Жертвите на урагана Иън вече са близо 70 (снимки)

Бурята носи дъжд по атлантическото крайбрежие на САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново шпертплат и дървения взели, че се поразместили от бурята както става години назад.. Важно е врявата да е голяма.

Защото, както припомни Путин, „претенциите за световно господство в миналото са били разбивани повече от веднъж от смелостта и устойчивостта на нашия народ“. Така ще бъде и този път - и ние няма да сме сами в тази борба: "Убеден съм, че страните и народите разбират, че политика, изградена върху изключителността на когото и да било, върху потискането на други култури и народи, е по своята същност престъпна, че трябва да обърнем тази срамна страница. Колапсът на западната хегемония, който започна, е необратим .”

А пък жертвите на “ваксините” по света продължават да са по 10 000 човека на ден. Всеки ден, не еднократно.

Пак ще напечатат милиарди. Стойността на американският долар в момента е необосновано висока. Явно спекулата на финансовите пазари е достигнала нови величини

Печатай рубли ве, мурзилко! Щом смяташ че с печатане се прави икономика. Я кажи как са там, от ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО от 1979г, още във фургоните, в България? Да видим, колко десетилетия ще се "оправят" от наводнението в Карловско?

"Да направим Америка като Фрорида"

Че в Русия не останаха мъже. Флорида всяка година е залята от този ураган и след месеци няма следа. В момента във Флорида пътуват, от всички краища на САЩ, колони от СПАСИТЕЛИ. Хиляди коли на електроснабдяване, водопровод и канализация, рязане на дървета, възстановяване комуникациите на телекомите. Десетки хиляди товарни камиони доставят стоки и храна. Я кажи, как са пострадалите от земетресението в Стражица във фургоните....родиха ли им се правнуци?

На кой му пука за биологичните отпадъци от Флорида или за сащ-исаните като цяло. Наследници на жалкобритските уроди колониалисти избили милиони индианци местно население, а сега са територия на всяква световна измет...

Преди урагана великият им президент заяви, че единственият шанс хората да се предпазаят от Иън е ако се ваксинират. А след урагана вицето му побърза да заяви как ще предоставят помощи специално и само към цветнокожи и хора на малцинствата. С което си навлече много критики за сегрегация на база цвят на кожата.