Зеленски призова след срещата с Петър Павел: НАТО да даде ясен сигнал за приемането на Украйна

Президентът на Чешката република увери, че ще продължат да подкрепят страната при защитата от руската агресия

Обратно в новината

Коментари - Зеленски призова след срещата с Петър Павел: НАТО да даде ясен сигнал за приемането на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Окончателно се убедих че този наркоман не иска мир. Иска само война за да може да стане по богат,да обезлюди тази територия и да остане вечния президент на Украйна. Категорично обяви че няма да има президентски избори, защото намери форма да се оправдае с тази война която започнаха през 2014. Според хартата за правата на хората гласувана в ООН население което има над 1 мил. в дадена държава има право на автономия. Това беше потъпкано в Донбас и Луганск.Само в Крим хората се възползваха и определиха своето бъдеще

В Кремъл има два лагера. Единият към който Путин клони е този който настоява войната да върви както върви до сега...по между другото. Идеята е киевските бандити да се изхарчат, с минимум напън и загуби от руската армия и така Киев после сам да клекне. Другият лагер, този към който е Пригожин и неговите покровители, е за бърз и смазващ удар с това което имат + 1 милион мобики да подсигурят тила, цялата тежест на руската армия и обкръжаването Киев и взимането на поне половин Украйна. Колкото повече гледам как нашите безгръбначни предатели се гърчат пред посолството, толкова повече ми се иска последната група да вземе връх и да приключи с този цирк!

Не само че Путин е военнопрестъпник но тези които го защитават и убиват украинци също са престъпници. Кат Русия няма друга, тъй коварна на света. НАТО и ЕС са нашата опора, гарант за нашата свобода. Смърт на путлерофашизмъ- свобода за народите. Слава на Украйна и украинския героичен народ.

НАТО даде ясен сигнал: Украйна може да се присъедини незабавно към НАТО, но само територията, която не е конфликтна (т.е. за нея не се водят бойни действия). Или иначе казана - забравете окупираните територии и ще влезете в НАТО

"Като му дойде времето ще видим". Това е най-ясният сигнал, който ще получи.

Има да по чакаш. Спри войната.

Ко стана ма ватници? На ред е Орбан...

Стана и тръгна да ходи. Зеленият прелъстен и изоставен чака си края. Украйна си се прибира в Руската Федерация, а САЩ се изнасят от Европа. Като подробност НАТО се разпада. Това става.

Много бързате искате всичко на тепсия

Киевския наркоман защо е изцъклил така очи. Брендо няма ли го наблизо да спасява положението

ще свърши по зле от подобната нему американска марионетка Саакашвили.

Хаха…започна ли вече да се усещаш как те използват? Войната няма да свърши докато те помпят с оръжия. Русия предполагам отдавна е подготвена за война с цялото НАТО, което се случва в момента на твоята територия

Пешо му казва: Вратата и да те няма.

Български свещеник прокле Зеленски. Видео....https://politikus.info/video/153459-v-bolgarii-svyaschennik-predal-zelenskogo-anafeme.html

Два пръста и палец между тях!

Само да не се срещне скоро с Петър и Павел, че при тях искания не вървят.

Ахахаха....Путинофилската сган отново се е активизирала:)))Рускосъветската кочина се разпада и това е необратим процес!

емо толкова си смел, пиши на Тагарев да те прати с първия батальон да пуцаш по танковете

За да се разбере, че Украйна защитава и България и цяла Източна Европа, трябва да се припомни простичкия факт - преди войната Путин заплаши Източна Европа, да се възстанови "статуквото преди 1997 г.". И ясно изкрастилизира нашата позиция - България защитава и себе си и своите европейски съюзници. Затова Зеленски не "проси" (глупава опорка), а иска помощ за отблъскване на Сатрапията. Но както изяснихме, вчерашното посещение на Зеленски беше разтърсващо и с огромен политически ефект - българинът видя един борец за свобода, а и едни мрънкащи кукли. Така е и в този форум.

Някой да ти пречи да се правиш на мъж и да вземеш автомата в посока Украйна? Тук повечето хора от форума искат мир и не желаят да воюват за чужди интереси (даже не Украински), ама неразбрали винаги има!

SirBob

"българинът видя един борец за свобода" - ако имаш предвид Путин, българинът го е видял отдавна, да.

Някой по-долу беше споменал ".. министри..." та се сетих за древния Рим, където има една скала, наречена Тарпейската скала. Тя се намира на Капитолийския хълм и по време на Римската република, се използва като място за екзекуции. Наречена е по името на весталката Тарпея, която предава Рим на сабините. Според легендата, когато Тит Таций напада Рим, след отвличането на сабинянките, весталката Тарпея, дъщерята на управителя на крепостта на Капитолийския хълм предава римляните като отваря градските врати в замяна на това да получи „това, което носят на ръцете си“, вярвайки че ще получи техните златни пръстени и гривни като украшения. Но те носели ОРЪЖИЯ - щитове, копия, брадви и т,н, Вместо това, сабините я хвърлят от скалата, която по-късно вече получила нейното име и се използвала за екзекуция на предателите на Рим. Вчера у нас на просия беше Зеленски и получи боеприпаси "на корем" и в добавка - цялото оборудване за АЕЦ Белене. Но ние нито имаме Тарпейска скала, нито имаме практиката да хвърляме от нея Предателите на Родината, а имаме практиката идиотите да ги правим МИНИСТРИ!

Зеления си играе ролята със стари реплики. Официално се прави на неразбрал за членството в НАТО, че ще бъде 1)-като свършат бойните действия, 2)- ако е победител в този конфликт, защото руснаците са твърдо против нова държава членка на НАТО до границите си. Сегашно приемане на Украйна в НАТО противоречи на основните изисквания за приемане в организацията и означава директно включване на войските на НАТО в конфликта. НАТО обича да дрънка оръжия и да бомбардира по-малки държави, но при Русия е различно. Исканията Украйна са театър за крънкане на пари!

SirBob

Тоя идиот явно разчита, че марионетните правителства в източна Европа, вкл. това в България в момента, ще подкрепят всяко негово искане под натиска на американците, разбира се. Само че не отчита едно явно обстоятелство - решаването за включване в НАТО се взема от САЩ. А последните не биха рискували да включат в организацията една фактическа разпаднала се държава. Ако нещо продължи да се нарича "Украйна" след края на СВО, това ще са евентуално западните покрайнини - Лвов, Ивано-Франковск и прочие, и то ако поляците не ги асимилират междувременно. Апропо, малко новини от днес от фронта - трите настъпателни вълни на ВСУ при Орехов на Запорожкия фронт са успешно отбити от руските войски. Рубежът Копани - Работино - Вербово успешно се удържа от руснаците и украинците не могат да преодолеят стабилния артилерийски и минометен обстрел, като дават само безсмислени жертви там. Така че наркоманът вместо да обикаля Европа и да проси, по-добре да започва мирни преговори, после ще е по-зле.

Смях... Този малък, зелем марсол пак цъфна със зеления потник, непран почти година и половина(от 24.02.2022). Вече стои кат гипсиран тоз зелен потник. Кора и калъп хвана. Давам от мен 50лв. да си купи една друга тениска това момченце.

НАТО ще даде ясен знак, че Украйна може да продължи да плува в собствената си кръв и занапред. Пък когато свърши войната и ако остане нещо от тази територия то ще бъде прието...

Досещаш защо нямаш ясен сигнал???? Ще влезе в нато тази част от останалата украйна, към която рус няма интерес и след като бъде разделена, ако стане въобще, понеже другото няма да бъде признато за руска територия, абе май май няма да има нато у вас

Тоя май наистина не му дреме за усраийна... нали няма да остане тухла върху тухла от тва гето бре .. най-малко ще е и началото на ядрен апокалипс след който ще останат само хлебарки заради едно зелено продажно лайно и неговия стопанин Бидон

Искам на всеки българин ходил в казарма да раздадат по едно старо неставащо за нищо пушкало.Нали на украинците ще давате стари пушкала,дайте и на народа стари пушкала със стари патрони па макар и от ВСВ и ще видите кон боб ядели и как се пърди в турска джамия.

от къде на къде путин ще дава акъл какво да правим в България???

Продават ни за стотинки и то някакви педали.. береме дъното

Някой гледа ли вече телевизия ,тия анти българи в парламента и трите уж национални ще съсипят на пеевски бизнеса в технополис ще трябва да подарява телевизори ,дори и на томбола да ти се падне телевизор ако не става за монитор е безсмислен

Значи подлогите по Нова Тв казват -"Президентът Зеленски" А за българският Президент свойски - "Радев" Ей, подлоги, поне въпитание да имахте! Да не сте пили и яли заедно? А една руса пача ми обяснява как даването на оръжие нямало да отслаби българската армия. Все експерти.

Ами много правилно!Радев не е президент на България,а тъпа кремълска пача!Той е един палячо,кукла на конци!

Украина - прелъстена и изоставена. Нищо добро да не чака от запад. Тя е само инструмент, ще я изхвърлят като строшена бургия. Ясният знак ще бъде с три ясни пръста.

Радев е позор за България!

След 2,5 години помощи от САЩ и НАТО е тръгнал да проси последното останало оръжие някъде. Зеленски само една седмица преди военната операция на Русия, казваше, че няма такава опасност и не е необходимо да се въоръжава.

Зеленото гумно ще получи много ясен знак от митинга на нато - известно трипръстие, с гордо изправен среден пръст! Достатъчно ясен ли е знака?

Двама фашаги, ще доведе до душевен оргазъм и на двамата!

Хехехехе. Гостите на Нова ТВ чупят тъпомера. А слагането им е феноменално. Къде са опозиционните мнения?

Вчера беше най- срамния ден за България. Зеленски дойде ограби бъдещето на нас и нашите деца и си тръгна (пак недоволен ) , че президента Радев го призова да търси МИР.

Да търси мир?? Директно запира той Радев! Да каже на Путин, предлагам ти тези и тези земи и области от нашата територия в замяна на мир?? Ти били се съгласил на такъв мир, ако тази ситуация засяга България?

Ограби ти капейките от лубянка , а сволоч рашиская ?

ей наркоман прост грантъжия откачен ти ли ще определяш мнението на 2 милиона Българи дали гласът си за Радев боклук долен

Ако помня добре шот на години забравям Всеки месец след такива изявления, НАТО като на малко лигаво дете за шамари обеснава че: Държават във военен конфликт НЯМА да бъде приета в течение на конфликта. Това е едно от НАЙ важните правила.

Назначените от ЦРУ ''ръководители'' в Европа не искат да признаят,че НАТО е агресивна организация с обсебеност от вражда към Русия.Всеки българин иска обединена Европа,свобода и благоденствие,но това няма как да стане с Натото на ингилизите и Америка.

Абе, тоя палячо пере ли я тая тениска.

Петър Павел е един истински натовски генерал,а не жалък негодник и кремълска подлога като нашето влечуго Румен Радев!Радев е позор за България!Позор!Позор!Позор!

Браво, Ти си истински передас, а не някакъв набързо боядисан в цвят дъга.

Добро утро драги читатели на dir.bg. Зеленския пак сънува покана за НАТО, само той ли не е чел условията за приемане и най-вече онова в което се казва че държава, която в момента е във военен конфликт с друга държава, няма как да бъде приета? Сядай на масата за преговори и подпишете мирно споразумение и тогава НАТО, но ме съмнява че руснаците вече ще искат. Те побеждават а и знаейки намеренията му за присъединяване в съюза, едва ли ще се съгласят. Лавров още преди година, да не е и повече каза "Колкото повече оръжия доставяте на Украйна, толкова повече ще се изменят военните цели на СВО." Сега може и до Киев да им достига апетита, защо не и повече, кой ще ги спре? Така става, когато не се мисли на време и се взимат глупави решения. "Големия брат" за пореден път унищожава държава.... Но на тях не им пука за украинците, целта е Русия да стане по-слаба, много жалко че Зеленски не го осъзна това.

Украйна няма да влезе в сатаНАТО, това трябва да му е ясно на този дребен укронацист.

Разбират само от Headshot

първо трябва да си смениш насраните гащи.

И тениската!

Гледам Нова Тв, предаването "Здравей, Украйна". 3 родоотстъпника се изказват. Единия дори сложил значка на Украйна, но на България такава няма! Бил шеф на информационно обслужване на МО! Другият професор по философия на отбраната ми философства как да останем без оръжие. Третия пишман журналист дава акъл какво трябвало да кажел на Зеленски главнокомандващият на Българската армия! С две думи видях дискусия между 3 пишман експерта родоотстъпника, без един който да с опзиционно мнение. Затова държавата ни е в това положение!

Заради теб и Радев е в това положение

Хахахах ама те на талази. Сега дойдоха нови 3 родотстъпника. Явно Нова тв е украинска телевизия.

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света

5 капеек

Завиждаш ли, центаджийче?

Че чак не ми се чати с вас

Вие сте били 300 години под Хабсбургско робство бре, трябва да се пазите от някой Австриец с мустачки

Гади ми се!!!!!Заминавай при бандера мръсен клоун ,опорочи зеления цвят не мога да гледам зелени дрехи.Страх те да не умреш мама ти дееба та обикаляш като просяк да въвлечеш колко може повече държави в конфликта за да си запазиш задника.Защо бункерен плъх са тайни визитите и те пазят отцепили километри за да се срещнеш с любимците на народа мошенници ,крадци,намагнитени,размагнитени,перящи се и изпрани.Що не излезна от колата боклук долен да се здрависаш с народа както прави Путин наркоман бездарен.Майка ви дееба и боклуците които го посрещнаха и платиха с народни пари полета да го довлечат тоя наркоман в България.Всички тия които легално искат да ни подарят оръжието ,кой знае колко нелегално доставят наркотици на хохлите на бойното поле.Международна нарко мафия организирана и ръководена от джо байдън.