Издирват оцелели след експлозията в завода за торове в Уест, Тексас

Четиринайсет души са към момента жертвите при експлозията в завода за изкуствени торове в Уест, щата Тексас, съобщи кметът Томи Мъска, цитиран от Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Издирват оцелели след експлозията в завода за торове в Уест, Тексас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В САЩ има строго определени зони за бизнес и за живеене. Проблема е че където свършва бизнес зоната и почва зоната за живеене може да ги дели само няколко метра.

Ама ние верно ги уцелихме бе !!!

Texas resident here. Grew up about 20 minutes away from west and have friends and family who live all around it. I don't know if this was some conspiracy, but there IS one angle that could be considered. The video of the vet being arrested and disarmed was in temple, close to this area. People in the area were starting to become outraged at the gun confiscation, and the video was gaining steam. This is a long shot, but definitely an angle(to take attention away from the confiscation)

Очаквайте нови атентати с голям брой жертви и разрушения.Амерканските жандари ще жертват 2-3-4 хиляди човешки живота на обикновени граждани,за да търсят повод за нови агресии,както беше случаят с двете кули.Всичко тогава се разви по план, те си взривиха кулите,после нахлуха в Афганистан,за да завладеят огромните кокаинови полета и петрола на страната, както и да търсят артефакти -страринни документи и доказателства за мощно древно оръжие и източници на енергия и за врати във времето, а пешкира го опра нищо неподозиращият небръснат и некъпан кой знай от кога овчар на име Осама Бен Ладен.Фарс.

И марсианци чакаме, ама все не идват!

Отдавна във форума не е имало толкова добро изказване. А е близо до акъла иначе.

Е туй точно е експлодирало 31.816748 -97.087643 бая големи бидончета. Ама да им се чудя на фабриката на 100м от къщите и 20м от ЖП линията.

Надявам се, че сега на всички е ясно как се организират земетресения!

Да, ясно е - пиеш 5 ракии и всичко се клати!

Ама как си личи на кого са отказали виза за САЩ

И пак не могат да ни стигнат - и без взривове, изчезваме бързо-бързо: "Населението на България продължава да намалява и застарява - намалява раждаемостта, а общата смъртност се задържа висока."

Е някои групи поддържат много добра раждаемост, започват още от 14-15 годишна възраст. Естествено нямат граждански брак и получава помощ за самотен родител, взимат помощи за поне 5 деца и много други врътки позволени от системата. С една дума голямо източване на социалната система.

Ти къде си видял работещ завод в БГ, че да говориш такива глупости като "може да сме били и ние"? Това е напълно невъзможно да се случи.

КИМ-ЧЕН УН МАЙ ИЗЛЕЗЕ ПРАВ,КАТО ЗАЯВИ ЧЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ГИ ОЧАКВА ЕДИН АРМАГЕДОН-ВСИЧКО НА ПЕПЕЛ И ГИБЕЛ ЗА АМЕРИКА... КИМ Е ВЕЛИК...

И аз обичам да слагам ким на кифличките!

wenci

Всяка седмица в Ирак има такива взривове и загиват много по-вече хора. Да не би те да са по-НИСКОКАЧАСТВЕНИ от тези в америка, че не им се обръща внимание. Въпроса е ТОЧНО В ТОВА ВНИМАНИЕ. Да се направят американците по-ГОЛЕМИ жертви от всички на планетата. За да определят виновник и насрочат война..... ....цикъл N2 след взривяването на двата блока(небостъргача).

И кой те кара насила да четеш тия новини? Някой американец ти ломбурка по монитора и ти реве! Кой ти пречи да обръщаш внимание на жертвите в Ирак - защо не си там да помагаш?

wenci

А кой финансира медиите и определя приоритетите на деня ..... То не става само с ядене, трябва и мислене..

НЯКОЙ .Дъщеря ми се роди с недъг от вашите хуманни боби с обеднен уран.Кога ще спрете да сеете демокрация.

Съжалявам за дъщеря ти, но това е дело на политици и военни. А тук става дума за обикновени хора, също като като нас

А обикновените хора подкрепят политиците - това е истината. Жалко за загиналите.

Да не е от Чернобил? Тогава рупахме зеленото и Партията ни припяваше мили песни!

Много народи викаха спрете НЯКОЙ но те бонбандираха .

бонбандираха ИДВА ОТ БОНБОНИ ТОЕСТ НЯКОЙ Е ХВЪРЛЯЛ БОНБОНИ!

СПРЕТЕ!!! Хора, опомнете се! Тези сайтове и коментари не са за комплексари, които само плюят по когото им падне! Дайте малко по-положително! Живял съм дълго в Америка и съм сигурен в нещо: ако такава трагедия беше станала тук, те нямаше да ни плюят, а щяха да събират помощи. Вие готови ли сте да го направите? Аз ще дам някакви пари-може да не са много, но от сърце. И бих го направил и за руснаци, и за китайци, и за поляци например... Така че моля стаете си малко злобата и помислете по този въпрос.

Малеееееееееееееееее, каква простотия, просто нямам думи !И такива лоши, злобни и прости хора ще ми определят живота ! Много е прав Б. Б.

за лошия матрял ли?

Тука при нас в щата Тексас се говори друго, че фабриката е била нарочно запалена заради застраховките. Босът е имал страхотни заеми към държавата и не е смогвал да ги връща, поради причината, че държавата внасяла от Китай същите торове на далеч по-изгодни цени. На това му се вика свободен пазар.

мишок, ти не си в тексас, не се прави!

"Държавата внасяла" това издава че лъжеш!

не ти вярвам,написал си го по нашенски, жaлко за хората, бог да ги прости, поредната американска трагедия

Вероятно операторите на ХААРП са объркали дестинацията.

по-скоро има объркване в рецептата никой не си гледа работата тези дни

Жалко за загиналите хорица, жалко за разрушенията. Била съм в Тексас, в Далас, много е красиво. Но прочетох и част от коментарите и се отвратих от простотиите, които се пишат, от невежеството, от липсата на грамотност и се ужасих- това ли е капацитетът на българите. И сигурно е това, след като всичко читаво, образовано и грамотно вече е извън България.

Добре, хора, случило се е нещастие, защо от повечето такава злоба,защо? Нека сме по-добри, толерантни и съпричастни и нека не намесваме навсякъде политиката. Ще видите, че нещата ще са по-добре ако сме по добри и по разумни!!!!!!!!!!!

Интел, Уиндоус, Ейпъл, нВидия - чакайте ги да изчезнат! Злобни типове назадничави - вие ще изчезнете. Света става все по-конструктивен и напредва с бързи темпове, така че захвърлете злобата и си намерете да правите нещо конструктивно, ако все още имате шанс.

Гнусна комунистическа пропаганда разпространявана от гнусни комунистически сайтчета!!!!!!! Такива неща никога не се случват в родината на демокрацията и връх на човешката цивилизация божествената САЩ!!!!!!!!!!!

американска мечта....

...българска действителност!

Северна Корея ги удари, ама си мълчат...

Всеки, който се радва на чуждото нещастие, по необходимост ще бъде застигнат.

Добре казано, но не е истина. В повечето случаи няма никакво "застигане". ;))))

Стига с тази комунистическа пропагада. В цивилизованите страни не се случват такива работи. Освен това няма заводи и работници, само лимузини, еднофамилни къщи и басейни!!!

Жалко за загиналите и пострадали хора... и жалко, но сега няма кого да обвинят и започнат война.

Има,собственият си народ.Спомни си Патриотичният закон.Впрочем злъчта в някой коментари не е срещу американският народ,тя е срещу управляващият елит.

А защо чакаш - започни с Уиндоса, после махни процесора, видеокартата и т.н. Не гледай ам. филми, не чети техни книги, не слушай тяхна музика, не ползвай нищо измислено или създадено в САЩ! Действай - чака те доста работа и лишения!

Ами по принцип културните хора не гледат американски филми, не четат американски книги и не слушат американска музика, защото това са продукти, предназначени за тъпи простаци. Защото има предостатъчно стойностни произведения на изкуството, които са сътворени извън Америка. Иначе хората (в Европа) са измислили други операционни системи, а процесора и видеокартата произхождат от други части на света, вкл. и в компютрите на повечето американци. ;))))

Нали правим разлика между ИЗМИСЛИЛ, ИЗОБРЕТИЛ и ПРОИЗВЕЛ! Нали не слагаме всичко, което идва от Америка под един знаменател - да си чувал за Милър, Стайнбек, Фокнър, Твен, Лондон, Оруел, Фицджералд и т.н.! Просто с това изказване никой няма да ти повярва, че си от културните хора!

Тъп и прост едновременно. Мрази ги американците, но остава реалната картинка, че в сравнение с тях, по-голямата част от света сме мухи кацнали на едно лайно.

Абе ДС е виновна

Забрави Станишев!!!

Пич, това е "империята на доброто":)))))))))))

При нас няма шанс да се случи такава експлозия, просто църен ванчо- агента на ГРУ, затри цялата индустрия. Гърмежи стават само със стари боеприпаси, но те са рядкост.

що все някакви идиоти се тълпят да обясняват все нещо?! не обяснявай нищо на никого огромната част от човечествето е с векове пред теб американци и руснаци си сътрудничат, американци и китайци ти си просто средновековен феодален мозък обладан от злоба защото никой не те цени но докато си в тъмните векове никой няма и да започне да те цени защото хората като цяло са много много по-напред

Такива "мозъци" като теб ни докараха до средновековието с тъпите си разсъждения и "мироглед", ако може да се нарече мироглед светоусещането на един гаражен търговец, сврян в кенеф, гордо наречен от него "мини маркет"!

все повече говорят пряко с Господ но от както аз помня Господ затри няколко комунистически държави тип франкенщайн и толкова ще почакате доста изроди анти-човешки

Обикновено такива "мисли" излизат от дребни, грозни и злобни хора с лош дъх, спластена коса и са доста нечистоплътни. Така , че г-н фрнакенщайн наблегни на хигиената си, физическата и душевната, иначе рискуваш да си заминеш кирлив...

просто такъв ти е мирогледа нищо дребно няма в мен ;)

Cпрете за бога ! Cпрете от yважение кbм жертвите ! замbлчете и изпратете една добра позитивна мисbл !!! Kогато се слyчи подобно нещо аз и моите прuятели медитираме /замbлчаваме/ за 10 минyти, изпращаме положителна мисbл-енергuя, която помага на хората да се справят по-добре сbс ситyaцuята!!! Tази положителна енергuя помага на поJaрникарите да се справят сbс поJaра, да помогнат на пострадалите хора по-ефективно, по-бbрзо!!! Mедитацuята е всеки ден в 14,00 до 14,10h !!! Oтнася се за теzи, които вярват в силата на човешката мисbл, в силата на човешкuя дyх. Aз и моите прятеLи вярваме дbлбоко в това !!! Yбедени сме, че помагаме!!! живота го е доказал !!! имам познати лекари, които като правят операцuя на дете u казват на родителите " Oтиваите в черквата да се помолите, да кажете молитва, Dа помолите BOG за помощ" !!! Kак мислите, дали това е слyчаино !!!???

Завод за торове има в Румъния, точно срещу Никопол. Недай си боже там нещо да се обърка, и в българско ще се усети.

Станишката го е направил атентата, нали според някои "умници" във форума, едните били "комунисти" а другите били "демократи" и приемат войната им за пред камерите за самата истина!

Брей какво журналистическо умозаключение - очаквал се броят на жертвите да расте ! Браво - ами допускате, че може да намалява ли бе господа журналисти !

може да остане толкова

остави тъпака да си мисли че е по-умен от хората, такъв в нищо не може да го убедиш

Уведомявам ви, че Фандъкова иска да изсече 36 броя кестени/ дървета/ от бул.Витоша и да засади американски розови дървета-заради молците? Това е вече много-тя иска съвсем да унищожи моя град

Белите кестени щели да бъдат заменени с розови такива, защото били по-устойчиви на миниращия молец.

Ти не си кестен, а истинско дърво! Твоя град да не е Белене?

госпоице поли, стига с тези врели-некипели !!! писна ми да чета дивотиите ви !!! Cофuя става сbс всеки изминал ден BCE по-красив град !!! Pазбира се че има какво да се желае !!! Hеобходими са много средства и много трyд за постигане на голямата красота, която всички ние желаем!!! пbрво трябва да променим мисленето си !!! Oказва се, че това е наи-голямата револUцuя !!! Hякои хора си хвbрлят боклyците като безпаметни през балкона !!! Kак г-я FANDbKOVA ще промени сама тези хора??? Dокато ние сам не мислим по тези вbпроси, разберете няма кои да мисли вместо нас !!! Cтига плUене ! да се смирим и всеки да си свbрши работата пbрво в своята си кbщичка, а след това и пред нашата си кbщичка !!!

Нали знаеш, каквото пожелаеш на другите - стократно до ти се върне!

Аз винаги съм се чудил защо си хабят нервите да се занимават с хамбургерите и арабите и персийците и дръпнатите...алчността и парите на хамбургерите ще им навлекат много по-големи неприятности, от всякакви атентати и т.н...ебаваха се с природата, сега си броят ураганите, ебават се със земеделието, пак им се връща тъпкано...няма ненаказано зло на този свят, рано или късно попът ще ни поръси всички! А, доколко може да се каже жалко за невинните хора за нация, която живее изцяло на гърба на останалия свят - от създаването си до ден-днешен...

Ако беше министър на икономиката им, Дянков нямаше да имат завод и сега нямаше да имат проблеми а те ни го пратиха на нас.

малееееееееее ,какво ги чака аяатоласите жална им майка.Тоя път няма да им се размине

Гацо Бацо ти не трябва да живееш.Дано пукне мръсната ти мръсна душица.Урод!

ЖАЖДАТА ЗА БЪРЗА И ЛЕСНА ПЕЧАЛБА Е ПО-СМЪРТОНОСНА ОТ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ :(

Безкрайният негативизъм сред хората е отражение на перверзното его на журналистите..

Eто го и този полUцbр!!! Hа него пbк жyрналистите са мy виновни !!! Aми ако не са жyрналистите и вbобще медиите и до сега щеше да си живееш като неандерталец !!! Tолкова просто ли ти се вижда това да си жyрналист !!! щото на мен не ми се вижда да е толкова просто!!! Mноооого трябва да се потрyдиш в живота, за да го разбереш!!! Hо ти явно не можеш !!! простичко е ! Eдни си могат, Eдни си не могат !!! Mоженето става с много трyд, а не с чоплене на носа!!! Tака беше, когато синbт ми вZемаше TOEFEL и SAT ! Eдин си чоплел носа, дрyг си дbвчел молива, трети ходел да пикае, четвbрти си нещо дрyго !!! и после защо нямат yспех в живота. Aми тои просто продалJaва да си чопли носа !!! Hикои работодател не желае такbв работник !!!

ти вече и с Господ контактуваш интересно теб защо те е наказал с тази безкрайна тъпота

айдеее и викингите се появиха нещо накрая наистина да не се окажем дивашко племе което разбира само от насилие

Аз не обичам американците, но това не е причина да съм безпричастен към човешката трагедия. Трябва да си съвсем оскотял, за да се радваш на нелепата смърт на невинни хора, пък било то и американци. Никоя нация не е застрахована от подобни инциденти, но специално американците (и службите им и гражданите), могат да бъдат за пример на всички останали как се действа в подобни ситуации.

Снимката е като декор за филм след края на света.Хм няма нищо случайно в тези случващи се една след друга случки...при това все по поразяващи..

Абе, ама ти си бил прост като истинския Гацо! Тук не става въпрос дали и кой обича американците или руснаците или който и да е! Това е трагедия на невинни хора, простако! Имай поне малко уважение към тях!

Когато работиш в завод на Монсанто или в завод за производство на американски бомби с обеднен уран не мислиш колко си виновен за това, което правиш , а мислиш колко си щастлив с най-голямата надница на час в света. Как да ти обясня без да използвам помощни инструменти?