Обявиха опасно горещо време за събота

Заради очакваните високи температури за 16 области в страната за съботния ден е обявен код "оранжево" - трета от четвъртостепенната скала за опасни явления в страната.

Обратно в новината

Коментари - Обявиха опасно горещо време за събота | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Stastliveca е щастлив! Време само за пране... :)Да переш и да пееш...

Той вече не е щастлив. Сега е зиморничав, седи пред кюмбето и не мисли за пране.

Зиморничав е- не е имал женско пране!Да пиине малко огнена вода и ще се стопли:)

Наистина стига вече с истерии, я време, я нещо друго....лято е , топло е , нормално е ... Приятно лято на всички!Бъдете здрави!

Аман от истерични заглавия!Като че ли нарочно притискате народа с такива драматично-апокалипсис звучащи заглавия.Какво им е на температурите: класически и обичайни за лятото.Медиите в Бг са за съд!За това, че упражняват психологически тормоз над нас (и вие от Дир-а също).

Един прогледнал.

Няма страшно, не ни мислете - плащате ни климатиците, новите имоти и коли с шофьор и климатроник, така че ще опитаме да оцелеем. Благодарим ви и дерзайте до нови избори - все някой от вас ще оцелее да ни избира, за да усвояваме еврофондове и видите ли, да работим за приоритетите по интегрирането на.....

Толкова малко му трябва на човек....Жалко, че не е разпределено правилно. Но пък часовникът трака за всеки. Много хубаво не е на хубаво.

Вчера софиянците дето ходят на почивка уж в Гърция задръстиха Бургас в посока Созопол......ааааа сега се сещам....ми то Созопол си е Гърция бе!Отивам да се изчипкам на морето и отварям заведението да свалям софиянски кожи!Приятен ви плаж!

много се плашите ,бе рогачи

на когото му е горещо-да заповяда тук,на моренцето,има лек,прохладен бриз,водата е валшебна,около 2ч гр.! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И за това са виновни гадните комунисти!

Колкото по-оранжево толкова по-хубаво;)

И да има някой да ти вее с бананово листо и да ти мърка на ушенце!

Колко е хубаво когато темата не е политическа, да ти е удоволствие да общуваш с хората.Но това ще е за кратко, утре ще ги бъзнат с нещо тарикатите и тия добри хора ще озвереят за радост на правоимащите.

в това време препоръчвам да го използвате пълноценно , а именно за праене на секс! Ех че кеф. И после юруш в басейна.. :D

да прават квото искат ,не ме интересува

Те си правят каквото си искат, ама при код жълто-посрано трябва да излязат наяве!

Доган, Серж, румчо с все охраната утре на разходки цял ден - партиен поход, рамазан ... ! Може да съкратим средствата за охрана!!!

Отдавна съм обявил код "бира"

Мъдро! Днес и аз капитулирах пред жегата и закупих едно голямо шише "Каменица", последната ми надежда в тоя пек!

Юруш към басейнитееееееееееее!

Яжте сладоледа без хляб!

И не прекалявайте със спрайта в ментата !!!

Пиите швепс на клечка!

Яжте диня със сламка!

Преядох и обявявам код "КАФЯВ" у дома.

Аз пък имам код жълто отпред и код кафяво отзад. На гащите.