Плащанията в подкрепа на животновъдите - от 15-ти октомври

От 15 октомври ще започнат плащанията по обвързаната с производство подкрепа за животновъдите, каза министърът на земеделието.

Обратно в новината

Коментари - Плащанията в подкрепа на животновъдите - от 15-ти октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 15 октомври ще започнат плащанията по обвързаната с производство подкрепа за животновъдите, каза министър Танева. Друга помощ за фермерите обаче, въпреки техните искания няма да бъде възможна..... ----------------------- Типично за пребоядисана комунистка от комунистическо котило,която по герберастки целува пиндостански и еврогейски задници. Същата мърша като другите пребоядисани комунистки-Сталинка и Кривата уста!

Какво поливно земеделие . Помпените станции 90 % разграбени, каналите обрасли и затлачени, саваците и хидрантите разбити и предадени за скраб. Също и тръбите под земята извадени и за скраб. Сетила се държавата, че може да има поливно земеделие.Лицемери.

Тръбите бяха пластмасови, с диаметър 50см, заровени на 2 метра дълбочина. Извадиха ги с багери и ги направиха на бъркалки за кафе още по времето на Костов. Поливно земеделие на практика няма. Но може да се открадне някой лев. Лошо няма.

На село всяка педя земя се напояваше. Дойдоха едни братя, с документи от две-три ведомства, копаха две лета, извадиха всички тръби. Тази година соята и царевицата искаха поливка, ама НЕМА. От Напоителни системи искаха 42 лв/дка само за да ползваш гравитачно водата-т.е. за непочистения им канал.Най-неработещото предприятие в БГ са Напоителни системи. Има и още ама по-нататък...

Надежда всяка тука оставете! А на бас, че някой (КОЙ?) пак ще открадне парите!

То е ясно КОЙ ще открадне парите. Пребоядисаните комунисти от ГЕРБ,Реформаторският блок,БСП и ДуПеСе. ЗАЕДНО ще ги откраднат и ще си ги РАЗДЕЛЯТ. Те се"мразят" само за пред обикновените хора!