Ева Майдел поиска от Юнкер ясна перспектива за Балканите

"Западните Балкани имат нужда от конкретна и ясна перспектива за европейското им бъдеще.

Обратно в новината

Коментари - Ева Майдел поиска от Юнкер ясна перспектива за Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

българките като се омъжат за чужденец и веднага си сменят имената

Трети Страни !!! ха ха ха хаааааа Браво маце, къде мофа да гласувам за тебе?

"Българският" евродепутат Ева Май-ната й да си подаде оставката! Също и Мария Гей-берел! Аман от соросоидни пачаври. Да ги избират новите им сънародници!

Единственото от което имат нужда балканите е да се върнат към Християнските ценности, всичко друго е лъжа и замазване на истината.

Нежно обгърната от добрия старец.... Муахахааа.

ГМОрганизъм, безродна и продажна душичка, сложена на яслата да живее на гърба на другите, говореща глава, която само изрича това, което са и написали. Направо ме отвращават такива и ме карат да се страхувам за себе си, децата, българите и България, и за света. Защото са много, налазили са като хлебарки навсякъде - противни, гнусни, неизтребяеми, ако им кажат ще се отрекат и от майка си, и от баща си. Светът ще тръгне в правата посока, когато такива няма да могат да си намерят "работа", или със закон им се забрани да взимат длъжности, по-високи от чистачки на публични домове.

"българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП)" Едната герберска еврокалинка е Майдел, другата Габриел. Усещате ли как Герб подменя нещата във всичко. Уважението към Русия с дива русофобия. Българи с полу чужденки. Ева Майдел, професионална кариера: Евродепутат от Герб. Координатор на делегацията на ЕНП/ГЕРБ в ЕП и старши политически съветник (2013 - 2014). Сътрудник на евродепутата Илиана Иванова (2009-2012). Работила е в отдела за глобално наблюдение и оценка на проектите в Международната правна организация International Development Law Organization (2008 - 2009). (НПО на чичко Сорос) Била е президент на студентското правителство в Американски университет Джон Кабот (2007 - 2008).

били насилвани анално ,вагинално и орално Майдел по какви причини мълчи да се похвали

Майдел еврейска фамилия ...

Проблемът на Балканите не са Западните Балкани, а южната им съседка. Колкото и да се интегрираме, етническата и религиозната карта винаги ще е в ръцете на Турция!

Всяка мисирка - в Брюксел.

намърдала се в ЕП да се гуши с мангизи и да продава България.

Найдел, Майдел, Габриел... има ли някой българин да ни представлява или само гербаджийки за згляда там?

Има бе: Станишев, Бареков ..............

Или не можеш да четеш или не можеш да осъзнаваш, но явно си ги избирал.

КВО ЗНАЕ ЗА ЖИВОТА ТАЗ ЛЕКА ЖЕНА ???? ОТ УНИВЕРСИТСКАТА ПЕЙКА В ЛЕГЛОГТО НА ШВАБАТА И ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА ПРАВИ С РЪЦЕ Е ДА ВДИГА КРИКА НА ДЕДОВЦИТЕ В ЕС :))

Е, ако Юнкер ги дава переспективите може и да стане. Кво парче е тая Майдел...