Жени вземат властта в НДК

Пени Раева става изпълнителен директор, ще й помагат Росица Велкова и Елена Парапунова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са жени, а стари комунистки!

БХК хелзинкският антибългарски комитет беше? Тази да се маха, мамата й проциганска

Сега и петохуйника на тате, да се върне пред НДК.

Са поредните тутки, които целят да се окопаят преди изборите.

Да очакваме ли че са някой друг ден НДК ще почне да прави милиони печалба? По време на пандемия? Когато няма мероприятия.

Минеков, слугинаж и злоба!!!

Членовете на съвета на директорите на НДК са подали молби за освобождаване след среща в Министерството на културата, на която са били обсъждани резултатите от извършен одит на двореца, съобщиха от ведомството. Борислав Велков, Ангел Митев и Красимир Петков обявиха, че за тях е време "за нови хоризонти", но не дадоха мотиви за решението си. ИНТЕРЕСЕН ПОДХОД! НАТРУПВАШ ЗАГУБИ В ДЪРЖАВНО ДРУЖЕСТВО И ПОСЛЕ ХОП! ВРЕМЕ ЗА НОВИ ХОРИЗОНТИ! ВСЕ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ДЪРЖИ СМЕТКА ЗА РАЗХОДВАНЕТО НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ СРЕДСТВА!

Чакаме вандала Минеков да им държи сметка и да ги даде под съд. Чакаме и комунистическия следовател Рашков даде доказателства за твърденията си. Какво говоря, всъщност чакаме цялото служебно правителство да даде доказателства за всичките си приказки. И да заведе дела за да възстанови всичките тия така наречени кражби загуби и така нататък дето непрекъснато ги обявяват.

Хаха Пени Раева член на БХК, това е достатъчно като инфо...

Сигурно е някоя Пенка.Аман от селяни на всички постове.

По-лошо, амбициозни и алчни селянки