Караянчева и Петър Стоянов почетоха жертвите на комунизма

Председателят на парламента Цвета Караянчева и народни представители присъстваха на церемонията по отдаване на почит на жертвите на комунистическия режим.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева и Петър Стоянов почетоха жертвите на комунизма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами така ще ги почитаме и ще "продължаваме" да се борим срещу комунягите, защото веднага трябваше да им изкарате на всичките досиетата и да им се забрани да стъпват в политиката и общественият живот на държавни длъжности!!Сега си вирят нагно носовете и само компромати от тях, нищо свястно!!!Целта им винаги е била да са "кърлежи на народа" да смучат от кръвта му и да се прикриват зад "светли популистки идеи"!!!Срам за българия е БКП/БСП!!!

Нека Петър Стоянов да каже кога започна Гражданската война в България в началото на 20-ти век ? И кой я започна ? ......Ще га улесня: Гражданската война в България започна с преврата на на 09 юни 1923 г. ...когато беше отрязана главата на министър-председателя на България Александър Стамболийски ....хората удавени в ишлепове по Дунава....и много други зверства !!!! ..... Оттам нататък...действа ТРЕТИЯ ЗАКОН НА ИЦХАК НЮТОН: НА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ СЛЕДВА РАВНО ПО СИЛА И ПРОТИВОПОЛОЖНО ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ !..... КАКВО СЕ УЧУДВАТ...Т.Н."ДЕМОКРАТИ" ? ТОЛКОВА ЛИ ИМ Е КЪСА ПАМЕТТА !!! НАРОДЪТ КАЗВА: "КАКВОТО ПОВИКАЛО - ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО !"

Караянчева( по-позната , като пекинската патица) е била партийна секретарка от БКП в Кърджали.И същата тази била почитала жертвите на комунизма. А жената на пешо клюна исвен на дс е била у агент на ЩАЗИ... Хахахахахахахахахагаха

Сесо, кога и ти кажеш кой кой е, хем се плюят хем заедно ядат кюфтаците, поздрави от дпс алийката

Мохамедани те са 16 пъти прекръства и, трябва глас и за тях, от бсп сдс герб

Това е пародия, защото бащите и дядовците на тия лигави псевдодемократи са до един комунисти.

Цялото БСП е от комунистически кОпелдаци

Тук не позна. В ГЕРБ има повече членове и активисти на БКП, отколкото в БСП.

Смърт на фашизма!!! Смърт на комунизма !!!

С всяка измината гидина българският народ ще изпитва все по-голяма нужда от павета, професионални снайперисти и затвори.

Конят излязъл от яхъра,а невестулката от дупката си.....Ееех,ако така почетат и жертвите на фашизма......Само дето тях не ги броят....

Ветропоказателите в Народното събрание може да са осъдили комунизма, но народът осъди ли го?

злоба, която новопокръстени антикомунисти и русофоби изливат кактосрещу НРБ, Русия, социалистическите идеи и т.н. е последното убежище на нищите духом. Собствените им комплекси са последното им убежище на усещането за собственото им нищожество. Някой трябва да е виновен,че не ги бива за нищо и нищо не са могли да постигнат,независимо от дълбоките поклони. Да не би П. Стоянов да е успешен-врът насам,врът на там, и сам като куче-помиарче се опитва да дава акъл;да не би караянчева да се е издигнала в очите на нормалните и образовани люде, да не говорим за разни учили-недоучили "политици" като ББ, Цв.Цв.,"майката", Десито и тн....Но историята се върти и ако не внимаване ,те първи ще извадят старите партийни билети и комсомолски книжки,за да се наредат пак на държавната трапеза!Това е лицето на нашенския антикомунизъм!

че това е лицето на антикомунизЪма ...иначе отдавна трябваше да си изсъхнал на някой стълб праноглавецо ...

Караянчева и Петър Стоянов почетоха жертвите на комунизма, но не и на жертвите на фашизма. Какви обединители на нацията са когато не почитат всички жертви а само тези на комунизма?

още ли не е пукнал? Още когато предложи да заменим кирилицата трябваше да го линчуват публично! ГНУСЕН БОКЛУК!!!!

изкарват народа психоболен, а те по болни от народа. клю-клю...нека каже, багериста работил ли е на очилатко, и казвал ли е при някои си... очилатко,брак. адвокат, прецедент.., как забогатя, а сега да попитаме вълчо багериста, как неговата щерка и баба забогатя, а беше година 2009, и сега виж ги двамца, плюят се и след това лижат се, не са ни възпитавали по този начин, нещо небивало виждаме, плюеш, ругаеш и след това заедно си делиш всичко открадено. това му се вика болен мозък или мозъци И нищо чудно пак наново да отворят именно новите х и у БЕЛЕНЕ. Навремето много невинни са попадали при камъните, знаем ги, а бяха умни младежи, а свиреха на китари, а и четяха чужда литература, бяха от заможни семейства, но поне един зная, че е попаднал там неправилно. много еродирани ни казват, не пишете, следят ви, подслушват ви и това са доктори, юристи, до къде я докарахме умните да се страхуват от наглите в народното събрание...бг не се ли прочисти от нагли хора не я очаква нищо добро,

Наближава времето, когато ще се издигне мемориал на жертвите на гербаджийския режим...

Кръста ,който е сложен на паметника на жертвите бе откраднат ст йробището на с.Гинци и монтиран пред НДК.Това кощунство с поставяне на кръста дялан за починал от С.Гинци се знае от Пешо Стоянов..СДС се подигра с жертвите.

Кой каквото прави, за себе си го прави.

Те се врътнаха комунистите хи-хи и отидоха при келепира в дясното пространство. Там има за крадене, КОЙТО Е НА ВЛАСТ ((както казват те-номенклатура) ОТ НЕГО СЪМ И АЗ. подлудиха народа. има хора мразят двуличието, мразят лъжите, кражбите , а те точно това правят от 28 години. едни и същи комунисти, чеда на бг, гладни въшки бяха и такива макар и с дебели пачки ще си останат гладни въшки... това си е заложено при бедняка, макар и с много пари, не стават за никакъв чеп, КОМУНИСТИ, КАПИТАЛИСТИ ВСЕ ТАЯ. РАЗБОЙНИЦИ? САМО СМУЧАТ. пЛЮХ ПО КОМУНИСТИТЕ, НО ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ И тази галя захариева и тя трябва да я проверим , от чий род комунистически е. нищо не можем да направим, едни и същи са, дс, доносници, възродители, знаем ги, живели сме в един град, работили сме при тях, крадат и заедно крадат и цвета и бракоразводният адвокат от смолянският край(дошли в село гледка през 1933(лошото е, че герб прави проверка на гаражите им, и чисти като момина сълза, а какво да кажат младоците, с две ведомости, крадат и то веднага повикайте в детектора на лъжата, ама в тях е ножа и всичко, както при белене ще нагласят и ще те вкарат веднага там, където не ти е мястото и после иди и им обяснявай, че си прав бил, всички са нанизани като свински черва..ДА ЖИВЕЯТ КРАДЦИТЕ ГОРЕ НА СНИМКАТА НА ПРЕХОДА И от там народа с всеки изминал ден все по-беден. дано ни чете поне новият сегашен Президент Радев, надеждата умира последна, но едва ли ще се справи, много са, срещу мнозина никога

Искам да знам, Боко,Цецка,Свинетка,Цецо и останалите пребоядисани комунисти от ГРОБ / около 40 на брой/, защо не присъстват като ответници на мероприятието?

Не разбрах за Бай Хой. Станалия комунист още на 18, жертва ли е или палач?

Жертва е бе ,,дедо"... Жертва... Израстнал е без дядо,защото бил ,,убит" от...комунистите.... Цецка и тя горката...чак рИва в предизборния дебат...

Ами той е просто нещо! Като ония "неща" от новата раса.

Обявения период 1944-1989г. за престъпен от престъпни и фашистки елементи е един от най добрите за България. Ето малко факти:1.Ред и сигурност за гражданите, 2. Елитна армия с добро въоръжение и боеспособност;3. Отлична образователна система и здравеопазване;4.Развита икономика; 5. Селско стопанство и животновъдство на световно ниво; 6.Космическа страна; 7.Работа за всички...

2% неграмотни сред възрастните. Сега сред младите е май 25%.

Аааа, ето защо и днес въздухът беше отровен!

Караянчева и Стоянов винаги замърсяват общественото пространство с присъствието си

Защо покрай тази статия не кажете колко са осъдени из западна Европа за участие във ВСВ на страната на Райха, а не давате пример само с Германия, където са осъдени супер малко. Всъщност осъдените в България за ВСВ са сравнително малко спрямо в другите държави, където са десетки хиляди - Франзция, Холандия, Белгия, Норвегия, Унгария, Чехословакия, Дания и така нататък. А жертвите на прехода кога ще ги почитаме? Например само самозапалванията са огромна бройка. Само за периода 18.02.2013-20.03.2013 година (31 дена) самозапалилите са 5! За периода 2013-2015 година са 30, от които 20 починали, а минимум 7 опита са предотвратени. Досега кой знае колко са. Трябва да е много гадно нещо, особено ако отцелееш. Да не говорим, че за политиците не си заслужава и ще те обявят за луд.

Ти си просто Някой Лъжец, а най-вероятно и Някой Трол, а още по-вероятно и Някой Агент на ДС! И ти също си Някоя жертва на комунистическия режим, дори да си бил Някой палач. То ти си толкова смачкан от комунизма, че дори не осъзнаваш, че в крайна сметка и ти си жертва. Ти си просто Някой Нещастник! Дано Бог да ти прости!

Не вярвам в Бог! Между другото и мнозинството хора в България, но стана модерно сред политиците да се изкарват вярващи. Вярващите в България са нищожно малцинство. Второ дори да допуснем, че съм лъжец. Моят пост не е престъпление, а твоят е! Точно така - написаното от теб съдържа обиди. Дори в Конвенцията за защита на човека са описани типове насилие, сред които е и обидата. Вероятностите ти куцат отвсякъде. Дори заради смешни причини, че като запова прехода, още не съм бил пълнолетен и трудно може да съм бил агент на ДС. ;) От какво си оцелял не знам. Аз по комунизма от политика не се интересувах и не им обръщах внимание. За мен тогава си бе просто нормално.

Смърт на фашизма!!! И за всички, които го реабилитират!!!

Некакво активно мероприятие ще да е , щом единственото официално лице е Пекинската гургулица. Пешо рокендрола е само притурка , не се брой , адвокат не е официално лице.

Първо, дори да допуснем, че е имало невинни жертви, това не са жертви на комунизма! Ако има престъпления, те се извършват от хора. Извършват се и сега. САЩ са избили по света незнам колко милиона след ВСВ. Издигали са разни като Пиночет и така нататък. Но броят ли се техните жертви, жертви на капитализма? Как така едните ще се броят на строя, а другите не? Важното е какво пише в постулатите на даден строй. Без да съм чел такива, не съм чувел в тези на комунизма да пише каквото и да е за избиване на хора или срещу хора въобще. Във фашиските го има. Поне феодализма да го бяха обявили за престъпен! Защо не го правят? Това е политиканстване. Да занимаваш децата с политика е престъпление! Много се опитват да изкарат, че видиш ли преди комунизма, в България имало демокрация. Демокрация ама друг път! Просто е дошло времето да си платят за престъпленията. Че покрай престъпниците може да са си изпатили и не толкова виновни, е много вероятно. Такива неща почти никога не минават чисто.

"Държавата и революцията", "Комунистически манифест", "Крачка назад, две напред"... Въобще всичко, което успееш да намериш от т.нар. "класици на марксизма-ленинизма". Чети, не боли. Е, ще ти е съвестно, може би, да пишеш глупости, като тези в коментара ти, ама... все пак - чети!

Явно не съм такъв комунист като теб, че да чета такива неща. ;)

ИЗМЕНЯЙ С ИСТИНАТА !!! - СТАНИСЛАВ ЙЕЖИ-ЛЕЦ , спасил се сам концлагерист от Треблинка .

"почетоха жертвите на комунизма" Това не се ли отбелязваше на втори февруари, ден на .........!

Що за лицемерие! Ционистите и слугинажа им (масоните), да почитат жертвите на юдео-болшевизма ... Но какво да се чудим. Същите типове екзекутираха Кенеди, а после му правиха паметници.

ВИДЕН ЧЛЕН НА ТРИЛАТЕРАЛНАТА КОМИСИЯ,КОЯТО ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ДА ЖИВЕЕ И КОЙ ДА УМРЕ,В ИСТИНСКИЯТ СМИСЪЛ,СЕ Е ДОМЪКНАЛ ДА СЕ ПРАВИ НА "РИЦАРЯ НА ПЕЧАЛНИЯ ОБРАЗ"?! ЛЕЛЕЕЕЕЕ...КАКВО МИ ИДЕ ДА НАПРАВЯ!

прави поклонение пред паметник на няколко стотин "избити от комунистите", който паметник е поставен на мястото на паметника на загиналите във войните български войни! И как няма да го прави след като за него България е средство за личното му добруване и в името на това, като президент на тази страна се отрече от държавния й суверенитет! Чужда маша и родоотстъпник, на когото трябва публично да бъде разчекната устата му за тия му думи срещу България и в услуга на чужда държава!!!

Малко инфо, кой стои зад антикомунистическата и респективно русофобска истерия: " Ето Кой Ръфа Българската История! И защо САЩ налива пари да борим комунизма 30 г. след неговия крах"

Но пък Демократите нема кой да ги бие. Витошките поляни се превърнаха в ГРОБИЩА за Непослушни Мутри. Това е само за София де. Предполагам ,какво е по другите градове

Така е редно , комуниста Борисов , Пекинянчева си го почита всеки ден , един ден и жертвите в наше лице да почете.

Синовете и дъщерите на тази убийци днес са на високи позиции я в нашия Парламент, я в руски компании за торове. Историята се пише от победители, не от победените. А 1944 г. победен беше българският народ. От шепа лумпени, еничари и престъпници, въоръжени и нахъсани от чужда държава. Ама карай - то от 1300 години история, близо 900 са все същото.

Вашите тролове от къде ги набирате , от нацистките сборища ли? Щото геноцидът дето провеждате си е таковал мамата.

СЪС СЕБЕ СИ И ЧЛЕНСКАТА КНИЖКА ОТ КОМСОМОЛА ! ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК !!!

Жертвите на Демократичния режим са в пъти повече. Да не говорим за ЕТНИЧЕСКОТО ПРОЧИСТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. За последните 10 години, над 2 милиона Българи са прогонени от Родината си

НА ДЖЕНДАРИЗМА БИХА СЕ ИЗРАЗИЛИ В УНИЩОЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, И ТОГАВА КОЙ ЩЕ Я ПОЧЕТЕ ???

2 милиона българи не бяха прогонени. Просто паднаха телените огради, махнаха минните полета и въоръжената охрана, която ги държеше в Рая. Та избягаха. Да им се чудиш на акъла, а?

Избягаха от Батети Бойко с 200

хората са си тръгнали заради хубави и трайни впечатления от куманизма, а не да стоят и чакат да видят какво ще стане ..