”Джърмънуингс” ще плати $300 млн. на семействата на жертвите

Консорциумът от застрахователи на "Джърмануингс" е заделил $300 млн. за изплащане на искове за обезщетения от семейства на жертвите и за самия самолет.

Обратно в новината

Коментари - ”Джърмънуингс” ще плати $300 млн. на семействата на жертвите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, излиза че американците се харчат на най-високи цени.Търсете си тъщи американки.

Господи ,защо не качих тъщата ?

ееех зетко що не ти подарих билет за този полет ?

Ей много скъпи американците другите по 1млн те повече , защото вървят с по двама адвоката!

Да ти стане ясно къде се цени повече живота на хората! Ако бяха руснаци или китайци колко ли щяха да са?

Като е искал да се самоубива,защо,по дяволите изби толкова невинни хора?Да се беше хвърлил с делтапланера.

Изглежда, че самолетът е останал без гориво- нарочно или случайно!

остави горивото, ама лазера дето изпарил самолета е по страшен, особено като от прелетял на 23 км височина Б1, са блокирали всичкиреи на самолета и позателя за количеството гориво

Днес се публикува една от сномките на по-едрите останали части, ама къде изчезнаха 70 тона метал? Часто от този метал е титаниева сплав- колесник,двигатели и други. Къде са? Изпариха ли се? И един труп не е открит? Как става това? А кратер от сблъсъка на 70 тона летящи с 800км. в час? Къде е? Защо липсва на всички кадри? Къде е пожарът от горивото за над 1500 км.?Извода е, че е имало взрив във въздуха, и то на голяма височина? Къде е втората кутия,която записва параметрите на самия самолет: Скорост височина гориво и т.н. Липсва.Защо?

охх,пак ли???

Нямат умора, искат кратер в планината да има и това е.

Това да не е метеорит, че да образува кратер?

Аха, сега разбрахме вече, че американците са по-ценни от останалите хора. Тъй като имало американци, ще дават повече от милион $. А иначе се борят за равенство и справедливост. Да си припомним като бомбандираха една сватба (уж погрешно) в Афганистан или Ирак и после платиха по 100$ на човек. Цели 100$ за убит. А за техните хора милион не стига. Даже на база доходи няма как средно американец да получава 10-100 хиляди пъти повече от не афганистанец, а най-пропадналия работник в Сомалия.

Когато американците удариха посолството на Китай в Белград преди години, платиха по 1 милион долара за всеки убит от тях. Но Китай е страшен а Ирак е .... техен.

Това е било "гаф", а не са го целили умишлено - не биха искали да си обтягат отношенията с Китай, а дори си струва тази "инвестиция" пред евентуални търговски загуби. Отделен въпрос е, че тия милиони не са отишли при роднините на жертвите, а в Партията. Роднините може по една пенсия да получават.

Демокрацията е за тези които спазват законите и плащат данъци там! Никога никъде по света не е имало демократично отношение към външни на страната граждани и от особенно във война! Това само БГ мозък може да го иска и пише защото само тук хората си мислят че всеки им е длъжен за нещо!!! Но по-важното е как самата страна определя стойността на хората си а както се вижда САЩ икса висока цена за своите жертви! И това дава сигурност и кара хората да се чувстват добре и да бъде желана страна за разлика от азиатско африканските държави!

Половината от тези пари ще отидат за покриване загубите на авиокомпанията (самолет, персонал, имидж и т.н.)

Не е много. Средно по 2 милиона на загинал. Трябва в този случай да е повече. Яко трябва да платиш, щом си пуснал луд да вози хора със самолет. Имаше на времето една яка авиокомпания, Pan Am. Неин беше боинга 747 който взривиха над Локърби и осъдиха Либия за това. Та след това, като се доказа, че багажа не е синхронизиран с пътнициците, осъдиха Pan Am да плати толкова, че тя фалира.

Не мога да разбера що за хора могат да коментират в зависимост от националността на загиналите. Всички те са жертви и всеки от нас би могъл да бъде на тяхно място. Друг е въпроса за застраховките, стойността им и т.н. , явно ние българите сме много, ама много злобно племе...щом делим жертвите, а дали ще платят на американските семейства повече, това е въпрос на застраховка на чужди граждани и различни условия на самите застрахователи.....

Замислих се за нашия си Армеец, ако стане нещо с България еър.

ами изобщо не се замисляй,защото ако стане при нас такова нещо , не само , че няма да има обезщетения , а ще те изкарат виновен ,че си се качил . Жалко за хората ,които загинаха.

"...обезщетенията, изплащани при въздушна катастрофа, обикновено възлизат на 1 милион долара на пътник, но тъй като сред пасажерите е имало американци, компенсациите могат да бъдат по-големи". Знаех си, че американците са по-висши.

адвокатите са им по-добри просто и ще ги оръсят....

Вчера стана ясно, че Лубиц е бил лекуван от склонност към самоубийство. " Очевидно не е бил излекуван. Може да се бил в ремисия.

Нищо не може да върне загиналите, но на пишещите злобни мурзилки да знаят - Рускиня е вписана в книгата на Гинес като спасила се от самолетна катастрофа от голяма височина и, получила най-малката застраховка от самолетна катастрофа по времето на соца - 200 рубли... Та спрете се .......Два рекорда , единият от, които много срамен разбира се...

Престанете да пишете глупости,имам предвид журналистите.На борда не е имало нито един пътник американец. Не разбирам в качеството си на КАКВИ,първо американските журналисти оповестиха уж записите от черната кутия ?Те са навсякъде... Само сеят смърт...Тук е същото.. Защо никой не пише за учението по това време в Алпите,за лазера .... Пилота,та пилота...Писане за наивници...Престанете....

пиу пиу пиу

само двама американци, не пишете и вие глупости... официално съобщение - Изпълнителният директор на Germanwings Томас Винкелман, цитиран от агенция "Ройтерс", обяви, че на борда на самолета е имало 67 германски граждани, 45 испанци, като и двама американци. В самолета е имало и един белгиец и двама австралийци.

Никой не е по-гоуем от лазера на американците:) Даже мисля, че те са свалили и двата самолета на малайзийските авиолинии, те затова първият не го намериха, направили са го на прах. А и как не ги беше срам вчера да пускат пак ХААРП, направиха земетресение 7.7 бизо до Папуа Нова Гвинея. Гадни безсрамници:)

Да ве то е така по чикагската и варшавската конвенции. По един милион за всеки загинал пътник за която и да е авиокомпания членка на ICAO и IATA. Обаче винаги се намират мастити адвокати които да предлагат незабавна помощ на роднините. Последните получават по малко и веднага, а разликата до един милион отива в адвокатите след като минат всички процедури и формалности.

Брей, дебилните, затлъстели американоси били по-скъпи от останалите хора.

Ами ползвай някакъв друг интернет тогава защо ползваш американски или може би нямаш капацитет да измислиш нищо по-добро и за това само плюеш?

"...обезщетенията, изплащани при въздушна катастрофа, обикновено възлизат на 1 милион долара на пътник, но тъй като сред пасажерите е имало американци, компенсациите могат да бъдат по-големи." Американците май са нещо повече от хора - къде са соросоидите да защитят правата на дискриминираните?

Не приятелю не са повече от хора а са ХОРА! А ни е какви сме дето не ценим живота си е редно да се попитаме!

Видяхте ли каква е разликата между запада и русия? Ще платят милиони въпреки че нямат вина , а Русия няма да плати нищо за сваления пътнически самолет над източна Украйна.

Разбира се , че няма!!!Краварите го думнаха - краварите да платят!!!

Щом са го гръмнали краварите,да плати министерството на земеделието в Русия. Кво се ослушват..

Нагледен пример на мозъчна деградация...

Не плаща Запада, а застрахователната компания. Какво разбираш под плащане на Запада?

При последната катастрофа на Аерофлот семействата получиха обещетение по 1000 рубли, при условие че сами си доплатят погребението.

Майка ти още не може да излезе от следродилната депресия.

ПАК ЛЪЖИ!!! - "14.09.2008 г. - От "Аерофлот" ще изплатят обезщетения в размер на 2 млн. рубли на близките на загиналите." - СМЯТАЙ СЕГА ТОВА ПО КОЛКО ДОЛАРА СА - ТОГАВА КУРСА БЕШЕ ДРУГ.

Съжалявам само че моята руска тъща не е била в самолета...

2 млн. рубли към септември 2008 са 80 хил. лева, така,че милионите им не са толкова много.

Мноого интересно, американците "струват " повече от нас -простосмъртните?! - Възмутително!!!

Съвсем вярно... ти си безценен идиот!

един "умник" сутринта беше написал тук, че щели да платят по 150 000 евро на човек. Ето обаче какво е положението - най-малко по 1 милион. Може и двойно. И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ АВИОКОМПАНИЯТА НЕ Е ВИНОВНА, А Е ВИНОВЕН 1 ПИЛОТ. Ако се окаже, че е грешка в системата за управление - ще се разорят, а това са десетки милиарди. Така че за тях е по-изгодно за загубят 300 млн., отколкото 10-20 милиарда! ......................... ТОЧНО ЗАТОВА СЕ ЛАНСИРА ВЕРСИЯТА ЗА ЛУДИЯ ПИЛОТ!

Пилотите са част от системата за управление! Но ти явно "разбираш" повече от адвокатите на авиокомпанията:)))

Десетки милиарди дрънци. При този случай се дължи едно от най-големите обещетения.

Човек като чете коментара ти, чак да му се прииска да е жертва в самолета. Същото като при Чернобил - дават апартаменти на пострадалите, а съседите в Киев мрат от завист как са се "уредили" чернобилците.

Паисий,вземи прочети статия в американската или английската преса относно механизма на обещетението и спри да говориш глупости!Дали е техничска повреда или лошо време,пилотска грешка,застраховката е тази,която е обявена от съответната компания.Ако е умишлена катастрофа,предизвикана от служителя на компанията,както е в случая,то тогава компанията ще бъуде съдена от семеиствата на жертвите като виновник -тогава ще получат големите обезщетения.

по 2 милиона на фамилия абсурд!!!

НИЩО АБСУРДНО НЯМА. САМО У НАС СЪДЪТ ОПРЕДЕЛЯ "КРАВНИНА" ПО 50 000 ЛЕВА (=25 000 ЕВРО).

Едно недоглеждане и уби толкова много невинни.

а много други стават милионери

Явно не си губил близки, щом можеш да се зарадваш на парите дадени като обезщетение за тяхната смърт.Жалко,че има така разсъждаващи хора.Парите никога не могат да намалят мъката от загубата на дете,съпруг, родител,внуче или други роднини.