Навални подал жалба срещу Путин заради конфликт на интереси

Борецът срещу корупцията Алексей Навални, който е яростен противник на Кремъл, обяви в Москва, че е внесъл жалба срещу Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Навални подал жалба срещу Путин заради конфликт на интереси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЕТАТА КОЛОНА НА САЩ В РУСИЯ ОТЧИТА ДЕЙНОСТ,ЗА ДА СИ ОПРАВДАЕ ПАРИТЕ ПЛАЩАНИ ИМ ОТ СОРОС И ПОДОБНАТА МУ СВОЛАЧ!!!

не успя ли да извадиш? Понякога, дори и рядко да е, случвало ли ти се е да мислиш със собствената глава?

защо направо не изтриете Навални от лицето на Земята? След като триете всичко, което подкрепя твърденията му за корупция? За какво изобщо публикувате такава новина? За да се упражняват руските тролове да заливат Навални с гнусотии и да боготварят "Великия" Путин ли???

дали не е време да спреш марихуаната и алкохола?

Мен повече ме интересуват финансовите резултати на компанията и как си обслужва кредита. И щом карнавални не вижда проблем в тези цифри и не ги коментира, значи компанията работи добре. Е, и затова съответно атакува по този начин. Но за такива анализи съм сигурен, че не ти достига сивото вещество - твърде многото омраза убива мозъчната дейност.

го обслужват! Според публично достъпните документи за сделката (кредита) лихвата по кредита е само 2% или близо 4 пъти по-ниска от пазарната!

Нали темата са обвиненията на Навални в корупция именно, облагодетелстваща зетя на Путин!? Как постът "Зетят на Путин" е извън темата или спам? Защо го скрихте, а не оставихте другомислещите да го опровергават? Нали този ВАШ форум го има за да се дискутира!?

темата е "конфликт на интереси". но явно толкова ти е изпила мозъка собствената ти путинофобия, че се чудиш как да си пейстнеш прочетеното в нета... а щом нещо си прочел в нета, значи е вярно.... погледни се колко си смешен

показва чий мозък е изпит! Ти изобщо чете ли материала? Каква жалба е подал Навални? За какъв конфликт на интереси?

абе, клоуни, айде първо покажете брачното свидетелство да видим как точно кирил е зет на путин, а чак след това се превъснасяйте по карнавалния дебил с 2 условни присъди.....

не са ми изпратили копие от брачното свидетелство. Пък и да го имах - нямаше как да го публикувам тук. А и без друго щяхте да го обявите за фалшификат. :-) Но има безброй публикации за свидетелството на петима присъствали на брачната церемония през февруари 2013 г. в "Игор", неголям ски курорт, който съчетава красота и уединение, разположен до живописно езерце в подножието на хълм. Курортът принадлежи на семейството на Юрий Ковалчук, който е стар приятел на Путин, а също на кипърска офшорка, чийто акционери не се разгласяват.

еее, щом има "безброй публикации" значи няма как да не е вярно, не, не, не... още повече карнавални го е казал - човека с 2 условни присъди, тези са най-достоверните източници...

алексей карнавални....

ТОЧНО ТОЗИ "БОРЕЦ С/У КОРУПЦИЯТА", КАКТО Е НАРЕЧЕН ТУК ЗАПОЧВА ДА МИ КОМЕНТИРА ЧУЖДЕСТРАННИЯ (ЗА РУСНАЦИТЕ) БГ АКЦЕНТ, ВМЕСТО ДА МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА, ЗАДАДЕН МУ ЛИЧНО ОТ МЕН НА ЕДНА ОТ УЛИЧНИТЕ МУ КАМПАНИИ ПРЕДИ МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ ПРЕДИ 1-2 Г. ОТТОГАВА СЕ ОТНАСЯМ ДОСТА СКЕПТИЧНО КЪМ НЕГО, СЛЕД КАТО НЕ Е УСПЯЛ ДА ПРЕОДОЛЕЕ ПРОСТОТИЯТА И ВМЕСТО ДА ГОВОРИ ПО СЪЩЕСТВО, ЗАПОЧВА ДА ОБСЪЖДА КОЙ С КАКЪВ АКЦЕНТ ГОВОРИ РУСКИ В МЕЖДУНАРОДЕН ГРАД КАТО МОСКВА....

руски опозицинер, към когото не се отнасяш скептично и нямаш компромати? Или всеки, който не се кланя и не ръкоплещи на Путин, за тебе е съмнителен (най-меко казано)?

ти НЕ знаеш преди 1 или 2 години си "питал ЛИЧНО" па си тръгнал да ли ЛЪГОТИШ простотии. Сигурно и руския ти е директен превод с гоогле.

При такава председателка на комисията по сигурност и противодействие на корупцията към Държавната дума НЕ Е ВЪЗМОЖНО да има каквото и да било корупция в Русия! Затова Русия е най-некорумпираната страна в света - ако не броим Сомалия и Северна Корея, разбира се.

КОЙ Е ТОЧНО ТОЗИ"БОРЕЦ" ПРОТИВ КОРУПЦИЯТА, КОЙ СТОИ ЗАД НЕГО, В КОЕ ТОЧНО ИЗДАНИЕ Е ПОМЕСТЕНА ТАЗИ"НОВИНА" И КОЙ Е СОБСТВЕНИКЪТ МУ,А ЧАК ТОГАВА ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ДАЛИ ПУТИН Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ ,КАТО ЗНАЕ КАК ГО ДЕБНАТ ОТВСЯКЪДЕ !!!

В някой переулок (като Старовойтова, Юшченков, Политковская, примерно. Или на мостовете на Москва река?..

тия пари да са отпуснати на компанията на зетя на Путин под давлението на гадните англосаксонци, еврогейове, световната ционистична конспирация, масони, илюминати и всякакви там отрепки на мръсния капитализъм... Само и само да се окаля единственият борец против капиталистическия гнет и борец за свобода и справедливост на нашата планета. Че и в цялата Вселена. Да здравствует! ;-)))))))))))

"...да НЕ са отпуснати..." Но мисля, че е разбираемо и така.

Като чуя нещо такова и се сещам, че трябва дапредупредя бедния човечец, писал подобно нещо! Алоооо! Спреде да взривявате влакове и ЖП линии! Великата Октомврийска отдавна приключи! Опомнете се най-сетне де!

Но този пост (виж намигването отдолу) е ироничен, даже саркастичен. Факт е, обаче, че има доста увредени мозъци (дори от пишещите в този форум), които биха изказали подобни мисли съвсем насериозно. За огромна жалост.

за жалващи се престъпници -либералпедерасти който първо крадат и после се обявават за дисиденти , медийните копрорации като Дойче зеле,СНН Бибиси и др.клоунади - от митолози се превърнаха в разказвачи навицове.Станаха за смях дори в очите на собствените си клиенти

Русия - страната на победилия национал-социализъм, на промитите мозъци и на шайка отявлени бандити.

ChatGPT

Да нямаш предвид България?

дрън-дрън роитерс-ббс, станаха смешни вече със своите "новини"

Че да се посмеем и ние.

руснаците имат традиция с дисидентите, но техните стават много озлобени и фанатизирани- пак продукт на същото общество

Освен тъпите ни тролове някой вярва ли, че Путин ще си вкара такъв автогол?

фактите! Стига с това вЕрване!

Значи от една страна имаме това: Кирил Шамалов е съпруг на дъщерята на Путин. Това, че Путин е дал пари на компания, в която облагодетелстваният е партньор на негово дете, е класически конфликт на интереси. Направо като по учебник" А от другата имаме: Ирина Яровая, председател на комисията по сигурност и противодействие на корупцията към Държавната дума, според която действията на Навални са "противоконституционни провокации срещу Русия". Тя намеква, че този "голям конфликт с интересите на Русия и нейните граждани" е "управляван и планиран отдалеч". Яровая добавя, че лъжите по адрес на Путин са "информационно хвърляне на негативи срещу Русия в навечерието на Мюнхенската конференция по сигурността". Къде е истината?! Мисля си, че има лесно решение! Проверява се има ли брак между лицата за които твърди Навални, давани ли са тези огромни суми и ако е така ВСИЧКО Е ОТ ЯСНО ПО-ЯСНО! Та нима скоро на синчето на Гоце не му дадоха едни "заеми" за да си напазарува малко хотели?! Ето затова българските пенсионери ще вземат жърти стотинки и с пяна на устата ще защитават най-жестоко крадящите ги!

Навалний, не беше ли онзи джобен "демократ-опозиционер" на милиардера Лебедев? Който демократ беше подхранван над 10г. на заплата в компаниите на точ чичко-паричко, за даз защитава корпоративните интереси на спонсора си?

за отпуснатия кредит. Това беше оповестено преди Навални. А всички ние отдавна знаем, че в САЩ бият негрите...

Значи скоро,ще го гръмнат-демократично!

Ботокс Владимирович...

подходящ мост освен Москворецкия?

Този май изкукурига ? Все едно някой да внесе жалба срещу Б.Борисов , абсурд ! Но нали е срещу Путин и Русия , жълтите вестници и медии подемат атаката , без значение кой го казва , дори и Хитлер да бъде ще приемат казаното за истина , нали е срещу Русия ! Този е обикновен мошеник !

В Русия частните телевизии са на Путин чрез Ковалчук и бащата на Шамалов зет и двамата бивши съдружници на Путин . При тях са 14 телевизии, другите са държавни и пак подчинени на Путин. Първи канал, Пети канал, Пятница, НТВ, ТНТ,Пятница и т.н. са все на банка Русия , където собственици са Ковалчук и бащата на зетя.

Един е Путин и нямай друг президент освен него!

Имаааа,ким чен ун е класи над джуджето което с всички сили го гони.....да му мислят крепостните мужици в русия

Шило

Явно в Русия е модерно, криминалните типове да се представят за политически репресирани. Навални, оня крадец Ходорковски, За Немцов- нищо, все пак християни сме.

за русия е модерно криминалните типове да са олигарси и президенти а това че няма нито ЕДИН читав опозиционер говори само за себе си!!! от 150 милиона човека да няма един достоен освен путлер :))) диктатура и култ към личността!

1,75 милиарда долара държавна помощ трохи за путлер

,,..На 18.07.201 3 Навални е осъден от съд в град Киров на 5 години затвор за присвояване на над 500 000 долара (1 6 милиона рубли) от държавна компания за дървесина..,,!!! защо всички ,,гладни,, така ,,гладно,, гледат??? кога ли ще доиде и при нас времето когато всеки ,,криминално,, проявен ще се прави на ,,политически,, дисидент и борец за ,,демокрация,,!!! може би този ,,период,, мина и вече такива ни ,,управляват,,???

Вчера пишеше за някакъв подобен случий и у нас (май прякора му беше Чикагото)

На фона на тази печална оскъдица в сферата на вътрешните врагове Кремъл не можеше да подмине "Другата Русия", без да я мобилизира за вакантната длъжност. Разбира се, истинският политически противник е много по-опасен от изфабрикувания, но момчетата в Кремъл могат да си позволят риска. Няма да е много трудно политическите противници да бъдат представени като врагове на Русия, особено като се има предвид изобилието от умели пропагандисти в централните телевизионни канали. Парите от чужбина, връзките с избягали предатели на родината, нереализираните амбиции, тщеславието и личните пороци средствата не са нови, но са изпитани в бой с враговете на съветската власт. Така Кремъл вече има пълен комплект вътрешен и външен враг. С този боекомплект може да върви и към изборите, и към промяна в конституцията. Това е обяснението за изобилието на милиция и войници в Москва на 14 април. Разрешеният от властите марш би преминал мирно и без последствия, но на Кремъл е нужен враг, срещу когото да извади 9 хиляди законоопазващи щика. И ако демонстрантите не искат да се бият, тогава колко са опасни за Русия ще покажат спецчастите ОМОН, накипрени пред телевизионните камери в нови униформи, шлемове и гумени палки в ръце.

Е и.Джулиан Асанж не жалба в някакъв районен съд,цяло дело в ООН спечели,документално разобличи колосални престъпления и пак си седи под домашен арест като Навални,както казват анархистите-всяка власт е от дявола - и на запад и на изток

Жужи и Тръмп се харесаха и точно преди да се вземат, Навални иска да вкара булката в затвора.

не ,,завиждаи,, на ,,булката,,!!!

цял свят знае, че путин е хитрец на дребно и мародер

Всички соросояди ли са грозни !!!

Грозен е човекът слагащ си ботокс и хората харесващи ботоксови жужета.

Товарищи,Камарад,Геносе, Непротивоконституционствувателствувайте!Пазете си живота!

Боят който ядат американските изчадия в Сирия дава отражение.Квичат неистово. Стигнаха дотам един доказан хайдук да внесе иск против Путин ,написан във Вашингтон. Давай Путин, на прав път си?!!!

Навальный е опасен предател и бандит, който служи на чужди сили!

Ой Наташа,от гледането на алфа се затъпява.

Нека позная - скоро Навални ще отиде при Немцов и историята пак ще е "криминална" или "нелеп инцидент".

Кратка справка на прибраното от Газпром и Роснефт от кръга Путин- Тимченко,, Шамалови, Ротенберг, Ковалчук. Откраднати от Газпром: Согаз/ от Ковалчук и Шамалов / -най голям застраховател,, Сибур/ Тимченко, Шамаловк-зет/ - най-голям хим концерн, Трансстройгаз/Тимченко/ - най-голям газостроител, плюс 4 по-малки газостроители/Ротенберг/ , Газстройбанк-най-голяма частна банка, котролирана от Ковалчук, Шамалов старши чрез Лидер, Газпром медиа- най-голяма частна медийна група /10 телевизии плюс Известия и т.н./ , сега у Ковалчук и Шамалов старши. Плюс 60 процента от комисионните от продажбите на нефт за Тимченко, плюс всичкото стротелство на газопроводи- Тимченко , Ротенберг, плюс 9 милиарда за олимпиадата за Ротенберг, плюс пътя Ленинград москва , плюс Керченския мост -Тимченко.

Като българската опозиция. Миков, Доган и Сидеров само лъжат. Чудим се защо Борисов още ги бави, а не вземе пример от Путин?!

Жалбата била до Арменския поп ! Аааа ха ха ха ха ха !

Този крадец , кой го изкара политик ! Обикновен мошеник !

Путин ли? Ми а де ..стадо от овчи глави го изкараха политик. А той - обикновен крадец и военнопрестъпник

какъв борец срещу корупцията е този? той сам се нарича така но иначе си е един издухан сородоид дето никой не му обръща вече внимание едно време изглеждаше обещаващо обаче като лъснаха топлите му връзки с Белия дом и стана аутсайдер в Русия

освен това е с 2 условни присъди... в русия след 1 условна присъда следващата се получава за излежаване.... ех, този "диктатор" Путин - не тикна милото карнавално "борче за свобода и демокрация" зад решетките... ама много е лош значи... :)

Е когато няма за всички е така, Путю е ясен, но всички стават СВЕТА ВОДА Соросоидна ненапита, гат изпаднат в НЕМИЛОСТ !

Тъпите селски комуноидни лейки са зазубрили няколко думички и като нямат нищо смислено за казване.....сосросоид,козяк,нпо.....ПАМПЕРСИ,вашето време изтече,пригответе си дрешките за последното причастие защото горе после няма да има оправдания!!!!

как става така, че всички яростни правозащитници са на американска хранилка? за Навални това отдавна е известно в момента тече атака срещу Путин и Русия, Западът освен да си ползва пропагандата и клеветата друго не му остава - вместо да работят над проблемите си и да ги решават пак гледат да изкарат Русия и Путин виновни за всичко

Сега... Идеологическа пушилка е едно. Обаче Путя е дал 1.7 милиарда на тази фирма, в която е зет му. Това е факт, това е конфликт на инетреси от калсически тип и е престъпление такъв да се прикрива. За хранилки можем да си говорим много, но Путин е извършил присвояване на пари от пряк родственик, имайки пред вид смисъла на брака, в чиито отношения е дъщеря му. Момчета, много ви боли галвата, че чак не можете да се сдържите да не пишете незнайни простотии. Хранилка било, не знам си какво било. А какво са 1.7 милиарда, платени на зетя?! Да не са поилка?!!! А вие олигофрени ли сте?

Николовв

А кой го доказа!!! Ти не помниш ли че миналата година ти дадох 1 милион?!?! Кога ще ми ги върнеш!!!

Жалба? Силно! И има ли кой да я прочете в Русия? Сега остава да видим дали руската юридическа мисъл няма да се досети, че едно дружество не е лична собственост на зетя на президента, който е на служба, а не едноличен собственик и дали парите са преведени или са проект на някаква стойност? В държава като Русия хора като Навални нямат юридически шанс.

Нямат и в САЩ,както Мартин Лутър Кинг навремето и много интелектуалци по време на "тъмата на маккартизма и лова на вещици".

Много е важно хората..да преценяват ,как постъпват....: )

Сибур са познати лица от Южен поток. Тиченко и зетят на Путин Шамалов, които дръпнаха от газпром най-голечия хим завод на Русия Сибур. Съдружие между Тимченко чрез прибраното пак от Газпром дружество Транстройгаз от руска страна и Дилян Пеевски от наша страна щеше да прибере минимум 3.5 милиарда от строителството на путока. Схемата се уреждаше от зетя на Путин Шамалов, съдружник на Тимченко, като главен юрист на Газпром за чужбина. Чрез строежи на Транстройгаз редовно се точи Газпром и то така, че сега проси. С Южен поток искаха да точат и нас както с Белене. За падане на съпротивата дори направиха преврат свалиха Боко. Парите на джудиста и провалена разведка Тимченко дойдоха след като Птитин му даде да стане комисионер на 60 процента от руския нефт. Сега строи Керченския мост за Крим.

Тикви да яде Боката Бока , Бока , виж какво правят хората , изоставаш Кога ще ги стигнеш милярдите ???? тикво такава !!!!