17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе Западът да не си е избрал Зеленски за император? Той въобще наясно ли е, защо петте държави са постоянни членки на СС към ООН? Защото ако те не са съгласни с нещо няма значение, дали Хаити или Украйна са съгласни. Лишаването нс Русия от право на вето обезсмисля съществуването на ООН!

Ай стига си искал бе наркоман... Дай нещо на света От 15 г украинците само искат Само вие ли сте народ

На зелената фанелка, на Зеленски този кръст с орела вътре май съм го виждал някъде в исторически музей, май е германски...

Зеленски поиска това,Зеленски поиска онова ,Зеленски само иска но накрая кой ще плаща сметката?

добре че нашия канадски капут ... се махна... иначе му беше дадена сьщата роля

шибана пича вьшка... храни изродите на сорос

ㅤ

"По-рано на форума американският президент Джо Байдън обвини Русия, че "най-безсрамно е нарушила" принципите на ООН." А в Югославия кой "най-безсрамно" наруши "принципите на ООН"?!! Нещо много им се скъси паметта, когато не им е изгодно, а...

Този наркоман и от хладилника го чакам да излезне. Където и да отворя, интернет, телевизия, социални мрежи - -Zеленски. Докога руснаците ще му търпят гадната мутра е въпроса? Знаят къде е и откъде предава тъпизмите си - един Кинжал и готово.

Защо ЕС не опита да посредничи за мирно решаване на проблема?Докога ще чака разрешение и ще е зависима?

Браво на г-н Зеленски. Българите сме с вас

Ти пък къв българин си педерасте, че пишеш и от името на българите. Върви му направи една зелена свирка. Скапаняк неомит.

Само тези с вакуум между ушите са с тези нацисти. А ти си олицетворение на прост и неук туземец, информираш се какво става само от НОВА и БТВ.

Браво, българите сме с Русия

Аз съм за смяната на пола. Аз вече смених моя.

Абе тоя зелен друсан гном сигурно смърди по лошо от развалена риба. Как па веднъж не я изпра тая зелена тениска. Кафето не го пие със сметана ,а с кока

И той е Медвед! Най-добре е следващия атентат да се стовари върху Медвед!

Всичко е ясно и пак продължават да ни ОМАЙВАТ, чрез този клоун ! До кога? Най-после се надявам, че ще го постигне това което заслужава този мерзавец. Не, той не трябва да бъде убит, а да бъде жив разпънат, за да може да осъзнае колко животи и бизнеси е убил!!!

Визирате Путин, нали?

Тъп си, нали? Визира хероя от снимките и видеото - зеленският наркоман

80 милиона души и в момента се чуди как да преживее зимата. Докато Идния - ядрена държава с 1,4 милиарда души, не се взема впредвид. Африканските държави не ги броят за нищо, видяхме лидерите в рейса на погребението на Елизабет Втора. Тръгне ли САЩ за "реформира" Съвета, ООН в този си вид ще се разпадне. Ще стане "Ние белите" срещу "Вие черните"

ООН ще се разпадне веднага след евентуално "изключване" на Русия..

Защото едва ли в този Съвет за сигурност ще влядат държави като Индия, Бразилия и Индонезия с мимиони хора население, а ще искат да сложат Германия или дори Япония. Верни сателитчета на САЩ

заяви това, което американският господар му е свел. Всичко е ппреценено кока и как, нали?

Целта на запада и ООН не е да спасяват Украйна, а да свалят Путин и да го заместят с плиткоумна марионетка като зеления наркоман. За Украйна не му дреме на никого.

Никой не може и няма да отстрани Русия от Съвета за сигурност

може може . стой и гледай .

Първо залата е полупразна, което е повече от ясен знак. Второ само бандичка бели малоумници от западноевропейски страни аплодират безумието- случайно или не в съвета участват само ядрени страни и там им е мястото, Впрочем време е ООН да се превърне в организацията , която спазва целите за които е съставена. Че руснака не трябваше да атакува е така, но ако ще мерим с един аршин трябва незабавно САЩ и Франция също да се премахнат от там поради нападението на суверенни страни.

Войната започва на 20 март 2003, когато САЩ и Великобритания, под претекст че режимът създава оръжия за масово поразяване, атакуват Ирак по въздух, суша и море, подкрепени от Австралия, Дания, Полша и Испания. Войната трябваше да елиминира оръжията за масово поразяване на Саддам Хюсеин, но такива не бяха открити. Започването на войната е силно критикувано от редица държави по света поради липсата на нужната декларация от страна на Съвета за сигурност на ООН, която да узакони инвазията на коалиционните сили.

Клоун ... кой може да премахне Русия? То това е да затвориш ООН-то веднъж завинаги, или да го разцепиш на две.

викаха, че поССССР е най-великия и няма разпадане .... Сега копейкаджиите викате, че Русия е най-голяма и няма разпадане ... ама натам отиват нещата и Путя смело ги дирижира ...

Русия не само, че няма да се разпадне, но ще става все по-могъща, докато, както виждаме ЕС е много близо до разпад, а сащ до фалит. Русия, Китай и Индия, когато се обединят това е краят на колективния запад. Трябва да сме с тях, за да ни има.

рублофилския идиот плещи глупости до неусвест. Индия и Китай никога няма да тръгнат с Русия. Идиот рублофилски ти за Перлата в Короната да си чувал? Знаеш ли за какво става дума бойкоподобен еднокнижник? Индия ще стои там където е Британия. И Китай и Индия се изказаха остро против войната и поискаха Русия да излезе от Украина. Русофилистичните ви глупости нямат край, както и несбъдването на 7 месечните ви прогнози, опорки и рубашки партенки.

Много американски и западноевропейски медии гледаш и слушаш. Затова и много си се объркал и пишеш глупости.

Че русия и китай ще завладеят света е ясно като бял ден, въпросът е дали ще сме живи да го видим, и то е доста по въпрос

ООН - Организация на обединените нации. Русия не е нация, а една случайна сбирщина от подчовеци. Няма да липсват на никой. От тях и без това само газ и ракети излизат.

В ЛилиПутиЛандия няма опозиция, който каже нещо против ЛилиПути бива отровен , застрелян и в на-добрия случай заточен в Сибир. ЛилиПутиЛанците се възхищават от убийствата ивършени от ЛилиПути в съседната държава. Но сега , като разбират че ги мобилизират за пушечно месо срещу измислен враг се дърпат и протестират.

Колко е висок зеленски? Май за него по-скоро пишеш, а?

ВВ да пуска вече Сармати, Кинжали там каквото има! Писна ми от украински олигофрени навсякъде! И в Германия! Само бой! Бой до посиняване, почивка малко и пак бой! Докато се прероди!

писнало му на рубладжийския киртак ... ами да си прибира Путя лайната дето изпрати в Украина, да си тегли куршума и всичко ще си се подреди.

Това са мокрите ви сънища, защото губите всичко и навсякъде гадни доларови колективно западни троляци! За нищо не ставате, затова се продавате за пари, сте продажници и предатели мръсници долни!

тъпата копейка съвсем изперка. Няма по прости същества и по-големи продажници и предатели от русофилистиците.

тази секта ще бъде изтребена до крак! със сигурност и то много скоро!

ВИЦ ! НАНЕ ; ВУТЕ , ЗНАЕШ ЛИ , ЧЕ РУСНАЦИТЕ КАЦНАЛИ НА ЛУНАТА ? ВУТЕ : АЙДЕ БЕ , АМА ВСИЧКИТЕ ЛИ ?

ОТ ВСИЧКИТЕ РУСИ НАЙ - СИ ПАДАМ ПО РУСКИНИТЕ ! МНОГО СА " БЛАГОДАРНИ " !

И ТОВА ЩЕ СТАНЕ , АКО НЕ МУ УВРИ ШИЗОФРЕНИЧНАТА ГЛАВА !

Най-вероятно до 01.01.2023 няма да има държава Украйна. По-добре само тя, отколкото целия свят.

поредната тъпа рублофилска прогноза. Има още 3 месеца та ще видим. То вие копейките преди 7 месеца редяхте как на границата се провежда само учение и няма да се напада Украина, след това започна само спец операция и за три дена Украина ще приключи и за три месеца щяхте да сте в Берлин, ама сега спец военната операция изведнъж рязко стана война и потрябва мобилизация. Нещо никак не ви се сбъдват прогнозите на русофилистиците.

ООН се превръща в ОН!

По-скоро "Организация ЗА Някои Нации" ,под управлението на Зеленски !

Наистина не мога да разбера: българи да симпатизират на Русия и руснаците, и то на 22.09.2022, а всъщност самите руснаци са надменни, високомерни и се подиграват, презират и плюят на Бългалрия и българите! Да обичаш Русия и народа и е да си плюеш на гордостта и националното достойнство! ..Мястото за писане тук е малко да се изброят всички факти за подлостта на Русия и нейното отношение към България! Сега Украинците се борят за живота си от "бомбената любов" на "братята" руснаци.

ВЕЧЕ НЕ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА путиновите ПОКЛОННИЦИ ! ДИКТАТОРА ПРОИЗВЕЖДА САМО Р О Б И , КАТО ТЯХ !

Сори, че ще те изненадям , но подобно мнение за бг имат всички големи държави … обикновено столицата е будапеща или ако искят да кажат нещо позитивно казват - много хубави планини. Илюзията, че някой друг вместо вас ще обича и се грижи малката ви родина повече от вас е тъпа. Ако вие не се поглижите за собствената си къща никой няма да дойде да и се възхищава…

Еврейче ! Много искаш малко ще получиш !

За Пиздин гавариш нали!?!?

Украйна така и не разбра, че на Запада не му пука за нея. Просто я ползват за буфер, както и всички бивши соц страни.

А на Русия и пука за Украйна, нищо подобно след руснаците има само масови гробове и разбита инфрасруктура.

Да пука им, защото пазят цивилното население, за разлика от укронацистите марионетни на колективния запад, които ги ползват за жив щит и за да инсценират уж зверства. Имат си ток и вода и пътна структура и всичко, ако не им пукаше нямаше да има нищо.

Tази кукла на конци пак взе да плещи глупости.

Е,ако стане ООН ще се разпусне и световната здравна организация как ще обявява пандемии?По фейсбук ли?Че и шефът и ще трябва да се върне в Етиопия,но едва ли ще му пазят поста на министър на здравеопазването толкова години.

Този и тази Трасссс Прассс като ги слушаш какви бисери политични ръсят направо ме заболява корема от смях!!!!

Ма то на Хаймарсовете не им пука дали с един снаряд ще избият 20 или 200 руснака А първите няколко хиляди груз 200 като се върнат в Русия, ама тоя път не в Дагестан, а в Москва и Петербург - на Путкин ще му фръкне зелката!

Зеленоустата мида си представя , че ООН е златната рибка и все нещо си иска от нея. Само да не се върне накрая там от където е тръгнал .

Не само че трябва да бъде отнето правото и на Вето. Русия трябва да бъде изключена от не само от Съвета за сигурност, но и изобщо от ООН. И от всички останали международни световни политически, икономически, спортни, здравни и т.н. организации , съвети, структури и форуми.

И какво ще стане?

Аман от подковани американски лакеи...

Дубрье

Даа.И от ДКМС, от ЛгБТ, от онова черното движение блек не знам си какво беше, от Марсианската федерация, от фейсбука на Грета Тъпото и т.н. и т.н

Че ще ги приеме с хляб и сол и ще си подаде оставката ли… От друга страна, сега е много активен, но защо не беше преди нахлуването. Проблемът е, че Русия не е обикновенна държава - по случайност е най-голямата в света, има природни богатства и е ядрена сила, която сама може да приключи цивилизацията. Това прави нещата доста кофти. За сравнение и Напилеон и Хитлер само са си мечтали за руските богатства и са им трябвали. Но не би…С Русия трябваше много да се внимава и това е огромна грешка на Западните Демокрации. А Путин истински се надявам има малко здрав разум и ще спре това безумие. Ясно д, че завладените територии няма да върне, но трябва да спре.

Ей това го повтарям от 6 месеца но някакви заблудени сеирджии си мислят че всичко е майтап. Сигурно и 1941-ва е имало такива - докато не са почнали да падат бомбите.

Наркоманът се изказа за последен път! Ха ха ха ха

Ами тогава и долара да не е вече световна валута! Ха ха ха ха

Смърт за всички рашки с оръжие в ръцете и подлогите им в България!!!

На където са тръгнали нещата, ще имаш шанс да се пробваш.

Ей на такива вресльовци като теб в казармата им трепериха ръцете от шубе като стреляха с калашника на полосата - вземи избръсни краката и дупето че поне да имаш шанс пред мародерите.

Смени тая тениска меризливо актьорче наркоманско

Е тръгнало, това зелено човече ще свърши като онова с малките мустачи. Ще запали целия свят.

Зеления каменояд пак е спал на мокри вестници .

ООН каза...Оооо, не.

Тоя пак почна да цвили