Съдът остави в ареста нападателя на журналист от bTV

Русенският съд остави в ареста нападателя на журналиста от bTV Росен Цветков. Прокуратурата в Перник пък повдигна обвинения на 3-ма за побоя на оператор от TV7.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста нападателя на журналист от bTV | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оставете на мира циганина гласоподавател.Човекът имал условна присъда /тежко наказание забелязваме/за каране в нетрезво състояние,а адвокатката е казала,че не е осъждан-тоест това не го броят.И че трябва да се защитават правата на човека.А коя е партията защитник?-ДПС.И сега ще има пълно единодушие на гласуването,което е най важното, а не кой кого бил.

Как така шофира нетрезвен с основно образование, т.е. без книжка, за която трябва средно образование!? Този човек трябва да е в затвора!

По-големи мръсници от адвокатите няма! Може би фармацевтичните компании, но не съм сигурен, защото и тях ги защитават адвокати?

Тоя мангал скапан да влиза в панделата.

Пандела!!А това ,че си позволява да ни мисли за малоумници трябва да увеличи наказанието.Мангалът трябва да се научи на респект-само панделата за такива!!!

Мангалът трябва задължително да влезе за три години,понеже има предишна ткава присъда+1000 лева глба.

Да влезе, ама да яде паламарката там. Щото за тия пандиза е място за отдих от тежкото ежедневие навън (разбирай престъпния начин на живот). А относно глобата - тоя най-вероятно няма нищо и нищо няма и да плати, ама ние ще плащаме за него по 1 000 лева месечно за престоя му в "пансиона".

Без чадър от полицията, АЛО престъпниците не могат да правят измамите.

Търся си работа като ром. Искам да не плащам данъци,да не плащам ток,да си избера място в някой парк и да си построя къща,а когато държавата ми я бутне,защото е незаконна,да ми даде общинско жилище.Искам да не дупча билет в градския транспорт,а когато ме свали контролата,да дойдат представителите на един комитет и да ме защитят,защото контрольорът ми е нарушил човешките права.Искам да не работя цял живот,да си направя десетина деца и да живея на социални помощи.Искам да се оплаквам,че ме дискриминират всеки път,когато някой ми каже циганин и ми откаже нещо даром.Искам да обирам и пребивам пенсионери,без да търпя каквито и да е последствия от това.Ако пък случайно ме хване полицията, да ме пусне след 24 часа.Искам да празнувам по три дни в градинката пред блока,а когато някой ми направи забележка,да го пребия.Искам никога да не се притеснявам за такси и за сметки.Искам цял живот да живея на гърба на другите.А когато някой ми каже,че правя това,да му обясня отново,че ме дискриминира.Искам Европа да ми дава пари,за да се интегрирам в обществото.Искам държавата да праща автобус до вкъщи,за да могат децата ми да ходят на училище и да се научат да четат и пишат.Искам същата тази държава да осигурява ежедневен порцион за наследниците ми.......ИСКАААААМ !!

Ако имаш кураж да промениш малко акцента си, да ходиш една седмица с едни и същи дрехи, извади си няколко зъба и сложи един златен, малко на солариум и ще се докараш на циганин.

Бог няма да ми прости да се променя на скот.

Гад мръсна! Вече те намразих.

Дете на 7 г. Може да разграничи репортер от нападател на баба. Микрофона бухалка е бил, а камерата базука ли? А ония в пелник, заслужават повече от арест.

...при това беззаконие и липса на държавност в България през 2014г., правя аналогия с времето на социализма.Та, представям си как кореспондент на вестник "Работническо дело"е нападнат и пребит с бухалки и талпи пред местна дискотека. Щеше да дойде народната милиция със синята лампа, да прибере биячите. И после никой, никога нямаше да чуе за тях.Сетете се защо. Перник беше тих и скромен градец с нормални трудови хора.....Беше едно време, някога, в друга епоха.Както повечето населени места в Родината ни.Поправям се - както повечето населени и...ненаселени места. Защото всяка година по един "малък град" напуска тази територия. Колко е "хубаво" да пребиеш някой, защото се чувстваш свободен.Освен това имаш и права, много права.Демокрация.

Циганска адвокатка с цигански номера!

значи побоя и чупенето на чужда собственост не е тежко престъпление,а телефонните измами и шофиране в нетрезво състояние изобщо не са никакво пресъпление.

Адвокаткатааа, адвокатка! Алчността на адвокати, съдии, прокурори и полицаии е необятна! Отдавна са забаравили какво е чест, какво е съвест ......... Ама и аз ...Адвокат и съвест!!!! Забравих за така нар. съдии- изпълнители. За тях колкото и лошо да се каже, все е малко! Та, нека на някой от тия категории ,да му се случи да го пребие неграмотен ром, дето цял живот е живял на гърбът на сиромасите, дето работят! Нека и тогава, да го видя каква песен ще запее!

Адвокатът е наемен войник. Той се сражава за който му плаща. За е#не обаче са тия, които допускат да инават номерата на адвокатите пред съда. Тука е виновна цялата съдебна система, защото е така устроена, че всеки може да спечели конкурс ( дотука нищо лошо), да работи някакъв мандат я като прокурор, я като съдия и след това като изпадне от мандата да стане адвокат, но в добри нерегламентирани отношения с тия които са на мандат. Е там стават врътките, там се уреждат подкупите измежду добри познати - адвокат и съдия, там се подменят документи и доказателства... Аз съм потърпевш в едно дело, където важни документи доказващи вина за обир са подменени с безобидни, които водят до липса на доказателства. Аз няма да забравя гаврата която съда си устрои над мен и при сгоден случай ще го върна на виновните. Без право на обжалване!!!

За първи път разбрах, че преди да предприеме нещо, циганинът - мисли!

КОЙ? Кой търпя цялата тая свинщина с телефонните измами толкова години? Значи да се подслушва телефона на Горнооряховските лекари може, а да се подслушват телефоните на телефонните измамници и да се прилагат други СРС спрямо тях не може?

Лекарите се чудеха дали да хо "давят" или да го изхвърлят "в кофата" бебето! Но щом твардиш ТИ че всичко е ОК, пожелавам ти същото., пък да видим каква песен ще за пееш.

заради шебеци като тоя с жълтата тениска започвам да съжалявам за онова ефрейторче с мустачките , че не е успяло да ги изпрати на лагер в Дермания - зимен , летен -все едно

Ако беше нападнал лекар досега да са го пуснали.

"Помислих, че някой скача върху баба ми и иска да я бие. Ние във Ветово сме цигани и непрекъснато всеки скача да се бие един друг, и това си помислих". Ние пък от съда си помислихме други неща, та затова ще те оставим в ареста докато мине делото и те въдворят в затвора (вкл. и за предишната ти условна присъда), та да не си помислиш ти нещо друго междувременно пак.

Молим до 5.октомври да бъде пуснат. Не е честно да ни арестуват избирателите.

НЕ закачайте представителя на коалицията бсп-дпс!

"Направил и самопризнания, затова би било редно да го пуснат под парична гаранция. " ОК. Нека гаранцията да е 10000 лева.

Какво мислиш, че не може да ги извади ли?

От ареста ще се обади на някоя баба да й обясни, че трябва да му даде 10 бона. Даже ще й издиктува и сметката на съда и основание!

Чудя се кои са ми по-гнусни - подобни адвокати, които защитават очевидни престъпници или продажните ни политици?!?

в зял свят юрналистите са заститени с закон + всяко лизе испалнявасто слугбата си ако баде нападнато, наранено, васпрепяцтвано, е под састита на закона. саконите са за всички хора. циганите ако са хора и саконите са за тях.

страшен превопис извади

ДО КОГА,ЩЕ ТЪРПИМ ЦИГАНИТЕ ДА НИ ТЕРОРИЗИРАТ???

Циганите ще правят така, докато седим тука и се дърлим по форумите. Ако се хванат сопите, ще се смени "тактиката" им, и винаги те ще бъдат набитите. Сигурен съм, че Хитлер се върти в гроба при такива новини.

Do utre!!

Ха да видим коя партия ще се хвръли в защита на мангала! Все пак той е електорат и може да докара гласове. Дерзайте партиици!

Ммммм...Дааа... Завързан казус! -По-принцип, независимо дали е "репортер", "журналист" или някакъв си, и щом е от БТВ, значи,всичко си е заслужил със тяхната продажна телевизия! -Ромите и те по принцип са си от същото тесто закваска - продажни, нагли и престъпни! Имам идея; казуса да се осветли от нашата уважавана колежка по клавиатура ....ПЪСТЪР СВЯТ... Точно за нея е...

Какво е една камера и един журналист. Те трошат патрулни коли и пребиват полицаи. Така ще е докато не започнат да им дават солидни ефективни присъди.

а Атанасов реагирал така, защото помислил, че някой напада баба му. То и една пуйка мислила,мислила, пък накрая взела че умряла. Така е , когато 2-ра сигнална система липсва.

Ако не го осъдят за нападението, то да го осъдят за лъжа! "Мислил" бил!

Съдът приел лекарската експертиза , че няма как да лъже че "мисли" без 2-ра сигнална система.

А забелязахте ли, че той вече е с адвокат?! Да се обзаложа ли, че е от БХК или подобна организация с къстюм за 10 бона и часовник за 40?

Ами да, той помислил ТВ камерата за ракетна установка Стингър, а микрофона на журналиста за граната и самоотвержено се се хвърлил да защити баба си, която всеки ден атакуват като КПП в Донецка област. Поне малко срам да имат и журналистите и малко поне един дори и скапан закон да се спази.

Безмозъчното заленокожо си било "помислило" нещо си.... преди да реагира по стандартният начин, като първосигнално животно. Докато броят на тези примати определя бъдещето на всички по време избори, нищо добро не чака Бългрия!

Затова трябва да се въведе образователен ценз при гласуване. Нямаш средно образование, нямаш право да гласуваш. Средното образование е безплатно и финансирано от държавата. Въпрос на желание е да получиш средно образование.

И веднага ще се навъдят хиляди частни училища, които ще издават дипломи за по 100 лв.

евала за предложението. тъжното е че никои няма да го гласува. поне не в този живот.

По-скоро някакъв тест. който определя моментното състояние на гласуващия. Имахме в казармата едно момче с 8 клас , което работило в 12 клас и не го завършило. Като го потърсили влезнал в казармата, че да не го хранят вкъщи. Беше си напълно културен и образован човек. И да не гласува ? А разни селяци на по 75-90 год. , който вече не знаят къде се намират от пиене а са и вишисти (рабфак 90 % ) те ли са електорат ? Въпроса е доста сложен.