Коментари - Зеленски за най-горещия участък от фронта - Покровск: Положението е изключително тежко | Днес.dir.bg

Коментари - Зеленски за най-горещия участък от фронта - Покровск: Положението е изключително тежко | Днес.dir.bg

Коментари

понеже много се напъват руските агенти-какво е влиянието им в България-от 19000 български студенти в чужбина-само 300 учат в русия.Така мислят българските деца.

след афганистан СССР се разпадна и от 300 милиона империята остана 140.Сега след украйна на путин само московията ще му остане

Руснаците са почти напълно разгромени, ама ние така, леко, хм ... маневрираме.

Маневрират?

Този беше законно избран президент до 20 май, а сега какъв е - диктатор!!!

путката как е в бункерчето,яя

все пак до вчера беше президент;)

Щерев,какво е туй психо стихотворение. Плаша се от такива като тебе. В психиатрия трябва да си или да си вземаш някакви хапченца за някаква психологична криза ,която бушува в тебе.

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

РАДЕВ КЕШ, КОРНЕЛАТА КЕШ, ТИКВАТА КЕШ, КИРО КЕШ, АСЕНКАТА КЕШ, РИСТЮ КЕШ, ГНОМА КЕШ, КОПЕЙКО КОПЕЙКАТА КЕШ... Изрод, гад, крадец до крадеца, престъпник до престъпника! Не за затвора, всичките тия престъпници и гадове са направо за ГИЛОТИНАТА! Няма друга държава по света дори и в банановите републики на Латинска Америка, където една шепа нагли безскрупулни крадци да са узурпирали, откраднали и приватизирали цяла една държава за своя собствена употреба и за свое лично забогатяване и лични облаги. Никакъв затвор - качваш ги всичките тия уроди на гилотината и им режеш крадливите, нагли чутури! Гилотината трябва да работи 24/7, докато и една такава гадина не остане!!! Това е рецептата!!!

вчера ни продъни ушите че печелите, днес се оказа че сте се наакали!

вече и униан не му вярват,но като нашите козякизмекяри са длъжни да го цитират и възхваляват:)))))))

Не е вярно. Положението все още не е '"изключително" тежко. Такова беше положението на ДНР и ЛНР 2014, преди да духне северният вятър. За укрите засега има само повей, но скоро ще задуха и тогава наистина ще бъде изключително :) :) :)

До краят на годината няма да имат войници украинците и този ефект ще ги превърне в крепостни селяни за десетилетия. просто украинците се оказаха доста по-тъпи и лесни от очакваното.

Селяните за да не станат крепостни, ще станат войници!

Украинките са по лесни

ФЕЙК! ПВО на Украйна сваля всичко бе + орките нямат ракети става вече 2 години !

Вече имат!

Нашата стратегическа цел е унищожаването на човешкия ресурс на руската армия. Окупираните села и градове след това ще бъдат отвоювани!

Не знам, за какъв човешки ресурс на руската армия споменаваш, но ти лично изби над половин милион етнически украинци. Върна им го тъпкано за това, че са ти избивали родата по времето на унията им с нацистите. Не знам, останалите живи украинци малоумни ли са да не виждат какво става. Колко от хазарските роднини на Зеленски загинаха. Май, нула. Поне, никой не е чувал за такива.

Положението не е тежко , положението е Критично ! Зеленский да хваща влака за Москва и да отиде в Кремъл и да падне в Краката на Владимир Путин за Пощада и да се предаде като сам си избере място за Екзекуцията ! Украйна отива в Историята , като Финикия , Персия , Хазария , Инките и много други изчезнали Държави ! Русия е непобедима , тя е освободила България от Османско робство , това го пише и в Книгата на Иван Вазов ,, ПОД ИГОТО " !

Русия е обречена в тази война! Народът на Украйна е непобедим!

Абсолютно . За това - бягай към фронта да се отбележиш и ти .

Виждам ги на слънчака .... непобедими са в пиенето на бира !

верно ли бре? от кога могат да носят на алкохол?

В Украйна мъжете стоят затворени вкъщи, страхуват се дори на църква или до магазина да отидат. Хващат ги и ги натъпкват в бусове и директно на фронта. Пастор са го взели директно по време на венчавката и досега е в неизвестност. А там християните не са като американците. Те са против войната и убийството по принцип!

Точно затова украинските християни заминават на фронта, за да защитават живота на жителите на украинските села и градове! Те не са убийци, а защитници!

Гусин Зелински е обикновен украински гражданин. Беше президент но вече не е. Не е назначен от никого да изпълнява каквато и да е държавна функция. Като обикновен гражданин може да получи повиквателна за фронта. А като човек с такъв военен опит би трябвало да е на първа линия.

Нима наистина толкова много мразите руснаците, та броите само жертвите на Украйна, а за убитите руснаци не ви пука изобщо?! Толкова много избити и ранени - стотиции хиляди. Дори и аз, уж русофобът, се замислям за избитите руснаци и семействата им.

Укропите вече минават милион избити и близо още толкова осакатени! Не ги смисля след като ги победят какво ще правят с тия инвалиди!

Майната му на Зеленски и на клоуните около него !!! С тях собствения им народ ще се разправи !!! Те са виновни за геноцита ,който организираха в услуга и с помощта на Америка и запада !!!

недумай, аз си мислех че положението им е цъфтящо и всичко е ток...

Gugnelid

Беше "ток" до вчера, ама руснаците им го спрели :)

Украйна се бори отчаяно за бъдещето на децата си. Извън средновековната руска власт. Ограниченият милиционер, с ограниченото си идиотско мислене, не може да проумее, че цялата му стратегия, начинът му на мислене е абсурдна безмислица в 21 век. Няма как да спечели. Може да сее смърт и толкова.

Украйна не се бори за децата си защото тези отдавна вече са в западна Европа и никога няма да се върнат.

Половината от децата на Украйна се изнесоха от там и живеят охолно по целия свят, особено при нас. Останаха бедните и тези, които се молят по-скоро големият брат да им помогне и да ги освободи от режима, наложен им на сила, както и на сила ги тъпчат в камионите и ги пращат на сигурна смърт. Това е истината.

От случващото се, вече съвсем ясно се вижда какъв е планът, който реализира марионетката Зеленски. Изтребване на украинците като население. Ако беше нормално управление, след като виждат, че губят войната и огромния брой жертви, просто прекратяваш войната. За да спасиш народа си. В началото нямаше да имат никакви загуби, от тях се искаше само неутралитет и да живеят както си искат. Сега вече няма да е така. Но пак биха се запазили. Сега сътвсем определено върви план по изтребване на украинското население и изчистване на територията. Верочтно САЩ и Израел искат след това да склчат едно бързо договорче с Русия. И на освободените територии да преселят евреи от Израел. Все пак, в Израел, проблема се оказа наличието на палестинци, които и до днес им създават проблеми. Е такъв сценарии искат да избегнат с това изтребление. Планът се нарича Северен Израел, пуснаха го преди няколко години. В историята е познат като Хазарски хаганат. Е всички да видят, какво се случва, когато играеш по свирката на САЩ. Просто те изтребват. Дано да си извлечем урока, какво ни чака с господар САЩ.

Американците ще водят тази война до последния украинец. Лошото е, че след това ще търсят пушечно месо от Източна Европа. Добрата новина е, че Тръм иде въпреки репресиите срещу него и всичко с войните може да свърши!

Вие сте клоуни не защото не можете да убивате хора. Можете. То всеки може. Вие сте клоуни, щото си мислехте, че можете да превземете Европа за дни! Наистина си го мислехте! Дори ни проглушихте ушите! Сега се правите на луди. Русия не може да се мери по никакви параметри с НАТО. Това е смешно дори да си го мислите. Прибирайте си средновековната орда в Русия и оставете хората да си живеят живота.

Каква Европа бе, хахо? Вашата дърта, болна, изпедерастена и наркоманизирана Европа СИ ОТИВА. ОТИВА СИ смешко. Няма какво да изправи срещу Азия, НЯМА. Това е истината. Проумейте я и си сядайте на тричавите дупета.

малко пътувайки към работа в задръстването на цариградско видях как чисто ново порше с украински номера профуча в БУС лентата пред всичките камери. И искате после съпричастност към тези хора?

".... не особено завидна обстановка за противника...."- интересно , как да се разбира това? А това-"В резултат на тежки боеве отделни части от 138-ма отделна мотострелкова бригада, 18-та мотострелкова дивизия и 7-ми отделен мотострелкови полк загубиха своята боеспособност. Загубите на убити и ранени възлизат на до 70% от личния състав..." - това за руснаците ли се отнася или за украинците?

След като за 2+ години не можете да превземете Харков, който е до границата с Русия, трябва да сметнете отново, колко ще ви отнеме да превземете Берлин и после Европа. Няма да са дни... Клоуни

Ако ги хване една Финландия Санкт Петербург ще ми е белгород

Я погледни по-добре какво правят руснаците и тогава пиши. Беше им през оная работа за Украйна, докато разни клоуни не решиха да вкарват Украйна насила в НАТО, чийто клоуни и мажоретки от десетилетия знаят, че Украйна ще влезе в НАТО само чрез една дълга и кръвопролитна война. Войната вече е факт, но мажоретките всякак си се опитват да се покрият и да оставят украинците сами да вадят кестените от огъня.

Едва ли им е било чак пък толкова през

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си. Не само Америка им е виновна на простите славяни!

Тежко е защото си продажно копеле.

Войната започна да показва, че европейците вече разбраха, че всичко което им се струпа на главата идва от американците, много европейци започнаха къде пряко, къде индиректно да го казват.. САЩ тръгнаха с НАТО директно на изток без да питат европейците, нарушават договорености след Втората световна и насъскаха политически и икономически ЕС с/у Русия. Под лъжливите приказки, че Русия окупирала икономически Европа предизвикаха кризата от която Европа загуби, вместо да продължава да използва евтините руски енергии и суровини ои резултата се видя, стана по-лошо от преди. Европа проумява, че загуби. Русия нито е имала намерение да я атакува, нито да се кара с тях, но американците им го натресоха като схващане и европейците се вързаха на акъла им.

Европа не беше подлъгана, а и беше подменен политическия елит със зависими стипендианти на НПОта. Европейците от самото начало осъзнаваха ненужността на тази конфронтация под ръководството на САЩ.

На високи постове, на които им е омръзнал живота, търсят забавления. Какво по-добро забавление от това да съсипеш някоя държава, ако може и две като ги вкараш във война. Вчера бисквитката нюланд убеждаваше американците да позволят използването на американски оръжия на територията на Русия. Какъв ще е отговорът на руснаците? Скоро май ще разберем. Украинците ще го усетят първи.

След Фицо и Раиси -путин и орбан вече са с памперси

А ти ще изплащаш доживот Ф16 и американски ядрени реактори, ама не можеш да го разбереш

Шило

Зеленски да вземе да си погледне онова, което е останало от държавата, на която беше президент- половината население вече го няма, загуби и 25% от територията. Не знам, на какво го държат неговите ментори, но едва ли ще остане, като положителен герой в историята на Украйна, каквото и да остане от нея.

10 преди войната И за всеки процент плащате с 100тина ниляди

Шило

Брех, руснаците да не са загубили вече 2 милиона и половина човека?

Явно военното учение го преподават вместо математика

Той уточни, че загубите на личния състав на украинските сили в Часов Яр са стотици И ТИ ТРАБВАШЕ ДА СИ МЕЖДУ ТЕЗИ ЖЕРТВИ Така и ти щеше да вкусиш от твойта война до последен украинец

Аре, бе! Вчера нали бодро докладваше, че громели нашественика! Днес реве! Това според дозата ли?!

Укр аи нскат а армия побеждава, направо нямат удър жане глуп ците , които си съсипаха държавата от алч ност.

Предлагам да спрете да наричате Зеленски Президент. Сега е самоназначил се диктатор, за президен не е избиран.

С ръце в джобовете и с голо дупе ще смачка руската военна машина! Това трябва някой сериозно да е предозирал, за да му се върже на глупостите и палячовщините!

Накрая Кабаева и децата на Фюрера ще избягат в САЩ при чичо ТРЪМП. ФЮРЕРА ще се застреля в бункера под Кремъл. Дъщерята на Сталин избяга в САЩ Синът на ХРУЩОВ избяга в САЩ Дъщерята на Лавров избяга в САЩ Да не мислите че Кабаева ще избяга в Северна Корея ? Помеждо другото Костадинов от ВЪЗРАЖДАНЕ неще да бяга в Луганск и Донецк ми иска на Брюсель. Това не ви ли се струв странно ?

И днес имаме трол наркоман в действие. Май е в наркотичен запой. Между другото, всичко това го има на няколко езика. Англосакския център за психологически операции сядат, измислят всякакви измами, превеждат ги на няколко езика и троловете се хвърлят да ги разпространяват. Тия конкретно са украински продукт основно. А ДИР, много сте го закъсали, щом сте почнали да цитирате УНИАН. Там рядко има истина. Като четеш, оставаш с впечатление, че героичните укро войски бият и побеждават и аха да стигнат до Москва. А то реално движението е в обратна посока. Което малко логически не се връзва.

Тагаренко да пуснат да обърне играта, както и атлантическия съвет, стига с пропаганда, трябват действия, слава украйне утре акостира в Кремъл. А Зеля щеше да разгроми орките, чакаме, да видим кога!

Чакането му е майката Ако чакаш може да дочакаш и уволнението на ШОЙГУ и смъртта на ПРИГОЖИН Предполагам до 6 месеца и ПУТКИН ще пукяса

Скоро ще дойдат птици на ята! Гарваните черни ще се заситят с укротелеса!

Тагара и сглобката подариха каквото можаха. Интересно Баце кво ще говори на Путин след като онзи приеме капитулацията на Зеленски. Пак ще трябва да подарява куче..

Трудно ще мине само с куче!

Бой Вова, Бой, бой, бой Слава на Русия

От толко бой снощи в Севастопол потъна руският крайцер ЦИКЛОН с ракети

И във фостата Руски мижитурки

Забрави да кажеш че си педераст

Парцал козяшки е

Зекенку са какъв го играе?

Приятелят ти който те клеца, да не е малоумен, че ти питаш вместо него

Небинарен :)

играе президент докато сащ реши какво да го прави, добре, че украйна е независима

Този филм светът вече го е гледал. Важно е какво е стане накрая. Но Щатите не са се научили, щото си повярваха. Ще се научат. Те са ученолюбиви.

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

Руснак ли е, на дръвника с теслата! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият!!!

Всички укросвине в крематорск!

Тебе сигурно са те клатили руснаци пък после са те зарязали и ти сега злобееш от ревност.

Пий хапа и си лягай,, че ще си отрежеш тиквата!!!

И по-тежко ще става, особено като висне на въжето!!!

Ние ги знаем вече тези работи - изтегляне на по-добри позиции, изравняване на линията на фронта, маневриране, заемане на нови райони и ред такива. Разбира се, всичко това винаги е съпроводено с пълното унищожаване на руснаците. Те вече останаха без войска. Даже и лопатите им свършиха, да не говорим пък за чиповете от прахосмукачките и пералните. Да се чуди човек, с какво тогава настъпват. А пък у нас, след обявяването на новия закон за мобилизацията ТЦК направо не могат да се справят с наплива на доброволци! И западзната помощ иде - скоро ще додат Ф-16 и тогава ... Преди да идат при абрамсите, леопардите, пейтриътите, брадлитата и другите оръжия - чудо, ние със сигурност ще победим. Ще видят те руснаците, като заемем най-добрите и най-изгодните позиции - тези по полската граница и им е свършена окончателно работата!

Бий украта със лопата, бий,бий,бий!

Зеленски вече не е легитимен президент на Украйна. Украйна няма президент. Украйна е територия, която ще бъде включена в състава на Рускаата федерация, с президен Владимир Путин.

Ма как тежко бе, нали блядовете само лопати размахват?

Коментари - Зеленски за най-горещия участък от фронта - Покровск: Положението е изключително тежко | Днес.dir.bg

Коментари - Зеленски за най-горещия участък от фронта - Покровск: Положението е изключително тежко | Днес.dir.bg

Коментари

понеже много се напъват руските агенти-какво е влиянието им в България-от 19000 български студенти в чужбина-само 300 учат в русия.Така мислят българските деца.

след афганистан СССР се разпадна и от 300 милиона империята остана 140.Сега след украйна на путин само московията ще му остане

Руснаците са почти напълно разгромени, ама ние така, леко, хм ... маневрираме.

Маневрират?

Този беше законно избран президент до 20 май, а сега какъв е - диктатор!!!

путката как е в бункерчето,яя

все пак до вчера беше президент;)

Щерев,какво е туй психо стихотворение. Плаша се от такива като тебе. В психиатрия трябва да си или да си вземаш някакви хапченца за някаква психологична криза ,която бушува в тебе.

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

РАДЕВ КЕШ, КОРНЕЛАТА КЕШ, ТИКВАТА КЕШ, КИРО КЕШ, АСЕНКАТА КЕШ, РИСТЮ КЕШ, ГНОМА КЕШ, КОПЕЙКО КОПЕЙКАТА КЕШ... Изрод, гад, крадец до крадеца, престъпник до престъпника! Не за затвора, всичките тия престъпници и гадове са направо за ГИЛОТИНАТА! Няма друга държава по света дори и в банановите републики на Латинска Америка, където една шепа нагли безскрупулни крадци да са узурпирали, откраднали и приватизирали цяла една държава за своя собствена употреба и за свое лично забогатяване и лични облаги. Никакъв затвор - качваш ги всичките тия уроди на гилотината и им режеш крадливите, нагли чутури! Гилотината трябва да работи 24/7, докато и една такава гадина не остане!!! Това е рецептата!!!

вчера ни продъни ушите че печелите, днес се оказа че сте се наакали!

вече и униан не му вярват,но като нашите козякизмекяри са длъжни да го цитират и възхваляват:)))))))

Не е вярно. Положението все още не е '"изключително" тежко. Такова беше положението на ДНР и ЛНР 2014, преди да духне северният вятър. За укрите засега има само повей, но скоро ще задуха и тогава наистина ще бъде изключително :) :) :)

До краят на годината няма да имат войници украинците и този ефект ще ги превърне в крепостни селяни за десетилетия. просто украинците се оказаха доста по-тъпи и лесни от очакваното.

Селяните за да не станат крепостни, ще станат войници!

Украинките са по лесни

ФЕЙК! ПВО на Украйна сваля всичко бе + орките нямат ракети става вече 2 години !

Вече имат!

Нашата стратегическа цел е унищожаването на човешкия ресурс на руската армия. Окупираните села и градове след това ще бъдат отвоювани!

Не знам, за какъв човешки ресурс на руската армия споменаваш, но ти лично изби над половин милион етнически украинци. Върна им го тъпкано за това, че са ти избивали родата по времето на унията им с нацистите. Не знам, останалите живи украинци малоумни ли са да не виждат какво става. Колко от хазарските роднини на Зеленски загинаха. Май, нула. Поне, никой не е чувал за такива.

Положението не е тежко , положението е Критично ! Зеленский да хваща влака за Москва и да отиде в Кремъл и да падне в Краката на Владимир Путин за Пощада и да се предаде като сам си избере място за Екзекуцията ! Украйна отива в Историята , като Финикия , Персия , Хазария , Инките и много други изчезнали Държави ! Русия е непобедима , тя е освободила България от Османско робство , това го пише и в Книгата на Иван Вазов ,, ПОД ИГОТО " !

Русия е обречена в тази война! Народът на Украйна е непобедим!

Абсолютно . За това - бягай към фронта да се отбележиш и ти .

Виждам ги на слънчака .... непобедими са в пиенето на бира !

верно ли бре? от кога могат да носят на алкохол?

В Украйна мъжете стоят затворени вкъщи, страхуват се дори на църква или до магазина да отидат. Хващат ги и ги натъпкват в бусове и директно на фронта. Пастор са го взели директно по време на венчавката и досега е в неизвестност. А там християните не са като американците. Те са против войната и убийството по принцип!

Точно затова украинските християни заминават на фронта, за да защитават живота на жителите на украинските села и градове! Те не са убийци, а защитници!

Гусин Зелински е обикновен украински гражданин. Беше президент но вече не е. Не е назначен от никого да изпълнява каквато и да е държавна функция. Като обикновен гражданин може да получи повиквателна за фронта. А като човек с такъв военен опит би трябвало да е на първа линия.

Нима наистина толкова много мразите руснаците, та броите само жертвите на Украйна, а за убитите руснаци не ви пука изобщо?! Толкова много избити и ранени - стотиции хиляди. Дори и аз, уж русофобът, се замислям за избитите руснаци и семействата им.

Укропите вече минават милион избити и близо още толкова осакатени! Не ги смисля след като ги победят какво ще правят с тия инвалиди!

Майната му на Зеленски и на клоуните около него !!! С тях собствения им народ ще се разправи !!! Те са виновни за геноцита ,който организираха в услуга и с помощта на Америка и запада !!!

недумай, аз си мислех че положението им е цъфтящо и всичко е ток...

Gugnelid

Беше "ток" до вчера, ама руснаците им го спрели :)

Украйна се бори отчаяно за бъдещето на децата си. Извън средновековната руска власт. Ограниченият милиционер, с ограниченото си идиотско мислене, не може да проумее, че цялата му стратегия, начинът му на мислене е абсурдна безмислица в 21 век. Няма как да спечели. Може да сее смърт и толкова.

Украйна не се бори за децата си защото тези отдавна вече са в западна Европа и никога няма да се върнат.

Половината от децата на Украйна се изнесоха от там и живеят охолно по целия свят, особено при нас. Останаха бедните и тези, които се молят по-скоро големият брат да им помогне и да ги освободи от режима, наложен им на сила, както и на сила ги тъпчат в камионите и ги пращат на сигурна смърт. Това е истината.

От случващото се, вече съвсем ясно се вижда какъв е планът, който реализира марионетката Зеленски. Изтребване на украинците като население. Ако беше нормално управление, след като виждат, че губят войната и огромния брой жертви, просто прекратяваш войната. За да спасиш народа си. В началото нямаше да имат никакви загуби, от тях се искаше само неутралитет и да живеят както си искат. Сега вече няма да е така. Но пак биха се запазили. Сега сътвсем определено върви план по изтребване на украинското население и изчистване на територията. Верочтно САЩ и Израел искат след това да склчат едно бързо договорче с Русия. И на освободените територии да преселят евреи от Израел. Все пак, в Израел, проблема се оказа наличието на палестинци, които и до днес им създават проблеми. Е такъв сценарии искат да избегнат с това изтребление. Планът се нарича Северен Израел, пуснаха го преди няколко години. В историята е познат като Хазарски хаганат. Е всички да видят, какво се случва, когато играеш по свирката на САЩ. Просто те изтребват. Дано да си извлечем урока, какво ни чака с господар САЩ.

Американците ще водят тази война до последния украинец. Лошото е, че след това ще търсят пушечно месо от Източна Европа. Добрата новина е, че Тръм иде въпреки репресиите срещу него и всичко с войните може да свърши!

Вие сте клоуни не защото не можете да убивате хора. Можете. То всеки може. Вие сте клоуни, щото си мислехте, че можете да превземете Европа за дни! Наистина си го мислехте! Дори ни проглушихте ушите! Сега се правите на луди. Русия не може да се мери по никакви параметри с НАТО. Това е смешно дори да си го мислите. Прибирайте си средновековната орда в Русия и оставете хората да си живеят живота.

Каква Европа бе, хахо? Вашата дърта, болна, изпедерастена и наркоманизирана Европа СИ ОТИВА. ОТИВА СИ смешко. Няма какво да изправи срещу Азия, НЯМА. Това е истината. Проумейте я и си сядайте на тричавите дупета.

малко пътувайки към работа в задръстването на цариградско видях как чисто ново порше с украински номера профуча в БУС лентата пред всичките камери. И искате после съпричастност към тези хора?

".... не особено завидна обстановка за противника...."- интересно , как да се разбира това? А това-"В резултат на тежки боеве отделни части от 138-ма отделна мотострелкова бригада, 18-та мотострелкова дивизия и 7-ми отделен мотострелкови полк загубиха своята боеспособност. Загубите на убити и ранени възлизат на до 70% от личния състав..." - това за руснаците ли се отнася или за украинците?

След като за 2+ години не можете да превземете Харков, който е до границата с Русия, трябва да сметнете отново, колко ще ви отнеме да превземете Берлин и после Европа. Няма да са дни... Клоуни

Ако ги хване една Финландия Санкт Петербург ще ми е белгород

Я погледни по-добре какво правят руснаците и тогава пиши. Беше им през оная работа за Украйна, докато разни клоуни не решиха да вкарват Украйна насила в НАТО, чийто клоуни и мажоретки от десетилетия знаят, че Украйна ще влезе в НАТО само чрез една дълга и кръвопролитна война. Войната вече е факт, но мажоретките всякак си се опитват да се покрият и да оставят украинците сами да вадят кестените от огъня.

Едва ли им е било чак пък толкова през

Големи простаци се оказаха руснаците и украинците да се избиват помежду си. Не само Америка им е виновна на простите славяни!

Тежко е защото си продажно копеле.

Войната започна да показва, че европейците вече разбраха, че всичко което им се струпа на главата идва от американците, много европейци започнаха къде пряко, къде индиректно да го казват.. САЩ тръгнаха с НАТО директно на изток без да питат европейците, нарушават договорености след Втората световна и насъскаха политически и икономически ЕС с/у Русия. Под лъжливите приказки, че Русия окупирала икономически Европа предизвикаха кризата от която Европа загуби, вместо да продължава да използва евтините руски енергии и суровини ои резултата се видя, стана по-лошо от преди. Европа проумява, че загуби. Русия нито е имала намерение да я атакува, нито да се кара с тях, но американците им го натресоха като схващане и европейците се вързаха на акъла им.

Европа не беше подлъгана, а и беше подменен политическия елит със зависими стипендианти на НПОта. Европейците от самото начало осъзнаваха ненужността на тази конфронтация под ръководството на САЩ.

На високи постове, на които им е омръзнал живота, търсят забавления. Какво по-добро забавление от това да съсипеш някоя държава, ако може и две като ги вкараш във война. Вчера бисквитката нюланд убеждаваше американците да позволят използването на американски оръжия на територията на Русия. Какъв ще е отговорът на руснаците? Скоро май ще разберем. Украинците ще го усетят първи.

След Фицо и Раиси -путин и орбан вече са с памперси

А ти ще изплащаш доживот Ф16 и американски ядрени реактори, ама не можеш да го разбереш

Шило

Зеленски да вземе да си погледне онова, което е останало от държавата, на която беше президент- половината население вече го няма, загуби и 25% от територията. Не знам, на какво го държат неговите ментори, но едва ли ще остане, като положителен герой в историята на Украйна, каквото и да остане от нея.

10 преди войната И за всеки процент плащате с 100тина ниляди

Шило

Брех, руснаците да не са загубили вече 2 милиона и половина човека?

Явно военното учение го преподават вместо математика

Той уточни, че загубите на личния състав на украинските сили в Часов Яр са стотици И ТИ ТРАБВАШЕ ДА СИ МЕЖДУ ТЕЗИ ЖЕРТВИ Така и ти щеше да вкусиш от твойта война до последен украинец

Аре, бе! Вчера нали бодро докладваше, че громели нашественика! Днес реве! Това според дозата ли?!

Укр аи нскат а армия побеждава, направо нямат удър жане глуп ците , които си съсипаха държавата от алч ност.

Предлагам да спрете да наричате Зеленски Президент. Сега е самоназначил се диктатор, за президен не е избиран.

С ръце в джобовете и с голо дупе ще смачка руската военна машина! Това трябва някой сериозно да е предозирал, за да му се върже на глупостите и палячовщините!

Накрая Кабаева и децата на Фюрера ще избягат в САЩ при чичо ТРЪМП. ФЮРЕРА ще се застреля в бункера под Кремъл. Дъщерята на Сталин избяга в САЩ Синът на ХРУЩОВ избяга в САЩ Дъщерята на Лавров избяга в САЩ Да не мислите че Кабаева ще избяга в Северна Корея ? Помеждо другото Костадинов от ВЪЗРАЖДАНЕ неще да бяга в Луганск и Донецк ми иска на Брюсель. Това не ви ли се струв странно ?

И днес имаме трол наркоман в действие. Май е в наркотичен запой. Между другото, всичко това го има на няколко езика. Англосакския център за психологически операции сядат, измислят всякакви измами, превеждат ги на няколко езика и троловете се хвърлят да ги разпространяват. Тия конкретно са украински продукт основно. А ДИР, много сте го закъсали, щом сте почнали да цитирате УНИАН. Там рядко има истина. Като четеш, оставаш с впечатление, че героичните укро войски бият и побеждават и аха да стигнат до Москва. А то реално движението е в обратна посока. Което малко логически не се връзва.

Тагаренко да пуснат да обърне играта, както и атлантическия съвет, стига с пропаганда, трябват действия, слава украйне утре акостира в Кремъл. А Зеля щеше да разгроми орките, чакаме, да видим кога!

Чакането му е майката Ако чакаш може да дочакаш и уволнението на ШОЙГУ и смъртта на ПРИГОЖИН Предполагам до 6 месеца и ПУТКИН ще пукяса

Скоро ще дойдат птици на ята! Гарваните черни ще се заситят с укротелеса!

Тагара и сглобката подариха каквото можаха. Интересно Баце кво ще говори на Путин след като онзи приеме капитулацията на Зеленски. Пак ще трябва да подарява куче..

Трудно ще мине само с куче!

Бой Вова, Бой, бой, бой Слава на Русия

От толко бой снощи в Севастопол потъна руският крайцер ЦИКЛОН с ракети

И във фостата Руски мижитурки

Забрави да кажеш че си педераст

Парцал козяшки е

Зекенку са какъв го играе?

Приятелят ти който те клеца, да не е малоумен, че ти питаш вместо него

Небинарен :)

играе президент докато сащ реши какво да го прави, добре, че украйна е независима

Този филм светът вече го е гледал. Важно е какво е стане накрая. Но Щатите не са се научили, щото си повярваха. Ще се научат. Те са ученолюбиви.

Русите трепят бандерлюгите като хлебарки :)

Руснак ли е, на дръвника с теслата! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият!!!

Всички укросвине в крематорск!

Тебе сигурно са те клатили руснаци пък после са те зарязали и ти сега злобееш от ревност.

Пий хапа и си лягай,, че ще си отрежеш тиквата!!!

И по-тежко ще става, особено като висне на въжето!!!

Ние ги знаем вече тези работи - изтегляне на по-добри позиции, изравняване на линията на фронта, маневриране, заемане на нови райони и ред такива. Разбира се, всичко това винаги е съпроводено с пълното унищожаване на руснаците. Те вече останаха без войска. Даже и лопатите им свършиха, да не говорим пък за чиповете от прахосмукачките и пералните. Да се чуди човек, с какво тогава настъпват. А пък у нас, след обявяването на новия закон за мобилизацията ТЦК направо не могат да се справят с наплива на доброволци! И западзната помощ иде - скоро ще додат Ф-16 и тогава ... Преди да идат при абрамсите, леопардите, пейтриътите, брадлитата и другите оръжия - чудо, ние със сигурност ще победим. Ще видят те руснаците, като заемем най-добрите и най-изгодните позиции - тези по полската граница и им е свършена окончателно работата!

Бий украта със лопата, бий,бий,бий!

Зеленски вече не е легитимен президент на Украйна. Украйна няма президент. Украйна е територия, която ще бъде включена в състава на Рускаата федерация, с президен Владимир Путин.

Ма как тежко бе, нали блядовете само лопати размахват?