Коментари - Жените в Италия и Испания раждат най-късно първото си дете, българките - най-рано | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българки, друг път! Напишете – циганките!

Като говорех за стерилизация на ромите, ми изтрихте коментарите. Сега ще мълча, но мислите си остават.

Българките от ромски произход са тези, които изтеглят България на чело в тази класация. До 10-15 години българите от ромски произход ще са повече от 50% населението на България.

Защото и италианките, както и испанките, че и португалките правят голяма разлика между секс и любов дали е необходимо да ви тълкувам разликата. Защото там срещат с разбиране че първият не е единствен, а следващият не е последен

Тези българки сигурно са същите като българите в Англия дето откраднаха олиото.

Тази статистика е изкривена, всички знаем защо....

ТъмноЗелените като махнем как иглеждат нещата?

Ако имате предвид циганките в България сигурно сте прави.

"Синдромът на старата мома" - генетично заложен дълбоко в патриархалната психика на нашенката .. колкото и да и се иска да го надскочи чрез различни изкуствено насадени модели на поведение - не й е дадено ..

В болницата преди като бях вкичките бяха на 13 с бебе мен ме гледаха накриво на 35

Някога имаше една приказка Цинга манга фук пълни гащи с лук. Сега е пълни гащи с чавета.

В България раждат най-рано, защото ромките раждат рано. Средната българка гледа да изтропа първото си и често единствено дете след 30.

Българките или по-скоро циганките

Става въпрос за България на стествно че роми но това е. Всеки трети в България.

Всъщност българките раждат на доста повече, но както знаем в статистиката влизат и братовчедките, които раждат на 12-15 години.

Панелистания

Жените в Италия и Испания раждат най-късно първото си дете, българките - най-рано ;-) Това за българките ми звучи като зла ирония.

Раждат и то рано основно малцинствените групи. Българката или не ражда, защото мъжът й не е в състояние да издържа семейството си или ражда късно, когато сама може да поеме издръжката на себе си и детето или ражда рано, докато е млада, зелена и на крилете на любовта.

Интересно как мъжът ром успява да издържа семейството си още на 14-15 години.

Оти българките са коври

Затова ли процентът на работещите на трудов догоров българки е по-висок от този на мъжете? Оти коврите крепят 51% от икономиката на тази държава, а светците от мъжки пол само 49%.

Но причината повече жени да са на трудов договор е, че просто съставляват по-голямата част от населението. Нане, на такива като теб им викам - акъл море, глава шамандура.

жената да става майка в млада възраст. Първо дете се ражда между 20 и 30г, а не на 35-40г. Кариерата може да почака, но да имаш здрави и умни деца е по-важно.

Не може да чака кариерата, като отидеш да кандидатстваш за работа всеки иска стаж, затова младите или работят от 2-3 курс, освен ако не ходят след това във фирмите на мама и тате. Детето като го родиш на 20, ще го заведеш в квартирата или студентското общежитие, а къде ще са мама и тате да го гледат, докато ти си на лекции и изпити?

Умните деца ги раждат по-възрастни родители. Не е мое мнение, а факт, потвърден от науката.

Децата с увреждания са премно от възрастни родители.

Раждат млади, но качество няма. Влошава се етническата структура.

Искат да кажат циганките.

Имам от година съседка, чиста българка, която живее отново при родителите си, защото се раздели със съпруга си. Тя роди на 20 г, сега е с две деца, необразована, без работа, децата и имат отвратително поведение, тя изобщо не може да се справи с тях и не я виждам без работа как ще ги отглежда сама...Така, че не ми ги хвалете младите майки! Това, което си искал на 20, не го искаш на 30 г!

демек индианките....

Това е нормално, защото вече има и друг фактор. Заради начина на живот, здравословно хранене, прием на хранителни добавки, спорт и тн. тридесет годишни жени са с показатели като тези на двадесет от миналото. Вече дори срещаш жени на 40, които изглеждат и здравословно са в изключително добра форма

обаче с изчерпан яйчников резерв и ранен климакс на 35г. Природата не можеш излъга с ботокс , хиалурон и силикон.

Навремето са раждали по 2,3.сега от втората световна когато масово почват да работят, защото света се развива и мъжете не достигат е така, а утре, най добре ще бъде да се раждат само деца след разрешение, защото много голям процент от двата пола е добре да не се възпроизвеждат.

Чак пък булгарки. ;)

“Италианките” са това, не са българки моля ви се.

И ето я причината Европа да се топи! На 30 шще си ражда първотои дете? Значи най-вероятно няма да има и вотро. А доста от старите моми, чкоито ще чакат 30 и кусур за да родят просто няма да имат нито 1 дете! раждането под 25 минава най-леко и най-малко засяга фигурата. Защо обърнахме този естествен ред на нещата?

Раждането, има малко отношение към възрастта! Има по-ясно изразена корелация с фигура, физически особености, поносимост към болка и подобни! А ти си имбецил!

репликата ти е крайно дебилна! Питай някой специалист да ти обясни. Раждането има много общо с годините и развитието. Тялото се подготва за раждане и когато то не се случи след узряване, това е риск за здравето. Прекомерното изчакване пък прави раждането по-трудно и второто раждане по-малко вероятно. Информирай се преди да хаха - каш! Аман от неграмотници, които се нахвърлят да пишат каквото им се ще да е истина.

Ти кой си бе, да казваш кой кога да ражда? Я си кажи името да знаем кой ни поучава!

При нас римлянките свалят възрастта.

Циганките раждат по 2 деца още на 15,та за това.

Гласоподаватели и трябват на тази държава, не интелегенти. Добре, че са те, та да ни оправят държавата. Ганьо се стиска и се страхува как ще преживее, ще се изучат ли децата, ще трябва ли да се бъхтат или ще станат инфлуенсари...

Най-българките баш.

Чудно ми е, ако изключат едни "българки" каква ли ще е статистиката?