Стотици протестиращи: ”Аз съм Желяз”

Стотици протестиращи се събраха пред Съдебните палати в няколко града в страната под надслов "Да спрем екстрадицията на Желяз Андреев".

Обратно в новината

Коментари - Стотици протестиращи: ”Аз съм Желяз” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не е виновен, да го докаже в съда.Ако не може, или не иска, значи е виновен и трябва да си "плаща пиенето"! Какви са тия български глупости, да се подкрепят престъпници? Също както при оня доктор, който съвсем умишлено и целенасочено уби човек. И през цялото време нагло лъжеше за това, какво точно се е случило!

Слушах по ТВ изказването на Гл.Прокурор Г-н Цацаров и съм напълно съгласен с решението му за желяз Андреев и другите 4-ма българи. Отишли са да търсят препитанието си вместо да висят по кафетериите,Едва ли са могли по какъвто и да е начин да опвлияят на фирмената политика от ниските си позиции и Не бива да допуснем да са изкупитална жертва на алчни амбиции на шефовете им.

трябвало е да гледа с какви фирми се хваща и какво пренасят...работата не е безобидна. защо не е алармирал полиция, като е видял търговия със сирия? много гъсти са с фирмаджията нещо.

Щото е получавал софийската заплатка, която в село Толбухин ще гледа през кривия макарон. А и от селяк не може да се очакват такива размисли. Мислил е как да купи айсифоня и някоя таратайка. Типично селското е после и да не носиш отговорност.

Вие от кае село сте и с какво се препитавате? Какъв поминък предлага България на българите в България, освен слуговня на чужденци. И овцете са с квоти, маркери, паспорти - не само душите във Фейса, Ди-ра, Всеки сайт с бисквитки, ... ?

90% са протестирали: "Аз съм от 90-те процента и се гордея с това....". Срам.

Разбирате ли как още преди 8-9 години са ни продали като овеце всички Български граждани на Америка. Днес е Желяз, утре може и да е главния редактор на този сайт. Ние да не сме Буркина Фасо, нали сме уж УПРАВЛЕНИЕ и председател на Ес-айде сега да ви вида. Ако Желяз бъде хвърлен в Амеикански затвор, то тогава отговорните политици, подпписали срамната конвенция предлагам да ги убием с камани. Когато влстта РАБОТИ птотив гражданите си, тези граждани имат ЗАКОННОТО право да обявят гражданска война и да поемат контрола от правителството-ТАКА Е ПО КОНСТИТУЦИЯ!

И какво са ти виновни 'ората, ке ги убиваш с камАни? Има си правосъдие, то да си свърши работата и каже кой е виновен. Ти за по-велик ли се смяташ от правосъдието с основното си образование?

ПРАВОСЪДИЕ НЕ ВИЖДАМ ДА ИМА! ТИ КАДЕ ГО ВИДЯ ПОСОЧИ МИ С ФАКТИ?

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, срещу врага американски ти българите поведи! Че сълзи кървави пролива във робство милий наш народ; високо той ръце простира да го избави вишний бог! И тъй ний много претърпяхме, но стига толкоз да търпим, да бъдем пак, каквито бяхме, ил' всинца да се изтребим. Я вижте, братя, погледнете на ближните нам племена! От тях добър пример вземете как си прославят имена! Станете, братя, вий станете, начало покажете вий; и сабите си запашете, и помощ ще ви се яви. На помощ сърби и унгарци със радост ще се затекат, а и от север храбри руси тозчас ще да се появят. Догде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се назовем! Да стане лева наш балкански, от него вятър да повей, сатрапът зъл американски под тъмен облак затъмней! Да си развием знамената, да светне нашата земя, да си прославим имената, да гинат янките от яд. По Д. Чинтулов

Как 150 човека в София.... Имаше поне двойно повече на протеста, без медиите. Видях го с очите си! БЪЛГАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

русофили go home... кво лаете от сутринта?

Навсякъде по света се чисти американската измет. Българските колониални власти по традиция са заели разкрачена позиция и се колебаят като среден селянин пред колективизация.

дращат за някаква колония на САЩ ??? За огромно съжаление България все още е колония на азиат-болшевишката деспотия и неин троянски кон в НАТО и ЕС !!!

Точно на гърба на туземците САЩ е просъществувала. От къде са тези чернилки там? А и белите които отиват да им слугуват са същите туземци. Какво е това, чужда страна да си настани свои войски тук, това не е ли колонизиране? Настаниха се в Ново село, без да дадат и цент!? Това Русия никога не го е правила! Това, че лижеш американски задници, не те прави цивилизован човек!

хубаво, женствено и интелигентно момиче.

След 1990 г. по време на така наречения преход към демокрация, САЩ окупират, но не анексират страните от Източна Европа. САЩ въвеждат американски окупационни войски на територията на Източна Европа, но държавите запазват националните си граници, националните си флагове, но вече се управляват от местни колаборационисти, които не съблюдават интересите на своя народ, а единствено интересите на САЩ.

Желязко да бяга в Северна Корея, само там ще е в безопасност, Москва скоро няма да я бъде, Пусин ще я срине до основи с лакомията си да владее света.

До там ли стигнаха нашите управляващи тулупи в слугинажа си???

Колония ли е България на САЩ? Или по конкретно - има ли екстериториалност на правната система на САЩ в/у наша територия и имат ли някаква стойност приетите решения от българския съд на БГ граждани за БГ граждани спрямо САЩ? Това е върпоса, който стои на дневен ред, в контекста на този случай, който трябва да даде отговор и да осветли замъгленото съзнание на нашите сънародници, където и да са по света.

Има ли откъде да си купя или поръчам тениска с надпис "Yankee go home" и какво могат да ми направят ако публично ходя по улиците с нея?

Да си пафкаш хавански пури там. Тъпо е да се бъзикаш, когато живи хора и семействата им им се съсипва живота.

за някои неща си прав. Но както виждаш мърлячите, подлизурковците и слагачите колкото и да им скъп "Конграчулейншъна" от Вашингтон и посолството му се притесниха и както "Ми нищо не може да направим" смениха вкупом плочата. Размърдаха се и току виж си свършат работата, та на тези пет човека не им се налага да плащат за американски адвокати. И това не е защото нещо е щракнало в съвестта им, те са оперирани от това досадно нещо, мнението на хората ги накара. Пак казвам, за много неща си принципно прав, но е време да се променят и ние, и управниците и съществуващите досега положения и отношения.

Променило се е нещо в България казвате. Вярно. Бях там преди месец. Има промяна. Чесно ще ви доверя. Не усетих българското. От двайсет години се връщам в България и все го имаше онова - българското, топлото и родното. Не и този последният път. Америка не сте. Познавам САЩ и мога да ви гарантирам, че не сте, като тях. Европейско има много, ама много. И тези протести са малко, като европейските - емоционални и импотентни. Тълпата казвате ги накарала. Не мисля. Мисля, че някой е згазил лука от мафиотите и сега решава съдбата на Желяз. Дано нищо не знае момчето, че ще му се случи случка и то в България. Много бързо нещо скокнаха да го защитават и от най-високи нива. Не ми харесва тази работа. Май по-добре да му съберем пари за охрана.

Абе каква е тази фирма продава разни неща хората които работят там неразбират какво правят? Типично по български ,но дали всички български фирми имат този ресурс да изкарат хора на протест- много съмнително!

Я сега да преброим тези, които истински искат да помогнат на Желяз. Натискайте плюсове ако сте съгласни да дадете по двеста лева на Желяз за да му съберем пари за добър адвокат. Ама чесно натискайте, ако наистина бихте дали тези двеста лева от джоба си. Покажете, че наистина ви е грижа за момчето. Защо не и да започнете една кампания по събиране на средства за подпомагане на семейството - те сега ще имат нужда от много пари. Приказките свършиха, трябва да действате, да направите нещо. Хайде по-смело. Натискайте плюсове. Или не. Бъдете си българчета и продължавайте да плямпате за суверенитет, патриотизъм и как всичко това било недопустимо, без обаче да си мърдате пръста. Вечно чакаща някой друг да и свърши работата нация!

Засега му събрахме на момчето 400 лева. Предполагах, че от такъв голям форум при толкова пламенни защитници на неговата кауса милиони ще се съберат. Явно съм сгрешил.

С плюсове във виртуален форум пари истински имам пред вид не се събират. Все пак инициативата ти е похвална дори и само като идея.

Като последен вариант да бяга в Русия, или поне в руското посолство. Щото екстрадират ли го в щатите е... си е м...ката.

са. За съжаление дори в Еквадорското посолство /ако има тук такова/ да избягат до вчера, а и сигурно и днес имат повече шанс за защита и справедливост отколкото от българския съд и дипломатически власти. Чудно що си мълчат Омбудсмана и Президента, чакат да се оакат съвсем Цецка, Цацаров и Боко ли, надяват се все пак нещо да е трепнало в тях ли? Ама не е честно спрямо тези пет човека и семействата им.

медиите на пеевски вече до такава степен манипулират обществото, че са тръгнали да правят този индивид национален медиен герой. и то затова, че не бил знаел на кого се обаждал и какво правел, както самият той каза. пълен цирк!

еничарино, че хората не щат да се кланят безропотно на Козяк и не дават своите сънародници да ги линчуват за пример и назидание кво чака непослушковците осмелили се да търгуват със нарочените от Вашингтон за демократизиране? Гадно ти е нали? Нека ти е гадно, нека.

Безсилието на САЩ в действие. Търсят виновни там дето ги няма. Това е слабост.

Седалище в САЩ,клонове в България,Франция,Англия ,Китай .От тия страни защо не ги съдят,като са работили за същата ф-ма ,а само българи?.Дейност на фирмата-Международна търговска компания ,активна в определена област в електрониката.Независим дистрибутор,специализаран в снабдяване на големите производители на оригинално оборудване,които са изправени пред недостиг на активен и пасивен компонент.Резервни части за въздухоплавателни средства,консумативи ,въртящи се елементи,авионика.Това са -Помпи,вентили,темпер.сензори,топлообменници,колела,спирачки,болтове,гайки,уплътнения,масла,ленти,уплътнители,ароматизатори,всичко за интериора,елементи на космическа индустрия.Имат сертификат от 2010 год.Тия части стават за обща авиация,за въртолети,хеликоптери,както и за военни самолети.Те са еднотипни за всички въздухоплавателни средства С продажба на бомби или оръжия ф-мата не се е занимавала .А и когато момчето е работело в тая ф-ма 2013-2014 год.България и Ес не са наложили ембарго на Сирия.Невинните ги изкарват виновни.Крайно време е прокуратурата да почне да си върши работата.

Вие не трябва да протестирате с "Аз съм Желяз", а със "Аз съм затвор". Вие трябва дори да поискате екстрадирането в САЩ на тия наши момчета, сгазили лука. Кажете им "Аз съм затвор" и точка. Америка е най-правовата държава на света и ако са невинни ще ги освободят. А ако са виновни ще лежат 25 години в някой американски зандан и афроамериканците ще се занимаят с тях. Ще ги имат за гаджета.

държава вместо да се занимават магистратите и със това кой преди 15 години опипал някоя по коляното, щяха да повдигнат обвинения за организаторите на концлагера в Гуантанамо, където са отвличани и подлагани на истезания хора и на всичкото отгоре без съдебно обвинение и постановление ги държат с години.

Колко много адвокати. Винаги ми е било странно да зящитаваш някого когото не познаваш.

неразбираемо за човек явен почитател на демократичните принципи, личните права и лична индивидуална свобода нали? Ма как така моля ви се ще защитават някой без да го познават и без да са им заплатили за "услугата"? Колко са прости някои нали?

България е НЕЗАВИСИМА Държава от 1908 г. Ако Бойко Борисов иска да продаде България, трябва да приключим с него. Затвор и Разтрел за Предателите. А тоя Желяз Андреев трябва да отговаря според БЪлгарските закони. Не ни интересват САЩ. Реджеб Ердоган КУПУВАШЕ петрол от Ислямска Държава, но САЩ все още не са вкарали в затвора Ердоган или да бомбардират Турция. Всъщност, докато Ислямска Държава се Разрастваше- арабко- негрите на Барак Обама само гледаха. Арабко- негрите Ислямисти- Мюсюлмани ги е яд на Русия че ги избиха в Сирия и затова приказват за Русия, а сега приказват и за България.

чакай бе!! не беше ли от трети март 1878г???

Ха двойка по история де! От 3 март вече българите не са рая. Обаче са васали на султана и му плащат годишен данък. Нямат право да имат цар, а само княз. Нямат свой външен министър, щото външната ни политика е в прерогативите на султана. Така поиска Англия да стане и така стана. Барон Хиршовата железница...

Я някой да поиска екстрадация на американски гражданин от САЩ, пък да видите какъв ще е отговора и реакцията от американска страна! Убиеца на българин го пратиха в Англия да си лежи 15 години ТАМ. След огромен натиск от английския посланик. Още на летището го освободиха, посрещнаха го като герой, убил някакъв абориген ТАМ. Никакво екстрадиране! Нито на Желяз, нито на останалите четирима! Не сме някакъв резерват, в който САЩ да идва на сафари и да ни посочва като някакъв дивеч!

тъпи, преди време някакви убиха българин, студент в щатите. след седмица ги откриха, след седем дни ги осъдиха, ще излезнат след седемдесет години!

или негри или латиноамериканци.

странно, някой си желяз продавал нещо си без да знае че го продава! а нещото не било за продаване щото било .... и всички са възмутени! възмутените са същите тия, дето са възмутени , че българските оръжейни заводи са продали оръжие някъде си! а този желяз трябва да е бая чугун да не е чувал, че в сирия се води война, въпреки че россия обяви победата преди година време!

за тебе специално да ти поясня. "Продаването" е в периода 2013-2014 година. Россия тогава не е обявявала победа. В тези точно години обаче срещу Сирия има санкции на ЕС, тоест и на България, но забележи персонални санкции срещу членове на сирийското правителство, техните авоари и имущество. Първите санкции от 2011-та не включват дори президента Башар Асад и семейството му, а срещу сирийските авиолинии ЕС 2014-та не е приемало санкции. Така че да продаваш нещо, интересно как телефонист във фирма продава нещо освен ако не е изрично упълномощен от Управителя, но дори и да е телефониста продавал, не е било незаконно да продава на сирийските авиолинии. Анадъмбо еничарино?

Ей ПИЧ,осъди америчка в ДОБРИЧКИЯ СЪД!!!Нали знаеш----ЧОВЕШКИ ПРАВА,СВОБОДА,ДЕМОКРАЦИЯ---то адвокатите/АКО СА СМЕЛИ РОДОЛЮБЦИ/ ще му намерят цаката....Да видим ПРАВОТО ЛИ Е СИЛА/нъл тъй ни убеждаваха----ПРАВОВА ДЪРЖАВА///или СИЛАТА Е ПРАВО...

Поза ПАРТЕР пред Чичо Сам... Какъв позор, САЩ в манията си да са хегемон в света не се свенят да посягат на всичко. Само Путин е ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА - нека сега да посегнат на Сирия и да видим какво ще стане!!!!!!!!!!! Немам думи...

Еми турците няма ли да си поискат тези дето са шиткали джипане на кюрдите?

Желяз е готин пич!

Хайде сега... Първо ще се дърпат за парлама ,докато случаят се позабрави,после тихомълком ще го натоварят на самолета един ден.и хайййде у затвора в америката. После никой ни ще го помни ни ще го види повече. Могат да повторят упражнението още 6 милиона пъти ,докато и последният българин не се изнесе от тази територия .

да опитат еничарите настанили се в изпълнителната и съдебна власт да предадат петима българи на "справедливия" демократичен съд във Флорида и февруари 2013-та ще им се види приказка от 1001-нощ. Писнали са на всички вече с лъжите, користолюбието и безгръбначието си "пред чуждестранните ни партньори". Песен ще им се види онова преди пет години, песен.

Посмали ве Манго:):)))))))))) И кво ще направиш?

изходя във феса, после ще ти го нахлупя до ушите. Накрая ще те попитам харесва ли ти така и ако не ще повторим и потретим докато ти хареса.

А защо не привикат за арест съдийте регистеирали фирмата в БГ както и местните чиновници позволили на тази компания да оперира на БГ територия?

По тази логика Американците могат да поискат да им пратим всички руснаци, които живеят в България :))) Светът ще си отдъхне когато САЩ се превърнат в поле от пепел!

подлоги Дайнов, Иво Инджев ,Моню Паси, Асан Агов и сие, да излязат пред хората и да обеснят как няма нищо страшно да предадем петима българи на справедливите американски съдебни власти, който и до днес не са обвинили никога, че е организирал концлагер в Гуантанамо, отвлича там хора, държи ги с години без съдебно решение и ги изтезава?

хубаво, женствено и интелигентно момиче. Браво на Желяз.

До момента сайта на AW-Tronics си съществува, може да си купиш части за самолети...

аз ма осамнява самя фагт че желуазко нее имал пуфузрението че случва низаконни и в вреда на уса сделки но зои е знаел това с сигорнос. сега са прецтавя като нивинин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей,пичове,/ако четат де а не чешат само джама/ВИЖДАТЕ ли как САМО ДВЕ МИНУТИ ОТ ВАШИЯТ ЖИВОТ могат да се ИЗПОЛЗВАТ за определени цели.....ДВЕ МИНУТИ/за обработката на интернет сделка!!!!!!!!ОООбедни ми СНОУДЪН колко те РАЗБРАХА....И ОЦЕНИХА ТВОЯТА ЖЕРТВА...Представяте ли АБСУРДЪТ на ситуацията?????Америчка ПРИВАТИЗИРА ВОЙНАТА и с тъпи подставени лица ни ,,,стимулира,, военното производство//ДА СЕ КЕФИМ НА РАСТЕЖА!!!!/и е достатъчно БОЙКО ДА СЕ ПОКОЛЕБАЕ!!!!!ПО СЛУЧАЯ ,,Скрипал,,//ПРЕБРОЯВАНЕ НА РОБИТЕ!!!// за да се ПОЧНЕ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БГ!!!!!Това е точно това

Ако бай ви Боце е мъж на място, моментално да товари в правителствения самолет Желяз и другите четирима набедени и право за Москва. Иначе ще изгният в американските зандани. Дано не ни гръмнат с крилати ракети, защото се мотаме.

Мисля, че по-подходящ плакат би бил: 'Деца, учете се, мислете, развивайте интелекта си за да не станете като желаз!'

триаа да си много слабо интелигентен и да не следиш световните медии за да не знаеш за ембаргото срещу сирия. винаги трябва да се пазиш от всичко и да мислиш ..работодатяля не винаги е прав. вината си е негова

и аз мисля, че не е безобиден случаj...не говорим за нелегална работа - разносвач на пица.

главичка сабя не я сече. Трябва винаги да следиш световните медии особено СНН и Фокс и да слушкаш фнимателно кво може и кво не може за да не се разсърди чичко Сам. Може ли да си издухам носа в кърпа на синьо-червено райе чичко Сам? А може ли ако нямам тоалетна хартия да ползвам стара еднодоларова банкнота? не от зъл умисъл, от зор? Какво казват световните медии? А жена ми може ли ... такова да ми направи едно незаконно нещо в 18 щата? Ма аз не щото не следя световните медии, харесва ми просто...Кухи сте вие като водоноски бе. Откъде на къде САЩ ще ми казват с кого мога и с кого не мога да търгувам от България? Защо не е санкционирана банката превела парите за сделката и другата банка дето са постъпили парите за частите да питам първо аз? А? Там в банките не следят ли световните медии ми ако пропуснат новия списък на САЩ къде може и къде не може да се пръцка и се изпуснат ко праим?

Не съм съгласен с теб.Какво би направил,ако си назначен на работа и ти се възложи някаква задача и не я изпълниш.На другия ден си уволнен. Има още една подробност.Американците са решили по конюнктурни и политически причи ни,да забранят ембаргова забрана,но тя не се отнася за България.

Ще отговоря просто на въпроса ви: няма да започна работа ако не съм наясно с какво се занимава тази фирма. Ще работя по специалността по която имам университетска диплома. Освен това ако работя в Европа за американска фирма ще подпиша договор с приложимо право на страната в която живея, а не по американското законодателство. Ако пък видя нещо което е съмнително в някоя сделка, ще я спра и ще искам някой от мениджърите да я потвърди писмено (хубаво е да се пази някъде едно копие от потвърджението). Затова писах : развивайте интелекта си за да не станете като това момче от кое беше село.

....забранят ембаргова забрана,но тя не се отнася за България . Аха ?

много хора работят на черно на запад, но трябва да се гледа какво се работи все пак...

едно е да чистиш или/и продаваш в пицария и друго е да предаваш неизвестна стока на неизвестна фирма.

Сменят имената на 4 смъртоносни урагана . Всеки Ало-Ало специалист направи това по време на работния си ден няколко пъти .

Цената на моята молитвена закуска е един Желяз!

Браво. Който е подписал това споразумение с чужда държава него да пратим да лежи там 20 години,като не можем ние да го затворим. Всички политици така охотно продават независимостта на БГ все едно им е бащиния,и не е платена с наша и чужда кръв.

Споразумението е съвсем стандартно , по всякакви правила . Нищо особено. Въпрос какво и как са работили в тази българо-американска аутсурзинг оф-шорка , аз ли го знам ? Откъде ? Проекторът по.скоро да се обърне към факт , колко лесно можеш да нарушаваш правилата в е-търговия . Ако сега си поискат още четирима , тогава блатистното няма да е мокър нощен кошмар .

да си наемат защитник , там , където е компетентен съд . Всеки ден забава ще се окаже загуба за каузата .

Евреите си спасихме от Гестапо но децата си от ФБР няма да можем !

Какво общо имат моите деца със заподозрян в контрабанда? Отказвам да се идентифицирам с всякакви престъпници, само защото са българи!Идиотите, които крещят, че са Желяз най-вероятно ще се срамуват за това!

Изрод

И защо мислиш че твоите възпитани деца ( в което не са съмнявам ) няма да попаднат в ситуацията на Желяз ?Кой им ще им гарантира това ? Българския закон и съд ? Българските политици ? Не Ставай смешен !

Еничарин си или циганин.

Недей да ЛЪЖЕШ!!!А евреите от НОВИТЕ ТЕРИТОРИИ?????ИЛ ТЕ ,,НЕ СА БЪЛГАРИЯ,,!!!

за ,,гроб,, знаеме но не виждам ,,движение,, от ,,патриотате,,...!!! да не са се скрили в ,,хаидушките,, си ,,потури,,..??? затова ги носят големи...!!! за ,,прикритие,,...като палатка...!!!

Не правиш разлика между патриот и контрабандист, нали?

'културолога' е бил голям спец по авиочасти а шефовете му арабески явно по контрабандата

цецо гуменката ...може а този не може...!!! или ,,рабфакинята,,...!!!