Оставете ме да работя, каза новата министърка

Парламентът одобри номинацията на проф. Анна-Мария Борисова за министър на здравеопазването.

Обратно в новината

Коментари - Оставете ме да работя, каза новата министърка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

един да го каже директно,плаща се не за благи приказки,а за свършена съвестно работа.

Дами и господа! Положението найстина е тревожно. Аз съм лекар-ендокринолог. Проф Борисова е дълбоко неуважавана и неизвестна в нашите среди. Не се хващаите на приказките че е голям лекар и професионалист. Истината и че е порядъчно негодна и издухана. Господин Борисов сгреши много този път

"...Проф Борисова е дълбоко неуважавана и неизвестна в нашите среди. Не се хващаите на приказките че е голям лекар и професионалист. Истината и че е порядъчно негодна и издухана. Господин Борисов сгреши много този път...". Как бе, г-н ендокринолог, човекът /Б.Борисов/ каза,че случйно я срещнал на отклонението за Търново и след като се разговорил с нея,разбрал,че е страшно кадърна! А това си личи и от приказките й в парламента:"...оставете ме да работя..."! Явно,че тази жена сън не спи и мисли за работата!

егати и кокощърбела е тая...

че кой ти пречи ма гъбо.

Не мога да разбера тези от вас, които нищо не са постигнали и само седят пред компютрите и се чудят кого да оплюят. Може би когато вие направите нещо, ще можете да давате съвети, но дотогава защо не спрете с грозните си и некомпетентни мнения, защото никой не иска да ги чете. Простотията е за вас си, защо трябва и другите да я търпят?

...и неграмотно написани...Чудя се каква ли е средната възраст на повечето пишещи тук?Имам неприятното усещане че чета пасквилите на пичлигари които папагалят едно към едно "компетентните мнения"на пияните им бащи пред телевизора."Ку-ку-ку-ку-ку-кууууу двайсет часа По света и у нас".Уважаеми момченца и момиченца един мъдър съвет:ако искате да драскате графити за целта си има стени а ако искате да изкачите дъъъъъъългата стълба от маймуна до човека напуснете интернет и щурмувайте библиотеките.....за да четете книги!!!

"Нито ден без гаф" - девизът на Цирк "Борисов".

Стига бе ей .......!!!

Много се разработи от първия ден. Като не иска да даде изявление какво толкова по-полезно ще свърши в самото начало?

ожелавам ти да отидеш заедно с новата министърка отново на остров Лесбос. Явно вече сте били там щом пишеш подобнви глупости. Приятно ми е: Обикновен швестайрес

Като гледам досегашните попадения при избора на премиера, силно се съмнявам и в тази преценка.Преклонната възраст на тази професорка й гарантира ролята на послушен и ням декор в пиесата на ББ и Дянков или на каккан танцьорка. Ако целта на премиера е да си извръщаме главите на нейното шоу - ще се получи.Подобна роля,спомням си, Костов беше избрал на Неделчо Беронов като опонент на Първанов.Тази кандидатка за слава или е толкова замаяна от оптимистичните миражи в главата си,че губи реална представа за възможностите си или си казва, абе щом един такъв простак може да е премиер, защо аз да не съм министър.

КАКВА МАФИЯ ЯКА Я ЧАКА МИЛАТА ГОСПОД СИЛИ И ЖИВОТ ДА ТИ ДАВА ДАНО ГОСПОД ДАДЕ

ИНТЕЛЕКТА В ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО-ТУК ГО ИМА ТАМ ГО НЯМА. И ПОД ЛУПА НЕ МОЖ ГО ОТКРИ.

защо никъде не се говори на колко години е госпожата,защото според мен на 60 години,поне така изглежда ,не си съвсем работоспособен.няма ли добри и млади хора да управляват тази изстрала вече страна,най-вече здравеопазването.от край време знам,че някой каже ли аз знам,аз мога-нищо не излиза от този човек.жалко,много жалко.

Тази е по куха от 6 хралупи.... Жална ни майка....

Бабичка-министър звучи като негър-скиор.Има ли право Борисов да подлага измъченото население на безмислените си експерименти?Сигурно пак на нивата е срещнал гестапото Цветанов,хер Флик или останалите карикатури от ГЕРБ.А после ние сме били боклуците...

Заяви, че представлява лекарите. Пациентите няма ли кой да ги представлява?

много необективисъм,уваяемигоспожи и господа!както в всичко свърсано с наи великят зикъл в които бг се намира от 21 годин и!са ялост по голяма част от хората се напатиха и като естествена реакзя,нямат доверие на никого.но бих касал на марги-са каво управление на интелекта става въпрос-са ителектоалня потензял на в момента управляващите?!са приматите-та кои е наи-големя сред тях?!всеки средно обрасова булгарин м о же да посочи отговорите!а на булгарката искам да обърна внимание,че много булгари са предавали,предават и ще предават народа си и то не само от неграмотност,а от савист и лошотия!подобни са и теси,които в момента я предават,даже като я слепоставът с своята просотия!есекиев,ако някои си спомня са тоси човек,бе касал:простащината е нашата алкаида,няма нужда да ни пращат терористи..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ПРЕДАТЕЛСТВОТО ПАК Е ОТ ПРОСТОТИЯ. ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ЧОВЕК НИКОГА НЕ СИ ПРОБИВА ПЪТ С ЛАКТИ, НОКТИ И ЗЪБИ!

В това правителство - само некадърници и бостански плашила! Халал да ви е и този крокодил!

Ти па за кой се имаш бе пръдльо, за Моника белучи ли? - вонещилник такъв!

Оставете феодалната старица и търсете някой да работи в наша полза.

Е-е-е-е-е. . . . стига с тоя песимизъм. Още жената не е почнала да работо и хоп....намирате неудачи!

148,53,2 общо 203 Каде са останалите 37 депутата ?

Който е писал глупости, си остават за негова сметка.Проф.Борисова е много добър администратор, лекар и човек. Имам честта да я познавам лично и впечатленията ми от нея са прекрасни. Пожелавам и успех в трудната борба!

Явно само ти си с тези добри впечатления...

Хиихих абе тая жена е луда, нужни са около 2 минути за да се разбере, а след като вие я познавате лично и не сте го забелязали .....

...траурните агенции..

Оставете я наистина, жената - нека да си работи. Той и предшественикът й Божидар Нанев искаше да работи и се наработи. Лошото е, че все обикновения народ го отнася, а мутри и корумпираните типове си живуркат като принцове. Дори да ги подържат месец-два в ареста, то това трябва да се брои като принудвителна мярка за подобряване на тяхното здравословно състояние - нещо като диета. Виж ако надхвърлят двата месеца зад решетките, неусетно как всички се изпоразболяват и пак излизат да си лекуват болежките чрез фитнес, тенис и др. подобни. Така че новата госпожа нека да си работи, т.е. нека и тя да се напечели. Оставете я, както е казал народът, и тя да си напълни гушата.

министърката да осигури по-бързо ваксината пентаксим за бебчо, че ще ме види много , много ядосана ....и не само мен...

Че да не сме те вързали?Работи си... да те видим какви ще ги изработиш и ти...

Да си професор и то ендокринолог е трудно постижимо.Но за министър се изискват организаторски умения,познания в областта на профилактиката и още много други неща.Най-подходящ за тази длъжност е Директор на голяма болница ,с мениджърска квалификация и стаж не по-малко от 8 години.Иначе ,жалко за лекари и пациенти.

Аз лично съм обидена от държанието на професорката. При това поведение на г-жа Борисова, съм сигурна, че тя няма никаква представа за това, което се случва в областните болници, какви са взаимоотношенията им с частните такива, намиращи се на тяхна територия. И още нещо - Лъчо Мозъка ли точно, трябваше да ни убеждава че това е човекът. Та той е единия от провалите на г-н Борисов. Моите уважения към Бойко Борисов, но мисля, че ще е пълен провалтази жена.

за областните незнам,но целта на правителството е общинските болници да се самозакрият и да няма виновни за това

Професор е диагноза ,така че е куковица то е ясно .

Надяваме се вазможно най - барзо новата Министърка да подпише договора за ваксините Пентаксим и да задейства бързо процедурата по доставянето им в аптеките. Защото от немарливостта на МЗ сега страдат българските деца.И ние майките се чудим от къде да намерим баксини!

tva ministarkata na psihoto li6te bade

Власковска ни побърка в министерството-хаос, бъркотии, двуличие, лъжи, вмешателства, човек който не е за тази работа. От къде дойде, как там преди са я търпели, кой я препоръча- но е голяма ГРЕШКА. Няма да успеете с Власковска-ще Ви провали тайно и подло. Тя направи много бели в министерството от както Бойко я назначи-казват, че Бойко е измамен и подлъган. Казват, че е била БКП активист и така си действа. Души, носи на Позитано и от там идват също указания на техните хора в Министерство на здравето. Голяма бъркотия и Ана-Мария няма и не може да се справи. От тук ще дойдат тежките провали. Дано поне някой сега послуша.

Доста глуповата бабичкера. В унисон с правителството.

"Аз само ще се усмихвам"-няколко пъти. Тая ще ни лекува с усмивки!

аз представлявам лекарите" - а ПАЦИЕНТИТЕ КОЙ ЩЕ ГИ ПРЕДСТАВЛЯВА ????

Каза същото, което каза и Станишев, но сте я прислушали Борисова, нали? Освен това не пропусна да кажеш, че с известни уговорки гласувате "да". Каза, че дават "да" в аванс. Важното е да пригласяш на ББ и да плюеш Станишев. И тако и вако-е няма да те бъде. Мръсни са ти игричките. Жалко, че си добър икономист.

eeee тая охилената ли да чакам да мисли за здраветео ми :S

Професор и поп за работа не стават

да, за два месеца нека се пробва и така ще си правят безкраен експеримент с търпението ни

За нас пациентите едва ли ще стане по-добре !!! Но за повечето лекари - майка Ви жална съчуствам Ви.

ЖЕНАТА ВИ КАЗА, ОСТАВЕТЕ Я ДА РАБОТИ! ИЛИ ПРОСТОТИЯТА НА ПРИМАТИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОНАСЯ ИНТЕЛЕКТА? ВРЕМЕ Е ИНТЕЛЕКТА ДА КОМАНДВА, НЕ НЕГРАМОТНИТЕ!

И аз това казвам - интелекта трябва да води, но в това правителство къде е?

Марги, относно интелекта ще ти дам един пример: скоростта на една група (хора, коли и т.н.) се определя от най-бавния в групата. Аналогично интелектът на една група (правителство) се равнява по най-ниския. Случайно да има хора с невисок интелект в правителството? А дали е само един? И последен въпрос: да знаеш е едно, да можеш друго, да ти стиска да го направиш - трето и мъчно

Не че е важно, но не разбрах - госпожа или госпожица?

Обикновено човек се изявява, гради авторитет и получава добро заплащане с професията, която е градил дълги години. Не може да се носят две дини под една мишница. Винаги едното куца. Тези които имат изграден авторитет в професията си и хората ги търсят обикновено нея зарязват и не започват да се занимават с друго.

Днес цитират изказване на премиера, че може да сменя министрите на всеки два месеца. Имам усещането, че е имал нея предвид.

След два месеца, като решите да я махате, да не кажете, че не съм ви предупредил навреме!!!

Казала е малко, но достатъчно за да разбера /поне аз/ чии интереси ще защитава. Май не е лошо някой, все пак, да й обясни, че министъра на здравеопазването не е лекар - лобист в правителството...