Модел прогнозира прехвърлянето на болести от животни на хора

Учени разработиха модел, който прогнозира прехвърлянето на болести от животни на хора. Вирусите на Ебола и зика са възникнали у диви животни.

Обратно в новината

Коментари - Модел прогнозира прехвърлянето на болести от животни на хора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво им е на сатанистите да се хабят да измислят нови вируси, като е по-лесно да облъчват хората със скотски морал и да ги правят уязвими от скотски болести. Ако човек беше произлязъл от животното чрез еволюция, би трябвало да се отдалечава от прилика с животните, а ето че той се приближава дори по болестите. Не е животните да се приближават към човека, щото не почват те да страдат от неговите болести, а човек от животинските.

Как беше онзи лозунг - по-добре содомия отколкото рашизъм.

Намериха начин да "хвърлят прах в очите на слепите"! Диви животни-глупости! Всичките са военни разработки.

Средностатискучке, спри да акаш по улиците и да сееш зарази, моето момиче.

АБЕ ЗА МАЛОУМНИ ЛИ НИ ВЗЕМАТЕ!!! "ЗИКА И ЕБОЛА ВЪЗНИКНАЛИ У ДИВИ ЖИВОТНИ"????ТОВА СА ГЛУПОСТИ - ЗАЩО НЕ СПОМЕНАВАТЕ ЗА ЛАБОРАТОРИИТЕ В КОИТО СЕ РАЗРАБОТВАТ ВИРУСИТЕ И СЛЕД ТОВА СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ!!!!! УБИЙЦИ!!!!!!!!!!!!!

Опасността в последно време, е от експерименти които си правят с ваксини, ГМО комари и подобни. Болестните огнища се появяват там където лекарит си правят експерименти. Ваксинират за детски паралич в Африка, ползвайки маймунски тъкани и хоп от маймунската SIV се появява HIV и СПИН-а. Првят опити с комари и хоп огнище на Зика.

Други си е да си играеш с вирусна рекомбинантна ДНК и да се чувстваш като Господ в създаването на резистентни щамове, особено ако никой освен теб няма оригиналния ретровирус. После като усетиш, че компанията те цака, унищожаваш или подменяш оригиналите и гледаш шоу. Дребните човешки страсти винаги излизат на дневен ред, особено ако си си загубил половината живот в четене.

Учените днес са слуги на злото.

Дайте процента на заразяване а не ни баламосвайте ! Работят лабораторийте произвеждат и правят опити както с ефекта от атомната мобма върху масовото население . Помощи и одеяла са давани от САЩ във Виетнам, да де ама одеялата бъкани с вируси и отрови . И как така става ,че където има масова такава гадост първи там са американците ( и по филмите е така) как техните емисари проповедници и всякакви под пагони винаги са там . Сега пък са виновни животните брей па те са от толкова отдавна на Земята от колкото и хората ...

Ни да си жив, ни да си умрЕл

Нека британците си разработват модели и се пазят; ние като се заразим и се имунизираме и като нахлуем на техния остров, ще измрат и ще ги завладеем, вече сме го прилагали при ацтеките и маите.

Още по-лесно е в съответните лаборатории и после ги пускат! Все пак Новият световен ред има нужда от много по-малка популация!

Аз пък си мислех, че тия болести се наричат зоонози, в частност - зооантропонози, и са известни не от вчера....

тея кучки все болести лепят

Eми кой ви кара да си ги държите вкъщи, да осират навсякъде и да се целувате с тях! Мястото на кучките е на двора! И въобще, за какво ви е кучка, ако не сте овчар?

Чакакайте бе, още не сте ни разболяли от Зика и веднага други работи

dobrin

мозе би си измиват руцете с обвиненията на диви зивотни.кви са гадни тези диви свинета...тия в можта свинеферма са по вкусни и обезаразени...

Добре, че се научих да не вярвам на простотиите, които пишат много наши драскачи, изживяващи се в ролята на журналисти. То не беше птичи грип в началото, после свински грип, после - Ебола, сега вече се задава новия вирус - Зика или както там се казва. И ако човек е достатъчно интелигентен ще прочете, какво пишат и журналистите в чужбина. Тогава картинката се променя и започва да излиза образа на някои огромни фармацевтични компании и човек разбира, че пак иде реч за пари, но този път за много повече пари. Дори пишат, че парите за лекарства за измислени и създадени от тези лаборатории болести надхвърля в пъти световните приходи от наркотици. И за това народа ни трябва да е неграмотен, уплашен, подтиснат и без собствено мислене и мнение за да бъде лесно податлив на манипулации. И в момента вече са постигнали това, което искат.

Странно аз си мислех, че са възникнали в американски алборатории

не! предават се от рускините! руснаците са връзката между все още животно , и вече човек!