Коментари - Земетресението в Аляска е нанесло сериозни щети на инфраструктурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За обикновена зима в България ли говорим?

Хаарп удари Индонезия но когато предизвикваш земетресения ти се връща удряш едно място но не може да се контролира къде другаде ще избие така е тролове неграмотни

Това ясно показва че природата рано или късно ще ни заличи

Това ясно показва че природата рано или късно ще ни заличи

Много подозрително веднага след това Русия изстреля пробно супермодерна ракета Нудоль на своята ПРО, с което даде някакъв силен сигнал и ясен знак на говедарските малоумници да се успокоят и да си сядат на задниците.

Да върнете Аляска на Велика Россея.

skromna35

Нали Дира си бил измислял! Ай, гиди плювачи!

То в БГ е така от 30 години... Даже на места е като след 9 по Рихтер!

Даже Господ мрази краварите! Първо ги изпепели с пожари в Калифорния, а сега им е пратил друго бедствие! Останалото те сами си го правят с алчността си, като например освинването за десетилетия напред на Мексиканския залив от Бритиш Петролиъм! ФАКТ!

Аляска отдавна е известна със силните си чести земетресения! Още от миналите векове ,така че човека тогава не е бил фактор за природата! Хубавото е на Аляска че там живеят готини хора,смели работливи скромни, и се радват на живота и са щастливи там! Там няма сноби ,парвенюта,негрите са много много малко ,няма еврейчета,арменчета,циганчета,арабчета,дори и бългаски тарикатчета няма!

все още. гледах интервю с потомци на тогавашните заселници - говореха руски. и пазеха традициите си.

и те не искат на живеят от другата страна!!!

По Корни ТВ ли го гледа унтевюто или по канала на червените лешпери !?

напоследък го удариха на добив на шиста с бесни темпове - май не е природосъобразно. алчността съсипва понякога. добре, че у нас не мина номерът.

за икономиката на щата - да, точно така , в Аляска се добива огромно количество шихта.

е методът за добиване на шистов газ. сред рисковете (много неохотно)са споменати и земетресенията. уикипедия: "Земетресения Доклад в Обединеното кралство посочва, че „необичайна геология“ може да е причина за слабите земни трусове, които са се появили по време на сондирането. Няколко земетресения, включително едно значително, с магнитуд 4.0 в навечерието на Нова година, които удрят Йънгстаун, Охайо, САЩ, през 2011 г. са свързани с кладенци за изхвърляне на отпадни води използвани при процеса на хидравлично разбиване, според сеизмолози в Колумбийския университет.["

Ако беше руска Аляска, земетресението нямаше да е проблем, нямаше да има поражения, защото нямаше да има инфраструктора !

Е те точно затова са се отървали от нея. Сега мучащите да се оправят с нея.

Вчера бай Дончо Тръмп не се здрависа с Путин. Той се обиди и ето какво последва.

На мене пък, ми направи впечтление. че магистралите в Аляска приличат на тези в Сибир, ама са с малко повече асфалт ..... :)

Нали имаше уж предупреждение за тцунами, ма нещо се запецна май....

отмениха го.

Ей, не се научихте, това журналистите, бе! Май всички сте за връщане в прогимназията! Няма как епицентърът на едно земетресение да е на каквато и да било дълбочина - там, на дълбокото е хипоцентърът. Епицентърът е проекцията на хипоцентърът върху земната пъвърхност. Простичко е! За толкова земетресения писахте, как не можахте да го запомните, бе?!

Царя продаде аляска на американците и Путин за да си го върне прави земетресения. Тия медии се бавят защо още не са обвинили руснаците в намеса на природните работи?

Това с т.н. "продажба" е версията за света, със сигурност не е това, което е "сведено" до нас. Има някаква по-дълбока причина или сделка за която ние в момента бе знаем.

къде ли изчезна хубавия и обстоен коментар, на човека който описваше престъпното оръжие наричано ХААРП? Само между другото да ви спомена --- пострадалият силно Анкоридж и околности се намират на 270 км от ХААРП. Краварските шапкари не се интересуват, но природата го усеща. Има един обективен (не еврейски) закон --- всяко физическо въздействие си има ответното физическо противодействие. Удряйки някъде по света, те си мислят, че въздействайки с лъчи, при тях не се получава реакция? А природата им показа че е усетила.

Ти си класически Бай Ганьовски тъпак.... Харп му виновно на него...

аз работя в германия като конструктор - а ти като руски чукч ли се подвизаваш

какво конструираш - вибратори за 'гейове' или дюнер-машини?

Виновни за заматресението са НИК РЕс, Пъркър и Тони Бийтц, а до някъде и Тед Хофман.

Обърнете внимание, че американците са започнали работа почти незабавно след констатиране на щетите. На предишна снимка има един пропаднал със земята джип, а едва ли не на следващата снимка вече копаят земята...Ценното , което трябва да разберем е, че не губят нито минута в загуба на време и излишн енергия. Не е имало кой да се запъва , да саботира , какъвто и да е ремонт и са започнали незабавно. Такава трябва да стане българската вътрешна политика.

При положение, че американците печатат толкова манги, колкото искат, то е нормално да започнат бързо.

Ми печатете рубли да видим дали ще ви се получи...

до 'фена' на Русия: 1) не за всичко са криви краварите 2) не за всичко са криви руснаците 3) в България не печатаме рубли, а левове. 4) ЧИБА!

Де го оня вчерашния, дето твърдеше, че в Аляска и земетресение 10 по Рихтер да удари, всичко било топ?

то Е топ. познай колко загинали има.

е резултат от отказа на Тръмп да се срещне с Путин. Не можеш да се правиш на интересен или на палячо, когато носиш отговорност. Не постъпи като мъж, но това не е ново за този тип хора...двойствените. Познато до болка и у нас.

природата се бунтува срещу краварския хаарп срещу краварите

Господ ще им го върне за всичко, което сториха по света

в неправилния град удря.

Това е Природата, с нас или без нас хората тя пее своята си песен,живее своя си живот, а ние трябва да сме щастливи, че все още ни търпи.

Да се готвят Сан франциско и LA.....

А твоето село готово ли е?

Човекът мина всякаквш граници на алчност и безобразиа спрямо Природата като цяло ,а тя е жив организъм,който обаче никога не злоупотребява с нуждите си..за разлика от най-висшето "разумно "създавие на тази Земя..а трябва Уважение към тази любяща и пагубна сила.

Ако и днес Донито откаже да се здрависа с Путин, не искам да си мисля к'ви новини ше четем утре !

Владимир не се здрависа с Доналд.

Курито да прати комисия да разследва качеството на настилката !

Правим се на велики,бъзикаме се с природата и климата,играем си на господ Бог с генетиката а когато има ответно действие се шашка ме и се оказва че сме неподготвени за бъдещето.Изпратихме сонда на Марс преди да опознаем собствената си Земя и сега не знаем какви изненади ни очакват оттам.

Стига бе Путин ! Не се срещнах с теб за да угодя на соросоидите заради адвоката ми Коен, но ти направо ме разби

Урагани от едната страна,от другата земетръси,от третата Русия и Китай,а бе,не им се пише много добре на щатите !

ква инфраструктура уе уй там има 5 цигана на километър без да броим мечките :-)

те циганите се изселиха от там като я продсдоха на САЩ. А инфраструктура дете малко са пътища, електропроводи, канализация и др.

За жалост, каквото и да правим, каквото и да сме, природата за миг променя нещата.Редно е да се поучим малко, кое е важно.

pregomi@

В такъв случай се ползва формата "за щастие, за наш късмет". За да се поучим е нужно да оцелеем след "природно бедствие", но не на принципа "повторението е майка на знанието" ;) Има два типа хора: тези, които на всяка цена искат пълен контрол над всичко и другите, които се съобразяват с техните "решения". Кои са разумните в случая?