17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката, майката на жълтите. Илетки...

Аз-твоята...!!!

ма да си кажем: тоя Путин и неговите кибер-намеси в държавите по света ми омръзнаха...

Ти си се объркал:”жълтите жилетки” не е гей-парад... Не се пУаши...!

къде спят САЩ? Защо не пращат "хуман.помощ" (автомати и минохвъргачки) и армията си в Париж? Къде се снайперистите, да подгреят майдана в Париж? Или това важи само за страните с неудобни президенти!?

за ген. де Гол го направиха и за Франция. Кой ли организира майските събития през 1968 г., след 15 атентата срещу генерала. Ни микрончо е тяхно момче

България е гласувала в сряда против фаворитката за първи европейски прокурор Лаура Кьовеши, съобщи вестник „Сега“, цитирайки анонимен източник, близък до дипломатическите среди в Брюксел. На заседанието в сряда на посланиците от ЕС в комисията КОРЕПЕР ІІ българският представител е бил твърдо против румънката, която разтресе политическия елит в родината си чрез безкомпромисно преследване на корупцията на високо равнище

че нашите също ще гласуват против нея. Не им харесват раираните костюми алла Кьовеши :) Дано французите и германците свършат работа.

Именцето му дай на тоя български представител! Именцето ни трябва!

е Димитър Цачев, но той изразява всеобщия страх на нашите политици :)

Много ти се иска да си ситна хляба. На мене 30 сребърника ми стигат за един месец. Повече ... не мога да си позволя, защото знам че не мога да си ги изплатя на Небето.

Корупцията е най-важния неписан закон в Булгаристан...! (до 1989 година беше Народна Република България)!

Възхищавам се от стремежа на францизите за свобода .За разлика от населението на облъченото от средствата за масова информация населяващо българските земи. Гласувайте за извън системни партии за да разбием партокрацията!

са те?

няма, няма и французите пак са по барикадите.- 200 и кусур години неуморно се пробват след марат и дантон да дойде някой различен от луи и наполеон. луд умора нема.

Абе просто не са робско племе!

Турците са далеч,а ние пет века и още два века ,,робска психика,,

за разлика от американците. Жан Валжан, Дзузепе, Козела, ох, Козета :-) са бедни и дори няма какво да облекат, а тези дори си имат и ЖИЛЕТКИ! Да вземат да им сменат цвета, че взе да ми омръзва. Вярно, сега времената са различни, но...и Париж не е тази светиня и божествена столица, каквато е била, но с малко декор се е върнала в РАМКАТА на картината ОТПРЕДИ.

Аз съм сигурен,че ти искаш цветовете на дъгата...! Ах,ти-и...

“По-добре да умреш прав,от колкото да живееш на колене” Долорес Ибарури

Не може една учителка да взема 1000 евра заплата, а една министерша да взема 16 хиляди! Европа я задушава евробюрокрацията! Каква е заплатата на Станишев и за какво точно я получава и кой всъщност му я плаща?

Хайде сега за момент да си представим, че Франция е страна извън ЕС, богата на петролни залежи и нежелаеща "да си сътрудничи" с чичо Сам. Разбирайте да му пуска гювеч. Въпросът ми е не дали, а коя по точно Жълта жилетка щеше да бъде обявена отвън за легитимен и законен президент на Франция?

e да, ама Франция е ВСЕ ОЩЕ част от Европейската общност, както Ню Мексико е ВСЕ ОЩЕ част от Обединените американски щати.

време е за барикадите !!!

проблемът е бая сериозен и няма да се оправи с една оставка. Работещите бедни станаха твърде много и взеха да задават въпроси. примерно "като работя по цял ден, къде ми е обяда"

вече работя два месеца, а пък един лев не съм спестил...:-)

Ако и българите бяха като тях, сега нямаше да слушат брътвежите на Цветанов, лъжите на Горанов, шашмите на Бойко Борисов, а повечето от европодлизурковците щяха да бъдат изхвърлени от топлите им службички с високи заплати и призиви.

Време е във Франция да се появи "временен президент", който да избави французите от кървавите репресии на режима на Макрон! Честит празник на всички!

не знаете ли, че нашият празник е на 2 юни?

Какво общо имат русофилите с “жилетките”,бе третополов???

тръмп трябва веднага да изпрати хуманитарна помощ за жилетките !

или Вино ? :-)

а като се разгорещят страстите....... :-)

На времето един брадат идиот беше казал : един призрак броди из Европа , призрака на комунизма.

И ето че пак заброди призрака сто и кусор години след смъртта на брадатия! Кой е идиота тук?

? - познах ли? :-)

сетиха се, че трябвало без насилие добрутро

Макрон ще получи 8-мартeнски подарък :)

Браво жилетки, режима на Макрон трябва да бъде свален от власт.

Аз съм на годините на жена му ,а малкият ми син е колкото него.Не ми се вижда нормално,такъв човек да управлява огромната Франция

защото не знаеш какво е любов...

Теоретически е така, но помним онази снимка с неграта, какъв блясък имаше в очите му, а те му показваха среден пръст.

Каква любов-педофилска ли? Да прелъстиш момче на 16 години,когато ти си на 40, какво се вика това?!? Може би затова се е оженила за него,за да не я съдят,както е по бълг.закони-ако изнасилвача се ожени за изнасиления,се освобождава от наказат.отговорност! Предполагам,че така е и по техните.

жилетки клечат на просия я пред козяк,я пред позитано

на хранилката на сороси и либераси това вече стана толко недостойно че няма накъде повече