Живот на 49-ия парламент без редовно правителство е заблуда

Политологът Татяна Буруджиева пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината

Коментари - Живот на 49-ия парламент без редовно правителство е заблуда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледахте ли Атанасов по БНТ? Този човек е за Курило! По-малоумно и злобно човече с неадекватно държане няма! А тия, умните с претенции, защо го търпят да ги представлява? Няма спасение - от една страна леви "харвардци" в комбинация с озлобени нереализирани "умно-красиви", от другата страна БСП и Възраждане с неизпълними обещания, които водят към фалит на държавата, а начело президент с ясни амбиции за власт и завиване в ляво. Последният да затвори вратата!

Без смяна и промяна на съдебанта сстема, на хората във нея,промяна на правила и конституция!Ефектвна съдебна и наказателна отговорност от просяка и клошаря,селският тарикат ,попа,ходжата ,ромските мешарета ,русофилските организации до партийният лидер,олигарха,президента,без да се робува на партия,минало,авторитет,тоест да се смени чипа във главата на българинът,прогрес и промяна е заблуда и вечна спирала на самоизмама помежду българското население! Разбира се,че за българската политиконмическа организирана престъпност датираща от БКП преходът това е отрова и самоубиуйство!Статуквото е саилно и мощно във България!Ето даже и Магнитски наложен от САЩ ясно го показва!Но ТЕ ги бранинят и ги узаконяват!

Докога ще ни пробутвате стари герберски муцуни ?

Ама те това искат депутатите само избори и лапане на пари от гласове

джендърите ни побъркаха! властта е тяхна!

Тъпо е да правиш избори струващи много средства - резултат никакъв правилен изход . И пак и пак ...... Докога?

НИКАКВО ПРАВИТЕЛСТВО ...ТОВА ГО ПРОГНОЗИРАХ ОЩЕ МИНАЛАТА ЕСЕН МАФИЯТА НЯМА ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО, ДОКАТО ТРАЕ ВОЙНАТА И ДОКАТО НЕ РАЗРУШИ ВСИЧКО, ЗА ДА ПРИНУДИ ОВЦЕТЕ САМИ ДА СИ ПОИСКАТ ЕДНОЛИЧНАТА ДИКТАТУРА , ЧРЕЗ КОЯТО ДА ИЗВАДЯТ БЪЛХАРИЯ ОТ ЕС И НАТО ! БЪЛХАРИЯ НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ СВОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ В ЕС И НАТО В - БЛИЗКИТЕ 5 ГОДИНИ ЩЕ Е ИЗЛИЗАНЕТО !

Тая пача.ра сменя от партия в партия за гювеча и изгодата. няма принципи и цености. Бооо.лукккк !

Щерката на комунистическия убиец трябва да бъде бита и гонена отвсякъде.

Препоръки, съвети, мнения и анализи на яростни комунистически изчадия НЕ ЩЕМ

фурнаджийска е на комисионна от граб ( ясно е). Явно не е много - няма за един шампоан и най - вече да си избере цвят на косата ?

Май са им заповядали от едно посолство да гласуват бързо закона за домашното насилие, за да могат НПО-тата да си искат пари от държавния бюджет. А след като гласуват тези закони, никой не се интересеува дали ще има правителство, служебното ще трябва да изпълнява тези решения. Нали по същата линия служебното правителство похарчи едни милиярди за още самолети, а после ни обясни, че дефицита бил от "социалните разходи". И сега ще стане същото.

Тази ли е дъщерята на убиеца на генерал Луков

Да, баща и трепеше фашистки гниди.

Аман от караконджули

Интересно, Израждане не пуснаха референдум за излизане от ЕС. Сигурно пак щяха да съберат подписите. Ама толкова са и автентични те като партия, та затова и референдумите им са "халосни".

Генерал Луков беше застрелян от терористи пред дома си Нямате срама

И каква смяташ, че трябваше да е съдбата на хитлеристи и фашисти?

и нито дума, как тоя грантаджийски гей сере в третия кенеф, създаден специално за "бивши" комундета от благородния, "бел" бащица, който населява брежневския, бел, старчески дом. довиждане! аре къш, къш, къш! патки непотребни!.. юдейски отрепки, служещи на сатаната! Бог с нас

Относно БСП На 5 декември 2007 г. Буруджиева заявява във вестник „Фактор“, че БСП е „може би е единствената, която отговаря на класическото определение за партия“. Според Буруджиева „Такава формация много трудно се разклаща и се разцепва“, има история и кауза, независимо дали я защитава или не.[12] Относно ГЕРБ На 5 декември 2007 г. Буруджиева заявява във вестник „Фактор“, че ГЕРБ „е една формация, която се гордее, че е полицейска, с методи, които шокират европейците“ и че партията много трудно ще се пребори за членство в Европейската народна партия.[12]

3 400.00 лв. таван за бюджетните велможи ; 10 % олигархичен плосък данък; 600 000. хил. бюджетна администрация; 14-15 % работещи пенсионери в бюджетните структури, спиращи пътя на младите. И т.н. където и да бръкнеш лайн..ници !

Абе тези крокодили заедно с антоанета христова до кога ще ги храни тиквата, че да плещят само глупости. Ама то, кой ли ги слуша. Хората гасят плазмите кат ги видят да се оцъклят насреща им и даже си плюят в пазвите.

+Хърлян Александров+++++

Цветанка късамРизова за ГЕРБ...

Доц . Румяна Коларова също

Харизанов. пиг, И . Тн

Тази бургуджиева и антоанета христова са най-противните анализаторки грантаджийки. От всичко разбират, по един калъп правени.

чета из другите сайтове....а тук нито дума!

Буруджийче, Буруджийче! Обичам те, и, да, да сиебът майката леваците!

Бавно и полека, Б-я узрява, за Президентска Република, но не такава, като в Р.Ф. а такава, каквато е в Западна Европа. "С. Трифонов"

УЖас, и да ни дрънка празна тиква и да ни срами пред света

Скоро България ще се откъсне от орбитата на богатите, и ще се завърти в орбитата на третия свят. И докато сега имаме шанс за постигане на стандарт, скоро ще сме тип Беларус, Сърбия, Албания. Румъния ще ни се струва западна Европа, а те ще идват да ни продават дъвки. Не е да не го знам този живот, кохсто сърбите жулеха полякини за кутия кент, а ние чакахме да ни излезе вноската или да пуснат банани. Досатъчно съм поживял и помня и онова време. Натам сме се запътили с тази разглезена младеж, дето всичко и е наготово. Получиха почти западна държава, ще я продадат за копейки.

Един приятел се прибира след 25 години в Англия за постоянно, млад мъж, набор, на 50 години, и само ще ви светна как се подиграва банкова индианско мислене: Остави ги, бе! Нека си остават бедни и прости, нека са с левове, та да има кой да ми насече дървата за 10 лева, що да му давам 100 евро, като глупака си е глупак, и за 10 лв ще ми свърши работа. Та това е драги ми умници, това ви чака! Аз на 16 скачах по площадите за про-западн държава, на 50 требва не знам какво да правя, ако младите са глупави, ние сме за никъде.

Минусчета ми биете, добре! Така е по лесно, явно не разбирате собствената си глупост, избирате отрицанието. Е, за едно съм спокоен, на моя приятел има кой да му нацепи дървата ЗА БЕЗ ПАРИ! Прост народец!

Да не се окаже след време в положението на онези тарикати, киото на баламите вода носят!

Свиня на гербаджийска копаня.

Тя беше депутат от бсп бе папагал

С сега се храни обилно от ГЕРБ,което показва че е Всеядна свиня.

Е много богата държава, щом може да си позволи парламентарни избори на всеки няколко месеца. Стотици милиони (може и да надминаха милиард) хвърлени на вятъра. Докога ?

Лошото е, че африкански и сие маймунки пак са в парламента да ръсят простотии

"Ситуацията е драматична, Борисов спешно събра ГЕРБ и… Или трябва да се вдигат данъците, или да се отложи влизането в еврозоната, заяви Сачева' Ще кацнете на Възрожденския рано или късно мутри долнопробни. Народа ще ви избеси ако ни наврете в гъза на еврогейците.

пълните простаци провалиха държавата за 6 месеца. 2 години провал и застой. тъпанари :))))))) 14 милиарда дълг. срамота. наглеци.

Едни плазмодии цял живот си играят на политици и лапат ли лапат. Овцете блеят. Керванът си върви. Който плаща да мисли.

Това баба Яга ли е ?!

Това е баба и .

за оня прословут израз от 90.те...."Гущерът си къса опашката".

кой нормален би гласувал за това: ...Татяна Иванова Буруджиева-Ваниотис е българска политоложка, философ и политик, народна представителка в XLII народно събрание от БСП, началник на кабинета на председателя на БСП, Сергей Станишев.[1] Избрана е като водач на листата на Коалиция за България в Разград[2] с 26,61% от гласовете.[3] ....

И в момента видна мисирка на ГЕРБ.

не можах да разбера това на снимката от кой пол е? някой да знае?

- Сър, защо туземците все още ходят на избори, Сър? - Джон, европата ги направи любители на садо-мазото!

Бащата на тази Герберастка мисирка в бил от главните убийци в лагера Белене. Сега е анти БСП и за ГЕРБ и ППДБ американските подлоги. Голям врътка

Глупости. Филмът "Черните ангели", в който играят Стефан Данаилов и Йосиф Сърчаджиев е направен по действията на баща и. Поне го изгледайте, в противен случай сте фашистки гниди.

Нови избори още по-голяма заблуда.Никой няма да гласува за тия нито за ония....

Ще се прегърнат американските агенти ,че иначе ще дойде Възраждане.

леля ми ванга !!! без кълбо

33 години в преход! Всички политици са заблуда.

коалицията ПП-ДБ "Новата коалиция"...и се опитват да налагат това име???? Очакват да се разпадни ли???? Това си е направо внушение на подсъзнателно ниво.

Хайде скрийте ги тези боклуци, политолози! Като са толкова умни, да направят пария и да влязат в парламента. Отстрани, без никакви отговорности е лесно

Не се ли сещаш? Прекалено чисти са за партийните помии.

Докога хора като тази персона, ще ни дават акъл, от телевизора? Смешни сте!

Аре лапай го под вода, точно както си свикнал. Хубава работа е свършил баща и, нека е жива и здрава. И сега ни трябват такива герои.

Знаем, такива, като Семерджиев са герои, для вас!