Ердоган освободи френски журналист след 50 дни в затвора

Френският журналист Лу Бюро бе освободен, след като прекара повече от 50 дни в затвор в Турция, обвинен в принадлежност към "въоръжена терористична организация"

Обратно в новината

Коментари - Ердоган освободи френски журналист след 50 дни в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

добре работİ мİт,поздравİ,браво, сега Şте го вİдİм като се вирне в франсİя как Şте се отнася,дано да се е осизнал.

дали са го хващали за любовните дръжки с две ръце

Този младеж що гледа така сякаш са го оправили в затвора !?

Тоя сега няма да иска да си отива.

Срещу Германия турчина лае,ЗА Франция мълчи,като аслан.

Ако нямате грам акъл в главата, ходете на екскурзии в Турция!!! Един объркан тъпанар да ви обърка с някой друг или да ви набедят и няма да излезете от затвора!

Ердоган ми напомния за филма за Ленин . Излиза веднъж Ленин от кабинета си и гледа едно дете протегнало ръчичка и моли за хляб . Ленин му изпляскал един здрав шамар и детето паднало на земята . Камерата фокосира върху лицето на Ленин а коментатора казва : А очите му мили мили , можеше и просто да го убие.

Да качим всички на своите профили в мрежата снимки на бойци за свободата на Кюрдистан. Не на източното мракобесие! Не на терора на диктатора на Турция! Свобода на Мира Яшар!

Боожее! Само 50 дни ли са държали в затвора този терорист? Ердоган е станал доста мек и милостив към престъпниците в последно време. Поне 15 години трябваше да лежи в турски затвор тоя пич. Да се научи за друг път. Турците са в пълното си право да го осъдят и вкарат в пандиза за дълги години. Какво като е френски гражданин?

ердодоган разбира се..

бе омекна нещо Тръмп, оня ден Меркел го овика - тоймълчи, сега тва... Клоуна, преди изборите мн. велик се праеше на гаджалите по тв...Сега, като видя дебелия...

За Ердоган всички кюрди са терористи - това го знаем. Знае ли обаче Ердоган, че там за където се е запътил нищо хубаво не го чака. Никой диктатор не се е измъкнал жив от творението си. Следващият преврат ще е истински и наистина ще е подкрепен от цялата армия от аскера до пашите. Моллите които сега го навиват за шариат по уахабитски ще си свият парцалите и ще го оставят да пере сам пешкира. Защото тръгне ли срещу Ердоган 1ва Армия (казарми Селимийе, Юскюдар, Истанбул), свършено е с него - няма да има къде да се скрие, дори ортакът му Путин няма да го иска.

това е ердогаааан,каквото каже е вярно,юрналİста трябва да се занİмава с юрналİстİка а не с Şпİйонаж.

Ти да пишеш още не си се научил, че да осъждаш журналист.. Но това е типично поведение за вашата партия, съставена от неграмотници.

А санкции срещу диктатурата в Турция, защо няма, нали всички с един аршин............

Откога е тази новост, за еднаквият аршин?

тоя е излязъл като наще сороси дето играха кючек пред чалмите,със шлягащ задник.ама те франсетата са си такива открай време

Викаш всичко е било по любов! :))

Френски "журналист", разбирай човек на френското разузнаване....