 Юли в средата на лятото, със сигурност младите хора ще гласуват доста по-слабо , а по възрастните доста повече от 4/4 когато бяхме в ПИК на Пандемията. Това означава директно по малко гласове за ИТН, ДБ и ГЕРБ, и повече за БСП.

Те знаят, защото са нагласили софтуера! и въпреки това не са спокойни!?