Мъж уби друг - скарали се за животни

Бивш военен уби 30-годишен мъж, защото му правил забележка, че улиците са мръсни и вони от добитъка, който гледа.

Обратно в новината

Коментари - Мъж уби друг - скарали се за животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pени, Pениииииииии убит е човек бе момиче, к а к в и ги пишеш? Aми ако беше брат ти или....или.... Dано бог ти прости!!!

Моля, не пишете излишни коментарии без да знаете истината за случилото се. Може пък убития да е предизвикал станалото. Някои пишат без да се замислят дори.

Kакъв y ж а с!!! Bоенния с козите и пръчовете - в затвора и то д о ж и в о т!!!! Mръсен убиец!!! Mир на праха на нещастника!!! Yтеха на семейството му!

Искренни съболезнования към близките на убития! Адд за убиеца!!1

Абе не разбирам защо БСП иска оставката на Божо Димитров? Твърдението му се доказва всеки ден. Както и твърдението на Б.Б. за "лошия материал". Естествено е, че шибаните са лош материал. Като чете човек новините се убеждава, че е пълно с шибан народ. Е, има и нешибани, ама не са много!

Жалко за убития. Такива неща се случват при саморазправа. А саморазправа има там, където няма законност и ред. Така е понастоящем в Циганистан.

Византийците от едно време ни викат "ВУЛГАРИ". Те си ни знаят от едно време :) Защо се срамувате да се наречете БЪЛГАРИ? Защо ли...

Мислиш ли, че някой е разбрал какво точно искаш да кажеш?

Мислиш ли, че другите читатели във форума ядат доматите с колците и нищо не разбират!?... Сниши се малко, който високо лети, ниско пада!... Жалко за погубения млад живот!

Нещо да кажете за човешкия материал в България или ......

Инцидента си е чисто битов. Няма никакво значение , дали е военен, полицаи, космонавт или зарзаватчия

В ареста да се пази чистота. Там кози няма.

господи, слез и си прибери версиите! Как може за такива дреболии да се отнема живот ! Трепериш 9 месеца, отгледаш го парче месо и тъкмо си стъпи на краката някаква си отрепка без да му мигне окото го праща на онзи свят.Не обиждайте животните, те убиват когато са гладни и при самозащита !Прав е Б.Димитров, не ШИБАН, а МЪРШАВ народ.Само мършата произвежда мърша.Да се върнат смъртната присъда и крумовските закони. Само тогава ще има правосъдие !!!

Е, памперс ли да се сложи на козичките?! Не може да мирише на рози. Всички животни вървят и серат. Може би трябва да се забрани в населени места със статут на град да се извеждат селскостопански животни по улиците

Мило, Г.Оряховица е град, макар и малък. Крайно време еб тези дето ще гледат животни да ги гледат като във всички европейски страни - извън населеното място и то на няколко километра. И на теб няма да ти хареса никой да минава 2-3 пъти на ден насам и натам с кози или крави, може и овце и да ти осира тротоара пред къщи и да се носи 365 дни аромат на тор. Аз живея на село и ела да видиш бялата ми ограда е все опръскана с лайна, пардон с акитата на кравите, когато съседът ни минава с трактора с пълно ремарке ЛАЙНА от кравичките.

До Пепо - Прав си! Неизвестен историк беше писал:"Дунава мина племе храбро и работливо, подло и завистливо"......

И такова скотове като този с ножчето после се заселват в градовете и предимно в София и то се вижда резултата - боклука през балкона, осрани от кучета улици, да не говорим за бълхи, хлебарки и всякакви други паразити, които се развъждат при мърсотията. Един пък си преградил балкона с мрежа за да си гледа гълъби. Друг си гледа кокошки на балкона. Пълна селяния!

И,сега,какво прави държавата за този убиец??? Сигурно пак ще го пуснат,защо ли съм почти сигурна,че това говедо ще бъде оправдано................

Изрод! Сега да си доживее живота без козички!

Операция "Кравар" приключи успешно! Браво Бойко, браво Цецо!

Нищо чудно при тая съдебна система да го оневинят ! Жалко, че се стига до убийства за такива дреболий. Егати и държавата !

егати хората!

Аман от прости фатмаци

не сме шибан народ, и днес го доказваме отново

скарали се като животни е по-точното....военен, смята , че има всички права на света, а всъщност няма даже грам мозък, само юмруци....говедо....

Защо убийците в България ги задържат само за 24 часа, ако въобще ги задържат?

как се радвам, да сам далеч от зялата тази деиствителност...!

как се радвам,че ти се радваш....

Е как може такова нещо сега! Ужас! Ма как може такова нещо! Оф, още искам да изтеряснича, ма идва сестрата с усмирителната риза и хапчетата! Айде, пак ще пиша скоро :)

Много жалка трагедия. С такъв огромен контингент от екс военни и такива които са на път да станат, друго не ни чака. Хора без занаят, свикнали само да получават от държавата /нас/, който си живеят в някакъв свят на порядки извън реалността... Тези хора са една огромна раница за обществото !

Какъв коментар да напишеш. Едно време един го е казал "Див и варварски народ"