Зеленски поиска международно разследване за разбилия се руски "Ил-76"

Ясно е, че руснаците си играят с живота на украинските военнопленници, заяви украинският президент

Обратно в новината

Коментари - Зеленски поиска международно разследване за разбилия се руски "Ил-76" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.

а народа никой не го пита какво иска

Вярно ли е толкова тъп и нагъл, че да поиска такова нещо, или лъже авторът на статията барабар с целия екип? Четем глупости, и в двата случая. И във всеки случай е позорно да спекулира един клоун с жертвите на катастрофата.

ето как е станало по джендерален план-график: русите са предупредили нацистите от райха на хазарит-ционистите, че им пращат по въздуха с един ил 76 еди-колко си военопленници за предварително уговорената размяна. депешата е минала по техен си, вътрешен, военен, таен канал. в същото това време, слабоумните нато-нацисти на байдън зиг-хайла и дълбокогъзата, педофилна дръжава на запартъците с големите носове, които пък са под похлупака на комундето от деветдесетия вид, новооткрит полов орган - столти угруляко, още известни третополови педали, които денонощно шарят връз небето на ромалете от румъния с летящи антени насочени къмто русия - врага на цялата третополова, антисветовна соросоидна, педофилно-психопатна, изкукуригала сган. която е с тотално изпържени от шмъркане на бело - мозъци, ако съдържанието в черепните им кутии може да се нарече мозък, по начало. та тея нашмърканите изведнъж засичат на радарите си сочната плячка ил 76, която ще ги направи герои в очите на слепите и дебилите, а и на продажните медии. те веднага съобщават на вождовете на укро-наци-райха, че руски самолет ил76, който пренася тайно няколко десетки ракети тип "кинжал", които са прикрити под по-старичките ракети за с300 (за да не си личи), наближава укро-нацистката митница и трябва незабавно да бъде свален. зиг -хайл! отвръщат наци-украинците и стрелят с американо-английски ракети по руския самолет. зиг-хайл отвръщат нато "разузнавачите" и се смеят радостно. това е в общи линии! ------- Бог с нас

На лъжата краката са къси, стара истина. Тия в Кремъл са останали без никакви крака вече. В моргата в Белгород са постъпили 5 тела, това е всичко. Очевидно руснаците са избили пленниците, не са имали как да направят размяната и се опитаха да излъжат, че са били на сваления самолет - който е товарен, и както се чу е пренасял ракети С-300. Но айде кремълските лъжи и гнусотии са си тяхна работа. Тукашните отцепродажници дето врещят каквото им се спусне по кремълска линия що за измет са не ми го побира главата, на света не е имало и напловина толкова гнусна пасмина като тях.

ето как е станало: русите са предупредили нацистите от райха на хазарите, че им пращат еди-колко си военопленници за предварително уговорената размяна. депешата е минала по техен си, вътрешен, таен канал. в същото това време, слабоумните нато-нацисти на байдън зиг-хайла и дълбокогъзата дръжава на запартъците с големите носове, които пък са под похлупака на комундето от деветнайстия пол - столти угруляка, още третополови педали, които денонощно шарят връз небето на ромалете от румъния с летящи антени насочени къмто русия - врага на цялата третополова, антисветовна соросоидна, педофилна сган. та те изведнъж засичат на радарите си сочната плячка ил 76, която ще ги направи герои в очите на слепите и дебилите, а и на продажните медии. те веднага съобщават на вождовете на укро-наци-райха, че руски самолет ил76, който пренася тайно няколко десетки ракети тип "кинжал", които са прикрити под по-старичките ракети за с300 (за да не си личи), наближава укро-нацистката митница и трябва незабавно да бъде свален. зиг -хайл! отвръщат наци-украинците и стрелят с американо-английски ракети по руския самолет. зиг-хайл отвръщат нато "разузнавачите" и се смеят радостно. това е в общи линии! ------- Бог с нас

А аз трибунал за украинците избили 30 етнически руснака в Белгород. Хайде имената на извършителите ако може и преките им командири.

Няма смисъл от трибунал. Като приключи операцията ще започне ловът на вещици. Това си е стара игра в КГБ от която никой не е избягал. Жалкото е,че при тия няма правила като при мафията да пазят жени и деца. Тук всичко ще е АУТ .

КОЙ Е ТОЯ " ЧЕСТЕН", ОТГОРЕ НА ВСИЧКО И "МЪЖ", ОТ КОГА ????, ЗА ДА МОЖЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА. ТОЯ ОТ МАЛЪК Е НАУЧЕН ДА ЗНАЕ САМО ДУМАТА Д Е Н Ь Г И...... НИКОЙ НЕМА ПРАВО ДА ГО УПРЕКВА !!!!!!!!!

Украинска атака с HIMARS срещу лагер за затворници в Оленовка близо до Волноваха на 29 юли 2022 г. уби 53 украински военнопленника.

Медии: В момента на падането на Ил-76 руската ПВО е преследвала украински БЛА Излязоха нови подробности за самолетната катастрофа край Белгород. По време на предполагаемото сваляне на руския военен самолет Ил-76 в района на Белгород е прозвучала тревога за въздушно нападение и е действала руската ПВО. Руското министерство на отбраната призна, че по време на самолетната катастрофа тяхната противовъздушна отбрана е сваляла украински БЛА, съобщава Dialog.UA. Руското министерство на отбраната официално уведоми, че „дежурните системи за противовъздушна отбрана“ уж са унищожили дрон над Белгородска област в сряда, 24 януари. Украинският журналист Игор Соловей, позовавайки се на свои източници, съобщи, че Ил-76 на руските въоръжени сили е можело да бъде свален от руския зенитно-ракетен комплекс С-300. „По моя информация руският самолет е бил свален от руски С-300, тоест отново „приятелски огън“ (приятелски огън – бел. ред.). Свалянето беше съпроводено с нападение на наши безпилотни самолети в Белгородска област, затова беше обявена въздушна тревога... И ако на борда наистина е имало наши пленници, които са водени за размяна, то това е поредното ужасно престъпление на руснаците , които те спешно се опитват да прехвърлят на украинската страна, ограничавайки достъпа до мястото на трагедията и разчиствайки доказателства"

Вместо като честен мъж да каже "Стана грешка" тоя ненормалник разиграва циркове. Само някое украинско зомби може да му повярва че руснаците стрелят по собствените си самолити

Към Украйна е летял някакъв си самолет...в Който само руснаците са знаели какво пътува в него ...и много добре са знаели че Украина ще го свалят...защото украинците са няма ли никаква представа какво има в него ..и вие русофилите тук обвинявате Украйна за цирка който са разиграли руснаците ...браво на вас...ако вие сте били в самолета ..и сте знаели че ви готвят такъв капан Дали щеше да се радвате ...такива номера може да направи единствено руския Ке-еф...и накрая да казва Ами те другите са виновни...Само дето другите някак си "случайно" не са били предупредени за това че в самолета има украинци ...ако въобще е имало такива..да не се окаже че украинците вътре вече да били избити..и са сложени в самолета само за пълнеж...

Още една разкрита конспирация.рашките жертвата пилоти и самолет, за да се спре доставката на оръжия от Запад. И ще спре утре? Да бе. Просто украинск ПВО е видяла лесна мишена. И те не са избили пленените нарочно. Щото тогава се поставя въпро-предупредени сте. Не се предавайте, защото ще ви убием после. Даже за Зелен е прекалено. Пиша го за заяждане. На война стават и грешки.

Да знаеш, обмяната на пленници е случайно, стихийно възникващо събитие. Просто руснаците закарват една тумба пленници към фронта и им викат в един момент "Къшката от тук" и пленниците си преджапват фронтовата линия на самоход. Така излиза от твоето изказване. Предполагам, че всъщност обмена е доста сложна процедура и чудесно се знае кога и къде ще се случи, защото да не стават сакатлъци. Но явно за някой е било по-важно да унищожи един военно транспортен самолет и екипажа му от 6 човека от полуаването на 65 човека. Просто нов самолет се прави месеци, екипаж се обучава години, а 65 украинеца на фронта ги утилизират за около час.

Откакто слугата на народа се сдуши с нагло-саксите много невинни почнаха да измират.... абе, еврейски номера !!!

Са световният терорист номер едно. За тях е по-важно да намалят възможностите на Русия, некви укри там, че ще мрат не е важно, те са Руснаци. Само идиот не схваща, че нещата са на ръба да отидат яко в кереча. Бих разбрал САЩисаните ако имаха тази мощна икономика, армия и система за контрол като в края на 90 те. Сега положението там не е хич розово. Политически разделена екстремно държава. С загинало производство. Внасяща петрол и ресурси. С излишни 900 бази по планетата, които на фона на намаляващите печалби за корпорациите стават бреме. Армията им не можа да попълни минимума миналата година. Яко джендеризъм и инклузивни политики. Женки евриуеър. Тя печатницата работи, ма парата влиза в акции и спекула. Това не е държавен военен комплекс там, това е Военен Конгрес Далавера, за която Айзенхауер още предупреди, че ще убие Америка. Тексас пика на Байдънските простотии и опъна телените мрежи да спре мигрантският поток. Една кофа щати решиха да ги подкрепят и да вземат същите мерки. Деменцията няма кой да го замести. Тая Хейли идиотка няма никъв шанс пред Тръмп. Реално никой няма шанс пред него. Не щото е много умен или прави нещо. И той е ционистка бърсалка. Дъщерята я взе Къшнър циониста дето му беше съветник, и тя прие "правата" вяра. Ма с такава разградена кочина как се налага световен ред бе? Вие вас си не можете да оправите. От това следва тотално сриване на Еврпата и страшни простотии. Истината е, че самоуправление на държави може да има само ако имат суверенитет. А в ЕССР това е химера. Така, че предстои глобална криза, която естествено ще позволи на Банкстерите да ни шибнат CBDC и новият световен кор - Фараонски Фашизъм. Ма явно това е бил планът на копорациите през цялото време. Що да не се укрепят в едно голямо семейство? Що да не ни хранят с лайна и говна, като няма държави да им спират далаверата с някви "регулации". Що да не приемеме всички новата религия на Затоплизъм и Ваксинация? Нали екселските таблички отчитат плюсчета. Останалото е ташак раота. Те гоите винаги са били тъпи мърши.

Стана хавата. 50 000 убити Руснака, към толкова ранени. Срещу 500 000 убити укромастии и още толкова осакатени без опция за втора употреба. Умно, да. Те Кравите знаят, че сте Руснаци и за тях колкот повече, толкова повече. Ма нещо от тая велика операция на Обама и Нюланд нещата отидоха в кереча ГЛОБАЛНО. Видя се колко е силно НАТО. СМЕХ. Видя се колко Америка не е губерния на Израел. Видя се колко ви връзва Европата на глупостите ционистки. Едни Глобални Трактористи щъкат яко. Хвърлят лайна и блокират магистрали. Видя се "райската градина" колко струва. Така съборихте с 13 пакета санкции Руснаците, че те викат "Тенкю, Джо Байдън". Така успешно разделихте света, че Арабите правеха посрещане на Путин с топовни гърмежи и Руският флаг от Ф16 ки. Така лапнахте икономиката на Европа, че изпозатворихте къде какво има фабрики за тежка промишленост. Тва щото можете да заместите Краварите всичко дето ползва Европа от Русия. Такава демокрация наложихте, че Гьобелс и Хитлер са като бой-скаути в сравенение с вас. Ма ционистката мърша ще бъде рината тепърва от цялото земно кълбо. Па и Антарктика може да загубите. Щото от 11 самолетоносача, едва 4 щъкат. Едни хуси обути в джапанки ви туриха тапата в Червено море. И само Руски и Китайски корабчета минават. Що така бе? Нали еднополярен ред нещо? А?

Е нали се хвалехте, че вие сте го думнали. Даже в медиите го тиражирахте и изведнъж свалихте цялата информация.

Руснаците голям номер му направиха на Зеленото тъпо джудже. Сам да си гръмне военните. Руснаците са скочили с парашути има снимки в Телеграм. Този път няма да му простят на зеленото тъпо

Иди ти да скочиш с парашут.

Много правилно си написал...Голям номер...с две думи искаш да кажеш че всичко е било подготвено от самите руснаци...качили са на борда украинци без да уведомяват украинците че в този самолет има украински войници...знаели са че украинците ще го свалят и после ще тръбят навсякъде че украинците са си свалили едва ли не нарочно самолет с техни войници...мисля че н всеки нормален човек е ясно че дори и да са го свалили украинците то вината е изцяло на Русия..защото очевидно за това какво има в самолета са знаели само те..и директно са пратили украинските войници на сигурна смърт..поредния руско ку-ве-ско изпълнение..!

Факт се нарича действителността, а не болните ти фантазии! Дори да е постановка, виновно е украинското разузнаване, че не е осуетило плана и сега злепостави цяла Украйна. Недей да си търсиш някакви жалки оправдания, защото реалността е такава, каквато е и каквито и оправдания да си намираме, тя няма да се промени.

Пълна олигофрения цари на всички нива. Зеленски иска разследване, след като още в първите часове на 'инцидента' представители от неговото министерство на отбраната се тупаха в гърдите, че те са свалили 'геройски' самолета. Изведнъж престанаха да бъдат герои и започнаха да се чудят, дали те са го свалили или пък представители на натовските групировки наемници са го направили, въпреки че са знаели, че на борда има украински военнопленници. Така става, когато си предоставиш територията на чужди армии да воюват на нея. Да ни е урок и на нас. Дир.бг пък ни прави нас на идиоти, сякаш вече не сме чели гордите изявления на украинските представители. В задачата само се пита, защо чуждите сили на украинска територия са изстреляли ракетите срещу самолета? Може би защото все повече започна да се говори за мирни преговори, а те са готови на всичко, за да ги предотвратят.

От тая "умна" акция породена от предрусаните "съветници" на Нюланд отърване няма. Решихте да целнете нещо в стил Буча та да тръгне пиара с новият закон за мобилизация ма захапахте маркуча. БУ ХАХАХАХА Абе, Зелен сопол, я да ни кажеш, как правите Фортеця Авдеевка и сте забравили два километъра тръба, която пресича фронта? Тва не е като да забравиш, че си евреиски руснак. Как строите укрепления с тонове бетон и нямате идея за това нещо? А? Да не би да не сте си построили вие кочината и да нямате плановете и чертежите а? Ми любимият ви Кравар нали има извънземни сателити, технологии, сканирал е там, сондирал е? Ма всичко ви е такова на мършите украински фашистки. Гъза не моете сами да си обършете. Само кражби и трепане на цивилни са ви в главата. Кой идиот реши, че Руснаците ще си карат С300 ракетите с тоя самолет? А? И как при положение, че мамин Буданчо е предупреден и организира размяна се правите на ударени? Или требе Залужни, конкуренцията дето мое ти резне тиквата да бъде неутрализиран, да сложиш маминият терорист да бъде шефче на армията и да чекате Перемогата. Айде Германия да излиза от ЕССР да повлича крак, че има Краварски бази да се ринат от Планетата.

Зелко да се оплачи на арменския Поп

На Зеления идиот вече само дебилите му вярват.

а винаги само те са му вярвали

Малко преди да се разбие екипажът на самолета е съобщил за "външно въздействие върху самолета"/разбирай ракета/. Освен това са открити и двете черни кутии на самолета тъй, че отърване няма. Няма "разбил се самолет". Има свален самолет! Втория самолет с 80 военнопленници също за размяна е бил върнат на летището "Чкаловский" за да не го сполети съдбата на първия самолет.

двуличието и двойните стандарти са официалното лице и основополагащи принципи на тъй-наречените Евро-атлантически ценности. Това е! Другото е дрънканици!

Зеленски се държа така и при падналата ракета в Полша. После всички изведнъж млъкнаха. Интересно за какво иска разследване този път - дали ВСУ са свалили самолета или дали там е имало техни военнопленници ? Ако може да се определи по първия въпрос предварително. Това те би трябвало да го знаят. Само да ви кажа, че укрите са толкова компетентни, че имат и свален граждански самолет по време на учения в мирно време още по времето на Кучма. И тогава се правиха на ударени, но ставаше въпрос за израелци и американците ги разкриха.

а кои да са международните разследващи??? ФАЩ? Малобритания??? зелката пак се е нашмъркал до несвяст

Украйна е знаела чудесно че в самолета са пътували нейни войници идващи за размяна с руски. Размяната е била Договорена за същият ден Сряда,вчера. Въпреки това,или точно затова,ракета идваща от временно окупираната от Запада територия Украйна, е взривила самолета. Пилотите са дали животите си за да падне горящият самолет извън града . Черната кутия е Намерена от руските разследващи ,и ще бъде разпечатана пред Международна комисия и всичко ще лъсне!

Пред кои международни разследващи? И как от черната кутия ще разберат, кой е свалил самолета и имало ли е там изобщо хора, освен екипажа?

Международна комисия с главна буква в средата на изречението? Вероятно помага да си прост?

Вероятно наистина помага да си прост, тъй като няма да схванеш, че подобна комисия НЯМА да има, нито пък от черни кутии може да се разбере КОЙ е свалил самолета или по-точно КАКВА и ЧИЯ е била ракетата, свалила самолета. Ако е била украинска - да свалят самолети на 50 км навътре в руска територия означава, че от тук нататък ще могат да изстрелват ракети само от Каспийско море. Означава и че безаналоговото им ПВО го няма никакво! Ама никакво!

Миндил, ПВО то им е наред. НАШЕТО И ТВА НА ЕССР ГО НЯМА НИКАКВО. Разбира ти простата кратуна. Като се организира размяна на 200 човека има условия. Толкова са жалки западните миндили, че освен тероризъм и простотия друго не им раждат кратуните. Да не говорим, че Рейтеон прави 500 Пейтрит ракети на годишна база. Рейнметал не повече от 200 за Ирис Т. Кво ПВО бе? А? Ще надминете Русия по продукция ли? Щото имате чипове, а те нямат ли? Мърши сороски тъпи. Поне един от вас да имаше акъл за пет стинки. А то всичките олигофрени неграмотни са ви наели.

В продължение на половин час украинците се хвалиха, че са свалили руски самолет. Излезе украински генерал и обясни, че "това било законна цел щото било транспортен военен самлет". След половин час най-после украинските военни разбраха, че политиците им (а сигурно и англо-сащиянските съветници) са ги вкарали в капан и излъгали. Самолетът е превозвал украински военно пленници връщани за размяна към украйна. Скоростно са махнати над 30 изхвърляния по украински сайтове ... ... Късно... Всички видяха, че укропитеците и саксонските зверове избиха (с цел политически злепоставяния, междуособици и 0 стойност на украинци/руснаци) собствените си военни, което не им е за пръв път !

Колега, за повтарящи се постове няма копейки! Предполагам личния ти наставник ти го е обяснил!

Чувал съм че помага да се справяш с житейските предизвикателства ако си прост като гъдулка! Тогава не се налага да мислиш за глобалните проблеми, а само да повтаряш като папагал това което ти кажат ...

Съгласен от Китай, Индия и Бразилия

Хахахахаа, самолет, излетял от Иран със украински военнопленници.... А в списъка на загиналите има 17 имена на военнопленници, които са били разменени на 3-ти януари... Отново тъпа пропаганда за заблудените копейкаджии...

За какъв списък говориш ?Няма такъв официален от Кремъл.

Това е на някаква журналистка твърденията не официална информация на Кремъл

Журналистката - един от най-големите пропагандатори на Кремъл го пусна по RT. Не гледаш ли руска телевизия?

Естествено побъркан ЛГБТ ТРОЛ

В продължение на половин час украинците се хвалиха, че са свалили руски самолет. Излезе украински генерал и обясни, че "това било законна цел щото било транспортен военен самлет". След половин час най-после украинските военни разбраха, че политиците им (а сигурно и англо-сащиянските съветници) са ги вкарали в капан и излъгали. Самолетът е превозвал украински военно пленници връщани за размяна към украйна. Скоростно са махнати над 30 изхвърляния по украински сайтове ... ... Късно... Всички видяха, че укропитеците и саксонските зверове избиха (с цел политически злепоставяния, междуособици и 0 стойност на украинци/руснаци) собствените си военни, което не им е за пръв път !

Чувал съм че помага да се справяш с житейските предизвикателства ако си прост като гъдулка! Тогава не се налага да мислиш за глобалните проблеми, а само да повтаряш като папагал това което ти кажат ...

Така е ! Съгласен съм ! Такава е препоръката на Свръх-човеците от Давос към бройлерите в ЕС и САЩ ! Но не всички са бройлери ...

Нали до вчера бяха ракети бе, а руснаците лъжели. Егати лекето лъжливо.

Преди да се разбере какво са свалили укронацитата фъргаха шапки че са унищожили руски самолет. Сега здраво наsрани обърнаха питата. Нека да питат роднините на загиналите войници.

Дай да видим кой е насран: Ако украинците наистина са свалили руски самолет на десетки километри навътре в руска територия - къде е било безаналоговото ПВО, дето "сваляше" Пейтриътите в Сирия? Не ми се вярва във зона до границата да няма дислоцирано ПВО.. на теб?

Върни се към обичайните си гей-сайтиве. Там няма да ти накърнят чувствата !   

Всикчи копейкаджии сте с ясно изразени хомосексуални обсесии! И все пак не можада ми отговориш на въпроса! Ето и още един: Защо замолета не лети КЪМ а се отдалечава от Белгород? Ако там има военнопленници за размяна - би трябвало самолета да лети КЪМ Белгород, а не към вътрешността на блатото?

И казвате в тази комисия да има само проверени и доказали се членове на ЦРУ и МИ. Известно е, че САЩ и Великобритания не взимат страна в този конфликт. Осигурява се пълна обективност и безпристрастност.

Интвресно защо не поиска международно разследване затова как укранците осакатяват руски военопленици. Това хазарче е психопат и трябва да му се рърси отговорност за омразата към православните.

че е нужна комисия която да разследва чудовищното престъпление на ВСУ извършено с Патриот Официално Украйна е знаела маршрута и имената на украинските военнопленници в самолета.Часут на отлитане и пристигане Вчера ген.консул на САЩ е бил на място

Да обясниш сега каква им е далаверата на украинците, да убият собствените си хора? Още повече във време, в което информацията може да се провери доста обстойно и лъжите лъсват? Както се случва в момента с руските лъжи!

Сметката е проста - Русия е един самолет на минус и то не какъв да е самолет, а Ил 76. Доста скъпа машина. Заедно със самолета е загинал и екипажа, а екипажа се подгорвя бавно и трудно. И още 3-ма някакви други души. Цената е 65 собствени войника и две ракети. Ракетите ги дават САЩ, а 65 човека е нещо като часовия разход на ВСУ.

Ако изобщо е имало украински военнопленници на тоя самолет те отдавна са били с дупка в главата. Няма как иначе да бъдат охранявани от трима души. На това се казва провокация, която има съвсем други цели (за вътрешна употреба в Русия). Тая цел ще да голяма (мобилизация - не военна - на руснаците преди президентските избори, оправдания за повече насилия, използване на по-страшни оръжия в конфликта и т.н.). Това е тактика, използвана от хилядолетия. Само за пример давам нападението на германски СС части, преоблечени в полски униформи, върху немски граничен пункт на 01.09.1939 г. Тази провокация е използвана за casus belli за нападението на Германия над Полша. И да, немци (преоблечени като поляци) са убили немци за да постигнат целта си. Второто което е важно да се знае че това не е първия самолет, думнат от самите руснаци. Припомнете си как Пригожин свали един Ил-22М по време на "бунта" и си отговорете на въпроса дали на някой в Русия му пука за живота на другите руснаци.

според теб. За какво да ги пазят. Нали ги пускат да си ходят. Какъв е смисъла на украинците да бягат, скачайки от самолета?

Като си толкова умен, защо досега същия брой пленници ги пазеха по 20 човека? :)

Интересно къде ще отидат от самолета? Дай някакви идеи. И защо да бягат като ги карата за да ги връщат.

:))) Поредната изцепка на витаещия в кокаиновите реалности киевски плъшок. Поне да не бяхте пускали победните съобщения на ГЩ на Украйна, как сте свалили руския Ил-76 с ракети С-300 на борда, които незабавно бяха разпространени от медиите ви ... Ама то укринския акъл е толкова - мислят си, че като ги изтриха и подмениха с нови, ще успеят да се скрият?! Извинете - написах "мислят", а те това не го могат - винаги действат първосигнално. Дефекация в собствените гащи. Смешници.

ооо

Президента на Украйна потвърди че самолета е паднал в Русия,което доказва кой го е свалил. И това не е Украйна а е Русия защото има причина да го свали и да убие 65 украинци в него.

Шило

И що да ги убива? Нали са били допреди няколко часа в ръцете им. Що да го правят? За да не могат да приберат своите и да унищожат един самолет и подготвения екипаж?

РусоШило пак се обади с лъжи.

Шило

Къде прочете твърдения? зададох въпрос. Ако не можеш да отговорим, поне не показвай, колко си тъп!

Ти сега съмняваш ли се в думите на президента на Украйна, да се свети името му! Щом Зеленски е казал, значи е така! Ако каже утре, че слънцето изгрява от запад и американците са стъпвали на луната, значи е така!

Шило

И още нещо- МН 17 бе свален над украинска територия. Следвайки твоята логика значи, че украинците са го свалили?

300%

Шило

Между другото има пробив. С изказването си, Зеленски признава, че на борда е имало украински военнопленници. Разби опорките за ракети, боеприпаси и всякакви такива простотии. Щото имаше още една- самолета обиколил едва ли не половин Азия и Близкия изток, преди да се появи на мястото на атаката срещу него. Войната между него и Залужни ще се разгорещи. Залужни вероятно ще изгори, защото неговите подчинени са свалили този самолет.

Той откакто е започнала войната, все иска, изисква, казва.. иначе не е излезнал да се бие 2 г. вече, а се крие само и обикаля държавите, за да проси

4 пъти се е крил от наборната комисия палячото, ти искаш да иде да се бие :)

Щото Путин е на фронта всеки ден, или?

Най-елементарното - на колко години е Путин и на колко е кокаиновият шебек?

И какво общо има възрастта? Разликата е в това дали те е страх (при единия е параноично)! Отделно, като е стар, що прави глупости като напада суверенна, съседна държава?

като се завърнат разказват колко добре и хуманно се отнасят в Русия с тях Това е причината укрите да ударят с самолета На место вчера е бил ген консул на САЩ в Русия но наркоманът не знае и бълва глупости както за Буча. Той не Нае че военните на САЩ и ЦРУ имат канали които не са прекъсвали никога Това е трагедията на малките държави като България Използувани са за мюрета. Великите сили имат договори за които ние не знаем

Айде, поредния дето знае всичко. Виден теоретик на конспирацията! :)

На кое место е бил? Я пак си провери измислиците... Ген. консул ще ходи във военна зона, ти нормален ли си? И какво е казал генералния консул и къде е публикувано?

Адмирирам опитите ти да ги вкараш в логически безкраен цикъл, но си губиш времето - едните са платени, а другите са просто глупави, много глупави хора.

Шило

Стар похват на киевската хунта. През февруари 2014 год., избиха 100-тина свои, за да обвинят Янукович и руснаците. След това изгориха живи още 50 свои, накрая нападнаха уж своите Донецка и Луганска области, избивайки уж своите цивилни, живеещи от поколения там.

Иначе за любопитството Ил-76МД е за обстрел с лазер, каквито са и Боинг YAL-1. Те са с едни топки на носовете. Но за това им трябва по един реактор в самолетите и затова са на огромни такива. После се отказват, че е непрактично.

зеленото киевско наркоманче какво отвратително жуже е. отвратително хипофизно киевско жуже.

Съединените щати планират да помогнат на Украйна да премине към нова система за измерване. Пентагонът посъветва страната да се откаже от метричната система и да приеме американската. Това ще опрости документооборота между военните ведомства на двете страни. И това ще намали процента на грешките, свързани с използването на американски оръжия. Поради несъответствието между измервателните системи украинците, работещи с американски технологии, постоянно правят грешки, неправилно тълкувайки мерки за дължина, тегло, скорост и други параметри. Проект за преход към американската система за измерване се разработва в Колумбийския университет по искане на кабинета на президента на Украйна. Представителят на САЩ в Международното бюро за мерки и теглилки отбелязва сложността на задачата. „Украйна ще трябва да направи промени във всички документи. И ще бъде необходимо да научим украинския народ на новата система. Реформата е планирана за края на 2025 г.

Америка използват SI системата, малоумнико. Точно както и украинците. Че и ги болднал, всичките тези простотии...

.

Чети и се образовай: In the United States, SI units are used in medical, scientific, and much other specialized, technical work1. However, for commercial and day-to-day life, the system called 'US Customary' is used, which is a version of the Imperial System developed in Britain1. The SI units used in the United States are meter (m) for length, second (s) for time, mole (mole) for amount of substance, ampere (A) for electric current, kelvin (K) for temperature, candela (cd) for luminous intensity, and kilogram (kg) for mass2. Industries in the U.S. HAVE NOT adapted SI units or the metric system3.

По-голяма простотия не бях чел скоро :) Ей, пийте ги тия хапчета редовно! :)

Как можа от слуга на народа, да се превърне в най-кръвожадния клоун за всички времена.

"Руският самолет е паднал на няколко километра в РУСКА територия,затова Украйна няма нищо общо с инцидента" Надявам се думите на президент Зеленски да е изяснил на руските роби какво точно се в случило.

Шило

Къде да падне? Возил е пленници от Подмосковието до границата, от там- с автобуси. Всъщност, това прави разследването изключително руско. А те ще изяснят, от къде е атакуван самолета.

Каде падна Малоазииския самолет?

Самите укри си признаха че са го свалили, а ти се опитваш и тях да убедиш в противното?! Само шизофренна диагноза ще те оправдае, другото е опит за манипулация на общественото мнение!

ти ТЪП ли си? Какво като е паднал в руска територия - все едно не може да бъде поразено от украинско ПВО разположено близо до границата? Украинците предварително са били уведомени за маршрутите и на двата борда с пленници. Този Ил-76 е превозвал МНОГОКРАТНО пленници при предишните размяни и това вече го потвърдиха върнату украински пленници. --- Ил-76 е свален от системата за противовъздушна отбрана Patriot По предварителна информация от член на комисията, пристигнала на мястото на катастрофата на Ил-76 на ВКС на Русия в района на Белгород, естеството на разрушенията и щетите по фюзелажа показват, че самолетът е бил ударен от ракета за американската система за противовъздушна отбрана Patriot. Вероятността командването на украинските въоръжени сили да не е знаело, че на борда на този Ил-76 има пленени украински военни, които подлежат на размяна, е практически нулева. С Ил-76 са били превозвани военнопленниците и при предишните обмени, отделно украинската страна предварително е била предупредена, както е била и информирана по отношение на маршрута на двата военно-транспортни самолета

Значи там международно разследване ама за газовите тръби " да не се допуска Русия" .... ок