17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не се прибере всеки един руснак при майка си с червата в найлонова торба.

Да пожелаем на киевския режим бързо и болезнено падане, а на украинския народ - по-скоро да се отърват от американския посланник.

Бг трябва да е неутрална и да не дава оръжие

По тъп от зеленски няма, изби си народа и го прогони за шепа американски долари Руснаците бяха нежни в началото, сега явно им е писнало и ще я изравнят с земята тая украйна - просто няма са има такова нещо което да се нарича украйна На зельо на съвестта тежат много избити ненужно

Соросоидите, харвърците и гробарите дето гласуваха да даваме оръжие за Украйна ей така погребват България : "Бизнес кредити за над 300 млн. лв. от ББР няма да бъдат върнати на държавата Това обяви изпълнителният директор на банката Цанко Арабаджиев" На ЕС 12 милиона за сега трябва да връщаме, а тепърва предстоят резултатите от другите проверки. Хайде Народен съд 2 за тази интелигенция, а? Мишките обсуждат Украйна - прах в очите на хората, но кюфтета злато, грандове, кражби от европейските фондове , народна пара и т.н. са отличници. И още искат да крадат, дори ня фона на трагедията , че умират хора в Украйна? Обклуци! Да пукнете в мъки всички до 9 то коляно, бързо и мъчително с чук?

От брифинг на прессекретаря на НАТО Джейми Шей. Брюксел, 25 май 1999 г.: Въпрос: „Ако казвате, че [югославската] армия има много генератори, тогава защо лишавате страната от 70% не само от електричество, но и от водоснабдяване, защото според вас [НАТО] удря само по военни цели." Отговор: „За съжаление системите за управление и контрол също зависят от електричеството. Ако Милошевич наистина иска гражданите му да имат вода и електричество, всичко, което трябва да направи, е да приеме условията на НАТО и ние ще спрем тази кампания. Докато не го направи, ще продължим да атакуваме цели, които снабдяват армията му с електричество. Ако това има последствия за населението, това са неговите (на Милошевич) проблеми. Водоснабдяването и електричеството се използват срещу народа на Сърбия, ние ги „прекъснахме“ завинаги или за дълго време в името на живота на 1,6 милиона косовари, които бяха прогонени от домовете си и чиито животи бяха сериозно увредени . Тази разлика няма да се хареса на всеки, но за мен тази разлика е фундаментална. Е ЗА КВО КВИЧАТ СЕГА УКРОНАЦИТАТА И НАТО????

Дано руските орки нахълтат и в България.Да започнат да крадат,да рушат,да ви изнасилят анално,вас и всичките ви роднини,а после ще говорим за русофилия.За предателите по един дебел чеп в задниците,а дъщерите им за проститутки в Западна Европа.Тогава ще видите един руски мир и един велик Путин.

Запри белото и алкохола пич....не ти понасят...

Какво Бело бе,бляд?Всички проститутки и курви из западна Европа са блядки бе.Кой бърше гъзовете на дъртите немски нацисти?Победителите от великото СеСеСеРе.Хванал си дълъг шнур.И след като толкова искаш да го стискаш,накрая и ще го налапаш.

Ей кондом спукан! Млък твойту маминцийййй мръсну

В Рим има една улеца на име " Булгария " Само тревистити и проститутки от БГ.

Соросоидите и ГРОБ с гласуването си за предоставяне на оръжие на Украйна сега да извадят 12 милиона евра да платят на ЕС. Да извадят, и от джоба си пари за Украйна и да бягат на фронта. Руснаците дето ги плюят ще се погрижат за тях. Демек, Народен съд 2 на фронта .

Съобщенията не могат да бъдат проверени по независим начин, посочва ДПА.

"Зеленски: Ситуацията на фронта е тежка." Руската армия е успяла да свали самолета, който е возил последната пратка от Колумбия. Киевският наркоман е в паника.

Тоя па ревеее ай стига вече бе зеле нали побеждава ше!!!!!

Да не се изненадва Зеленски и соросоидите. Зеленски съсипа държавата си , а можеше да не се стига до тук като изпълни Минск 2.

Зеленски, докога ще гинат хора в тази война??? Кой Зеленски не ти дава да седнеш и да преговаряш??? Какво ще постигнеш с толкова смърт зеленски????? Само се пиниш Зеленски, хорат ти гинат на фронта, а от държавата ви нищо не остана, както и от Русия. Много хора инат полза от тази война, но не и държавите които участват првко в нея.

Украйна стана жертва на гей запада. От самото начало трябваше да кажат на Зеленски, че няма да му окажат нужната помощ. Путя макар че е изрод все щеше да склони за някъкъв компромис. Жалко за хилядите погубени животи. На гейове вяра не трябва да се има.

Не вярвам, нали укрите побеждаваха

Наказва ги Господ защото в година 969-970 Киевския княз Светослав разби България с 100 хилядна армия,срина до основи Преслав и всички големи крепости в България.Този факт се криеше умишлено от правителствата след 1944 в услуга на хохлите и съюза.

Това е изкупено през 1877-78, когато по-голяма руска армия освобождава България и благодарение на нея сега имаме държава. Когато казваш А, правилно е след това да казваш и Б. Българското Априлските въстание е било потушено, така че трудно може да твърдим че сами сме се освободили.

Ае да не се изказваш неподготвен. 1-во Киевското княжество е първата руска държава ,наречена е Киевска Рус-т.е. Киевска Русия. И 2-ро майката на Светослав е принцеса Олга-дъщеря на нашия цар-книжовник и автор на съчинения Цар Симеон-Велики. Същият който принуждава византийският император да го признае за равен на него и да му праща дарове пред портите на Цариград. Така,че тук става въпрос по-скоро за династически претенции към българския престол от наследник по женска линия отколкото за разрушителна война.

Ако Зеленски отиде на приговори , ще го разпънат защо не го е направил по-пано преди да шма 120 000 жетртви и масови разрушения. Ако продължи да съска, бомбенето продължава и вероятно тякой ден и Киев ще попадне под ударите. Путин също няма избор и трябва да продължи. Ясно е че Путин искаше да смени властта в Киев, а не да унищожи Украйна, но не се получи. Интересна е ролята на Минск. Дали ще влязат на страната на Путин, или ще поддържат привиден неутралитет като в момента.Щом министъра им е бил в Москва, нещо са обсъждали преди новичока. Сагата продължава.. Глобалния ефекн е че Китай, Иран, Турция се учат от войната и започват да се запасяват с ракети и ядрени оръжия. Тоест, нещата вървят към нови бъдещи сблъкъци.

тоя зеленясал фашис май почна да усеща дебелия край... искаше война получи си я... сега да продължава до последния украинец

не искам да ни управляват кремълски крадци и сволочи

Ситуацията "БИЛА"...тежка,...ама на руснаците ПАК им "Свършвали"...ракетите ...Това "УСПОКОЯВА" ...украинциТЕ , и НАТОВЦИТЕ..;)

lu4ka

А ние не искаме, да ни управляват краварски подлоги.

СКОРО чвк -"вагнер " , ЩЕ БЪДЕ ОБЯВЕНА ОФИЦИАЛНО ЗА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ , КАТО АЛКАЙДА ! И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ПЕРЕ , С К"ВОТО ИСКА !

Големи специалисти има когото обявяват някой за терорист.Защо САЩ не обявяват Русия за терорист?!

МНОГО СКОРО F 16 ЩЕ ГИ ПОМЕТЕ ,, РУСКИТЕ ЧАЙНИЦИ !

ЩЕ ИМА - МИК , СУ , ПАДАТ ОТ НЕБЕТО !

А първо се научи, как се пише името на самолета!?

половината свят води война с Русия и пак не става

Русия води война само със собствения си народ. Досега не е обявила война на СВОБОДНА УКРАЙНА .

става въпрос за всички чеждестранни наемници и оръжия, инак украинците се бият вяло

Време му е на зеления клоун да сваля гащите ,понеже после може и да не знае къде ги е загубил в бягството си към Полша!

Пулуженийту съ смърънгясва, въх ми ся

Ама ще последва тактическо отстъпление и т.н.

_stankow

>>>>Съобщенията не могат да бъдат проверени по независим начин, посочва ДПА А, точно такива съобщения търсим за лентата на дира ... :D :D Друго не ни трябва ! :D

Е, нали зельоньй наркоман до вчера казваше как победата им е сигурна, и ще дойде до дни? Ся нещо... друга песен пее?

"Положението,вместо да се влошава,става отчайващо:("

"Според него в руската армия не са останали много ракети" Господи, прибери си го тоя ! Днес онова Лай*о , начело на ЕК, се изпуснало и замирисало страшно: - казало че загубите на укропитеките са 100 000 военни и 20 000 цивилни УБИТИ !!! След като вонята се е разнесла, видеото й набързо е свалено от страницата й. Ама късно, добри хора са ми направили копие и е навсякъде по руските медии :))) За Укрокенефа няма вода в казанчето ......

а ко казва английското разузнаване базирано у Лондон?

Тези 100 000 убити военни укри, за които Орсола днес говори, като сложиш ранените, ще рече че наистина руснаците са ликвидирали първата укро -армия, която воюваше с тях до месец юни. Сега уншщожават втората укро-армия, с натовските наемници.

Ранените са 300-400к . Щом New York Times написаха че дневните загуби на укропитеките само в района на Бахмут са 200-500 ранени на ден, е повече от ясно , какво става по цялата фронтова линия и какво е станало за 9 месеца.

Господ наказва украинците задето ни мачкаха 45 години: превзе ни Втори Украински Фронт, после ни натискаха Хрушчев и Брежнев - и двамата украинци

Не втори, а трети украински фронт. От там нататък каквото и да напишеш вече си се компрометирал.

Наказва ги защото в година 969-970 Киевския княз Светослав разби България с 100 хилядна армия,срина до основи Преслав и всички големи крепости в България.Този факт се криеше умишлено от правителствата след 1944 в услуга на хохлите и съюза.

Айде пак: Ае да не се изказваш неподготвен. 1-во Киевското княжество е първата руска държава ,наречена е Киевска Рус-т.е. Киевска Русия. И 2-ро майката на Светослав е принцеса Олга-дъщеря на нашия цар-книжовник и автор на съчинения Цар Симеон-Велики. Същият който принуждава византийският император да го признае за равен на него и да му праща дарове пред портите на Цариград. Така,че тук става въпрос по-скоро за династически претенции към българския престол от наследник по женска линия отколкото за разрушителна война.

Защо слушате глупостите на англичаните, свършили ракетите…? Който има 16000 танка защо пък да няма 200 000 ракети?

От месеци чуваме как не са им останали ракети и снаряди, а пък те продължават а ебават м@йката на укрите...

и да избиваш деца и цивилни винаги може да се намери.

С прахусмочачките!!! А те са милиони!! Така че дупе да вие яко зелен фикус!!!

О, Украйна! Девет месеца младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Пути свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация. Зеленски цар е на земята най-велик, над всички пръв, украинците са наши братя, наша плът и наша кръв.

И накрая Зеленски: Ситуацията е много тежка...

ние българите затова ще помагаме на украинските братя.. приятел в тежки моменти се познава.

_stankow

>>>приятел в тежки моменти се познава Така е. Ако имаш две дози - дай едната на ближния си ! :)

Ти още ли си жив,мангал гнусен?

Елена Гунчева от Възраждане много добре описа схемата за руско тролене у нас. Пет човека, координирани от платена агенция заливат с постове против България през няколко платформи. И това е защото са възрожденски националисти и родолюбци

А ПП и ДБ заливат с действия против българите.

Всеки който повярва , че Исус Христос е Син Божий и Господ и се кръсти ще бъде спасен ! Хора покайте се , вярвайте Господа и вършете дела съответственни на покаяние . Господи Исусе прости ни греховете , милост за България !

Ти и простия ЕСЕС изгубихте войната с Русия.Сега е време да разпад на е-гейския парад и укрите ДОЛНИ ФАШИСТИ ЕБАХТЕ МАМАТА НА ЕВРОПА

АМИ АКО ???? Северна оркия се разпоадне първа ?

Оръжието за Украйна води единствено до повече жертви сред украинците. Гръмнат два пъти с някое доставено оръжие руснаците засекат откъде и ги унищожават.

Точно така , украинците с прашки прогониха орките от Харков и Херсон, като тези около Киев и Миколаев. Викаш по-добре да се предадат на орките, ама те имат родина и си я защитават, какво и да мрънкате путински тролове

Цензорите зачертават анти зеленските постове с латиница Зачертахте се бе боклуци.....

Гледам няма промяна, путкинското трол е на амбразурата, акат глупости на килограм. Радват се на разруха и смърт. Целта е да прецакат България, на войната не оказват никакво влияние.

и жертви няма да има,само укронацитата искат жертви и реват за оръжия.

Духа на зеленски, но и това не го успокоява!

От самото начало трябваше да го направи за да беше свършило вече....Някой ще ли да обясни логиката на какво основание, Зеленикаквия и дружките му непрестанно се разпореждат на суверенни страни, вчера и на нато се разпоредиха да увеличат военното си прозводство за да ги снабдяват, знаят коя страна какво и има и искат ли искат още...Колко разрушения направи ти и дружките ти в страната си Зелемски??? Колко убийства направи на населението си???? и то в продължение на години и безнаказано...

Специяльная военная операция против тока на Украйна ,идет по плану.Маленькие нацистьй ,нацисткие бабушки и дедушки погибает от холод.

жената на Зеленски

А комшията Гошо,твоята.

теб дупедавец

НАЛИ ИМ СВЪРШИХА ОРЪЖИЯТА ОЩЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО, АРМИЯТА ИМ Е РАЗБИТА И ДЕМОРАЛИЗИРАНА, ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВИ ПОДКРЕПЯ, А ВИЕ СТЕ ПРЕД СТЕНИТЕ НА КРЕМЪЛ ОТ МЕСЕЦИ! И ПОБЕДАТА Е САМО НА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ! КВО СТАНА?!

Чакам ви след мобилизацията Ще ви науча качествено да духате на Кадирката

Лозунг......Здесь било Русь и будет.....

Зеленски човекът с характер на Криптомилионер.

За щастие, руска пропаганда не чета!

Ще изучил руски задължително и ще четеш книжки за Сталин в Сибир