Рапърът Ванко 1 отново влезе в затвора

42-годишният Иван Главчев, по-известен като рапъра Ванко 1, отново е в затвора, след като бе осъден от Софийския районен съд за шофиране в пияно състояние.

Обратно в новината

Коментари - Рапърът Ванко 1 отново влезе в затвора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Поправката стана известна като "Ванко 1", а скандалът бе наречен от тогавашния председател на Народното събрание Георги Пирински - "парламентарен гаф на 2006 г". " По чия инициатива беше приета тази поправка?? Явно предложилите и подкрепилите я са мислели за себе си!!!!!!

Рапър ли? Обикновен престъпник е той и добре че са го хванали преди да прегази някой. Сега със сигурност ще попее за 3 месеца пред жадуваща за неговите изяви публика.

С какво този плазмодий е повече и по-интересен от всеки пиян боклук, качил се кара натаралянкан, та трябва да бъде изваден от дълбоката забрава?

Лошото е,че Татяна Дончева не е депутат и не може да поправи пак закона.

Ванко 1: "Странни хора са това, катаджиите все ме питат пил ли съм? Как па един не ме попита ял ли съм?"

Хайванко отново влезе в затвора...?!? Вместо да си играят на "върви-ела", да го тикнат вътре за постоянно. Явно е непоправим.

к'во каза?!

Там му е мястото.

Смешно наказание за такова тежко престъпление!! Егати снизходителното към престъпник правосъдие!

На такива Гловчовци трябва след втори гаф , тихичко на бесилото и да се поизчисти държавата ! Защо на такива миризливи баби като Татяна Дончева се дава постоянно трибуна да си плямпат глупостите по сутрешните блокове ! Заради такива Стари баби меризливи това изродче не влезе за дълго в Затвора !

абе ванка тва с влизането в панделата прави чернилките в уса известни, а белите като балъци които не си ползват чутурата за да се отърват хахаха:))))

Един от соцбоклуците на прехода...

такива чукаха камъни

Или добиваха уран....не много за дълго.

Мая Манолова и БСП не направиха ли една поправка заради "Разпранко 1"... и така олекотиха значително наказанието му?

Дончева-а-а-а-а-а-а-а-а-а-а? Where are you-u-u-u-u-u?

Като рецидивст комунистическото отроче не може да бъде защитено дори и от поръчков закон, нито от Дончева, нито от щастливата си звезда. Нали пееше за куките и нареждаше живота по правилния начин , та сега го доказва. Иначе може да е гоуем пич, но първо трябва да си "среши" светогледа по нормален начин и да стане незабележим за куките в държавата на куките. Така минава пътят на световната слава! Гоуем , но в пандиз палас и за следващата нова година излиза като нов!

Да не излиза!

Тая куха русуфилистична кратуна беше изпяла "Фак Америка, Вива Русия !"

Ама другарчето му, другият кретен Мишо, не отиде в Расия..

... ма сега си кара с кеф тира в хАмерика, да е жив и здрав и де не се връща ...

ако е третополов - оставете го пак на свобода, щото скоро и педофилията ще бъде узаконена. след конвенция 1, ще има и конвенция 2. третополовите докато не дообъркат света и не го доведат до съдбата на содом и гомора няма да мирясат.

Педофилията е била напълно законна, когато са женили 12 годишни деца. Тя си е напълно разпространена и в момента имайки предвид колко деца биват изнасилвани и екплоатирани от такива умници подобни на тебе самия. Престани да повтаряш едни и същи заучени глупости ментално изостанал боклук такъв.

имаш ли доказателства за това, в което ме обвиняваш публично? внимавай, защото габриел ще те разсипе заради разпространение на фейк нюз!

Боклук или рапър ... последно, не разбрах??

Че то е едно и също, има ли разлика?

Къмоооон бейби, we are waiting for U

Шило

Някаква редакция тип "Ванко 1- презареждане", на НК няма ли да има? могат да завишат концзентрацията на алкохола, за да е съставомерно.

Тоя боклук жив ли е още??

Че той Ванко 1 с протекциите на БСП работеше тогава и на тях се отчиташе. Норамално е да го измъкнат от панделата!

Поправката Ванко 1 на Татяна Дончева тогава от БСП, която сега се явява морален стожер в обществото и дава оценки на всеки и всичко.

Всъщност "Поправката Ванко 1" и Татяна Дончева нямат нищо общо, като изключим че двама (по това време) нейни съпартийци я измислиха, внесоха и пуснаха слуха, че е на Дончева.

ами мая манолова нали е дрюгя вносител

Говнянко 1

отново да вземе властта за да му гласуват поправка в закона и да излезе от затвора.

Този прословута поправка "Ванко 1" не може ли пак да се поправи от парламента, като е гаф 1 за 2006г. Толкова ли не може да се направи промяна в НК или трябва с нея да се хранят адвокатчетата и престъпниците, като си признаят вината и хоп под минималната присъда предвидена в НК.

Предишният път от БСП го спасиха ;)) Сега си имат проблеми с разни нови закони за корупцията, дето има шанс да им стъжни живота, та не им е до Ванко.

За милиони няма закони а за кокошка няма прошка!За шофиране в нетрезво състояние 3 месеца затвор а за КТБ откъдето бяха откраднати 4 млрд.лв. нито ден на нито един боклулк!Уникална държава!

само да не си забрави обичките, така да влиза, както е на снимката...

ChatGPT

Къф рапър е тоя Ванко Ла*но? Той излиза от затвора за седмица и се връща пак там!

Не увира тая глАва!