17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя пак почна да цвили

ООН каза...Оооо, не.

Зеления каменояд пак е спал на мокри вестници .

Е тръгнало, това зелено човече ще свърши като онова с малките мустачи. Ще запали целия свят.

Смени тая тениска меризливо актьорче наркоманско

Смърт за всички рашки с оръжие в ръцете и подлогите им в България!!!

Ами тогава и долара да не е вече световна валута! Ха ха ха ха

Наркоманът се изказа за последен път! Ха ха ха ха

На където са тръгнали нещата, ще имаш шанс да се пробваш.

Че ще ги приеме с хляб и сол и ще си подаде оставката ли… От друга страна, сега е много активен, но защо не беше преди нахлуването. Проблемът е, че Русия не е обикновенна държава - по случайност е най-голямата в света, има природни богатства и е ядрена сила, която сама може да приключи цивилизацията. Това прави нещата доста кофти. За сравнение и Напилеон и Хитлер само са си мечтали за руските богатства и са им трябвали. Но не би…С Русия трябваше много да се внимава и това е огромна грешка на Западните Демокрации. А Путин истински се надявам има малко здрав разум и ще спре това безумие. Ясно д, че завладените територии няма да върне, но трябва да спре.

Не само че трябва да бъде отнето правото и на Вето. Русия трябва да бъде изключена от не само от Съвета за сигурност, но и изобщо от ООН. И от всички останали международни световни политически, икономически, спортни, здравни и т.н. организации , съвети, структури и форуми.

И какво ще стане?

Зеленоустата мида си представя , че ООН е златната рибка и все нещо си иска от нея. Само да не се върне накрая там от където е тръгнал .

Ей това го повтарям от 6 месеца но някакви заблудени сеирджии си мислят че всичко е майтап. Сигурно и 1941-ва е имало такива - докато не са почнали да падат бомбите.

Ей на такива вресльовци като теб в казармата им трепериха ръцете от шубе като стреляха с калашника на полосата - вземи избръсни краката и дупето че поне да имаш шанс пред мародерите.

Този и тази Трасссс Прассс като ги слушаш какви бисери политични ръсят направо ме заболява корема от смях!!!!

Аман от подковани американски лакеи...

Е,ако стане ООН ще се разпусне и световната здравна организация как ще обявява пандемии?По фейсбук ли?Че и шефът и ще трябва да се върне в Етиопия,но едва ли ще му пазят поста на министър на здравеопазването толкова години.

Tази кукла на конци пак взе да плещи глупости.

Дубрье

Украйна така и не разбра, че на Запада не му пука за нея. Просто я ползват за буфер, както и всички бивши соц страни.

А на Русия и пука за Украйна, нищо подобно след руснаците има само масови гробове и разбита инфрасруктура.

Даа.И от ДКМС, от ЛгБТ, от онова черното движение блек не знам си какво беше, от Марсианската федерация, от фейсбука на Грета Тъпото и т.н. и т.н

Еврейче ! Много искаш малко ще получиш !

За Пиздин гавариш нали!?!?

Наистина не мога да разбера: българи да симпатизират на Русия и руснаците, и то на 22.09.2022, а всъщност самите руснаци са надменни, високомерни и се подиграват, презират и плюят на Бългалрия и българите! Да обичаш Русия и народа и е да си плюеш на гордостта и националното достойнство! ..Мястото за писане тук е малко да се изброят всички факти за подлостта на Русия и нейното отношение към България! Сега Украинците се борят за живота си от "бомбената любов" на "братята" руснаци.

ООН се превръща в ОН!

Най-вероятно до 01.01.2023 няма да има държава Украйна. По-добре само тя, отколкото целия свят.

ВЕЧЕ НЕ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ НА путиновите ПОКЛОННИЦИ ! ДИКТАТОРА ПРОИЗВЕЖДА САМО Р О Б И , КАТО ТЯХ !

И ТОВА ЩЕ СТАНЕ , АКО НЕ МУ УВРИ ШИЗОФРЕНИЧНАТА ГЛАВА !

ОТ ВСИЧКИТЕ РУСИ НАЙ - СИ ПАДАМ ПО РУСКИНИТЕ ! МНОГО СА " БЛАГОДАРНИ " !

ВИЦ ! НАНЕ ; ВУТЕ , ЗНАЕШ ЛИ , ЧЕ РУСНАЦИТЕ КАЦНАЛИ НА ЛУНАТА ? ВУТЕ : АЙДЕ БЕ , АМА ВСИЧКИТЕ ЛИ ?

тази секта ще бъде изтребена до крак! със сигурност и то много скоро!

Ма то на Хаймарсовете не им пука дали с един снаряд ще избият 20 или 200 руснака А първите няколко хиляди груз 200 като се върнат в Русия, ама тоя път не в Дагестан, а в Москва и Петербург - на Путкин ще му фръкне зелката!

ВВ да пуска вече Сармати, Кинжали там каквото има! Писна ми от украински олигофрени навсякъде! И в Германия! Само бой! Бой до посиняване, почивка малко и пак бой! Докато се прероди!

В ЛилиПутиЛандия няма опозиция, който каже нещо против ЛилиПути бива отровен , застрелян и в на-добрия случай заточен в Сибир. ЛилиПутиЛанците се възхищават от убийствата ивършени от ЛилиПути в съседната държава. Но сега , като разбират че ги мобилизират за пушечно месо срещу измислен враг се дърпат и протестират.

Сори, че ще те изненадям , но подобно мнение за бг имат всички големи държави … обикновено столицата е будапеща или ако искят да кажат нещо позитивно казват - много хубави планини. Илюзията, че някой друг вместо вас ще обича и се грижи малката ви родина повече от вас е тъпа. Ако вие не се поглижите за собствената си къща никой няма да дойде да и се възхищава…

Клоун ... кой може да премахне Русия? То това е да затвориш ООН-то веднъж завинаги, или да го разцепиш на две.

Войната започва на 20 март 2003, когато САЩ и Великобритания, под претекст че режимът създава оръжия за масово поразяване, атакуват Ирак по въздух, суша и море, подкрепени от Австралия, Дания, Полша и Испания. Войната трябваше да елиминира оръжията за масово поразяване на Саддам Хюсеин, но такива не бяха открити. Започването на войната е силно критикувано от редица държави по света поради липсата на нужната декларация от страна на Съвета за сигурност на ООН, която да узакони инвазията на коалиционните сили.

Колко е висок зеленски? Май за него по-скоро пишеш, а?

викаха, че поССССР е най-великия и няма разпадане .... Сега копейкаджиите викате, че Русия е най-голяма и няма разпадане ... ама натам отиват нещата и Путя смело ги дирижира ...

писнало му на рубладжийския киртак ... ами да си прибира Путя лайната дето изпрати в Украина, да си тегли куршума и всичко ще си се подреди.

Да пука им, защото пазят цивилното население, за разлика от укронацистите марионетни на колективния запад, които ги ползват за жив щит и за да инсценират уж зверства. Имат си ток и вода и пътна структура и всичко, ако не им пукаше нямаше да има нищо.

Русия не само, че няма да се разпадне, но ще става все по-могъща, докато, както виждаме ЕС е много близо до разпад, а сащ до фалит. Русия, Китай и Индия, когато се обединят това е краят на колективния запад. Трябва да сме с тях, за да ни има.

Това са мокрите ви сънища, защото губите всичко и навсякъде гадни доларови колективно западни троляци! За нищо не ставате, затова се продавате за пари, сте продажници и предатели мръсници долни!

Първо залата е полупразна, което е повече от ясен знак. Второ само бандичка бели малоумници от западноевропейски страни аплодират безумието- случайно или не в съвета участват само ядрени страни и там им е мястото, Впрочем време е ООН да се превърне в организацията , която спазва целите за които е съставена. Че руснака не трябваше да атакува е така, но ако ще мерим с един аршин трябва незабавно САЩ и Франция също да се премахнат от там поради нападението на суверенни страни.

тъпата копейка съвсем изперка. Няма по прости същества и по-големи продажници и предатели от русофилистиците.

рублофилския идиот плещи глупости до неусвест. Индия и Китай никога няма да тръгнат с Русия. Идиот рублофилски ти за Перлата в Короната да си чувал? Знаеш ли за какво става дума бойкоподобен еднокнижник? Индия ще стои там където е Британия. И Китай и Индия се изказаха остро против войната и поискаха Русия да излезе от Украина. Русофилистичните ви глупости нямат край, както и несбъдването на 7 месечните ви прогнози, опорки и рубашки партенки.

поредната тъпа рублофилска прогноза. Има още 3 месеца та ще видим. То вие копейките преди 7 месеца редяхте как на границата се провежда само учение и няма да се напада Украина, след това започна само спец операция и за три дена Украина ще приключи и за три месеца щяхте да сте в Берлин, ама сега спец военната операция изведнъж рязко стана война и потрябва мобилизация. Нещо никак не ви се сбъдват прогнозите на русофилистиците.

По-скоро "Организация ЗА Някои Нации" ,под управлението на Зеленски !