Пет жалби спряха поръчката за AM ”Хемус”

Половината от участниците в търга за 10-километров участък на магистрала "Хемус" обжалват поръчката, с което се спира процедурата.

Обратно в новината

Коментари - Пет жалби спряха поръчката за AM ”Хемус” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А в Бургас пак с игра на различни фирми на Велико Желев му дадоха половината поръчка за интегриран транспорт

На повечето българи от Северна България им трябва магистрала. Факт. Това е истината. За 20 години няма помръдване от Ябланица. Факт. За толкова време можеха да се подготвят- истина. Ал Капоне е казал:"Корупцията е смазочното масло на демокрацията." Ако нямаше търг, строителството щеше да е завършено , а магистралата изплатена за 25 години и вече да носи печалба на държавата. Сега 5 дружества пускат жалби и строеж няма да има поне две години, което показва, че на българите не им трябват магистрали по Северна България, че им се мре като хлебарки по пътищата, че им се вие като кучки около труповете на близките. Понеже масовата глупост е недостижима, когато наддаде вой.

Ареее... всички фирми... в търга... все на руски кавали в България! Обаче Сорос, Америка за България, американското посолство, EС, англосаксонците... са виновни винаги и безусловно!!!! България била окупирана от Американци и как в тая окупирана от американци територия, така чудесно виреят руски фирми и интереси?

АМИ МУСОР КАК ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ СИ МУТРА А БОКЛУК СМРАД И ЧЕ ЩЕ ТИ ГО ФУКНА В АНАЛА

Поради давлението на тези американски организации, хора и животни, се стигна до днес. Да се водят спорове на чия страна сме ?!?!? Абе ненормалници, що се срамите да се наричета Българи, вашта...... Знаете ли колко ще ни дреме на чия страна сме, ако сме ок! Т.е. трябва да сме и на двете страни. Ню Йорк /Вашингтон е малък/ и Москва са по 8 милиона!!!!! Давате ли си сметка къдесме въобще????

Хемус е последният подарък на Байуй за Пеевски и Златев-ортаците.

Кажи че Байчо не е свирил на руския кавал и той, че бил хамериканец, еврогеец и всички там нарицателни! Бахмумайката няма оттърване от това руско-съветско робство!!!

Ти май си пиян от снощи, или си просто малоумен? Какво Руско робство те е патило тук става дума за няколко километра магистрала, а не за ракети с ядрени бойни глави. И ми е дълбоко през оная работа кой ще я строи, важното е да стане, качествено и сравнително бързо. А твоите соросоидни екскременти си ги заври обратно.

Ся магистралата зимна ли ще е или летна? Щот май значение има...

Ще я сеят с картофи, щото хасфалт не се яде - така каза БСП!

тъкмо ще я построят и ще вземат да изобретят телепортацията....

Къв е тоя цирк ве? 10 км сте го дали на 5 фирми . Ами раздайте им 5 участъка по 100 км и да я свършват тази магистрала най-после. Айде, че и магистрала Черно море чака

Тоз пък? Вече имаме една лятна магистрала... за какво ни е "Черно море"?

За какво ти е Черно море ли? Ами за това, че е първата започната магистрала. Даже не знаят кога точно са я почнали.Водят я някъде около 1975г. с феноменалните днес 10 км. Обаче киломеричният знак показва 8км. Явно към нея прибавят 2км. Аспарухов мост.

За какво да я строят? За да могат бургаските роми да стигат по-бързо до Варна? В тая държава трябва да се строят летища, през които белокожите да отлитат в Чужбина.

Колкото повече магистрали, толкова повече министри!

Г-н борисов пускайте поръчката бързо този проект се очаква да съживи умрялата Северна България по точно проституцията по една магистрала е много по-престижна отколкото по трилентов път!

Ще ти се подсигури работното масто во веки веков, а? До пенсия, нали?

Асфалтът не се яде. Който строил - строил.