Зеленски призна, че Украйна не може да влезе в НАТО, докато Русия воюва срещу нея

Разбираме, че не бива да вкарваме която и да било страна от НАТО във война, каза украинският президент

Обратно в новината

Коментари - Зеленски призна, че Украйна не може да влезе в НАТО, докато Русия воюва срещу нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти още ли си жив бе?

Зеленски последния нациски президент на Украйна няма да има украйна а велика русия. Посерковците сащ и Великобритания дасе хванат за палците. Евро лидерите прости им остава да сменят памперса на осрания Баидан голям кеф

Това Зеленски го констатира между дозите кокаин. Ми то 99% от военослужещите на САЩ шмъркат...

Зеленият наркоман нацист от Киев /той отдавна не е в Киев/ нищо не е казал. Той е нашмъркан, на черешата е. Това го казват от САЩ. Защото някои държави в ЕС и НАТО почват да се питат защо са в тези съюзи.

с всеки изминал ден войната наближава края си ...

Украйна може да не влезе в НАТО , но НАТО ще има парад в Москва

Ще има да, на 35-ти май.

Днес украински терористични групировки пак са нападнали Белгород. Има разрушения. Какво стана с гаранция за ненападаение на територия на РФ? Няма доставки на оръжие за тях при такова спазване на договорки. Hе, че някой е изненадан, че Украйна не спазва договорки, но да се подчертаят нещата. И ще се подчертава и за в бъдеще. Наказателна отговорност трябва да се търси. Хора умират, а виновниците не са издирвани и обвинени. Обвиняват се невинни хора.

Този кавал дори не осъзнава че тази Избрана няма да я има!Той си мисли че войната ще завърши някой ден.Да така е НО не и на територията на Избрана!И други глупави които сега му помагат ще го отнесът!

Признават се неща които си извършил или поне зависят от теб в близкото бъдеще. В случая или е грешка в превода или артистчето просто нещо се е опитал да разсъждава.

ДИР-нишки локуми. Зеленски няма какво да признава. Това го има в устава на НАТО - за конфликтите, в които страна-кандидат не трябва да участва.

Точно така! Това е и основната причина Русия да нападне Украйна. По този начин си гарантира, че дори да не успее да пороби Украйна, тя пак няма да влезе в НАТО. Е, да ама финладците им го набиха четвъртит.

Финките са забравили , че вече са губили война с Русия под формата на СССР и са плащали с територия за тая загуба. Забравили са също, че имаха договор със СССР след ВСВ, да защитават като неутрална държава Финския залив заедно със СССР и то точно срещу НАТО.

Това е ясно на всички. Никоя страна не може да бъде присъединена към нато докато има неразрепени териториални спорове със съседите си. Русия извъртя донбас и крим именно за да не може украйна да се присъедини към нато. Преди изгонването на руското мекере назначено за президент на украйна, рускоговорящи селски мутри в донбас нарекли се сепаратисти нямаше. Същата схема беше приложена преди това в грузия - също страна окупирана от съвецкия съюз, и също с държавно устройство без азиатски комунизъм или ислям. За това войната е държавноопределяща за украйна. Украйна воюва за свободата да избира към кой съюз търговски, политически или военен съюз да се присъедини.

Всеки землянин знае, че това са пълни глупости, но може някой марсианец да ти се върже:)))))))))

Ще се сети този телевизионен клоун, че всичките обещания на "западните съюзници" бяха въздух под налягане. Сега НАТО спокойно си води война с Русия (или поне се опитва, че нещо все не му се получава), само че с любезното съдействие на украинците, които опраха пешкира срещу едно голямо "слава Украине" и потупване по рамото.

Украйна не може да влезе в НАТО щот Русия води война с нея, но в същото време НАТО води война с Русия, защото Украйна (която не е в НАТО) води войната с Русия.... Виа ако бяхте шарани с бастун щеха да ви ловят

Ти поне сам разбираш ли си глупостите, които изтропа, или щатните врякалници само пишете каквото ви спуснат?

Тарикат, не могат да влязат, защото са във война, та значи, завоалирано иска още помощ. Демек, като я получи, има по-голяма вероятност войната да спре и тогава с чисто сърце ще ги приемат където пожелае. Типично зелено дръндрън.

едно по едно всичко ще си признае...

Че то украинско оръжие остана ли в тази война? Всичкото е от НАТО - значи е ясно кой с кого воюва!

Ееее, значи след няколко месеца преговорите по присъединяване ще започнат.

Към какво ще се присъединяват. Аз се сещам само за един вариант

След побудата на путинова Русия ще станете член на НАТО. И всички армии в света ще се учат от вас как се защитава страната си. Слава Украине.

След успешното приключване на специалната военна операция, останалата част от Украйна, ако желае, може пак да пробва да прави преврати и да се присъединява към посраНАТО и да разполага ракети по границата с Русия.

хайде да не се лъжем! Победа над Русия може да има, ако всички държави от НАТО скочат с всичките си войски в тази война! Но тогава ще бъде Световна война! И ще се включат много други държави в защита на Русия, защото ще стане ясно кой е агресорът!

Това щеше да е възможно ако нямаше ядрени оръжия. При наличие на ядрени оръжия няма как да има световна война.

"Ако искаш да поведеш хора на гибел, кажи им, че ги водиш към слава." Шарл Морис дьо Талейран (1754-1838) - френски политик и дипломат

Ти вервсш ли си? Украйна ще победи Русия! И кога ще стане това? Мечтай си!

След войната няма да са и останали нито територия, нито армия и население с които да влезе в НАТО.

То в правилата за влизане в нато си има точка, която не позволява да се приемат държави, които имат териториални претенции към съседите си. Или са във военен конфликт. Четете. Повечето средна ръка европейци, които познавам, също не понасят средно-статистическия украинец. Не правят разлика между украинци и руснаци. Харесват го само защото се бие с Руската мечка вместо тях.

Да де, некои хора знаем, ама има маса балъци дето питаха що "превземането за три дни" се бавело. Та, ей заради това (и не само) ...

Може да влезе в Украйна, по всичко личи, че тва е целта на Нюландовица. NOFLY ZONE, опит от 12-20 с двеста фърчолета, поредната мокра мечта на неокон райха на Фашистките Американски Щати. Да влизат и да се почва зануляването. Писна ми да чакам тая контра-офанзива и да гледам терористичните актове на УГИЛ. Дай да видим кой кого, щото явно Краварите само от тупаници разбират.

Тя войната така и така е между НАТО и Русия, просто ви използват за плацдарм и за пушечно месо.

Всеки Обикновен Българин го знае на Изуст , че Укрие няма как да влязат в НАТО , а ние в Еврозоната !

И по-добре!

Уй за зельо

Боже, колко мъка има по света))))))) Щом тоя наркоман се светнал, че съюз м/у Нафто и уСрайна е невъзможен, значи може и да се замислил за времето след спец-операцията)))))))

Интересно ме е, ако всички страни в света станат "член" на НАТО.....с кого ще се бием? :)

Сега ли го разбраха, добро утро. Затова е цялата "специална военна операция", която ще продължи до безкрай за да не влизат или докато Украйна не изчезне.

А ,стига бе ? Наистина ли няма да влезе в НАТО ?