Коментари - Жертвите след труса в Мароко вече са 2500, Франция отпуска 5 млн. евро помощ (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо отпускат пари. да ги дадат на украина ШИБАНЯЦИ

И САЩ са обещали да предоставят още по-голяма помощ по програма ленд/лийз на храни, оборудване, лекарства, облекла, санитарни принадлежности и фургони за временни жилища, изградени от обеднен уран, изключително защитени и устойчиви на земетръс.

На Мароко - 5 милиона. На Украйне - 5 милиарда.....

За Усрайна милиард, за Мароко милиони, за България.. За България както казват дедовия, само половин милион лева и то от хазната на България! Подкрейпяйте Еврогейовете, умници!

Това е просто бомба: сега правим се|кс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук-=====---> marketl.ink/tesyo

Чудя се само дебили ли четат новините и коментират?!?! Ако в България се случи такова земетресение надали ще остане нещо здраво! Тогава ще ми е интересно какви коментари ще напишете (ако не сте затрупани )

е защо не става тука трябва поне 9 степен

От всички снимки се виждат разрушени кирпичи и землянки. Няма нищо разрушено от съвременна стоманобетонна сграда

Аллах ги наказа защото Мохамед е бил педофил и си е взел жена на 9 годишна възраст.

Мохамед е неграмотен овчар!!! И когато на Господ му писва да спасява евреите, защото те продължават да са езичници Им изпраща/на арабите/ шпионина Гавраил, да разкаже Библията на пияния илитерат Моамед ... и сме свидетели на преразказа му Див муслим

Арабите са първи братовчеди на евреите, за това се мразят толкова. Или както се казва в една поговорка Брат брата убива, но тежко му който го няма ...

За оръжия на Украйна отпуснаха милиарди, тука 5 милиона евро

lu4ka

Пет милиона евро !?!???? Ebати подигравката!!!

Да ни затрие заедно с депутатите

Много са дали.А за Украйна има ли?

А Симеон Сакс Кобурготски колко пари е дал за Мароко? Нали кралят на Мароко май беше кръстник на един от внуците му!

Господ се опитва да се отърси от антиваксърите.

Разбрахме, че родния мурзилаж мрънка и като се дарява, и като не се дарява. Нека да видим Путин както обикновено един трошкав самолет ли ще изпрати?

Ми до 1956 Мароко е колония на Франция не на Русия.Може да питаш Путин за помощ за наводненията но съмнявам се да даде защото сега сме чужда колония.

Европа не отпуска пари - "Защо не отпуска????" Европа отпуска пари - *Защо отпуска???" Родния путинофил е велик. Каквото и да прави ЕС е лошо, каквото и да оплеска Русия е Велико и по план. Плюе по сирийските бежанци в центъра на София, но пръв нададе вой защо парите от ЕС за турците бяха повече от тези за Сирия след труса зимата.

Tова е подигравка! 5 милиона ЕВР...същата тази Франция дава поне 10 пъти повече на Украинските бандерорци, за да се бият с руския "агресор".

Това няма да стигне за дрогста по педераските им оргии дори за месец. Мароко върви стремглаво надолу. Между богати средна класа бездната расте неудържимо.

A Путин колко ще отпусне на Мароко? Нали уж "Африка", нали уж "Глобалния юг", нали уж "БРИКС", нали уж "борим се с Запада"?

10 евро цента на французин.... и то за неправителствена организация

Франция ще отпусне на Мароко над 5 милиона евро, а Кочината Русия ще отпусне НУЛА РУБЛИ...

Кога Мароко е бил руски протекторат? Франция има там морален ангажимент, явно равен на пет милиона евро.

Франсетата много стиснат народ, само капачка за тях

5 милиона? Уау, разтворили са кисията.

А бе на укронацистите отпускат десетки милиарди за убийства и унищожение, а на Мароко след адско земетресение 5 млн.!!! Нагли лакоми васали на САЩ!!! На това отгоре Мароко им е бивша колония!!! Егаси скапаните еврогейове!!!

Кралство Мароко е тясно обвързано в политически и военен план със САЩ. Поради тази причина не мога да се развълнувам от трагедията там....

Мароко не трябва да взима дарения, подаяния от Франция, за да няма после зависимости.

Франция ще отпусне на неправителствени организации в Мароко над 5 милиона евро, Да се чете, че тези, които са останали без дом ще ги учат на ЛГБТ и още няколко букви

Това добре, но все пак парите идват от "лошия" Запад. А "добрите" БРИКС колко пари ще отпуснат?

Парите са от Африка. Франция няма нищо, всичко е откраднато от Африка

Не казват какво са отпуснали ОАЕ и Саудитска Арабия?

1 млрд за Украйна, 5 млн за Мароко. Невероятно.

Украйна е в Европа, християнска и прозападна. Там цари война. Мюсюлманско Мароко е в Африка. Запада не е длъжен да даде едно евро на никого, всичко е на добра воля.

Длъжен е, защото точно от африканците ги взима!

Разделяме хора по произход и религия. Много човешко, много европейско.

Не пиши простотии с тоя ник, че срамиш името на един от най-великите българи ...