За първи път жена ще оглави полицията на Лондон

Жена ще оглави Скотланд ярд за първи път в 188-годишната история на лондонската криминална полиция.

Обратно в новината

Коментари - За първи път жена ще оглави полицията на Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върховното лицемерие на англичаните. Некадърното ръководство доведе до убийството на невинен човек, а те я награждават и повишават.

То в Англия и без това жените изглеждат,а и са много по мъжествени от мъжете,така че..........

Точно, а за фамилията и колко е мъжествена да не говорим :)

В Англия се утвърждава матриархат! Хааа!

ами то това от снимката е микс от баба и дядо й, срам за пагоните на ченгетата, ама е добре Микса да има ЕКГ в джоба си,че като й прилошее докторите да са наясно

да, затова на хайд парк уан апартаменти за милиони, макларън, а пък мирише на лайна. и из лондонските улици има полицейски лайна, от конете им, ама полицията хич я няма. за въоръжена полиция и дума д ане става. само най-супер полицията има оръжие. обяснението е да не нападнат полицая и му вземат оръжито. знаят си ги какви са, жените им ги бият.

може би защото не живея в Лондон и затова ме дразни лондонската полиция. вероятно сравнена с бг е по-добра. ама искам истинска полиция. по-добра и от германската. като те спре полицая и ръката му е на дръжката на пистолета. ако трябва да покажеш документи, първо казваш къде са, после питаш може ли да ги извадиш и покажеш бавно. чак тогава бъркаш в джоба или в жабката. това е полиция. имаш респект и към парк рейнджърите и към пожарникарите. кракърбой

о божке, смешник. полицията в Англия нищо не прави. има безброй престъпления в лондон абсолютно всеки ден и полицията нищо не прави. камерите са само за глоби. пръста си не мърдат за разкриване на престъпление или разследване. има ли преки доказателства и свидетели само тогава работят.

То на снимката не се вижда заради буйния перчем от какъв пол е, но със сигурност ще е така, както го обявяват английските медии, защото на нас не ни остава много повече от това да гледаме умно и да си мълчим. Англичаните направиха на референдума, каквото можаха, сега вече е все едно кой ще е начело на държавата им.

като не искате бурки.

Как да не е ясно... Казва се Дик...

ДИР, каква жена? Не виждате ли? Тя същия травестит като останалите британки. Пак добре, че не е шотландка травестит. Те там са се заженили едни за други все братовчеди, други няма. След ВСВ леко мръдна работата, ама не знам колко поколения ще са необходими да се изчистят изражданията.

Ми нормално. Елтън Джон с мъжа си дундуркат бебе, а перачка и гладачка е шеф на полицията.

Шиис гат дъ дик

да сър, тоя травестит вярно го има.

То на снимката не се вижда заради буйния перчем от какъв пол е, но със сигурност ще е така, както го обявяват английските медии, защото на нас не ни остава много повече от това да гледаме умно и да си мълчим. Англичаните направиха на референдума, каквото можаха, сега вече е все едно кой ще е начело на държавата им.

ние ги изпреварихме с малко - Бъчварова вече беше ..

Кресида Дик Кресида к#р

Ето че англичаните ни дадоха идея, какво да правим с Велислава Дърева.

С бурка ли ще е?!

Няма лошо. Въпросът е, ок ли е пакистанец мюсли да е кмет. Толкова ли нямаше местни кадри???

lu4ka

Добър е, добър е.

аз ми мяса на една станка призофкарката од мунтана.........нои на една фрау стерн дето ние припудавателка по филосо. обочение вав онивирситетад. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Светле, като ти гледам българския, страх ме е да ти видя немския, стоденке от Мюнхе ;-)))

"аз ми мяса на една станка призофкарката од мунтана.........нои на една фрау стерн дето ние припудавателка по филосо. обочение вав онивирситетад." Преведи го, че да те разберем.

Светле, маймун*че, ако и немският ти е толкова добър, колкото българския ....

Убавица е , но води един от най-важните в света центрове за разузнаване.

то миналата година и за първи път мюслито Садик Хан стана кме на Лондон ;)) Интегрират се успешно англичаните, до 100 години кралицата ще замени белите и дебели роби с ниски, забулени и кафеви понеже не разсъждават толкова и не се борят за нищо освен да има хляб и секс, много секс, може и с камили..