Коментари - По-малко българи приети в болница през 2015 г. | dnes.dir.bg
назад

По-малко българи приети в болница през 2015 г.

През 2015 г. за пръв път се отчита намаление на броя на хоспитализациите, става ясно от доклад за състоянието на здравето на българите.

Обратно в новината

Коментари - По-малко българи приети в болница през 2015 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално. По-малко останали българи, по-малко приети. Като подзаглавие може да се добави "Повече приети цигани за същия период на годината".

По-малко българи приети в болница през 2015 защото повечето са починали

Като знам какви са ни инженерите, страх ме е да отида на лекар

Който има здравни осигуровки - живей,който няма, не живей.

социализЪМА."Българските болни-най-здравите болни в света";"Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ".

Намаляват българите намаляват и хоспитализациите. Много често случаи, които са за хоспитализация се изпращат у дома си - да се оправят както могат.

рИформата в здравеопазването.По малко българи приети в болниците,повече покойници в гробищата.

,,..През 2015 г. за пръв път се отчита намаление на броя на хоспитализациите..,,??? ,,моргите,, не влизат в тази ,,статистика,,!!!

Ми то тука човек да го е страх да отиде на лекар.

ДИРА тава е повече от цинична новина можехте да си я спестите.За съжаление повече хора са отишли към гробищата поради невъзможност да бъдат лекувани ....лека им пръст.Такава е КАРТИНКАТА във БГ.

За сметка на това повече са ''приети'' в гробищата.. Здравната рИформа си е геноцид на москов защото при него още повече се задълбочи неразборията а харчените пари се увеличиха пропорционално на нея

Хората се самолекуват и не от добро!!!

Виц на дир-а от днешните: "- Защо си такъв омърлушен? - Нещо съм болен... - Защо не отидеш на лекар? - Живее ми се."

Дааа,оня министър с налудничавия поглед ни излекува всичките.

Само преди ден имаше обявен доклад, че онко заболеваемостта в България е скочила рязко и преминава средната за Европа. Нашите тука отчитат както обикновено на принципа " Спокойно! Кораба потъва бавно. Вода има за всички" :((((

Розово, по- розово, най- розово, та чак розАво. Само дето всичко е кафяво!

По-малко българи приети в болница през 2015 г. Това заглавие, като че ли някак си така без никаква логика е хвърлено в интернет пространството.

Тънък намек, че министерството е успяло да ограничи злоупотребите - ненужни но осъществени хоспитализации и дейности. А може и пръстовият отпечатък да е дал отражение - хоспитализация на "мъртви души".

Въпросът е , че общият брой изхарчени пари не намалява. Някои пътеки станаха толкова на минус, че никой не ще да ги работи, а за сметка на това скъпичките пътеки увеличават броя си.

Какъв пръстов отпечатък през 2015, бре умник!

От както лекарският Дон Кихоте е на чело на Здравеопазването в БГ,нещата станаха мнооого по-розови. Психиатрията като цяло вятър я вее на бяла кобила.Имаме добри лекари,работещи зъ жълти стотинки в отвратителни условия.А проучването 03-07г.,е напълно остаряло и неточно.С "леките"или гранични разстройства са много повече хора,от всеки пети.Тежко лудите....обикновено си се "лекуват"сами.Както и колкото успяват.....Да не говорим за нарастналия бр.зависими-нарко и алко.При детските лекари,положението е малко по-добро,но и там има много за вършене,много.За грижи при възрастните,т.нар."гериатрия",пък нещата са направо трагични. До колко една Държава е цивилизована,се съди по грижата на Обществото към децата,възрастните хора и животните.

Така е, по-малко в болниците и повече в гробищата.

Другата част са на прием при Св. Петър.

То и доста поизмряха вече....

Българските болни - най-здравите болни в света!

"По-малко българи приети в болница през 2015 г." Защото българите мрат по домовете си! По-евтино е.

Заболеваемостта от онкологични заболявания нараства спрямо предходната година БЛАГОДАРЕНИЕ на другарите комунисти, които скриха реалните неща ,но за тях си вкарваха храна от прогнилите капиталисти

да не им се затрие крадливата семка комунистическа

защото останалите, които са имали нужда са умрели