Жени вземат властта в НДК

Пени Раева става изпълнителен директор, ще й помагат Росица Велкова и Елена Парапунова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурно е някоя Пенка.Аман от селяни на всички постове.

Хаха Пени Раева член на БХК, това е достатъчно като инфо...

Членовете на съвета на директорите на НДК са подали молби за освобождаване след среща в Министерството на културата, на която са били обсъждани резултатите от извършен одит на двореца, съобщиха от ведомството. Борислав Велков, Ангел Митев и Красимир Петков обявиха, че за тях е време "за нови хоризонти", но не дадоха мотиви за решението си. ИНТЕРЕСЕН ПОДХОД! НАТРУПВАШ ЗАГУБИ В ДЪРЖАВНО ДРУЖЕСТВО И ПОСЛЕ ХОП! ВРЕМЕ ЗА НОВИ ХОРИЗОНТИ! ВСЕ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДЪРЖИ СМЕТКА ЗА РАЗХОДВАНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ СРЕДСТВА!

Минеков, слугинаж и злоба!!!

Да очакваме ли че са някой друг ден НДК ще почне да прави милиони печалба? По време на пандемия? Когато няма мероприятия.

Чакаме вандала Минеков да им държи сметка и да ги даде под съд. Чакаме и комунистическия следовател Рашков даде доказателства за твърденията си. Какво говоря, всъщност чакаме цялото служебно правителство да даде доказателства за всичките си приказки. И да заведе дела за да възстанови всичките тия така наречени кражби загуби и така нататък дето непрекъснато ги обявяват.

Са поредните тутки, които целят да се окопаят преди изборите.

Сега и петохуйника на тате, да се върне пред НДК.

По-лошо, амбициозни и алчни селянки

БХК хелзинкският антибългарски комитет беше? Тази да се маха, мамата й проциганска

Не са жени, а стари комунистки!