Зеленски поиска още оръжие и войната да приключи преди зимата

Си Ен Ен: Руските сили може би преживяват най-добрите си времена от началото на инвазията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С подобни темпове, до края на годината войната ще приключи, понеже Zеленото човече няма да има армия. Тогава Путин ще се разходи из анексираните нови територии и по Майдана :)))) После Европа ще дава пари за възстановяването на "Украйна", която всъщност ще бъде руска територия.

Пак ли и до кога. Тези от Г-7 са карикатури

Западните демокрации направиха огромна грешка подкрепяйки един явно фашистки режим. Войната за Украйна е явно изгубена какъв тогава е смисълът да се налива още оръжие може би единствената цел е да има повече жертви. Ако това са мотивите на запада вместо борба за мир то тогава за демокрация вече не може да се говори!

"От своя страна председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че страните от Г-7 са обещали на Зеленски да подкрепят Украйна "толкова дълго, колкото е необходимо"." Добре де, но защо г-жа Лай(н)ен, не го подкрепя с нейните си лични финанси, защо с нашите пари? Нали те трябваше да са за зелена енергия, за субсидии на по-слабите страни и всякакви такива дейността, нима ще ги давате за да се убиват хора с тях? Това ли е ЕС вече?

Естествено, зимата идва време за еленски бут, трябва да се подготви.

СПРЕТЕ МУ НАРКОТИЦИТЕ !!

Държава,която си избиваше 8 години собственото население,не трябва да съществува. Украйнската хунта ,дошла с преврат преди 8 години ,продължава да предава народа си.Загубите им в жива сила са огромни.Убитите достигат 100000 а ранените по 3.Това не е война,запада подклажда касапница. Братя избиват братя

По Телеграм инфото е че украинците крадат всичко по пътя изтеглайки се. Страшни мизерии стават. Тука ни мият очите по медиите, но реално нещата стоят по друг начин.

Представяте ли си да сме във война с Русия и Георги Мамалев да е министър председател.

Или зеленски не получава оръжие и войната приключва преди есента, или получава и продължава вечно.

Няма как да продължи вечно, украинците нямат ресурс вече откъм жива сила. Съвременна война (то и в миналото е било така, но сега особено силно важи) не се печели с набиране на учители, лекари, адвокати и програмисти от улиците и пращането им с калашници срещу обучена армия с танкове, артилерия и самолети, да мрат. А Украйна няма потенциал да води партизанска война, просто не е такъв пейзажа там и политически и демографски и религиозно и ако щете чисто географски, по полето не можеш да се криеш, като в пещерите.

Руснаците трябва да влезнат в Вършава

Време е Русия да завладее цяла Украйна кога ще стане това много се бавят вече руснаците! Време е вече най накрая Украйна да бъде завладяна от Русия и да се сложи край на тази държава и държавата Украйна да не съществува вече а да е част от Русия и да е руска територия! Време е Русия да завладее Украйна с вас сме руснаци всички българи сме с вас и ви подкрепяме в боя и победата на Русия!!!!!!

Зеленски не може да се възприеме на сериозно. Артист. Пишат му ролята и той я играе. Кукла на конци но не и политик.Излъга всички.

аман от тоя авантаджия

Щом Еленски поиска войната да спре до зимата, значи знае от кого зависи това.

Значи, цялото НАТО се юрва да му решава проблемите с измислените (ФАКТ) по времето на СССР територии. Без да е член. Само защото - защо точно всъщност? Това не са европейски, и в частност не са БЪЛГАРСКИ интереси. Той избиваше и унижаваше и наши хора там.

Зеленият да не би още да вярва в Дядо Мраз? Искал войната да свърши до зимата? Какви са тия безадресни желания, все едно е детенце, дето мама и тате трябва да му изпълнят желанията? КОЙ трябва да му изпълни това желание? И такъв човек е на отговорна държавна длъжност?!!!

Какво е това Г-7?! Гламавите 7 ли!

7те жужета.

Урсула, снежанката ли е! Или вещицата?

Само един пример: По лисичанско направление Командирът на 115 бригада е загубил в хода на бойните действия 80% от личния съства и около 70% от техниката на 138 батальон на тази бригада. Управлението на войските в този район също е унищожено. ДрОгарю, ти с такива тенденции до зимата шЪ ли удържиш?

абе тоя пор верно е глемо кукуригу; той искал войната да приключела.... ми предавай се тогава, за кво искаш още оръжия като то няма вече кой да ги използва нито пък някой ти е длъжен с нещо та да ти дава... баси скукундрела

Както да забелязали дори помярите от сиенен вече идват добри времена за окрайната. Ще бъде денацифицирана и деджендъризирана!

Той Путин се съмнявам да се спре. Вече дори започна процедура по приемане в ЕС на нова Украйна която ще е идеална за Русия да заобиколи всички санкции и да се окаже в ЕС.

Вече почвам да си мисля, че тоя е дълбоко замаскиран агент на Путин ;) Ми той отслабва НАТО. Изпразни им складовете, ефект никакъв, Русия печели брутално войната и в хода и смила боеспособността на НАТО. Като свърши всичко. НАТО ще е без оръжие, с нисък морал от загубата и треперещи от страх, дали Путин няма да реши да не спира с Украйна.

"Русия печели брутално войната и в хода и смила боеспособността на НАТО" - понеже Русия цъфнала и вързала... няма резервисти, пред все обща мобилизация, всякакви запаси на минимум. НАТО може да произведе 10 пъти поне повече оръжия в момента от Русия за собствени нужди. Единственото, което Русия подобри е, че се премахнаха заблудите за великата червена армия и малко по-трезво водят войната.

Gugnelid

Смей се бе, батьо, той и зеленият сопол се подсмихваше така в началото, ама сега само ревът му остана.

Абе паляк, прочети какво казват натовските военни експерти. Какво може да произвежда НАТО? С години няма да могат да попълнят запасите си. Тия неща, освен това се произвеждат със суровини, сред които и редки метали, които Русия изнася(ше). Как и намаляват запасите на Русия като не спира интензивността, даже я увеличава? И какви резервисти нямала? Мобилизация не са направили, а и да направят то ще е със специфична цел, обяснено е от неруски експерти даже, защо. В момента с ротация на армията си, за да получат боен опит повече части от нея поддържат един и същ контингент. Те на практика нямат почти никакви загуби с началото на 2-рата фаза. За цялата операция досега, ДНР + ЛРН - около 10 000 (убити около 3000). Руските сили загуби около 5 000 (убити + ранени), общо имат около 15 000 (това по данни дори от западни източници). Украинците - загуби над 100 000. Американците говорят за 200 000 всичко убити, ранени, плаенени, "изгубени" - никой не знае нищо за тях. Руснаците казват, че само убити има над 50 000. Какви резерви, кви глупости. Украйна загуби. Това и американските генерали вече го казват. Чети повече, зобай по-малко промивки на мозъка.

Няма да мимава границите на окрайна освен ако полша или др източноевропейски протекторати не се намесят!

този малоумен кретен не разбра ли че и цялото оръжие на света да му струпат ако не седне да преговаря нищо няма да остане от Урклайнба....

Ами ще приключи вероятно. Ти вече си приключил. Армията ти е разбита, разпарчадисана. Огромна част от нея е унищожена и продължава да изчезва с катастрофални темпове. По целия фронт е в колапс, бягат, отстъпват, предават се или биват избивани. Масово откозават да отидат на фронат и да изпълняват заповедите. Пълен колапс. След Северодоноцк и Лисичанск, следват Славянск и Краматорск + Одеса. След което е въпрос дали на Путин му се занимава, да стигне до Полската граница, щото то след разгрома на Донбаската армия, няма нищо, което да спре руснаците.

Руснаците ще се чувстват идеално, ако войната продължи в зимни условия. Тогава ще гледаме анекдоти за НАТО-вското оръжие. Руските сили имат отделно арктически войски и тренират и се подготвят за войни в такива условия, меките китки, ще се озъбят яко в зимни условия. То сега оръдията им се разпадат още на първия ден, ако е зима, направо няма да стрелят и ще са за скрап.

Зеленски всъщност е един търговски директор и пиар на американския военно индустриален комплекс. Няма значение колко украинци ще умрат, важното е поръчките на оръжие да не спират и милиардите да текат. Дали ги плаща американският данъкоплатец или децата и внуците на украинците ще има да ги връщат, за Зеленски е без значение. Войната ще свърши и той ще се оттегли на заслужена почивка в средиземноморската си къща в Италия и ще си харчи заработените комисионни. Поне така си го представя той, докато един ден не се окаже, че е пил чай с полоний (дали ще е от Путин или ще бъде инсценирано да изглежда така е без значение). По ирония на съдбата най-безопасното място за него е да прави компания на Навални, който ако не беше в затвора отдавна вече щеше да е принесен в жертва.

"страните от Г-7 са обещали на Зеленски да подкрепят Украйна "толкова дълго, колкото е необходимо". Любопитно е как Западът сам предлага на Путин безброй причини Украйна да не съществува. Имало е, ама вече я няма май ще стане работата.

Колкото по-дълго продължи войната, толкова по-голяма територия ще загуби Украйна. А може дори и Украйна да изчезне от картата. Така че, зима не зима, но колкото по-бързо капитулира Зеленски, толкова е по-голяма вероятността Украйна да остане на картата.

Луноход с ОРКИ на обратната страна на Луната https://www.youtube.com/watch?v=aPjMBsu6OFk

Вместо да дрънкаш глупости да беше седнал да се разберете с братята си.

Даа, всички разбрахме, само Зеления с белото още не е разбрал, че това не е война, а специална военна операция на Братушките за прочистване от нацистките престъпници на някогашните руски губернии, кой знае защо наречени от чичко Ленин "Украйна". Ама така е, белото не прощава.

Това момче с военната тениска само иска.Не спира да обикаля университети и парламенти ,облечен сякаш някога е бил на война.Скри жена си във Франция и се прави на голям патриот и какъв ли не още.

Най-важното изречение е: С цялото ми уважение към Украйна, но нашата задача номер едно е да защитим милиард души, живеещи на територията на НАТО... Украйна финито!

Като русите се захванат с Полша, пак ще вляза тука :)

По целият път от Харкив до Одеса и след това до София пътувах с требване, разписано лично от Президент Зеленски. В Украйна пътувах само с влак, но после от Одеса през Молдова до Румъния си хванах автобус и после пак се прехвърлих на влака...В повечето случаи даже не ми се наложи да показвам требването, достатъчно беше украинската бойна униформа на Чуждестранния легион. Такъв респект всявам навсякъде, където се появя, че всички мъже се стягат, изпъват се като струна и ми отдават чест: Слава Україні! Отговарям: Героям слава! и ето ме вчера в София на МОЧА - три пъти се изплюх и веднъж се изсекнах в памет на един загинал и двама ранени бойни другари(плюнките), а сопола - в памет на пленените братя по оръжие от "Азов". Днес ми предстои да давам ексклузивни интервюта и навсякъде ще бъда с украинската униформа и синьо-жълта лента на ръкава, която по принцип е само синя по време на бойни действия!

Глиги бил писал мемоари!

Тук 1944г. идва Трети украински фронт! На украинците ли се изплю? Или на бандеровците нацисти които предизвикаха войната и видяха сметката на Украйна?

Комуняку на гілляку!

Говори на разбираем български. Дори "бежанци" тук си говорят на чист руски. Не на това дето си написал.

.

Войната още не е свършила? Или вече нямат нужда от потребител на храна?

За интврвюта не знаем, но госпожа Шопар ще бтде привикана и леко арестувана. България не изпраща контингент в Украйна. Това е криминално деяние и Шопаряк ще лежи от 7-14 години в СЦЗ.

Ми хората се гнусят от наемни убийци!

"Зеленски поиска още оръжие и войната да приключи преди зимата" За оръжието, айде, както и да е, но за Зимата?! И какво не му харесва Зимата ...

Дайте му най-накрая един Форт-12 (украинско копие на CZ83) и един патрон!

С досегашните доставки какво постигнаха до сега? Освен само да отлагат неизбежното! Допускат военните им части да бъдат откъсвани и след това дори не могат да организират координирана офанзива за спасяването на хората си. Ама иначе тия 4000 от Азов герой, че "отблъснали" руската армия като 2-3 седмици били затворени по мазета преди да се предадат поради липсата на храна, вода и медикаменти. Какво ли не им дадоха и после четеш как основни бази за доставка на военна техника, гориво и наемници със стратегическо значение за Украйна биват взривени от ракети!?! Не могли да засекат ракети идващи от най-източната част на Украйна за най-западната. И така пари, техника и живот на вятъра! Добре че се бият като талибаните по цивилните зони иначе нямаше да е война, а най-обикновена битка. Както се казва "никога не е късно да си признаеш грешките". Ама когато лидерите са слабоумни идиоти под чуждо влияние ще гледаме само изцепки като срещата на Г-7 на която водещите теми са Русия и Русия. А и малко за климата и ако стигне и за "какво да правим с кризата в Европа"(която ние сътворихме)!?

Срещата на Г-7 е пародия и подигравка с интелекта на човешката цивилизация. Седнали 7 страни всичките в топ 10 по задлъжнялост и предфалитно състояние, да казват кой какво и къде и да се правят на най-богатите. Да седне съседа ми с дългове към 10 банки дето не може да си плати сметката, да ми се прави на отворен, как си купил нов Ай-Фон, ама ще дупчи боб зимата до пръсване, щото е под водата от дългове, няма ресурси и се скара с приятеля си дето му даваше евтино газчица за зимата. Няма такива идиоти, но и населението е идиотизирано, че ги търпи.

Какво друго са ако не подигравка и посмешище? Криза огромна с цените и липсата на достатъчни доставки на газ, петрол и зърно, но тръгнали наще да умуват за какво още да санкционират Русия. Защото Украйна?! хахха Немците здравата са го закъсали за газ ама я карат на "ама русия ние намалила доставките", нищо че без газът трябва да разчитат на едва малкото вецове които имат защото до края на годината трябва да затворят и последните си атомни централи(благодарение на Баба Меркел). Но не не Русия им виновна. Както обичам да пиша: не продавача е на червено защото не може да продава стоката си за пари, а клиентите му чийто икономики не могат да функционират без стоките му. Но големите лидери на ЕВропа все още не го осъзнават това.

"Просто вече няма какво да защитават", прогнозира Си Ен Ен." Именно! Затова се изтегля украинската армия! Не защото е победена, а защото е безсмислено да защитават там, където вече няма нищо! И на Русия не и трябва тази земя, ама ей така на, от яд! Русия загуби тотално...

Коя армия?

Това ако не е сарказъм, значи си идиот с едноцифрено IQ.

Ти си анализатор дебил. Защитават земята си дебилен анализаторе. Само, че те не смятат Донбас за своя земя и народа за свой народ. Анален анализатор

Помислете, ако Зеленски беше подписал примирие още на 25-ти февруари, каква щеше да е разликата - същите територии щяха да са под руски контрол, но без НИКАКВИ разрушения, и с цената на 20 до 50 или 80 хиляди жертви (по различни данни) и без 8 милиона бежанци, напускащи домовете си...

А сега ще изгори цяла усрайна! Вече е много лично!

Лошото е че не опира до Зеленски. Противно на това което ни казва руската пропаганда - макар да съм за Русия, трябва да признаем че и те си имат пропаганда - Зеленски не е причината за тази работа. Или поне, не най главната. Който се интересува ще знае че Зеленски беше за мирно решение с Русия и това се промени само след няколко визити на шефа на ЦРУ в Киев, Джон Бренън.

И близо милиард в зелено!

Е хубава работа! Ами ако Китай сега нападне Русия? А? Най-добре ще бъде Путин да изуе гащи и да се предаде на китайците, иначе Москва ще заприлича на Сибир!!!

Ако Левски беше с маратонки и Ботев с каска ...

Ето коментар на един пъпчив малдеж :-) Китай няма да нападне Русия, защото на Китай МУ ТРЯБВА СИЛНА РУСИЯ, като гръб срещу САЩ и Запада. Не само че няма да ги нападат, ами и даже ще помагат с каквото могът. Щот ако Китай остане сам срещу САЩ и Запада, спукана му е работата!!!

Още малко и ще почне да се моли и за жива сила !

Повече от Глиги няма да получи :)

Този Еврей съвсем омръзна на Българите ? Молим Владимир Путин да сгащи еврея Зеленски и спец-операцията ще свърши за миг !

Па аз искам три укрошаврантийки, брюнетка, блондинка и рижава ...

Майтапа на страна, вчера попаднах на една таква с огромен бюст и мръснишка физономия. Петък ще я водя да хапнеме и след това смятам да я лющя ;-) Стискай палци!

Никакво ядене преди ебането, че ще ти усере дивана ...

"Си Ен Ен: Руските сили може би преживяват най-добрите си времена от началото на инвазията" И още по добри времена идват. Почти са смлели киевската армия - която беше концентрирна в Източна Украйна - а след това, друга армия между Донецк/Луганск и полската храница няма! Така че братушките ще карат с 200 по магистгралата на път за Лвов като довършат каквото е останало от ВСУ на Изток..

Да си ни връщате всичките земи на хан Батбаян, ей!

Нека да не се бърза излишно, ако трябва ще продължи и зимата, важното е прочистването от нацита да е както трябва !

Денацификация, дератизация и кремация!

Тоя как не поиска и укрокосмонавт на луната?

Ми може да го уредим, македонският се отказа ...

Луната не е интересна, кой ли не ходи там. Те ще поискат укроастонафт на Слънцето!

Той да не се притеснява те ще го приключат до зимата.

Зеленски на срещата с Г7 е като при тъщата си: образ има, дума няма.