Зеленски: Искам тази руска война да завърши справедливо

Украинският президент на думи „изхвърли“ Русия от Г-20 и говори за Г-19

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Искам тази руска война да завърши справедливо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато тебе Зеленски, хохлите те набарат и те обесят с главата надолу.

Има ли по-ярък пример, за социопат, от Зеленски?!

ИМА - ПСИХОСОЦИОПАта ПУТЪО БУНКЕРОФФ !

Признава Украйна анексите им. Имената на полицаите които са оставили да бъдат избити руснаци по време на мирните им протести?

Хмм, интересно защо този държи пленниците да бъдат разменяни на принципа всички срещу всички? Това означава ли че Русия има много повече военнопленници отколкото Украйна?

Докато не очистят тази нагла хазарска муцуна и не се справят с петата колона, съставене основно от чифутски олигарси, специалната операция ще боксува.

ДО КАТО путъо ТРЕПЕРИ В БУНКЕРА , БАЙДЪН И СИ ДЗИПИН , СИ РАЗПРЕДЕЛЯТ РУССИЯ НА ЧАСТИ , В ИНДОНЕЗИЯ !

СИБИР ГО ПРЕДЛАГАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГЪЗОЛИЗЦИ !

Разправям днеска на една патка, че Одеса е руски град, тя ме гледа като изтряскана. Абе викам и нашите възрожденци къде са ходили бе, в Одеса, в Русия. Не са ходили в Украйна. Тя гледа като насрана, щото не може да отрече. Най-простите и невежи хора ги изманипулираха за мръсните си цели.

И ТАЯ ПАТКА ТИ УДАРИ ЕДНА ПАТКА И ИЗЛЕЗЕ МЪЖКА !

Ti si mislish che vsichki sa pedali kato teb

Това гнусно украинско говедо може ли да възкреси 13 хил. невинни жертви от Донецк и Луганск, загинали от украински обстрел от 2014 до 2022. Ако може, да го направи. Ако не може - да ходи да се гръмне. Войната ще приключи, но за тази война Украйна си е виновна. Също и американското подстрекаване и европейско безхаберие..

Европейското никак не е безхаберие, а мръсен фашизъм. След Втората световна война си надянаха по една овча кожа, а отдолу познайте какво има.

НЕ МОЖЕ , НО ПОГРЕБА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ФАШИСТИ ОТ МОСКВА !

Веднъж вече сме го говорили, но да повторим за тия, които по-трудно вдяват. Това не е война, а военна операция защото: 1.От началото на военните действия, та до ден днешен транзита на руски газ през Украйна за Западна Европа не е спирал нито за секунда. За този транзит Украйна получава всяка година от Русия между 1 и 2 милиарда долара в зависимост от количествата. 2. От началото на военните действия в продължение на повече от 6 месеца в Киев имаше ток, вода и газ. Имаше телевизионен сигнал, мобилни връзки и интернет. Метрото и наземния транспорт не са спирали нито за секунда, а Западни политици всяка седмица бяха в Киев. Що за война е това? Не е ли малко странна? Идилията продължи докато украинците имаха глупостта да ударят Кримския мост. Бяха предупредени, че ако това се случи ще последва ответен удар срещу центровете за вземане на решения повечето от които са разположени в Киев. Дори и в този случай ударите са срещу щабове, министерства и ведомства, а не срещу жилищни комплекси!

Като президент би трябвало да знае, че всички войни завършват справедливо, доколкото който спечели, той налага справедливост и неговото решение се счита за справедливо, като това е и облечено в съответната юридическа форма... А победителите не ги съдят... Войната както започна, така и ще свърши и всичко ще е много справедливо, но основната цена, в случайя, ще я плати украйнския народ...

И ще завърши,ама стигни до Москва да стане война "народная" потаму что руский солтат самий лутший в мире начнут воеват он тепер не хочет воюват за например кмер Чукотке и какой-нибут господар Арсенале но какда ты до только взляд до Москвы пройдэт мало времени и Зеленскии КАПУТ.Тогда HAMER не страшни Россия может удавит кажды противник в собственой кровю а ты знаеш это.

Ти къФ си бе - ни български, ни руски, ни украински. Някакъв циганин ще да си.

Гледам украинските "бежанци"-мазни , нагли и прости.И никой не чух да говори на измисления им език, всички говорят на руски.Та явно справедливо ще е тази измислена територия да бъде тотално заличена.

Първо войната не е руска, а е на САЩ срещу Русия, а в последствие и на САЩ срещу развитието на Европа. Второ, относно премахването на Русия от Г20 има една поговорка.... ако искаш да назначиш цар в гората да стане маймуната, то махни тигъра.

ТЪП - ПАК !

Правото на самоопределение на народите е основополагащо в Устава на ООН, при това изрично е заявено правото на Народа да се бунтува срещу Правителство което го подтиска. А колкото до останалите приказки на Зеленски... След като през 2008 година Украйна изпрати свои войски за да помагат на Грузия, в подготвяния от нея геноцид в Осетия, тя се опита да си присвои Азовско море, през 2011 година Украйна реши да заяви че договорираната граница с Русия вече не и отърва и прекрати работата по делимитацията на границата между двете държави, и така между двете държави към момента просто няма двустранно призната граница, а сега някои западни политици взеха да говорят за връщане на Украйна в територията и от 1991, тоест преди Украйна да окупира Крим, който от 1971 година е автономен окръг в състава на Руската федерация, и Севастопол,който винаги е бил автономен град в състава на Руската федерация( тогава Украйна се опита да открадне и базираният в Севастопол Руски военен флот), друг е въпросът че използвайки западните номера Русия вече не смята да се задоволи само с това което винаги си е било нейно... Междувпрочем ситуацията в Украйна ми напомни за... Бангладеш, бившият Източен Пакистан, с помоща на Индия, подкрепяна от СССР, става самостоятелна държава напук на подкрепяния от САЩ Пакистан;)

Ако не беше направил преврат и 8 години ако не беше убивал , но за съжаление те го направиха и сега ще духат борша.

Какъвто мир ти кажат САЩ, такъв ще искаш! Алчен еврейски клоун!

Белото не прощава ... Трябваше на пясъка, вайка се баща му навярно!

В момента в който го застрелят, си отварям една бира.

Тоя надрусан наркоман Зеленски, ако беше спазил Минските споразумения 1 и 2, ... Ако, украинските политици, не бяха позволили да има американски лаборатории за био оръжие в Край-на, нямаше да се стига до тук. Ако не бяха се бутали да влизат в ЕС и НАТО, имаха шанс. Сега - нямат. Ум царува, ум робува и ум - патки пасе. Лудостта на Зеленски им струва скъпо на украинския народ. Защо не е в окопите, да се бие, тоя ''смелчага'', а се крие по бункери и лети до Холивуд, през ден. Дипломацията не е случайна дума в политиката, ... И не от всеки става политик. От Зеленски - нищо не става. Беше заложено по документи, в международните отношения, ясно и точно, Украйна остава неутрална територия, като буфер, между Изтока и Запада. И какво стана, пристигат американците, внасят си базите и играчките и подпалиха чергата на укрите. Да плаща САЩ! Зеленски, трябва да си ходи, ... нагуши се с пари, снима се до всички ''дзвизди'', американски, стига толкова. И цялото това заглушаване на истината от медиите, не изначава, че не виждаме какво става. Аз се очудвам, че укрите не са го обесили публично, до сега! Русия може и да им помогне, когато Запада им върне откраднатите, пардон, ''блокираните'' уж, милиарди.

Брат, жив си за ореваване, иначе будиш само смях с разсъжденията си.

Къде се буташ, да ми ставаш брат бе, кретен, недоносен?!

Не ви ли псна поне малко на вас мисирки, че на мнозинството българи им писна от непрестанното тиражиране на непрестанните искания на тази пешка при играта на сащ????Ако искаше реално такова нещо, нямаше толкова години да избива рускоезичното население в двете области, щеше да изпълнява Минските споразумения, щеше да се махноса осъзнавайки че е виновен за започването и.

и си мисля: Съдейки по всички първични и вторични полови и безполови белези, това невзрачно, недораслоо , уграво и капризно човече е безспорен психопат.

Този за каква война говори ?! Русия не са обявявали на никой война ! Спрете му дрогата !

Трудно може да иска справедливост там където цяло множество се малтретира и му е отказано да използва европейската ценност да говори на собствения език. Каква би се случило ако в България забраним турския език.

или Президент клоун?

А антикоституционния преврат? Ами 8 години тормоз и убийства в областите с руско говорящи.

Единствената справедливост ще е да ви изметат всички укронацисти от Украйна!

Ако имаше и 1% истина в приказките ти нямаше толкова години да избиваш и рушиш безнаказано в двете области, щеше да спазиш Минските споразумения.. Наглостта и лицемерието на този граници нямат защото се знае кой го е обучавал толкова време в това,

До демос :Защо трябва Зеленски да се предава ,след като руслямистан губи войната.пундьо да тръгва към Хага доброволно ,или......

Защо Зеля не обясни защо бяха изгонени американските медии CNN и SKY NEWS от Херсон ?!?? Какво са видяли ....дето е различно от укро-гашистката пропаганда ?!?? Защо не разкаже за това пред G-20 ?!??

Украйна ще победи. Това ако не го виждате сте много заблудени. Русия е безпомощна срещу УКРАЙНА.

Мисля ,че в скоро време пундьо ще ходи до Хага !

Толкова време живеете с тази ''надежда'' та се питам кога ще се събудите... Преди Путин и Русия май ментора ви трябва да мине в Хага за безбройните разрушения, убийства, грабежи и лъжи все по чужди територии..

Зеленски е идиВот !!! Първо : Война никога НЕ е започвала !!! Няма обявена война на Русия срещу Украйна ! Няма и обявена война на Украйна срещу Русия ! Официално война НЯМА !!! Е,някой може ли да обясни как война трябва да приключи ако не е започвала ?!?? Второ : Има Специална военна операция на Русия срещу Украйна с две цели и не бива да се съмнявате,че те (целите) ще бъдат постигнати !!! Трето : Зеленски и бандата му от украински фашисти ще бъде съдена от самите украинци !!!

Слава на Украйна .Слава на Зеленски!

Ами предай се бе Зеленски и войната ще свърши

О, войната определено ще свърши честно и справедливо, когато Зеленчука и нацистката му шайка бъдат изчистени, а Русия си върне териториите населени с руснаци, които на времето Ленин и болшевиките щедро подаряват на тъпите хохли, не за друга а за да може тая измислена държава да има и някаква индустрия освен селско стопанство. Ако някой наистина се интересува, за какво всъщност става въпрос е добре, вместо да пише глупости, да вземе първо да попрочете малко история. Освен това тази война, която всъщност е между САЩ и Русия, ще свърши, когато Европа осъзнае, че се е превърнала в колония на САЩ и просто е средство за постигане на болните амбиции на вампирите от Вашингтон за световно господство, а самите САЩ не си се приберат в територията си, за да оправят собствените бакии, вместо да маршируват по целия сват…

Хваща мекия

...а ти поемаш твърдия! Честито!

Само толкова ли успя да изходиш? Я вземи разхлабително, че си се запекъл, нещо.

Прави са от САЩ-всеобщо господство да се въведе РЕПУБЛИКАТА като единствената форма на управление. Техните усилия са първите постигнали виден напредък, така че Рассеяь ими какво да заимства от тях, а не обратното.

Никой не се съмнява, че ще завърши справедливо. И всеки участник ще си получи заслуженото, включително и Зеленски.

Надявам се не само да бъдат изплатени репарации на Украйна и пълното й възстановяване да приключи, но задължително рашистката територия да се разпарчедиса и да бъдат обявени малки държави на нейно място. Когато путлерастите се избият, а останалото население е натикано в миши гъз всичко ще си дойде на мястото, а света отново ще е едно добро място за живеене...

...мечтите на един малоумен идиот

И аз искам да свърши. Понеже оксиморона "победа за да има мир", и от едните и другите, изключва като цяло мир. Едва ли путин и зеленски споделят извод, направен от народа, който явно не е неточен. -Да знаете, говеда посрани, бой и ебан не се връщат! Но пък всеки трябва да си плати за грешките.

Навряха Путю в задната дупка хахахахахахаахах

Ей, само задници, анален секс и свирки са в кухите ви глави, дебили! Направо сте за Оскар, всичките краварски подлоги и духачи!

САЩ постигнаха основната си цел - прецакаха руските доставки на газ и нефт за Европа и сега продават собствените си продукти с огромни печалби. Сигурно точно това е била договорката със Зеленски и по тази причина ги подкрепят толкова усърдно.

продават газ на цена тройна и четворно. Само от Франция се чуха немощни гласчета: ама нали сме съюзници. И плащането си върви. Дърварят ги просто яко. това е причината в момента Германия да се опитва да изнесе индустрията си в Китай. В опит да запази каквото е останало. Но Германия е прецакана, край с нея. САЩ се опитват да ликвидират и Германия. Идеята е да създадат нови лидери в Европа, това са Полша, която да я поставят под контрола на Великобритания. Нещо като ново ЕС. Според мен малко вероятно да успеят. Полша трудно се води. И до някъде са непредсказуеми. А сега вече ги тресе съвсем сериозно идеята за нова полска империя. Което е притеснително. В момента съвсем сериозно се подготвят за нападение на изток.

САЩ и да искат не могат да задоволят нуждите на Европа от газ За нефт също Най големия доставчик на газ в момента е Норвегия, увеличават се доставки от други страни, дори Мозамбик почна да доставя А Германия и другите западни страни ИЗНАСЯТ производства от Китай Заради проблемите с безкрайните локдауни на цели градове и за да не са толкова зависими от Китай, Ма друго е да си плякаш путлеристки опорки, без да влагаш грам мисъл

Ще завърши ама дано ти не видиш..

Нооо за да се кротне света злото САЩ трябва да се ликвидира и по-точно политиката която води спрямо всички и всичко.

те се управляват от Сектата на Сатаната. Искат всички да поставят под свой контрол. Съществуването им е основано основно на грабежи и паразитиране.

Дребният киевски паразит засужи нов Оскар.

Полковникът да си смени медикаментите... :-))

Когато Русия е започвала войни, винаги ги е губила! 1905 - Японската война - позорно загубена (разгромени са Тихоокеанския и Балтийския флотове). 1918 - Първа световна война също загубена (подписан е Бресткия мирен договор с изплащането на репараций) 1920 - Съветско-полска война - позорно загубена (разгром при Висла и бягство). 1939 - Финландската война - загубена (огромни загуби и подписване на мирен договор без да бъдат изпълнени първоначалните задачи на войната, а на гражданите е съобщено лъжливо, че целта е била "освобождаването" на Карелия. 1939 - 1945 - Втора световна война - фактически започната от СССР и съюзника му Германия (пакта Молотов - Рибентроп за подялбата на Европа) и нападение на Полша в 1939 г., все пак спечелена благодарение на ленд-лиза и антихитлеровската коалиция от 56 държави (капитулацията на Германия е подписана от съюзниците без СССР, като страна победител, тъй като е бил считан за окупатор, което пък е прераснало в Студената война). Между впрочем Чърчил е предлагал да бъде освободена Европа от съветска окупация, но на този момент всички са били уморени от войната. 1989 - Афганистанската война - загубена без достигане на поставените задачи по всички точки (съветската армия панически отстъпва, а по телевизията е показана постановка с извеждането на войската по моста) 1991 - Студената война - загубена (резултат - разпадане на Съветския съюз). 1994-1996 г Първа чеченска война - поражение от силите на опълчението, многократно отстъпващо по численост и въоръжение (мирен договор от Хасавюрт). 1999 - 2009 г. Втора чеченска война - завършена с позорен мир (РФ плаща огромни средства за лоялноста на Кадиров и неговите Тик-Ток войски). Руската Армия - корумпирана, трудно мобилна, с прояви на неуставни взаимоотношения, ужасно техническо, тилово и кадрово осигуряване. 2022 г. Руско-украинската война - както вече разбрахте - ПОБЕДА ЗА УКРАЙНА!

Що не се лекуваш ????

,,полковник,,ли си или ефрейтор ,но по писанията си просто един слагач ,пък може би и обр@тен и нищо вярно в твоето писание

аааа новата еврейска история на Европа :))))))))))))) все пак спечелена благодарение на ленд-лиза и антихитлеровската коалиция от 56 държави (капитулацията на Германия е подписана от съюзниците без СССР, е тоя ленд лииз не е докарал оръжие и за 1% от изразходваното. СССР разбива някъде над 85% от Вермахта и то по съвсем официална статистика. Съветската армия от Москва стига до берлин километър по километър. Но това е нищо, САЩ са победителите. Един смотан десант успяват да подготвят за 3 години Нормандия-Неман. И колкото да спрат Съветската армия да не стигне до Ламанша. Като погледнем картата, кой къде бил и минал, направо ти повярвах :))). Много тъп трол. Какво искате да ви вярва някой, Та вие сте лъжци и измамници. Вие сте уродливи неща, на базата на изменено човешко същество. Истината може ли да говорите? Тъп трол измамник. От написаното нищо не е вярно. Вижте драги съфорумци какви измами правят. Ето така искат да ни направят на маймуни. Да започнем да вярваме в Свети Сънчо. Желаещи за сектата има ли? Между другото, това е Сектата на Сатаната. както може да се убедите от начина и маниера им на действие.

Чети, учи и пак чети. СССР е крайно зависима от железопътния транспорт, но войната буквално спира железопътното производство: само около 92 локомотива са произведени в СССР, а 2000 локомотива и 11 000 вагона са доставени посредством законопроекта. По същия път Съветският съюз се сдобива и с 18 700 самолета, само 14% от които са от собствено производство. Въпреки че много танкове на Червената армия са съветско производство, тяхното транспортно оборудване от САЩ възлиза на стотици хиляди моторни средства. Близо 2/3 от камионите на Червената армия са американско производство. Превозни средства като Dodge ¾ тона и Studebaker 2½ тона са най-добрите за този клас и за двете страни на Източния фронт. Доставките от Америка на телефонни кабели, алуминий, облекла и консервни провизии също преобладават.

Полковник, преди да се изказваш прочети малко история. Капитулацията на Германия се подписва на 2 пъти, ако не знаеш. Първи път на 7 май в Реймс от немска страна подпис полага началник-щаба на оперативното Върховно командване на Вермахта генерал-полковник Алфред Йодл, а от страна съюзниците - представителят на Ставката на Върховния главнокомандващ на СССР генерал-майор Иван Суслопаров, началникът на Главния щаб на Съюзните експедиционни сили генерал-лейтенант Уолтър Бедел Смит и в качеството си на свидетел - заместник-началникът на Щаба на националната отбрана на Франция бригаден генерал Франсоа Севез. Но т.к във първоначалния и вид тя не устройва съветските власти и факта, че Суслопаров няма правомощия за подписване тя се преработва според ялтенските договорки и се подписва отново в Берлин на 9 май в 00:16ч. От немска страна подписи полагат началник-щаба на Върховното командване на Вермахта генерал-фелдмаршал Вилхелм Кайтел, представителят на Луфтвафе генерал-полковник Щумпф и представителят на Кригсмарине адмирал фон Фридебург. Безусловната капитулация приемат за съветската страна маршал Жуков и заместник главнокомандващият съюзните експедиционни сили маршал Артур Тедер. В качеството си на свидетели подписи слагат американският генерал Карл Спаатс и френският генерал Жан де Тасини. Не знам как реши и откъде черпиш информацията си. Най вероятно от преработената история на "модерните" краварски и еврогейски историци.

Смърт за Зеления Слава РОССИЯ

А аз искам Еврей мръсен Зеленски да те гръмнат по-бързо и да забравим че е имало такъв долен Изрод Еврей , Военнен Престъпник втория след Хитлер ! ДОЛУ Окрайна и Смърт за Зеленгски !

Путя понеже е ариец,а другарю!?

Еврейска ти му работа!

Аз съм хазар бе...

ами що тогава се мъчите да го убиете. Нали е ваш човек, евреин. Що всичкото евреин като чуе Путин и Русия, газ пикаете и място не може да си намерите.

За Зеленски не зная, но Путин с нахлуването в Украйна стори такъв грях към руснаците, който те няма да простят, а именно: руснаците търпеливо понасяха несгодите в бита си - ниски заплати, комуналки, мизерия, липса на инфраструктура като ги крепеше вярата във величието на Русия, в нейната военна мощ, спрягана като най-силната армия в света. С нахлуването в Украйна и провала на така наречената "специална операция", по-точно на целите и - "денацификация и демилитализация" с един замах разруши мита за силата на руската армия, за нейната боеспособност,за нейната идейно-политическа подкованост. За последното войниците не са виновни - те прекрасно знаят, че са окупатори на чужда земя, че подпалват ниви които не са орали и сели, че тъпчат гробове, които не са на техни предци. Те прекрасна знаят, че водят чужда война, умират за чужди интереси -руската земя е достатъчно обширна, за да могат да ползват всичките и блага, че не им е нужна чужда земя, чужд труд, чужди животи за да живеят щастливо. Единственото което им е нужно е интелигентно управление на тази държава, което на базата на неизчерпаемите и ресурси да им осигури сносно съществувание, да не са изолирани като в затвор от останалия свят. Те виждат, че в момента, в който техните олигарси натрупат баснословни богатства на техния гръб, веднага се изнасят някъде в презрения Запад да страдат от жестоките несправедливости на империалистическия световен ред. А те остават да блаженстват в техния рай наречен "руский мир"!

Допълвам. Вече има такова разделение между руснаци и украинци, което никога не може да бъде преодоляно. Консолидира световните сили срещу Русия. Предизвика разширение на НАТО. т.е. постигна всички цели с обратен знак.

Путя работи за НАТО и демократичният свят!!!Голям човек,да насъскаш всички срещу теб!!!

Не знаех, колко бедни и нещастни са били руснаците. И никак не разбирам, защо тогава по света, където и да идеш, все руски туристи и все в огромни количества. И толкова постоянни, че и менюта на руски им правят И ги помнят, че са добри плащачи. И всичко, което правят е в обеми. Сравнено с тях, западняците са социално слаби по маниер и поведение. Това не може да се скрие. И ако това е бедност, не знам какво им е богатството тогава. Но съвсем друго си е САЩ, образец и пример за подражание. Вече 32 трилиона дълг, неспасяеми. Дефицит по БВП вече твърдо 12%, т.е. не могат да си покриват и дълговете официално. И 50 милиона жители на купони за храна. Е това е просперитет! Руснаците къде са тръгнали с техния жалък 16% бюджетен дефицит. Дългове около 350 млрд, които са 10% от официално обявените наличности. Много са зле. И ако това са две фирми, то едната е просто фалирала. Но тя била много добре и за завиждане. От къде ви копат все такива дебили за тролове. Дебил до дебила. Или постоянно ви зобат с дрога. Но винаги сте съвършено неадекватни.

"Дебил до дебила"! Само забрави да се оплачеш на майка си. "Мила моя майно льо"!!!

Относно знаенето и не знаенето за положението на руския народ: има един руски филм, нарича се "Иди и виж"! Та и ти - иди и виж - но не в Москва, а на 200 км от там и тогава ще видиш истинската картина на руската действителност - разруха, мръсотия, бедност. Защо мислиш руснаците пият по познатия си маниер - "до дна"? Бил съм нам, общувал съм с тях, пил съм с тях и единствения извод до който стигнах е, че пият по този начин за да могат колкото може по-бързо да се отрежат и да напуснат реалността в която живеят. Болшинството от тях никак не са прости и прекрасно разбират, че експлоатацията, на която са подложени няма аналог в световната история, дори и при робството. В рамките на 25-30 години техните олигарси натрупаха богатства, за достигането на които на известните западни фамилии -Ротшилд, Дюпон, Рокфелер, Тисен са им били необходими по 200 - 250 години. Просто си дайте сметка за каква експлоатация на човешкия труд става въпрос. Например можете ли да сравните империалистическата експлоатация на пъшкащите под англосаксонски гнет жители на Хонг Конг и Макао с доходи 10 пъти по-високи от блаженстващите в китайския рай. Затова бяха протестите в тези градове срещу тоталния контрол над съзнанието и порядките налаган от континентален Китай върху техните жители живели десетки години под англосаксонски гнет и познали вкуса на свободата. Затова бяха протестите, които бяха смазани със сила от китайската комунистическа партия, а не предизвикани от американска намеса.

Защо ма патко,, трябва на някой да се оплаква? Ти ще плачкаш, след като ти спрат хонорарите. И ще престанеш да пишеш коментари.

Събратя, не виждате ли, че никой не обича слабаците. Нашият бивш фюрер напусна Херсон, но си приписва "победа". Изолиран е от световните сили, та дори неговите бивши "колонии" го пернебрегват - карат го да стои самотен в празна стая на среща на централноазиатските държави. Колко други слабости показа. Никой не обича слабаците, а вие сте тръгнали да го защитавате. Тук сама правите една контактна група, нищо повече - като нашия бивш (роден-наш) фюрер (групар-контактьор). Бива ли такива слабаци? Не, не бива!