Няма да се забави работата на фонда, увери проф. Пилософ

Новият шеф на Фонда за лечение на деца в чужбина проф. Владимир Пилософ обеща, че забавяне в работата няма да има. До 15 дни той ще предложи промени на МЗ.

Обратно в новината

Коментари - Няма да се забави работата на фонда, увери проф. Пилософ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябва ли конкурс да има за тази длъжност? Веднага назначение, можеше да има и други кандидати!!!! Тъжно ми е....

Ние си знаем, че пак ще плащаме и ще траем след поредните присъди от Страсбург за изцепките на банкянската тиква!

тоя е по-чевръст от предишните и е хитър плъх

Синът на този дървен философф е същия айдук !

И този и пуснатия под гаранция са крадливи гербаджииски моймуняци ! Съвет към ББ , ПОДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА !

Да не си въобразяваш, че червените боклуци ще спечелите изборите?! Вие сте бита карта и отивате на бунището, кретенизиран мухъл.

125 хиляди евро наем за 10 години в Париж си е направо евтиния. И то за апартамент! Във хотел" Маршал Фош"- средна класа,цената на нощувка за самостоятелна стая е 120 евро. Така,че някой бая се е объркал!

И аз това се чудя.Дават някаква сума 200 000 лева.Но за какъв период не се уточнява?Ако е както и аз го разбирам за 10 години е нормално. Друг е въпроса защо не се е ползвало посолството(както другаде)?

посолството реша собствени въпроси не на граждани моля май не сте ходили в чужбина

Какво стана с бакиите на сина му на професора-Борис Пилософ? То бяха едни скрити ДДС-та, то бяха едни чалга певици...?

КАКВИ МЛАДИ КАДРИ ИМАТ ТЕЗИ ОТ ГЕРБ-ПО НА 71 ГОДИНИ!ДА ПЛАЧЕШ ЛИ,ДА СЕ СМЕЕШ!!!ХА-ХА-ХА-!?!?!

Хем млади , хем пък и доносници от ДС

КЪДЕ СЕ Е СКРИЛ ИЗЦЪКЛИНИЯ МОСКОВ ЗАЩО ОЩЕ НЕ СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА,АМИ ТИКВАТА КАКВО ЧАКА,СИГУРНО ПАК ИГРАЯТ НА КАРТИ ПУШАТ ПУРИ,ПИЯТ 36 ГОДИШНО УИСКИ, СМЪРКАТ ЯКО И УМУВАТ КАК ДА ПОДКУПЯТ ПАК ЖУРНАЛИСТИТЕ.

Чудя се дали този проф. Пилосов има общо с г-н Яко Пилосов шеф на фирма Контракс, който е спечелил не една и две технологични поръчки за държавата включително и системата за гласуване в парламента и мнооооого компютри !?

Яко е умен и готин, то всички евреи са готини, образовани, признавам. Но това, дето 7-8 фирми са абонирани за държавните поръчки никак не е готино. И президентите им все с едни особени фамилии ...

брифинга на прокуратурата с журналистите...и това което видях беше безкрайно неубедително. Просто смениха директора,по един зрелищен начин.

,,200 хиляди лева наем "за апартамент в Париж за 10 години е-850 €/месец.За сравнение наем на апартамент(100 квадрата) в Мюнхен-1 200 €/месец. ,,Сипвал бензин в собственият си автомобил"-закона го позволява,ако с личният си автомобил извършваш служебни пътувания. Има и други въпроси,но у мен надделява усещането ,че целта е да се закрие този фонд и да се намалят разходите на държавата.Бъдещето ще покаже.

Сключили са договор за ГОДИШЕН НАЕМ ОТ 250 000 лв. или по 20 800 на месец!!! Такива наеми няма никъде по света, да не говорим за този бордей в Париж, в който се настаняват задължително болните деца!

Понеже съм тъп-не мога да смятам. Ако е годишен наем 250 000 лева-наистина е МНОГО. Но тогава щетите щяха а са повече от 500 000 лева.За десетте години само от наема щяха да са 2,5 млн лева. Не защитавам никого-просто се опитвам да намеря истината.

Свършиха ли се младите и кадърни педиатри та слагат за шеф на фонда някакъв 71 годишен комунист (агент на ДС), обигран в далавераджийските схеми. Явно предния шеф на фонда не е искал да прави "отчисленията" по веригата, започнал е да "работи само за себе си" и го "отсреляха". На негово място слагат 71-годишен агент на ДС с голям опит в далаверите. Да ни е честито.

И тоя ще го добарат качулките.Въпрос на време.

Агентът "Вайан" в действие.

Всички много се защитават! защо не защитават така интересите на болните деца, а сега от страх че ще им вземат лапачката тоя обществен съвет направо се излага! Мръсници-всички лапали, а сега колко са бели и чисти, направо непорочни деви, изроди мръсни! Но най-гадното е, че си мислят как никой не се сеща защо така се защитават свинските черва един друг, изроди долни!