"Жертвите в Дамаск бяха терористи": Израел официално призна, че е атакувал иранската мисия

Армейският говорител заяви, че сред убитите няма дипломати и други цивилни, а само членове на "Хизбула" и на гвардейския корпус на Иран, участници в терористични действия

Обратно в новината

Коментари - "Жертвите в Дамаск бяха терористи": Израел официално призна, че е атакувал иранската мисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това си беше провокация на Израел да намесят Европа и Америка за да може да не се обръща внимание на геноцида в Газа. Американците и европейците ясно им казаха - изнасяйте се от Газа а целта от самото начало е било да изселят палестинците. Още с нападението от страна на Хамас всичко изглеждаше твърде невероятно - 6 пропускателни пункта на най-пазената граница в света и само 1-2 войника.

То не бяха въздушни удари по територията на други държави, не бяха изселвания на арабели от селата им, убийства на ирански учени, атентати по ирански чиновници... и изведнъж някой друг е терорист??

Започна се с оправданията ХАХАХАА Мошетата са напълнили гащите и се чудят да носят от 9 кладенеца вода за да не им дърпа ушите батко им САЩ.. Ама свърши тая. Света видя че не са недосегаеми. От тук нататък стъпят ли на криво отново ще има кьотек Без САЩ са наци укропия номер 2 тормозеща малцинствата на територията и.

Това което направиха израелците, да бомбардират съвсем целенасочено и да унищожат чужда дипломатическа мисия на територията на трета страна е абсолютен прецедент в дипломацията! Явно вече няма международни закони и конвенции, а всякакви червени линии са прекрачени. Оттук нататък, можем да очакваме всичко, абсолютно всичко и то, по всяко време. Това са тъжните факти. Кутията на Пандора е широко отворена...

Кутията я отвори джуджето като обяви 40милионна нация за нацисти и започна да ги избива безмилостно.

Жуже, жуже, ама ти вероятно си умнокрасив жълтопаветник. Знаеш ли, че в Украйна либерастията не е на мода? И че добрите им практики биха се определили като фашистки от еврогейците? Според теб какво щеше да стане, ако Украйна беше нападната от Румъния, а не от Русия? Никой нямаше да си мръдне пръста. Просто едни хора със смешни шапчици казват кой е лош - Русия, Иран, или друг който не харесват. Простите като теб им вярват.

Така ли, май удобно забравяш любимото ти НАТО как атакува Сърбия, напълно в разрез с международното право. Тъй че, подвивайте опашки и айде.

Като прочета в един ред "Добри практики" и еврогейци и ми става ясно колко разбираш от либерализъм и фашизъм.

за Дубай,Кувейт,Оман рай в пустинята не търсят конфликти а развитие и благосъстояние на народите им. А Израел и Иран в сравнение с тях са като бедняшки гета.......

Мани-мани....!И едните и другите талибани.......!

Все ми се струва че 500г. са ви били много малко ровите ви да ......

бегом марш в анадола ве тюрк

А смъртната присъда от командир на рота ли се издава за 7 човека и фатмака ли има право да прецени кой ще живее и кой не. Всяко едно дипломатическо посолство е специална територия и никой няма право на интервенция. А въздушните удари в друга държава без резолюция на ООН не са ли нарушение на международното право. Или само ако Русия ги прави? Вече Няма справедливост, демокрация и свобода на словото в западния свят. А на изток не е имало никога.

Аве кой са прайте на улавя ве хамсалаци.хизбула са са се събрали да пият там уиски??:))ми те евреите много ги търпят но не знам до кога.скоро ще ги думкат с мощни оръжия сда изчистят миризливите бълхи.

Защото са оградени от около 200-300 милиона мюсюлмани. За мюсюлманите евреите са на първо място в списъка за отстрелване когато започне ловният сезон. Американците вече трудно ще ги пазят.

Я па ти много трудно

Ами има едно писание на хиляди години.милиони с шалвари ще тръгнат към Израел..............и накрая Израел щее пак победител.

А що щат там евреите? Изкуствено и умишлено създадена там "държавица". Като косово.

Логиката на Иран е като на Израел. Израелските "терористи" са в Израел и пуцат подред както Израен срина консулството им. Толкоз за джелезната близкоизточна логика.

И едните и другите мислят за отсрещната страна като терористи. Но по-доходоносно е да подкрепяме нашите терористи. Така ще има повече за бонуси за нечий военнопромишлен комплекс.

Значи избиването на евреи от германците е съвсем законно.Обявяваш ги за под човеци и започваш.Нагли та дрънкат.

Егати оправданието - по същата лигика, жертвите в Украйна са “фашисти”. То излиза, че тия с чалмите са най-хуманни, защото при ответния удар не са убили никой.

Едно време и един провален художник така се е изразявал за евреите

Че на този принцип, всички в Израел са терористи за ИРАН. По-голяма смешка не можахте ли да пуснете?

Чалмите ли лъскаш сега? Парво лъсни Путин.

По тази логика всеки който "не ни харесва" може да е терорист, независимо какъв е и къде се намира. Можем примерно да обявим че 10% от живеещите в Израел са терористи. Или 3% от населението на САЩ, защото са свързани с отбраната по един или друг начин? Подобни дефиниции са доста опасни!

Няма по-големи терористи от чифутите.

Чалмите ще ядат хуркята.много хора умират от глад а не ги снабдяват с ракети да убиват евреи и да стават пушечен месо.

Като се има предвид че сред жертвите в посолството в Сирия има двама генерали,б ми се струва, че това си е било команден център по-скоро, който е координирал атаки срещу Израел. Така погледнато си е бил съвсем легитимна военна цел.

Ако ще е адмирали да има...те са си у тях...в консулството...и още повече не в Израел а в чужда държава....

Те откъде Сирия не са спрели да пускат ракети към Израел. И това е най- малкото което са командвали предполага се тези генерали...

Аааааа такаа ли, по тази логика що ли Путин не вземе да тресне Лондон и Фашингтон, щото оттам насочват ракетите на Зеленски?

Евреите са убийци,крадци и терористи откакто ги има.

Терористи са всички поддръжници на аятолаахх ,и пуйтийн . И от над 300 ракети нищо. Има кадри какво е ударено, нищо. Ракетите им са стари и няма прескачане на системите за безопасност.

Следващия път няма да предупреждават че Израел да се подготви а англоамериканците да се изтъпанчат там със самолетоносачи и да помагат и те... как ги думнат изневиделица и купола ще се окуполи...от железен ще омекне

А и ракетите за ПВО не се печатат...а дрончетата се правят с хиляди... следващия път ще се наложи да ги свалят с прашки...Понял!? Питай си хохлофюрера сега кво му е без ПВО...и що реве на всички да му пращат

Иран може да отговори по същият начин, че с дронове е атакувал терористи. Преди така Израел атакува сирийски сили в Палмира и после там завладява обратно ИДИЛ и взривява паметници. Тоест работеха за ИДИЛ!

ама то много лесно така, първо окупираш някоя държава, провеждаш геноцид, и после заклеймяваш всеки който се противопоставя за "терорист" и така можеш да бомбардираш който, където и когато си искаш, американо-еврейски цености

тези и американците разпердушиниха целия регион и не знам защо още има такива които да им се връзват на акъла там не остана ненападната страна

Атакуват дипломатическа мисия на суверенна страна, разположена в друга суверенна страна. Каквото и да им се направи, ще е малко. Отговорът на Иран беше скромен и премерен, със сигурност можеше повече.

През 1992г има атентат срещу израелското посолтво в Аржентина направен от Хизбула и Иран. Второ има ограничение по Виенскта конвенция и иранското посолство не може да се използва за военни цели. Трето Израел води отбранителна война на своя територия, а не терористична война на иранска териттория.

Ти между атентат и целенаправено унищожение с ракети разлика правиш ли!? Между консулство и военен щаб и между Израел и Сирия троле...

"Ти между атентат и целенаправено унищожение с ракети разлика правиш ли!" и каква е разликата, смешно жалко човече, дето трябва плюне навсякъде.

Ми атентата може да е от 2,3 дебила - кат тебе... а с ракета от самолет е държавно...да ти го нарисувам ли!?

Единственото дебилно е тъпото ти заяждане. Разбрахме го вече, щом го правят иранците това вече е друго и те имат право.

щом го правят иранците !? Кога точно иранците са обстрелвали евреиско посолство!?

и 1992 е на майка си раина...преди 30 години.. евреите отмъщават сега ли!? ма те били бавнозагряващи бе..ти да не си евреин!? виждам прилика

Дали са терористи може само съд да каже. Но произнасяне на съд -няма. Нито Хага се е произнасяла, нито израелски съд, нито дори американски демократичен съд е осъждал с присъда убитите лица в консулството. Думите на Израел са аргумент ръководството на Израел да бъде съдено в Хага.

не за първи път атакува Иран, обикновено от въздуха и под предлог, че унищожава инсталации за обогатяване на уран... Не ми е ясно защо разните БГ коментатори забравят тези въздушни удари по Иран от "неизвестна" държава...

Бре,пък според Иран вие сте терористи!

Нападението на Иран идва в отговор на действия на държавата Израел. Странното в случая е, че консулството, което е обстреляно е в трета страна. Т. е. евреите решават и обстрелват, която и да е страна.

-Сър, защо на територията вече няма математици, инженери, химици и техници? -Джон, защото веднага ще започнат да правят дронове и ракети за да ни атакуват!

-Сър ,как да различим правилните от терористите? -Джон, аз и моите са правилните, а останалите са терористи или бъдещи терористи!

Кротко сглобяваха ракети на партера на консулатото...

Лично си присъствал?