Коментари - Москов: Идентификаторът е внезапна смърт за мошениците | dnes.dir.bg
назад

Москов: Идентификаторът е внезапна смърт за мошениците

Въвеждането на електронния идентификатор е внезапна смърт за всеки един мошеник в системата. НЗОК трябва да даде обяснение за конкурса за пръстови отпечатъци.

Обратно в новината

Коментари - Москов: Идентификаторът е внезапна смърт за мошениците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Москов, ти мислиш, че НАРОДЪТ е тъп, като началника ти. На всички е ясно, че цялата далавера с отпечатъците е форма за ограбване?

тази тъпа идея на Москов, ще се сгромоляса с грохот! Но, парите ще са похарчени, комисионните прибрани! Доказано е в последните години, че българите са лоши администратори! Тук не може да има световно откритие в мениджмънта! Това е утопия! Ако вземането на пръстови отпечатъци при преглед при личният лекар, влизане в болница, или купуване на лекарства води до икономия на бюджетни средства, такива системи ще имаше до сега въведени в Европа, и Америка! Но, такива няма! Това е тъпа система, та тъпа! Затвор за айдуците и този, които я е одобрил!

Гелосана плюнка със синтетичен поглед - що е то?

няма случай в БГ, в който по високата цена да не е спечелила. Иначе как ще се краде?

ВВПП пенявиш се ти иначе добре е записано в Конституцията, че имам ПРАВО на здравно осигуряване, гарантиращо ми достъпна медицинска помощ...само че това е МОЕ ПРАВО, ако искам ще се възпорзвам от него, а не ЗАДЪЛЖЕНИЕ да внасям МОЙ пари с който някой друг да разполага и да лекува с тях циганскокомунистическата измет...другото е бля,бля за хора с едноклетъчни мозъчета!!!

Съгласен съм с теб ама що антикомунистите не променят конституцията ? Щото тия ни управляващи не са антикомунисти !!! И щото като я променят много "наши хора" ще "слязат от софрата" или пък греша, а ???

Хайде стига си правил експерименти върху народа бе, Менгеле. В коя държава правителството взима пръстови отпечатъци на гражданите си?? Ти държава от затворници ли ще правиш??

Забелязал съм , че министърът от снимката отдавна май е в състояние на мозъчна смърт откъм идеи !!!!

Да "бесен" прав си но в България е така защото сме КОМУНИСТИ защото искаме БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. Зайщото ако тези пари си бяха при теб ти можеш с тях да се лекуваш а може и да ги изядеш и изпиеш, твоя вола!!!...а сега какво доктори мошеници, болници не лекуващи а само точещи пари от Здравната пкаса (твоите и моите пари), но само да се опита някой да спре докторските кражби или нищо не правещите болници, всички ние с КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ мозъчета скачаме и си искаме БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ...Само че БЕЗПЛАТНО е сиренцето в капана за мишки...защото БЕЗПЛАТЕН ОБЕД НЕМА и за това ще плащаме ДВОЙНО... така де всеки си пати от акъла та и НИЕ!!!

Като се пенявиш толкова срещу комунистите я кажи какво пише в Конституцията за здравеопазването на българите :Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон. Никой никога не е искал и не е имало напълно безплатно здравеопазване. Проблемът сега е , че достъпа е срещу ДОПЪЛНИТЕЛНО заплащане. Що антикомунистите не променят конституцията и всеки да си заплаща от джоба ама да ги няма ония на заплата в НЗОК и МЗ ???

УПРАВЛЕНИЕ ОТ ПСИХИЧНО БОЛНИ ...

Мошеници са лекарите, които източват касата и крадат безочливо парите на българите. Проблемът е, че именно, те, правят схемите за управление, т.е източване на парите. А, народът е избиван "по закон" ! някой, някога, трябва да плаща тази кръвнина.

не лекарите, а Дянков открадна парите на касата! Нашите пари! Моите и твоите! Много бързо забравяте!

Абе хора българи, вие вярвате ли на Москов след експеримента с ваксините върху децата. Сега и върху всички ще си прави експерименти този безбожник. Като е толкова хубаво това с отпечатъците, ЗАЩО И В НАЙ_РАЗВИТИТЕ СТРАНИ НА ЗАПАД ГО НЯМА?? На опитни зайци ни направиха тези родоотстъпници

Хм, "внезапна смърт за мошениците"?? Аз от 20 години не съм видял един мошник да бъде наказан, а всички като че ли са се събрали в правителството

За 20 години имам от мое име внесени близо 40 000 лева здравни осигуровки. Не съм ползвал повече от 2пъти услуга преглед от джи пи. Сега се налага за мой болен роднина да плащам 20 000 лева за лечение. Кажи ми, Москов, къде са ми внесените пари, които не съм използвал и защо трябва отново и отново даплащам за едно и също нещо. Моят близък е пенсионер с 45 години стаж и това е време, през което той също е плащал редовно осигуровки, но не ги е ползвал. Сега му се налага и пари за него няма. Хайде променете това, пък после елате да ми вземете отпечатъци от оная ми работа ако щете, изроди безродни!

На това ПРЕСТЪПНО правителство ли да си дам пръстовите отпечатъци??? Да, сигурен съм, че те нищо нечестно няма да направят с тях. Ами дай по-добре да си сложим личните и биометричните данни на Интернета. Все тая дали е на Боковата дружина или на Интернета

Това са пълни глупости! Докато здравните услуги не се поставят на основите на икономическия интерес, няма да се спре корупцията! Набираш си лична сметка и при необходимост я ползуваш лично и семейно! Който не внася за себе си - да се лекува сам! Иначе Циганката, Манго и 15 чавета ще ни унищожат, така, както плевелите бастисват културното растение! И никога парите няма да достигат!

КОРУПЦИЯТА В ЗДРАВНАТА СИСТЕМА ИДВА ОТ КОМУНИСТИЧЕСТКИЯ ПРИНЦИП НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ СОЛИДАРНОСТ -ДЕВИЗ НА ФРЕНСКАТА И РУСКАТА ПЛЕБЕЙСКИ ПРЕВРАТИ. ТОЕСТ ПЛАЩА ИВАНЧО ПОЛЗВА АСАНЧО. АКО ПАРИТЕ ВЪРВЯХА ПО ИНДИВИДУАЛНИ ПАРТИДИ КОЙ ЩЕ Е БАЛАМАТА ДЕТО ЩЕШЕ ДА ОСТАВИ 1 ЛЕВ ДА МУ ОТКРАДНАТ ОТ ЛИЧНАТА СМЕТКА С ИЛИ БЕЗ ПРЪСТОВ .ТОВА Е И ПОСЛЕДНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ФОРМА НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ В УСЛОВИЯТА НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКО НИ ОБЩЕСТВО КАКВОТО Е У НАС.

Край на лекарите-мошеници, които не са никак малко! Затова врякат неистово! Тази мафия източи милиарди левове от касата! Имаше случай, когато с няколко "базови пациенти" прекарваха стотици неосигурени, срещу заплащане! Странно беше, че не се изискваше дори лична карта при обслужване! Пълна, контролирана и безогледна КОРУПЦИЯ!

Ще видиш тибраво Москов, като след 1 април лекарите станат още по.богати, народа още по-беден и болен. 80% от българите нямат възможност да доплащат медицинските услуги, а с тези промени единственото което се прави е да се узакони доплащането. Ти си ужасно наивен човек.

Абе умник, ти сигурно и Боко Българозатриеца подкрепяш, а?? Твойто дете беше ли ваксинирано с живачните ваксини на Менгеле? Май че не, щом викаш неистово за него..

Къде останаха 5-инчовите дискети. Да ги върнат. На времето имаше дискети за доктори, дискети за счетоводители ...

като го чета, гу'син министърчето объркано, все се сещам за "дъската и хлопането" ?? Ако е и такъв анестезиолог "ентусиаст" нищо чудно, че доникъде не е стигнал професионално !!

Пьотр Московский това в КГБ ли го е учил или във ФСБ спецназ курс? Или в немската SS, Може би в Anenerbe? Smyrt za fashizma!

диррра сменете заглавието примерно така: москоулъ.ефендий.бабаит.БББелотЪ от деформаторский блок правешки рече [[[ в скоби не се чете ]]]

ИЗОБЩО НЯМА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ЕФЕКТА ОТ ВЪВЕЖДАНЕТО НА"ИНДЕНТИФИКАТОРЪТ"!!!МОСКОВ МОЖЕ ДА ЗАЛОЖИ ОСТАВКАТА СИ ЗА ТАЗИ ОТКРОВЕННА ПРОСТОТИЯ!!!

пО ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕМ В КОНЦЛАГЕР ОТКОЛКОТО В ДЖУНГЛА КЪДЕТО СИЛНИЯ ИЗЯЖДА СЛАБИЯ

Тъпън-ари ! Не разбрахте ли ,че хората НЕ желаят да има пръстови отпечатъци ! А защо не направите и отливки на ония ни работи!

АЗ искам да живея спокойно и да работя спокойно. Искам да ми се плаща не чрез субективно определяне на ДМС - или това са т.н. пътеки. Те се раздават според това дали си харесван, дали си удобен някому, а не според вложения труд. Именно тези ДМС-та - допълнително материално стимулиране е причината за караниците тук. Това са пътеките, които се надписват и умножават нечестно, за да може някой да си облажи душата. АЗ питам, защото заплатите са разделени на две, защо трябва да има ДМС-та. Защо лекарите трябва да получават според броя на болните. Това ли е най-доброто - да има болна нация, та да има високи заплати. РАЗБЕРЕТЕ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА ТАКА, И ВСИЧКИТЕ ВИ ОТПЕЧАТЪЦИ ЩЕ ОТПАДНАТ АКО РАЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ИСТИНА! уВАЖАВАЙТЕ ЛЕКАРИТЕ, ДАЙТЕ ИМ ЗАСЛЕЖЕНОТО, А НА РЕКЕТЬОРИТЕ СРЕНАС ЛЕКАРИТЕ СЪЗДАЙТЕ ЗАКОНИ КОИТО ДА ГИ САНКЗИОНИРАТ. При ниски заплати, естествено че ще има борба за надписване, рекети на пациенти и т.н. ЗАЩО не се промени изцяло системата. ЗАЩО има толкова много болници, като нито една не е ефективна достатъчно. ЗАЩО лекарите трябва да обикалят по 2-3 лечебни заведения, за да изкарат пари? И накрая - отидете по паркингите на болниците и ще ви стане ясно кой какво прави - тези с джиповете и скъпите лимузини са пречка за промяната....... УСПЕХ. Иначе все по-малко лекари ще останат в БГ.

Кажете къде е уловката в закона, ако я разбирате. В противен случай е папагалстване!

Уловките са много. Те се знаят от тези които пишат законите.

АЗ искам да живея в бяла държава!

АЗ искам Москов да падне от постат си! Не става горкия за тези промени. Не му е ясно нищо, освен че изпълнява политически поръчки.

БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ ЕЛ. КАРТА ,КАКВИ ПРЪСТИ, КАКВИ ОТПЕЧАТЪЦИ. ТА ВИЕ И В ЗАТВОРА ЗА НИЩО ЩЕ МЕ ВКАРАТА В ТАЯ ШИБАНА ДЪРЖАВА

Не се занимавай с глупости а си оправи спешната помощ Не само да таралянкат болните като куфари а да са КАДЪРНИ КАДРИ МНОГО ДОБРЕ ПОДГОТВЕНИ И МНОГО ДОБРЕ ПЛАТЕНИ И С НУЖНАТА АПАРАТУРА ЗА ИЗКЛ АДЕКВАТНО ДЕЙСТВИЕ ПРИ ИНФАРКТ И ИНСУЛТ !!!!!!!!!!!!!!!!

Просто се гответе за голямата секира. Това което го приказва Москов е капка в морето. Запознайте се детайлно с промените от 1 април и ще се изненадате - нито отпадат направленията, нито броят им се увеличава. А за всяко нещо, което ви направят ще сте длъжен да заплащате кеш без значение, че сте осигурени. Голямата секира ще играе и много много хора ще пострадат от тези промени. Лекарите по-богати ще станат, но пациентите да му мислим.

Кажете къде е уловката в закона, ако я разбирате. В противен случай е папагалстване!

Извинявайте, другарю, 21 век сме, имате си интернет очевидно. Отваряйте, търсете, четете, никой не ви е длъжен да ви търси информацията и да ви я сервира на готово.

Това е признание, че тази гилдия е съставена само от мошеници.

москов нали виждаш всеки ден внезапната смърт!!!!!!!!!!!!?????????

нека ни крадат, нека богатеят на наш гръб - всяко година със стотици милиони повече се субсидира касата и нещо да се е почувствало. Но давай, плюй - нали това не е комунистическа работа. Няма да се стигне до рязане на пръсти. Тогава ще функционира любимата ви досегашна система. Не съм лекар, а пациент и мисля че по този начин малко-от малко ще се ограничи краденото, от конто всички се оплакваме.

сега болния човечец трябва да си турне пръста ако не иска да го покрие пръстта! Както едно време неуките са се подписвали с пръст! Вече и тази система е корупната!!! Идваш при мен да те лекувам - аз ти изписвам квото ми хрумне по здравна каса за да си прибера едни грешни кинти! Сега казвам ти или тургай пръста или плати от джоба си толко и толко плюс толко по толко ... и ти ще си ръгнеш пръстленцето, де шъ ейдиш на къна ...

Не е необходимо да се дават милиони за поредната прищявка,защото всичко опира до съвестта на ръководствата на болниците.Само внезапни проверки и отнемане на лиценз и затвор ще дисциплинират лекарите.Сега имало теч в системата. При тази нова организация никой не гарантира, че няма да има.Важното е да се усвоят поредните пари,вместо да се помогне да бони деца.

ти като че ли не знаеш, че ръководителите нямат съвест! Купуват консумативи - крадат, правят ремонти - много крадат, болнични пътеки - ужасно много крадат. Всичко с връзки и срещу пари на ръка, ай стига бЕ! Москов е прав - трябва да се отрежат всякакви тарикати от хранилката.

Е пръстовите отпечатъци ли ще отрежат тарикатите?? Навсякъде по света има корупция, но НИКЪДЕ не взимат пръстовите отпечатъци на хората, все едно сме престъпници.

Има идеи човекът, но не знам дали ще успее тук.

да не забравяме,че ne пациента източва касата,а именно лекарите! вярно,че тия отпечатъци са някак си мярка на крайност,но пък ако това помогне за спиране на кражбата,то заслужава се да се опита! и все пак смятам,че ще е по-приемливо,ако личата карта е с някакъв чип. все пак на личната карта на всеки е личната му снимка,а и не може човек да даде на заем личната си карта!

При добро желание, този тип кражби може да спре и без подобни системи. Достатъчно е да се запитаме, как така хем знаят, че има нарушения, хем няма наказани?

Браво! Умници! Ще наливат пари за разни технологии, за да попречат на мошениците! Вместо да хванат двама-трима и да ги вкарат в затвора за по 5-6 години като назидание. Е, няма такава държава!

ако си живял преди време и си имал власт, до сега щяхме да си живеем живота в кулиби, с дупка вместо тоалетна и да сме необразовани и тъпи ботуши.

В "кУлиби" значи? Май и без да съм живял и имал власт преди време, си неграмотен.

"Москов: Идентификаторът е внезапна смърт за мошениците" Хм, "мошениците"... Тоя гаче няма инстинкт засамосъхранение.

Браво,по-умен от теб има само един.Може да въведете и жигосване с номер след посещение на болница.

Предлози много, но целта е една, и ТЯ Е!!! ОРУЕЛ 1984, но в едни гигантски мащаби и безапелационно ниво несравнимо по високо от описаното за тоталитарната държава на Оруел. Това е Новия Световен Ред и неговите копои които под благовидни предлози искат да имат тотален електроннен контрол над човешките животи. Това е и итинската причина за въвеждане електронни пръстови отпечатъци, нови биометрични паспорти и следва масово въвеждане на подкожно чипиране и нано боти. Да им е честито на непосветенте и поддаващи се на тези манипуации за маркиране и контрол. За останалата част от хората има решение но само ако се обединят и ограмотят в тази и други дебело законспириранаи обасти на манипулацията.

Въвеждането на електронния идентификатор е внезапна смърт за Точно и ясно казвам,освен смърт на всеки мошенник в системата , ще има и смърт на тези които не могат да стигнат до аптеката,понеже са на легло и не могат да дадат пръстов отпечата Е на това се вика ЧЕНГЕКЧИЙЙНИЦА-КЛАСИКА В ЖАНРА

Те мошенниците се знаят и се знае откаде е тяхната протекция. Знае се в тези ченгеджииски сремена всичко за всеки, но се допуска нарочно в контекста на проблем-реакция-решение да има както пожарникар-министър председател, както КОЙ ни набутват за шеф на ДАНС така и господин МОсква=москов ни набутва дамгосване с биометрия и електронен контрол уж заради мошенниците в системата за да довършат системите си за пълен контрол, а после следва ШОК и УЖАС за поддалите се на манипулацията.

да вземат и да ни закачат на ушите от ония, жълтите номера, с които маркират кравите .. да се знае кой кой е. но трябва и на уважаемия министър също да му закачим табела . както едно време са маркирали евреите .. с жълта звезда на гърдите.

БРАВО МОСКОВ, възхищавам ти се. Много си умен. Преди тебе министрите просто не можеха да измислят чак такава простотия. Как е възможно до ни отидеш на консултация, имаш доста проблеми и зацикляш в неправилната посока. Ще объркаш още повече нещата. Не е трудно да промениш курса и вместо отпечатъци да отидат парите за ел. карта и нещата да си дойдат на мястото. Като реаничатор знаеш, че нищо не може да се отнесе никъде, колкото и да си богат. Надявам се да се възвърне разумът ти.

Ако беше "манна небесна" всички държави щяха да са го приложили! Това е поредната ти измама от която ще страдат възрастните хора по селата и не само там! Но затова носи вина тиквата проста!