87 са вече жертвите от потъналия кораб, още 4-ма в ареста

Действията на капитана и екипажа на потъналия ферибот са равносилни на убийство, заяви президентът на Южна Корея Пак Гън-хе. Още 4-ма от екипажа са в ареста.

Обратно в новината

Коментари - 87 са вече жертвите от потъналия кораб, още 4-ма в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не те знам ти какъв цвят маймуна си, ама лошото, че и такива като тебе не сте на свършване.

Дигайте още възрастта за пенсия. Капитана на 68 г. човека. Дали е ставал още за капитан вече няма значение. Утре ще ни возят шофьори на 68 год. и машинисти, летци и те на по 68 год. ще ни возят. И всичко това от лакомията на шепа политически и "бизнес" боклуци по целия свят. Само се надявам да им се връща тъпкано един ден.

И при тях, горките, като при нас - политиците им олигофрени мислят само за следващите избори и съвсем в популистки стил раздават присъди преди да е било извършено каквото и да било разследване, което да по каже какво точно се е случило и преди компетентен съд да се е произнесъл кой каква вина носи. Нормално е близките и пострадалите да искат някой виновен, още по-нормално е форумът на ДИРа да е пълен с дебили, но в тая работа си има правила и не може предварително да раздаваш присъди без да знаеш какво се е случило на кораба с абсолютна точност, юото в тази сфера и най-малкият неизвестен факт може да обърне нещата на 180 градуса.

Като те чета и ти май си от боклука на човечеството, за който едва ли някой ще съжалява си "заминеш". !

а бе от какво потана този кораб, така и никаде не прочетох

Никой не знае! Риф ли са ударили, бързо ли е завил кораба и са оптънали или нещо друго, никой не знае. Ама в последно време много зачестиха трагедиите с кораби и самолети!

Бря... Колко зачестиха случаите? Би ли цитирал статистика на разпределението на гъстотата на катастрофите по времето?

а бе не можал да вземе правилно много остър завой и потънал само екипажа оцелял ..

В една друга подобна тема бях писал че на капитана който се е спасил като хлебарка трябва да му дадат пистолет с един патрон. Много има за бесене ако може капитана 20 пъти.

Видях едно видео, една майка как дърпаше един полицай ,плачеше и моли да и върнат детето!Направо с глас ревах.Никой вече не очаква да намерят някой жив, просто искат да им намерят по-бързо децата, защото труповете много бързо се разлагали във водата и дори не можели да ги познаят, налагало се да се правят ДНК експертизи.Един водолаз казва:Намериш труп, хванеш го за ръката да го извадиш, а ръката ти остане :( в ръцете. :(

Ужас! 300 загинали, от които повечето деца...

Горкичките родители и деца! Островът е Чеджу - Чеджу-до - Смарагдовият остров.Пишете в гугъл Чеджу и ще ви излезе много информация.Курортен остров, с много красива природа, коне, винаги има силен вятър и е известен с жените -гмуркачки.Обожаван от корейците!Първо там настъпва пролетта!