Зад неформалния стил на Юнкер в Рига

Говорителят на председателя на ЕК даде специален брифинг, за да обясни неформалното поведението на шефа си по посрещането на евролидерите в Рига.

Обратно в новината

Коментари - Зад неформалния стил на Юнкер в Рига | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шут, плаибои! сложили го там да работи а тои се бъзика. каква работа да очакваш от тия непрокопсаници?

И аз си потупвам кучето като ми донесе чехлите!?!!

Несериозността превзема Европа. Крайно време е да се сложи край на този маниер. Затова очевидно нещата не вървят. А Юнкер да подаде оставка. Почвам да искам строгите и сериозни политици от едно време.

Човек да се пошегува с познати?!Нечовешко е троловете в България да "напълнят гащи" от предположения !!!

Дам, определено беше друсан.

Юнкер никога до сега не е показвал такова "леко" поведение! Това е резултат от въздействието на някакъв "стимулант", не е задължително да е алкохол! Когато човек е "лек форд" както казваме по нашият край, той винаги си е такъв, независимо от средата, в която е поставен!Юнкер да не се среща за пръв път с разни лидери, до сега да е показал "натюрела" си!

РЕШЕНИЕ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. В СЛЕДВАЩИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЕС ДА НЕ СЕ РАЗШИРЯВА!! Че то си е постнато на САЙТОВЕТЕ НА ЕС, ЕК и ЕП... И изключението ПАК ТАМ СИ Е ПОСОЧЕНО... Евала Дира. Прав си СПАМ СИ Е САМИЯ ЕВРОСЪЮЗ...

Този бардак ще унищожи европейската култура и икономика в името на някакви нереални фикции. Докато Европа изповядваше християнският дух след реформацията изживя небивал подем във всички аспекти на живота и стана водеща в културно и икономическо отношение. Сега е импотентна във всяко отношение. Няма го духът на истината който е заменен с политкоретно лицемерие и християнският морален стандарт. Джамиите и циганията растат с небивал успех.

Тя простотията не е приоритет само на наш Бочко!

Щом са го ударили на обяснителен режим - работата е ясна :)

Руиз

Не мога да си представя да се "неформално" Шарл де Гол, Жорж Помпиду, Маргарет Татчер, Вили Бранд, Франц-Йозеф Щраус, Конрад Аденауер и други политици от миналото......

На 3 водки и моят стил става доста разчупен само , че си нямам пресаташе да обяснява после ;)

Той е гарга и може да си го позволи, но ние не. Това е "малката" разлика.

Като гледам този изкукуригал пенсионер Юнкер и си задавам въпроса...наистина ли и там вече са изперкали като нас!

Не се облагодетелстват от вчера-на 15 март 1999 г 20-те члена на ЕК барабар с председателя подадоха колективна оставка,заради доказани измами,корупция,лошо управление,назначаване на съпруги,синове,дъщери,зетьове.... на престижни постове.Нито един от тях не бе осъден!Богатите са си богати,останалите са плебс!

Родината на Юнкер по-скоро е перачница на пресъпни пари и на данаци. Подходящото обръщение е "Главен перачо". И добре перат, там МРЗ е 1800 евро, в БГ тя е 180 евро. Що за съюз е този ЕС?

ДОКАТО ЮНКЕР Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЛЮКСЕМБУРГ , ПРЕЗ ТАЗИ СТРАНА 530 КОМАНИИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ СА ИЗПРАЛИ НАД 1 000 МИЛИАРДА (1 ТРИЛИОН ДОЛАРА( :))

Такова интелектуално удоволствие е да слушаш Юнкер!!! Рядко умен човек. Рядко!

Подвижната корупция ,наречена Юнкер изяви своето гейско поведение....

Kalin

по нещата които публикуваха си беше чист просташки стил но.....явно там другояче го разбират.направо са си приели стила на ББ;-)

Добре че си ти да кажеш как да се държи юнкер СМЕШКА си!

След като в западноевропейските страни узакониха гей браковете.Това на какво ви прилича....

Темата не е за гей-браковете. Би трябвало да те изтрият. Но щом дори тук се занимаваш с нея, значи гей-темата те интересува яко. Моля, редакторите да публикуват гей-материали и снимки хубави мъже, за да задоволят мераците на теб и такива като теб. Нема нищо срамно. :-)

То и нашият с прякор на един зеленчук с дръжка, от време на време разсмива публиката с недодялан "ХУМОР", но при него това е от оцета в салатата.

Не е от алкохол, ОТ ДРОГА Е!

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ УЖАСА В ЗАПАДНА ЕВРОПА КОГАТО ЦАР КАЛОЯН ИМ ИЗПОРЯЗАЛ ЗЕЛКИТЕ НА РАЗНИТЕ ХЕРЦОЗИ , ВЕЛИКИ ДУКОВЕ , КРАЛЕ И ПРОЧИЕ ГАДОВЕ В БИТАТА КРАЙ ОДРИН (МАТОЧИНА) :)

този не е никакъв Херцог, а просто един модерен мошенник...яхнал Европейските народи и играещ по чужда свирка

Моля????? Такова интелектуално удоволствие е да слушаш Юнкер!!! Рядко умен човек. Този дето иска милиарди да се инвестират в ЕС?? Кой се ти крадец или платен боклук??

Дьртия гей се поизтьрвал малко,какво толкова.

Говорителят на председателя на ЕК даде специален брифинг, за да обясни неформалното поведението на шефа си по посрещането на евролидерите в Рига КОЯ Е ГОВОРИТЕЛКАТА НА ЮНКЕР ?- КАЗВА СЕ МИНА АНДРЕЕВА - ДЪЩЕРЯ НА САЩО АНДРЕЕВ - ШЕФА НА ДОЙЧЕ ВЕЛЕ В БЪЛГАРИЯ ..... .... ЯКА ШУРОБАДЖАНАЩИНА И ПРОСТИТУЦИЯ ГИ ТРЕСЕ В ЕС И ЕК :))))) ВСЕ ЕДНО ЧЕ Е ЦК НА БКП :)))

Не е метър и половина, а метър и петдесет. Не било алкохол, а кока...

ритене по кокалчетата и те така

Споко! Всичко е наред. Намери се един, който му отговори равностойно. И той беше унгарец. Има още много да се учим. Ама то май не е до уроците, отвътре идва. А Берлускони как се възхити на българския си колега преди време ?

юнкер чрез самият себе си, доказва визуално какво се има впредвид под интрига в ковчег.

не е алкохол. 'бело' е.

всяка ,,разчупваща,, прилика с елцин е ,,случаина,,??? камерон и тои се ,,оплака,, от прегръдката на б.б.!!!

А в други държави убиват противниците си "учтиво" и после се правят на луди.

Чудесно ! - така-и-така Ние-Българ(к)ите Сме Полиглоти - Е Време да Ги Научим на Български.

Tрудно ще ни е обаче!.. при шеги от този род, Hие веднага ще свием вежди и ще "пожелаем маика му"! ;) ..балкански синдром,;)

:-))))))) ... тамън Ще Научат че Отдавна имаме Глобален Унификаторен Термин (било израз, било пппожелание ;-)

Свободните хора се забавляват,робите на някой или нещо гледат като че ли адът е пред тях.Различни светове,различни хора.

Не бе брат, шмръкнал е малко повече бело.

Ама от хубавото бело.

Определено !

защо ,,комплексарите,, виждат винаги себе си във ,,другите,,???

Е, хубаво да примем че дебелашките шеги не са казани под въздействието на алкохол, тогава разчупеното поведение сигурно се дължи на елементрана простащина...

да понеже ганьовците сте известни с изтънчените си обноски

Ахам, затова и Юнкер го познахме че е от Ганьовците, дет се вика краставите магарета през девет баира се надушват, виж само наш ББ как го славослови и му се умилква -)