Разбиха банда, принуждавала бедни жени да проституират в Италия

Организирана престъпна група за трафик на жени с цел сексуална експлоатация в Италия и за пране на пари разбиха антимафиоти при акция в Ботевградско, съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха банда, принуждавала бедни жени да проституират в Италия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се кога ли ще разбият група, дато се занимава с насилване на момичета да проституират в рамките на България. Едни такива живеят в нашия блок, плащат си на полицията и никой не ги закача.Скъсах се да пиша жалби срещу тях- резулатата е нулев.

аз пак поканих приятелка на гости ... в северна америка и тук там и ми вика един ден абе аз счто не остана тука по 800 $ на вечер мога да правя ако "танцувам" ... кои ме познава...настрахтна ми косата ..хубаво че я изпратих ресто на маика и ....не е изтина глдни са всики! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ма, оправете това заглавие! Разбита е банда, на която дейността е прекратена и участниците са в затвора. В текста на новината няма такова нещо!

Временни затруднения за групата. Ще бъдат наети мастити адвокати, които ще им оправят проблемите на часа срещу половината от хонорара, прехвърлен на колегите магистрати, както е прието.

Кво ше праи Берлускони?

Браво! С подобни практични съвети трябва да ни заливат непрекъснато всички официални медии, така че и глухите да чуят! От собствен опит знам, че банкнотите "в пазвата" спасяват живот.

абе защо все като хванат някакви престапници или убиици все им крят лицата,имената. защо не са на яве за да се пазят хората от тях. утре ще ги пуснат и не се знае на кого, кои и как ще попадне. я да вземат и да подхванат и така наречените агенции за недвижими имоти. даря това да се случи. да проверат колко сделки имат,имат ли договори и колко комисионни са получили и имат ли касови апарати. чакам дано се случи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

щото ако им покажат лицата се появяват едни много услужливи свидетели, които ги разпознават и така заблуждават полицията, а и е възможна саморазправа, което е недопустимо в една европейска правова държава.

и какво значи нисък социален статус ? има държавни служители с 400 лева и висше образование ,те с какъв статус са? и като заборчлеят ,не се ли потенциални жертви .?

Това, че са арестувани не означава, че групата е разбита! Просто, създават затруднения на "бизнесмените", докато съдът не ги освободи.

отвратително. никой не е застрахован,гледах за една интелигентна жена как приятела й ,я вкарва в такъв капан.

"приятела и"??? Мама мия....