Едната от ранените на Околовръстното шосе жени е в кома

Едната от жените, тежко ранени при катастрофа на Околовръстното шосе в София, е в медикаментозна кома, а другата е със счупвания.

Обратно в новината

Коментари - Едната от ранените на Околовръстното шосе жени е в кома | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чакаме и имената на родителите им. сигурно има защо така упорито да се крият. крият ли ги или не? а прокуратурата, данс и ной ще се самосезират ли? я да видим как 20-годишните ид*оти са изкарили тези скромни доходи за тези скромни колички с които арогантно мачкат из пътищата.

В 24 часа има снимка на едното говедо. Ми то не прилича на човек дебилното. Сигурно е любимото мамино детенце на макя си. Родила го за да трепе хора. И сигурно е горда със себе си. И докато е била заета да сочи с пръст пропусналите да се обзаведат с подобни отроци го е оставила на улицата да го възпитава но пък е компенсирала с кола. Не се свършиха двукраките свине-майки по тези земи!!!

Този случай за специализирания съд и антитерористични закони ли е?

Дано жените се оправят! Жалко за двете келешчета, които няма да разберат строгостта на закона. Но хора загледайте начина на шофиране из софия. Всеки ден карам кола и виждам ганьовщината, която вместо да си отива е все по-силно изразена. И ако преди години скъпите автомобили правеха простотии, сега тенденцията е към трошките в буквалния смисъл на думата. Масово българина е комплексар - съдеда оправя жена му, на другия съсед колата е по-добра, приятелите му по-добре платени и наш ганьо отова на улицата и там е силен: дава газ като искаш да се престроиш, на кръстовището стои в лентата за ляв завой и реже всички които са за направо, като види че някой друг ганьо кара бързо между колите и нашия започва да кара така, за да не остане по-назад, като има задръстване по магистралата изрезва всички по аварийната лента и т.н. Обаче най-интерсноъо е че този същия ганьо шофирайки в чужбина е по-нисък от тревата. И тука въпроса е: как обшеството да се справи с десетките хиляди ганьовци кръстосваши държавата.

Ако даржавата ми гарантира че тия 2мата дебили ще полагат обществено полезен труд и в продължение на 2 години всеки ден ше мият и почистват трупове в моргата по 9 ч, аз се наемам напълно безплатно да ги карам на работа всяка сутрин, 5 дена в седмицата

Тези не търсят състезания, тези търсят демонстрация ! Тука имаме хора с неосъзната болна душевност, но това е сложен за кратко обяснение въпрос.

добре ще е да се инициира референдум за строеж на писта където тези да могат спокойно да се състезават. Това е решението. Няма друг начин.

Sm3hurk0

На Кондофрей има подобни събирания и тествания. Забележете, че хората които отиват там, могат да карат и няма инциденти когато се провежда сбирката..., не само на пистата, но и около нея.

Даже си мисля, че е хубаво да им поемаме част от разходите по тунинга, горивото, медицинските екипи, пожарните.. Такава национална ценност са тези иди.ти, че трябва да се грижим за тях! Иначе вземат да си отидат, а?!

Най-добре един референдум, дали такива парцали могат да бъдат публично линчувани! А, кво ше кажеш бе състезател?

TIREX

научихме колко е зле жената а имената на изродите? или сега им избелват вината.. също като прокурорския син блъснал и убил 2ма на тротоар на бул. българия даже книжката не му взеха..

Камери на всеки 100 метра, ефективни глоби, солени при това. Така ще се оправят нещата, пък и държавата ще събере някой и друг лев. Но, това е в сферата на научната фантастика, защото дори и да направят нещо подобно, Ганьо ще намери как да излезе "от ситуацията".....

Дано пострадалите жени се оправят.Но мисля,че тарикатлъка по пътищата ще ни изяде главата.Аман от тарикати и шофьори,които не зачитат знаците и законите,аман от безотговорници,които седнали зад БМВ-тата си въобразяват,че са хванали Бог за мантията!Ей,хора,знайте,че възмездие за ненаказаните виновници има,макар че понякога закъснява, но никой и никога не е останал ненаказан за лошите си дела.

При присъждането на 5-дневната условна присъда на двамата родени убийци моля да се има предвид че 20-годишните келеши са смисълът на живота на родителите си, случайно пропуснали да обзаведат този си смисъл с елементарно възпитание, но за сметка на това не пропуснали да им купят таралясници, с които да газят.

М?

Мръсната гад "булгар-булгар" никакви глоби и наказания не могат да я озаптят! Все съм виждал уроди, ама такава бесовщина като в България другаде няма! Амин.

Да бе да и блядистан е по-добре викаш, а?!

Не мога да разбера защо говорите глупости. И в БГ е като на всякъде другаде по света. Просто изтребители има на всякъде. В Германия при дъжд като из ведро ме изпреварват с 200 катили и ми присветват. Тук е същото, просто сме станали големи мрънкачи

като те изпреварваха, погледна ли да видиш колко е мургав шофьорът? нали знаеш, напоследък в германия вече се напълни с едни чернокожи "германци"...

В САЩ има камери на всяко кръстовище и там,където не подозираш,дори.За всяко нарушение,дори само за 5 мили над позволената скорост - отиваш на съд!Преди 3 месеца ходих на съд,заради това,че съм излязъл от кръстовището на червен светофар.Няма значение,че съм влязъл на зелен!Опукаха ме 200 долара.

Предполага се, че основната причина за инцидента е нелегална гонка. "Вината се знае на кого е, не искам да коментирам. Има си органи, които ще определят кой е виновен", обясни младият водач, чиято алкохолна проба е отрицателна. "Аз карах максимум със 110 км/ч, не повече", добави още той пред Би Ти Ви.

Аз съм д-р Лектър,знаете ме от филма Ханибал!Бе тия идиоти що не ги пратите при мен за лечение....хахахах

Пак ИДИОТИ с бмв!!!!!!!!!!!!

"Не всеки, който кара БМВ е идиот, но всеки идиот кара БМВ"

Sm3hurk0

Всяко правило си има изключения - аз съм едно такова.... Аз карам друга порода кола, но не ми пречи да "наказвам" такива с БМВ. Колата не е породиста, но трябва да се има в предвид, какво магаре я кара :)))))

Една вечер докато зареждах на този ШЕЛ между Бояна и Драгалевци започнаха да се събират коли. Точно тип за гонки (тунинговани БМВ-та, Хонда Сивик) с млади момчета зад волана. Не зареждаха, явно им беше сборно място. Разговаряха си приятелски с персонала, явно това си им е нещо съвсем редовно.

Sm3hurk0

Уточнявай за какъв вид тунинг става дума - силов или оптичен.... Единия създава впечатление за много бърза кола, но само го създава. Силовия тунинг е скрит под капака, колата изглежда като стокова, а върви като луда...

ама верно ли??? ама честно??? малеййй, колко си умен, бате, лелеййй колко разбираш!!! добре че си ти да ни светнеш, разбираш ли

абе тоя комисар нещо много настойчиво се опитва да омаловажи случката? нямало гонка, та нямало гонка! интересно кой му е спуснал опорните точки, дето ги повтаря като мантри? я дайте имената на тия двамата, та да ги линчуваме, преди някой техен близък с "познанства" да ги уреди с аминистративна глоба и порицание!!!

че му е упражнен сериозен натиск!

Нямаме нужда от война или масова зараза, простотията сама ще ни затрие като нация. Няма държава, няма закони, превърнахме се в територия на лудостта, хаоса. Стигнахме дъното и дълбаем още надолу до пълно самоунищожение. Като чета новините от началото а годината, тръпки ме побиват как ще я завършим ... Алоооо управниците, това ли ви е справянето с положението на всички фронтове ????!!!! Голямо блъскане в гърдите иначе ... а народа измира ...

Определено БМВ тата над 10г стари(или квото е останало от тях) са диагноза, често смъртоносна за околните. Успешно отнеха славата на Голфо, че ги и задминаха ... тези с мощните стари бараки са най-арогантните и безрасъдни шофьори ... добави няколко чашки алкохол, поръси с бял прашец и глей ко стаааа

"мощните стари бараки" едното изключва другото. не знам ти на кое викаш "мощно", щото за мен 160 к.с. на два тона желязо е "мощно" само в село долно нанагорнище

Искаме имената на престъпниците и на родителите им.

държава е като проститутка, всеки може да я купи

а някои даже я притежават. :-)

Пичове не са виновни автомобилите или марките автомобили, задкормилното устрйство. Идиоти има навсякъде, карат всякакви коли и са повечето от населението.

Кажете имената им на тези "младежи"

И кво като ги кажат,ще ги глобиш ли?

зАРАДИ БЕЗЗАКОНИЕТО В ТАТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА ВСЕКИ ДЕН ИМА НЕВВИНИ ЖЕРТВИ

Само трепане му е майката за тия!

Аз не съм толкова краен....има един народ който по-мъдро е използвал човешкия мат'риал- Arbeit macht frei на определеното място

Жените с фиатчето са се включили в гонката и когато са изрязали едното бмв и решили да видят сметката на другото изрязаното не издържало на атаката и се забива странично което причинява инцидента с виновната и вече в отвъдното шофьорка... р.р. жените са курназ на пътя

жалък парцал.

Голям креден си АДВОКАТИН

нелеп инцидент, викаш.

В България БМВ все повече се превръща в нарицателно за малоумие

то и абревиатурата го подсказва някак си. Български Малоумен Водач. :-)

По-скоро "българин" е нарицателно за малоумие...и не само

Духай бе блядка.

Преди няколко часа шофирах в покрайнините на София и за пореден път се убедих, че бмв-то е диагноза! В населено място, където ограничението е 30 км, защото платното е достатъчно тясно и освен това всеки момент може да изскочи я човек, я животно и има непрекъснато движение, някакъв олигофрен с беемве отпреди 15 години сигурно - те такива са обикновено баш джигитите - надмина мен и още 2 други коли, въпреки насрещно идващата! На такъв идиот какво да му сториш?!

Да му подариш 9г олово....

безплатно от проф съюза,нали:)

Nqkoj si

Ами има си начини, но на тези от които зависи това не им пука...

Синът на градския прокурор Венцислав Андреев е шофирал БМВ- то, което уби двама души на спирката Площад Ручей на бул. България в София. 21- годишният Бисер Андреев, син на прокурора Венцислав Андреев, работи като полицай в Съдебна охрана. Автомобилът се състезавал с Ауди в малките часове, когато заради високата скорост и мократа настилка, губят контрол и връхлитат върху двамата пешеходци на тротоара. И ????? НИЩО!!!!

преди години синът на Филип Боков при една гонка уби момче и момиче.случая се потули.след няколко години той и жена му загинаха при катастрофа.ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ!все едно кой си!

чии синове са виновниците?кого пак прикривате?съвсем очевидно е,че не са случайници - ако бяха,веднага щехте да им обявите имената.

Ничии синове не са, иначе ако бяха нищо нямаше да се пише по случката.!

E, няма как този път - има прекалено много свидетели.

Най-интересен ми стана коментара на шефа Тенчо Тенев, който някак си скромно и предпазливо заяви, че може двамата да са карали с "малко по-висока скорост".

Колкото и добри да са БМВ , Незнам ама 80% от водачите са им комплексари и кретени Не искам да обидя по никъкав начин нормалните водачи на МПС

прави държавата по повод спирането на тези гонки,които не са от вчера????!!!!

Нищо... защото няма държава.

Правилно е да се пита ПОЛИЦИЯТА какво прави защото НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА а не другарето както е било 45г преди

КОЯ какво прави???

КОПЕЛЕТАТА С БМВ-ТАТА-ЗА РАЗСТРЕЛ!

Тези с Ауди и WV също

никакви коли по улиците,само каруци,коне и магарета може

Да кажем НЕ на убийците по пътищата:RoadmadnessBulgaria! Единствената инициатива с платформа за законодателни промени!

Ще ми стане нещо на хайванчетата, не бъди толкова жесток! Само в канала!

За два дена един пребит баща на пет деца, друг самоубил се, ама може би не съвсем, пребити две жени, друг старец ограбен, убита жена.....какво става бе хора?

Ако медиите са на място, приемам че е така, би трябвало да са разбрали всички подробности за въпросните момковци. Чии деца са тез, няма ли да поразкажете?

Медиите са си точно на мястото, колега - до хранилките!

Ако някой такъв келеш особено с БМВ ме удари по този начин мен ли мой близък ще го залепя директно за асфалта!!!!!!!!!!!!!!!

ДИР трие коментарите за тези! Това буди сериозно съмнение за стстуса на двамцата шофьорчета.

Силно се надявам инфинитито да е на някоя брутална мутра

Всяка серия на БМВ има мощни модели и двигатели с повечко коне ! Обикновено келешите кара 3-та серия.

Тежък каторжен труд за водачите на трибуквието !

На водачите на БМВ да им отнемат книжката за два месеца годишно, профилактично!

Келеши + БМВ, Мерцедес или ауди води до тежки престъпления по пътищата, защото се чувстват над закона! Я ги натикайте за по няколко години в затвора и да се разчуе, пък да видим няма ли да се стреснат!

Тези малоумни келеши с БМВ-тата - мога само да им пожелая да ги помелят някъде тях по същия начин, както те са блъснали горките женици!Аман от такива дебили безмозъчни!И сега е сигурно, че тези двама пишлегари няма и да ги осъдят...до месец сиурно ще си карат пак бмв-та...Скапана държава!